Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Engellilerin ÖTV hakkı kısıtlanmak isteniyor! | Bülent Küçükaslan
vergili fiyattan çıkarsa hepten bitti demektir hakkımız, çünkü devamlı vergi oranları artmakta, her artan vergi oranı alabileceğimiz araba sayısını azaltacaktır. yazıklar olsun bu kanuna evet diyenlere
vergili fiyattan çikarsa ciddi şekilde daha olumsuz olur, keşke aranıp durulmasaydı. muhtemelen bunlar sınırı 90.000 sandılar ondan tepki oluyor diye rakamı büyütmek için vergiliden geçirdiler.
Arkadaşlar 1.6 motor için 2017 üst sınır vergiler dahil 200.000 tl oldu. 1.600 cc sınırı kalktı mı tam anlayamadım. kalksa da bir işe yaramaz vergili fiyata sınır getirdiler çünkü. vergisiz fiyata sınır gelse ve 1.600 cc sınırı kalsaydı iyi olurdu. bu sınır 2018 yılında vergili fiyat olarak 230.000 tl ye çıkacaktır. 1.600 cc için makul bir seviye. ancak ben anayasa mahkemesine kesinlikle başvuracağım kanun gazetede yayınlanınca.
ayrıca bu sınırlama konusunda sadece ak partiyi suçlamak yanlış oluyor bence. genel kurulda 50 tane ak partili vekil varsa muhalefet olarak getir bütün milletvekillerini yasa iptal olsun. chp ve mhp yi bu yüzden şiddetle kınıyorum. ayrıca o hdp li bizim madde de çıktı hapishane koşullarından bahsetti. yazıklar olsun diyorum hem akp hem de mhp ve chp ye. isteselerdi bu yasayı çok rahat iptal ettirebilirlerdi. sayı konusunda elektronik oylamaya kadar gidildi. ne olurdu 20 tane daha vekilinizi getirseniz maddeyi iptal ettirseniz. önergede elitaş, bennur hn ve ahmet bey in de imzası vardı. onlar da bizi kandırdı resmen ya da güçleri yetmedi. bennur hn ı arayacağım ama.
Benim hala anlamadığım yasa 2018 den geçerli ise neden 2027 yılkna fiyat veriyorlar?? Ve tane beye tamamen katılıyorum yeterli milletvekili olabilirdi ...
taner bey kanun 2018 de yürürlüğe girecekse eğer bunlar 2018 için 200.000 tl demiş olmasın? kafam karıştı resmi gazetede ne yazacak bakalım cumhurbaşkanı onaylayınca?