Bugün o kadar yoğun bir gündü ki, hastanelerde canım çıktı. Ancak bakabildim. Meclisteki herbir milletvekiline teessüflerimi sunuyorum. Yeter artık bu milletle uğraştıkları. Dolar, euro aldi başını gitti, yakıt uçtu gitti. Hiçbir ülke kalmadı bize gülücük veren. Ve koca bir sorunu halletmiş oldular elimizden hakkımızı alarak.
Sarı öküz hikayesi varya bilen bilir, bilmeyenler de netten bulup okusunlar. Bu duruma düşürdüler bizi. Biz bedensel engelliyiz belki ama bu yasayı tasarlayan ve meclisten geçmesini engellemeyen herbir vekil bizden daha engelli.
Başta Taner arkadaşımız olmak üzere duyarlı tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Daha hiçbir şey bitmedi. Büyük ihtimalle C.B. den de geçer. Yine de CİMER'e bol bol yazmak gerek. Ancak orası da maliyeye veya başka birimlere havale ediyor. Artık anayasa mahkemesi kalıyor. Hele bir yayınlansın bakalım. Daha kaç mahkeme var başvuracak.
Bir sözüm de konyalı42 rumuzlu arkadaşa olacak. Büyüklüğü kadar kına alsın. Yazık çok yazık. Şunu anlamakta niye zorluk çekiyorlar bilemiyorum. Biz bu savaşı sarı öküzü vermemek için yaptık. Artik bozunu, beneklisini, kısa kuyruklusunu, uzun kuyruklusunu neyimiz varsa vereceğimizin ilk adımı bu.