Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerin ÖTV hakkı kısıtlanmak isteniyor! | Bülent Küçükaslan

Zaten hep okuyorlar cevap vermek çok eziyet bu vekiller için.

Verilen numaraların tamamına yazdım, sadece Seyit Torun'un mavi tike döndü. Ondan da yanıt gelmedi. Ankara' ya gitmeden ya da medyaya ulaşmadan işimiz zor gözüküyor.

Bu arada Taner beyin uğraş ve çabalarını görmemek elde değil. Önerilerimizi belirtirken kırmadan yazalım arkadaşlar. Suistimaller için 1. Derece veya müsait değilse, 2. Dereceler ile ve aynı ilde bulunma şartıyla sorun çözülecektir.

hadi gözünüz aydın yerli otomobil üretecek turk firmalrı cuymhur baskanı ıle sozlesme ımzalamıslar kalıte ve lüks ucuz arac ala bılecegız :)

fatih1980

inşallah üretime geçilir. kaliteli ve donanımlı olursa neden almayalım. yerli olsun para bizde kalsın elin gavuruna neden para kaptırlaım ki.

meclis tv yi izleyen var mı genel kurul var. hangi madde üzerinde görüşülüyor bilginiz var mı acaba?

1 saattir izliyorum boş boş konuşuyorlar bildiğin. Daha maddelere ilişkin görüşmeler başlayamadı.

Ayşenur hn yönetiyor oturumu galiba. hemen yazdım kendisine. şimdi okundu bilgisi geldi.

Evet o yönetiyor. Şimdi de uyuşturucuyla mücadele ile ilgili olarak bir önerge verildi onun hakkına 20 şer dakikalık söz alacak vekiller bize hala sıra gelmedi yani.

arkadaşlar bu işin gerçekten suistimal edildiğini hepimiz görüyoruz.
1-Adam engelli yakınının adına ötv indirimli araç alıyor. sonrada gidip engellilere ayrılmış yerlere aracını park ediyor. bu suistimal değilde nedir. sen engelli misin ki engellilere ayrılmış yerlere park yapıyorsun diyen yok.
2-engelinin kendisinin kullandığı araç ile engelli yakınının kullandığı araç aynı olmamalı ötv düzenlemesi engellinin kendisine değil %90 rapor ile alınan ötv indirimli araçlara olmalıdır.
3- ötv indirimli araçlar 3 yıl sonra satılabilmelidir. 5 yıl tam bir garabettir.
4-engelli yakını olmayanların ötv muafiyetli araç almaları yada kullanmaları derhal son bulmalıdır.

engelli araç içinde olmak kaydıyla herkesin bu araçları kullanabilmesi gereklidir tabi özel tertibatsız olması koşulu olabilir.

torbadan çıkarıldığı haberini nereden öğrendiniz acaba?

Öyle duydum. Ama emin olduğum kişiden meclisi ıyi bilen ve takip eden . Inşallah beni yanıltmamıştır

mesaj attığımız kişiler aradan seçerekmi okuyor whatsupta, benim henüz okunmuş mavi ışıklı bir mesajım yok :)

[FONT=sans-serif]@hocaoglu21[/FONT]

Daha görüşülmedi ki ne onaylanması. Lütfen emin olmadığınız bilgileri sitede yer vermeyin.

502 sıra sayılı ama bizim madde sanırım 78 den 74 e inmişti. o maddeye kadar daha çok var.
ayrıca kanunun torbadan çıkarıldığını söyleyen arkadaş kaynağını da özelden söylersen araştıralım bi zahmet.

https://www.youtube.com/watch?v=3b5ieriH1Io

haydi arkadaşlar durmak yok. aramaya yazmaya devam edlim lütfen. rehavete kapılmayalım.

Komisyon(süreyya bey) hülümettde(Naci Ağbal) yer almaktadır.haydi bastıralım.

tanerbudak

Daha maddelere geçilmedi
Birleşime 15 dk ara verildi tanerbudak arayacağın biri varsa durma

ara verdiler. şimdi yazdıklarımızı okuyabilirler. haydi arkadaşlar bastırın.

Bakan konuştu ama otv den bahsetmedi. Ben mi kaçırdım acaba ?

bakan hariç hepsi bahsetti
bakan neden bahsetsinki tüm maddeleri saydı engellileri söylemedi neden söylesinki yüz kızartıcı madde

Arkadaşlar gelişmelerden haberdar edin yoldayım bırdan takip ediyorum

Üst Alt