Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerin ÖTV hakkı kısıtlanmak isteniyor! | Bülent Küçükaslan

fiyatlar artıyor ilrede hiç araba alamayacak duruma geleceğiz dedim
tam yetki aldık fiyatlar arttıkça artıracağız yazmış :)

ben de burada verilen mail ve numaralara yazdım,taner bey ayrıca çok uğraştı.Takdir edilmesi gerekirken yine garip olaylarbu ülkede. Umarım engellilerin bir hakkı daha elinden alınmaz da madde iptal edilir.Şu an arabalar 10-15 bin zamlandı bile yani 2018 için zamlar gelmeden maliyenin yüzde 15 yıllık artırımını yedi bitirdi. Bu hikayeye burada inananlar da oldu yok zam geldikçe artıracaklarmış,görelim bence araclara 2018 de en az 2 kere daha zam gelir o da en az. Eğer maliye bunu 2 kere ayarlamazsa 3. sene eski model doğanları hurdalıktan engelliye parasız veriyoruz abi bu da hizmete döner bu iş.

@tanerbudak

1 milyona 1600 cc araç yok demişin siz ne kadarlık limit istiyorsunuz hangi arabalara binmek istiyorsunuz bugüne kadar almadınızmı araba yoksa alıp sattınız mı ?

ayrıca konuyu detaylı bir şekilde buraya yaz sadece beni degil herkesi ikna et.150.000 TL lik araba engelliye neden yetmiyor engelliler kaç paralık arabalara biniyor(300-500 bin) bunları açıkla herkes ögrensin.

tanerbudak

boş ver öğrenmek istiyorsa yazıların hepsini okusun araç fiyatlarına baksın araç fiyatlarının ne kadar arttığını öğrensin, ki @konya42 yi ikna etmemize gerek yok

@webtime

engellilere en fazla hak bu hükümet zamanında verildi araştır kuru kuruya konuşma benim aracım yok engelliyim sen kendi agzınla söylüyorsun engellide 1 milyonluk araca binecek para yok diye o zaman niye bu kadar ugrasıyorsunuz bende onu soruyorum açıklama yapmıyorsunuz hakkomoz elomozdon alonoyor diye çemkiriyorsunuz

webtime kardeş bu kısıtlama kaldırılırsa kaç paralık araba alacaksın soruyorum ve bu kısıtlamaya karşı çıkan diğer arkadaşlara soruyorum kaç paralık araba istiyorsunuz

ben kendi alacagım arabayı söylüyüm önümüzdeki 10 yıl sıfır araba alamayacagım 10 yılıda laf olsun diye söylüyorum hiçbir zaman sıfır araba alamayacagım ulan bizim gelirimiz neki 90-100 bin liralık araba alacagız sizin gibi annesi babası dedesi ninesinden biri engelli olup kendi zengin olan dengesizler onların üstüne 300-500 bin liralık araba alıp 5 yıl binip sonra degerinde satanlara bu uygulama koyar zaten kısıtlama bu yüzden getirildi sizin gibiler suistimal ettiki getirildi önce yukarıdaki sorularıma cevap verin ondan sonra sizinle konusalım olurmu bay hakarayanlar .

konya42

Yüksek fiyatta araç alıp almamak söz konusu değil.Tepki vermezsen bugün bu hakkının kısıtlayan yarın başka haklarına el atar

elbette 2019 gelecek sabırla bekleyeceğim 2019 seçimlerini devlette yapılan usulsüzlüklerin sizinle alakası yok ama ben x bir parti usulsüzlük yaptı diye faturayı size kesecem 17 oy az cok ama 17 oy u hükümete kesecem hakkım bu benim hakımı sebebsiz elimden alanlara hakımı vermicem

konya42

yetmiyor adamım lüks arabaya binmek istiyor canım param var lükse binecem sanane para benim hak benim bugatti alacam benim param sanamı battı

engelli olunca neden bir magdur yada 2 sınıf görüyorsun sen onu açıklada öğrenelim adamım

mustafasen88

araba fiyatları reklamlarda çıkıyor araçtırmaya gerek yok renault megane aracın ötv li fiyatı 65 bin tl wolsvagen jetta 80-90 bin civarı siz bana jetta-megane-polo vs. araçlar engellinin işini görmüyor mu demek istiyonuz nasıl araç istiyonuz ?
kaptan tito

bana batan çıkan yok size batıyor ki böyle aglıyorsunuz bugattiye bineceksen vereceksin ötv yi bineciksin tamam

sana ne adamım yaranmı var alamıyonmu araba vermiyorlarmı sana araba bak elektrikli bisiklet cıktı sende git onu al gocunma emmi

konya42

sana ne adamım yaranmı var alamıyonmu araba vermiyorlarmı sana araba bak elektrikli bisiklet cıktı sende git onu al gocunma emmi

emmi bende mercedes var ötv sini ödedim aldım ha birde passat var onuda ödedim aldım ama hakkımı savunuyorum adamım sen anlamassın bunun ne demek oldugunu

şimdi bu arkadaş anlamaz büyük ihtimal trol

eğer bu soruyu soruyorsan önceki sayfaları tek tek oku. ilerde var olan hak alınacak diye

ayrıca önceden engelliler 2000 motora bile biniyordu. ayrıca sen alamıyorsan millet güvenli konforlu araca binmek istiyor sa-na-ne
gla alacağım mesela ben...

at siteden trolün teki cahil ikna olmuyorsa olmasın gitsin başka yerde sorularına cevap arasın

webtime çok güzel tercüme etmişsin eyvallah!!

ben anlamıyorum anlayan atlatabilir mi bana? yabancı dilim yok çekemeyen ... nokta

adamın birinin parası yok herkesi aşağıya çekmeye çalışıyor. Ulan sen kendi cebine bak yarın para bulursun bas bas bağırmaya başlarsın bu limitler yetmiyor diye. sizin gibilere herşey müstahak aslında ne zaman başınıza kötü bir şey gelir o zmaan miyavlarsınız..

[FONT=Rajdhani][FONT=arial]- Asla her şeyi bildiğini sanma. Gerçekten çok bilgili olsan da, kendi kendine “ben cahilim" diyebilecek cesaretin daima olmalı. - İvan Pavlov[/FONT][/FONT]

[FONT=Rajdhani][FONT=arial]- Cahil insan, gül ise de koklama. - Aşık Veysel[/FONT][/FONT]

[FONT=Rajdhani][FONT=arial]- Cehalet ateşinin yakmadığı orman yoktur. R. Necdet Evrimer[/FONT][/FONT]

[FONT=Rajdhani][FONT=arial]- Cahil kimsenin yanında, kitap gibi sessiz ol. Mevlâna

[/FONT]
[FONT=arial]- Cahille sohbet etmek güçtür bilene, çünkü cahil ne gelirse söyler dilne. Mevlâna
@konya42[/FONT]
[/FONT]

konya42

sana ben cevap yazdım herkes senin burda atarını çekip sana cevap mı vermek zorunda. ben yazdım kaç tl araç istediğimi şimdi de tanere mi sardırıyorsun. sen kimsin ki herkese tek tek hesap soruyorsun maliye ile mi görüşüyoruz yoksa???

engelli forumunda bile aktrol var ya...

insan hayret ediyor...

@konya42 kardeşim. Yazmayayım susayım diyorum olmuyor. Bana ne senin cebindeki paradan ve sana ne benim cebimdeki paradan. Senin paran yoksa alma kardeşim arabayı. Lakin almaya gücü yetene de laf atma. 42 yaşındayım. 20 yıl özel sektörde çalıştım hala köpek gibi çalışıyorum. Birikimim vardı araba aldım. 2 yıl sonra daha iyi bir araba alacağım kısmet olursa. İster 150000 isterse 250000 TL'lik araba alırım. Bu seni zerre kadar ilgilendirmez. Çünkü senden ve kafası senin gibi dar düşünceli olanlardan zerre kadar beklentim yok açıkçası.

Bizler yaklaşık 2 aydır bu konuyla ilgili mücadele ederken sustun sustun tam karar aşamasında mı çomak sokmaya karar verdin. Bu gasp edilecek olan hak sadece benim senin hakkın değil tüm engellilerin hakkı. Sana ayrı bana ayrı bir muamele yok. Baştan beri savunduğum nokta devlet kim suistimal yapıyorsa araştırsın cezasını versin şeklindedir. Gel gör ki ben araba alamayacaksam başkasıda almasın mantığı sağlıklı bir mantık değil. Sen iyisi mi bir doktora görün. Ne dersin?

konya42

ötv niye var konyalı? bir acıklasana devletin parası yok ötv koyuyorsa niye 1150 odalı saray inşa ediyor? yok parası varsa niye bu kadar yuksek uyduruk otvnin kdvsini istiyor bizden?

Arkadaşlar bu siteyi çok seviyorum fakat böyle @konya42 gibi zihniyetli kişiler yüzünden bu siteye girmek dahi istemiyorum, Yine kendimi tutamayıp konuşacam,

engellimisin engelsizmisin bilmiyorum engelli isen bu dava bu çırpınış senin benim için, engelsizsen yarın engelli olmayacığına bir garantin var mı? engelliler neden 2. sınıf muamelesi görsün? bu hakkımız elimizden alınmak istiyor sizin gibi zihniyetler de çıkmış engelli sitesinde laf ebeliği yapıyorsun kime çalışıyon kimsin nesin bu başlık açılalı nerdeydin çıldırma adamı fikirlerini kendine sakla ulu orta konuşma bizimde ashabımızı bozma

Arkadaşlar Sayın Bakanın telefonunu Taner arkadaşımız paylaştı.Bakanı arayın danışmanı çıkarsa da söyleyin durumu iletsin.

bu gün madden oylanacak

rabbim hakkımızda hayırlısını versin

verilen mücadelede tüm arkadaşlara tşk lerimi sunuyorum
segilerimi,,saygılarımı,, hürmetlerimi sunuyorum

rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu eylesin diyor

tbmm tv ye geciyorum:)))))))))))

konya42

GOCA GONYALIIII,

Gonyalılar bu işten anlamaz diyecem ama ben de Gonyalıyım, bizim gibi engelli için donanım şart koltuğundan tutda arabanın yüksekliğinden çık 150 bin lik bir araç boş bir araç olur donanımsız bir araç da biz kullanırken zorluk çekeriz, mesela omirilik felçli bir arkadaşım araç sağa sola dönmede daha rahat etmesi gibi ben anlattım ama bilmem sen anlayabildin mi?

Arkadaşlar bu siteyi çok seviyorum fakat böyle @konya42 gibi zihniyetli kişiler yüzünden bu siteye girmek dahi istemiyorum, Yine kendimi tutamayıp konuşacam,

engellimisin engelsizmisin bilmiyorum engelli isen bu dava bu çırpınış senin benim için, engelsizsen yarın engelli olmayacığına bir garantin var mı? engelliler neden 2. sınıf muamelesi görsün? bu hakkımız elimizden alınmak istiyor sizin gibi zihniyetler de çıkmış engelli sitesinde laf ebeliği yapıyorsun kime çalışıyon kimsin nesin bu başlık açılalı nerdeydin çıldırma adamı fikirlerini kendine sakla ulu orta konuşma bizimde ashabımızı bozma

Üst Alt