Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerin ÖTV hakkı kısıtlanmak isteniyor! | Bülent Küçükaslan

bu kadar kişi tedirginlikle bekliyor ya ne diyelim kdv ötv alınmayacak haberler bir taraftan mtv nin % 50 alınacak söylemleri bakalım nereye varacak bu işin sonu..

mtv ile ilgili hiçbir değişikşik yok ilk defa siz dile getirdiniz nereden duydunuz acaba?

%90 olanlar alamasın diyen arkadaş.Karı koca eşşek gibi çalışıyoruz.Hamileyken bile çalıştı.Maaşımız yüksek diye engelli oğluma devletin verdiği tek yardım özel eğitim ücreti -ki cebimize giren bir para da değil.Milletin annesi kendi çocuğuna kayınbabasına baktığı için devlet para verdiği gibi biz birde üstüne -1000 TL bakıcı tutuyoruz? Niye? Eşim çalışsın vergi versinki diğer bir engelli annesine bakma parası versin diyemi?

Bana verilen tek avantaj bu ÖTV indirimi bunuda kaldırsınlar ben bu çocuğu sokağa atayım bakmak zorundanıyım?Devlet diğer engellilere nasıl bakıyorsa bunada baksın! Nasıl,güzel fikir değilmi?
Ben bu çocuğu sokağa atsam beni hangi kanun maddesi ile suçlarlarlar?

@senugu

aramalarım şöyle;
az önce bennur hanım ile konuştum. grup toplantısındaydı. ben elimden geleni yapıyrum gerekli her yere başvurumu yaptım ilettim dedi. maliye bakanlığına mail atın dedi. bimer cimer başvurun her yere dedi. ozelkalem@maliye.gov.tr ye mail atmamızı söyledi. işe yarar dedi. öznur çalık ile konuşun dedi. ahmet bey ile konuşun dedi. öznur hanıma ulaşamadığımı, ahmet bey in de ben elimden geleni yaptım dediğini ilettim.

daha sonra öznur hanım ı aradım. açtı telefonu. o da grup toplantısındaymış. maliye bakanına ulaşmam gerektiğini ve derdimi kısaca özetledim. sizi duyamıyorum dedi kapattı telefonu. bugünlük bu kadar.

mail atmanın önemi ortada arkadaşlar hadi herkes mailleri sıralasın lütfen. recai berber daha dönmedi ne zaman gelecek bilmiyorum. whatsapp tan yazdım ona da gerekirse beni cumhurbaşkanımız ile görüştürün millet ile konuşmayı sever dedim :)

nfrysmn

isteyenin bir yüzü vermeyen zenci :)

ayrıca recai berber e de whatsapp tan yazdım. cumhurbaşkanımız ile görüştünüz mü diye. cevap bekliyorum. bir reis arıyormuş beni :) bak bak bak havaya bak sen artık. işyerinde ortalıkta konuşurum telefonda artık :)

@tanerbudak

Gelişme var size maşAllah:)) Bende Rıfat Bey'e yazdım dünden için genel kurulda bulunacam demişti.Whatsap dan yazdım okudu bakalım birşeyler yazacak mı?

Bimer ve Cimer Başvurularımın ikiside Maliye Bakanlığına sevk edilmiş.
e-mail atmaya devam.

senugu

Rıfat bey e benim telefondan bir türlü ulaşamıyorum eskiden de böyleydi. ilginç bir hikayemiz de olmuştu o dönemlerde :)

tanerbudak

12.08 de en son görülmüş whatsap da.Bir gelişme var mı diye yazdım bakalım görünce birşeyler yazacak mı?

bu harcadığınız enerjiyi başka şeylere harcasaydınız ülke kurtulurdu be :D

Erdogan Er
Yok sanmıyorum 2-3 yıl önce başka bir konu için çok görüşmüştük. o zaman mv idi. sonra telefonumdan arayamaz olmuştum. face te bir paylaşımına 'vekilim keşke beni engellemeseydiniz' diye yazdım. peşinden hemen face ten mesaj yazdı numaramı istedi. aradı konuştuk. o gün akşamı izmir havaalanında beni dönemin Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ile görüştürmüştü.

tsunami_
bana oy verin yeter :)

senugu
rıfat bey den birşey çıkacağını sanmıyorum. tekrar vekil olabilmek için uğraşıyor şuan. bu konuyu gündeme getirip te eksi puan almak istemez bence.

naci ağbal ın numarasını verin diye. ama sorumluluk almak istemiyorlar. çok yakın tanıdık vekil olacak ki bulup versin ben de arayayım ısrarla :)

tanerbudak

Bennur hanım whatsapdan Ahmet beyin numarayı direkt yazmıştı.Bayburtlu arkadaşımdan Akp il başkanlığından bulmaya çalış dedim ondanda ses çıkmadı.

senugu

bayburt il başkanlığını aradım ben. danışmanının numarasını istedim. yeni değişti bizde de yok diye dönüş yaptılar.

yalnız bennur hanım telefonu direk buyurun taner bey diye açtı :)

parti kur oy verelim reyis :D emme tek şartım var %90lık oranı %70e düşürürsen sana 50 oy garanti :D

elitaş ı aradım açmadı. tekrardan grup başkanvekili seçilmiş tebrik edeyim dedim :)

tsunami_

işte ben de onu diyom tüm engellilere ötv siz araç vereceğim. hatta kdv yi bile kaldıracağım. :)

Üst Alt