Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerin ÖTV hakkı kısıtlanmak isteniyor! | Bülent Küçükaslan

gönderdiğimiz maillerin teyidini almak için 0 312 415 11 35 numarayı arayabilirsiniz. ben aradım teyit aldım.

Erdogan Er

iyi guzel dıyorsunuz hep fikir verip soyle oldu boyle oldu ama ne meıl attım nede yazdım ettım demek yok bende buna sasırıyorum

yukcells

Suistimal yapıldığını ben söylemiyorum, suistimal düşüncesinin oluşmasında bu tür örneklerin neden olduğunu belirtmek istedim.

Ayrıca bende %90 görme engelliyim ve ÖTV muafiyetinden bu yönüyle faydalanmaktayım.

Arkadaşlar merhaba,

Biliyorsunuz kanserli hastam var. Iyi bir haber alırız diye Amerikan hastanesine geldik. Şu an oradan yazıyorum ancak iyi haber alamadık maalesef.

Bunu şunun için yazdım. Ben bu durumundayken bile ilgili yerlere yazıyorum. Lütfen ama lütfen herkes yazsın. Tanıdıkları bürokratlar varsa ulaşsın. Var olan hakkımızı kaybetmeyelim. Hayat çok uzun değil. Giderken şunu başardım demenin mutluluğuyla gidelim. En azından bir eserimiz, bir hikayemiz olsun anlatacak.

Sevgiler, saygılar. Sağlıcakla kalın.

kkslbcnk

bakanlar onun bakanı degil mi? hukumet vergı arttırmayı dusnunuyor, artmadiği için hükümetin başina tesekkur ediliyor, eskiden indirim yapildiğinda, bişiler iyiye gittiğinde halk memnun olurdu şimdi az arttiğinda çok garip psikoloji

kimyager0529
inanır mısınız ben bu yüzden bu kadar ısrar ediyorum bu konu üzerinde. (Hayat çok uzun değil. Giderken şunu başardım demenin mutluluğuyla gidelim. En azından bir eserimiz, bir hikayemiz olsun anlatacak.)

fatih1980
bugün 75 tane attım şu saate kadar. akşama kadar devam ederim.

tanerbudak

Bende sıralıyorum e-mailleri
Bimer Başvuru;
09/11/2017 13:25:59 Başvuru Yapıldı 09/11/2017 13:25:59 tarihinde internet üzerinden başvuru alındı.
10/11/2017 10:30:27 Sevk Edildi 10/11/2017 10:30:27 tarihinde BİMER tarafından MALİYE BAKANLIĞI tarafına sevk edildi.

@Erdogan Er
tespitten ziyade meil atsanız yada bıyerlere bımere cımere yazsanzı daha guzzel olmaz mı sayın abım

@tanerbudak 75 de bır seymı bır sıfır ekle sonuna ben saat 9 dan berı yapıstırıyorum belkı 750 gecmıstır ınsallah engellemzler yada baska bır sey olmaz spam fılan :)

fatih1980

Ben bu tartışmanın en başında tavrımı, konuya yaklaşımımı ortaya koydum. Muhtemelen okumadınız. Ben kanunla sınırlama getirilmesi taraftarlarındanım. Fakat yazılanları yakından takip ettiğim süre içersinde başlardaki keskin düşüncelerimde epey değişiklik oldu. Konuyu taraflarından etraflıca dinleme/izleme fırsatım oldu.

Bu nedenle hiç bir yere mail/mesaj atmasam da, gayret edenlere saygı gösteriyor, onları takdir ediyorum. Asla köstek olmuyorum. Olumsuz eleştiride bulunmuyorum.

Benim durumum bundan ibaret sayın kardeşim.

Son düzenleme:
bir gelişme varmı ? enson 90000 tl civarında bi rakam geçiyordu gönül isterki hakkımız korunsun ama bu zaatlar ben yaptım oldu mantığı ile hareket ettiği için gönlümüzün istediği olmuyor ...

@tanebudak Merak etmeyin üzerime düşeni fazlası ile yapıyorum sadece bunu dillendirmiyor veya burada paylaşmıyorum çünki yersiz polemikler doğuyor.

Son düzenleme:
black bishop

özür :)

Elitaş açmıyor. ilknur inceöz danışmanı ile konuştum. dün aradınız ya diyor :) Recai Berber ile konuştum. kendisi plan bütçe komisyonu eski başkanı. ben bakana tekrar bir sorayım dedi. nükhet hotar ın danışmanı ile konuştum tekrar not bıraktım. Ayşenur Bahçekapılı ile konuştum.vekillerin bazıları cumhurbaşkanı ile külliyedeler. aile ve sosyal politikalar bakanına geçen gün faceten mesaj yazmıştım okumuş. bugün RTE ile toplantısı vardı inşallah konuyu dillendirir. Chp Musa Çam ile konuştum elimizden geleni yapıyoruz dedi. içimden dedim belli hiç sesiniz çıkmıyor). bu kadar arkadaşlar maalesef net bir haber yok.

tanerbudak

Elimizden geleni yapıyoruz yoğun çalışıyoruz diyorlar. Bennur Hanım Cumhurbaşkanının yanına gitse efendim böyle böyle bir durum var diye RTE hemen Naci AĞBAL'A talimat verir.

Cumhurbaşkanlığını arasak not aldırsak)))

fox tv'ye Milliyet gazetesine de yazdım.Bir kıvılcım çıkarabilsek ))

senugu

Bizim için çok kolay gibi görünüyor ama onların da RTE ile görüşmesi kolay olmuyor emin olun.

Bu arada yeniden değerlendirme oranı ile ilgili hatırlatma babında bir bilgi paylaşmak istiyorum. Yeniden değerlendirme oranı "[FONT=&quot]213 sayılı Vergi Usul Kanununun mükerrer 298 inci maddesinin (B) fıkrasında "Yeniden değerleme oranı, yeniden değerleme yapılacak yılın Ekim ayında (Ekim ayı dâhil) bir önceki yılın aynı dönemine göre Türkiye İstatistik Kurumunun Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksinde meydana gelen ortalama fiyat artış oranıdır. Bu oran Maliye Bakanlığınca Resmî Gazete ile ilan edilir." hükmü"[/FONT] uyarınca belirlenmektedir. Önceki yıllara ait tablo aşağıdaki gibidir.

Her ne kadar 2018 yılı için %14,47 gibi yüksek bir rakam çıkmışsa da üretici fiyatları endeksine bağlı olarak 2017 yılı rakamları gibi %3,83 bir oranlarda karşımıza çıkabilir. Eğer bu yasa ÖTV'nin sınırlandırması şeklinde çıkacaksa artış oranlarının hiç olmazsa dolar/euro paritesi üzerinden gerçekleştirilmesi için talepte bulunmalıyız.

YILLAR
YENİDEN DEĞERLEME ORANLARI
2016​
Yılı yeniden değerleme oranı(VUK Genel Tebliği No:474)
%3,83​
2015​
Yılı yeniden değerleme oranı(VUK Genel Tebliği No:457)
%5,58​
2014​
Yılı yeniden değerleme oranı(VUK Genel Tebliği No:441)
%10,11​
2013​
Yılı yeniden değerleme oranı(VUK Genel Tebliği No:430)
%3,93​
2012​
Yılı yeniden değerleme oranı(VUK Genel Tebliği No:419)
%7,80​
2011​
Yılı yeniden değerleme oranı(VUK Genel Tebliği No:410)
%10,26​
2010​
Yılı yeniden değerleme oranı(VUK Genel Tebliği No:401)
%7,7​

daimon

bu yıl enflasyon yüksek olduğu için yeniden değerleme oranı %14,47 oldu. 2 yıl sonra enflasyon %7 olunca yeniden değerleme oranı düşük çıkacak. ama araçlara gelecek zamlar euro bazında olacak. Euro ne olacak o zaman onu Allah bilir :) yazınızda haklısınız. önceliğimiz iptal yönünde ama yasa bu şekilde çıakr ise bu talebimiz için tekrar görüşmeler yaparız kanaatindeyim.

en az daha 10 günümüz var.Bimer Cimer e yazmaya devam

Haftaya Genel Kurul Pazartesiden başlıyor

arkadaşlar bende üzerime düşeni yapmaya çalışıyorum ak parti merkezi, bimer, cimer, Karaman milletvekilleri orman bakan yardımcısı Harun Tekin ulaşabildiklerim ama dün akşam Kanal D haberde Ahmet Hakan dikkatimi çekti bu adam mtv zammına Cumhurbaşkanı el atar yazmış durum malum 2-3 gün önce cam filmine Reis bakar yazmış oda malum Ahmet Hakan a ulaşsakta bide bizim konuyu gündeme taşısa ne dersiniz...

@albatros_070

teşekkürederiz emeğinize sağlık. bir mahsuru yok ise bakan yardımcısının telefonunu ve ismini özelden mesaj yazsanız da ben de bir görüşsem olur mu.

elitaş maalesef açmıyor telefonu. whatsapp tan yazdım okudu ama cevap yok şimdilik.

fox tv de sabahları program yapan İsmail Küçükkaya nın danışmanı kuzenim. Sürekli bahsettiği İbrahim amcam dediği kişide amcam. Yardımcı olabilmek adına kendilerine ulaştırmak için bir not yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.

Darksteal

ilginiz için çok teşekkür ederim. Şu günlerde meclis genel kurulunda görüşülmekte olan Torba Yasa tasarısındaki engellilerin ötv siz araç alımında getirilen sınırlamaya ilişkiin maddenin iptalini istiyoruz. gerekirse beni arayabilirsiniz 0 533 2341980 Taner Budak

Üst Alt