Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerin ÖTV hakkı kısıtlanmak isteniyor! | Bülent Küçükaslan

ulas79

olabilir tabi. ama kaç kişi kullanıyor twitter onu bilmek lazım. 3-5 kişi ile olmaz. çok denedik biz. 20.000 e yakın çıkmıştık bir defasında ama TT olamadık :)

recai berber e beni cumhurbaşkanımız arasın bi demiştim az önce cevap yazdı ; cumhurbaşkanımızın bunca yoğunluğunda bu nasıl olacak dedi. :)

Genel kurulda hala maddelere gecemediler

boşver geçmesinler daha iyi :)

kaçıncı madde görüşülüyor takip eden var mı?

senugu

ahh işte keşke :) adam kuveyt te. artık arapça türkçe karışık konuşurduk. kuveyt prensi de girerdi araya :)

VW sitesinden baktım fiyatlara bugün yine zam gelmiş. benim tiguan hayali yalan oldu. 90.000 tl yi aşmış vergisiz fiyatı :)

valla recai berber bilir benim inatçılığımı o yüzden cumhurbaşkanı ile hayatta konuşturmaz beni. adamı vekillikten azlettiririm sonra mazallah.

tanerbudak

arkadaşım ben bayburtluyum yapabileceğim bişey var mı hatta bakan bugun bayburrtta amcası vefat etti

bence uygulama çok mantıklı engelli insan şu anda 150.000 tl lik bir aracı alabilecek eee 150.000 tl lik araç bu engellinin işini görmüyormu ferrariyemi bineceksiniz onu anlamadım.

Rıfat bey;

Maliye bakanını bugün grup toplantısında göremedim
Bakanlık özel kaleme durumunuzu ileteceğim
Ancak sizden ricam temasta olduğunuz mevcut milletvekillerine de durumu iletip destek istemenizdir. Biliyorsunuz ben şu anda milletvekili değilim
Selamlar

@cerbe
eğer ki bayburtta ise bakanımız cenazeye katılma imkanınız var ise rica edip bakan ile görüşebilirseniz çok sevinirim. hatta mümkün ise beni arayın görüşürken ben konuşayım. 0 533 2341980 numaraö

@senugu
dedim ben ya. hikaye o. şuan sadece mv olabilmek için uğraşıp duruyor. onun eşinden dolayı bir sorun olmuştu o yüzden afaroz edildi partiden.

@tanerbudak

43.maddeden başlıcaklar.yarın 14.00 genel kurul yine var.

evet yarın da var genel kurul

numarası var arayayım hemen :)

aradım fikri ışık ı danışmanı çıktı. sanırsın abd başkanı. öyle bir havalı konuşuyor ki. maliye ile görüşün dedi. naci bey in danışmanının numarasını istedim. ben de yok dedi. bugün saat 17:10 gibi maliye müsteşarlığından aradılar beni. dün arayıp not bırakmıştım. müsteşar beye iletmişler talebimi. ancak müsteşar bey çok yoğunmuş. genel kurula falan gidiyor torba yasa ile ilgili dedi. gelir idaresi başkanı ile görüşsün demiş müsteşar bey. yarın gib başkanını arayacağım bakalım. yukarıda bayburtluyum diyen arkadaş bir şekilde naci ağbal bey e ulaşmamız lazım. ben bayburtta olsaydım cenaze naamznı ben kıldırır yine de naci bey ile konuşurdum valla :)

münkü mü gündemde kdv nin alınmaması bedensel engelli olarak sevindiriçi olurdu..

Bugün akp antalya mv mustafa köse yi aramıştım açmamıştı. Az önce aradım. Konuyu bilmiyor detaylı anlattım destek istedim. Ben bir görüşeyim dedi.kiminle görüşecekse yani. Yarın bir daha arar sorarım ne oldu görüştünüz mü diye :)

Eğer illa da Vergisiz fiyatı 90.000 olacak diye tutturacaksalar, KDV’yi bari kaldırsınlar. Hiç değilse bunu yapsınlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

cerbe

Sağlık olsun yine de teşekkür ederiz. Numaramı ulaştırmak yerine numarasını ulaştırabilirseniz daha faydalı olursunuz :)

reis kusura bakma yanlış bilgi vermişim cenaze corumda ama er gec numarasını bulmaya calışacam ben kendim zor görurum kış geldi dışarı hiç çıkamam ama tanıdıkları araya sokacam
hatta pazar gunu cumhurbaşkanıyla gelecek

Anlıyorum. Artik tüm akrabaları seferber edin ne diyeyim. Pazar günü oraya mi gelsem acaba :)

Az önce burcu köksal chp vekili engellilerin arabasına 90.000 tl sınırı getirdiniz diye bahsetti.

Hiç bir haktan vazgeçmeden bu adil olmayan yasanın eskisine getirilmesi gerekiyor.

En azından şu olmazsa bu olsun dediğimiz zaman geleceğe yönelik açık kapı bırakıp yeni mağduriyetlere gebe bırakacağız geleceği.

günaydın arkadaşlar, maliye.gov.tr mail ile hatırlatmaya devam az kaldı sonuç alıcaz!

Üst Alt