Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerin ÖTV hakkı kısıtlanmak isteniyor! | Bülent Küçükaslan

Ben şimdi takip edecem bilgilendiririm.
10 dk ara veriyorlar 30 dk gelmiyorlar

Dünya da arabalar da sağlamlık bakımından Japonlar ve almanlar gelmekte.. japonlar üst model araçlarında hibrit modeller dahil ve almanların ücretsiz yapmadığı bir çok donanımı standart yaptılar. Yani şerit takip, öndeki arabayı mesafe takip vb. güvenlik donanımları standart halde..

devlet zaten suistimal var diye bir bahaneyle senin hakkını kısıtlamaya çalışıyor sen 2.000 cc hibrit teşvik etsin diyorsun sence kısıtlamayak istemeye çalışan 1.600 cc ye kadar engel koymuş devlet bunu bile kısıtlamaya çalışırken
senin önünü açıp 2.000 cc açsın hibritin önünü açsın demek ne kadar gerçekci oluyor bana göre kendi dünyanda hal etmek gibi birsey

arkadaşlar konumuz devlet olan hakkımızı kıstlama getiriyor iyileştirme yapmıyor

uyanın biraz

isterseniz 3.500 cc yide yazalım belki kabul ederler (hayal etmek güzel )

adamlar kısıtlıyor kısıtlıyor kısıtlıyor

motor hacmını bosverın 1,6 herkese yeter . Önemli olan haklarımızı elımızden almasınlar .. Tek ıstedıgımız bu .

kaptan tito

sayın tito kardeşim biz uyanığız merak etme sen konu almanlar ise hibrit ile farklı model belirleyip devletimize fikir beyan etmek amacımız, konu alman değil suistimal ise 70.bin tl lik suistimal suistimal olmayacak mı?? 70 bine kadar mübah mı?? Suistimal edilmemesi için gerekli girişimlerden sonra nasıl kurtulmamız gerektiğini saygı değer büyüklerimize hergün yazarak anlattığımızı düşünüyorum.

Burda fikirlerimizi paylaşmamış olsaydık şuan 70bin tl lik araçlar ile kısıtlanacaktık. Yılbaşından sonra ve yeniden değerleme oranıyla olayı biraz lehimize çevirdik. Keske bunlar hiç olmasa da bizde bunları düşünmemiş olsak, bizce çözüm ortada konu başlığında ki maddelere göre çözüm kolay yeter ki yapmak istesin devlet baba..

şuan meclis genel kurulunda oturumu yöneten meclis başkan vekili Ahmet AYDIN

Adıyaman Akp AHMET AYDIN 0533 373 1971-0532 433 17 19 whatsapp kullanıyor. herkes şimdi yazar ise iyi olur.

devlet benim hakkım olana dokunmasın

suistimal yapanlara önlem alsın

engelliler adına başkada isteğimiz yok

ama ben bu yasanın geçme şansı olmadığını görüyorum bu yasa gecerse onlar için çok büyük bir kayıp muhalefet bunu kullanacak engelli her platformda önüne getirecek devlet bunu göz önüne alamz diyor ve bu yasayı geri çeker çekerde asıl soru şu neden getirdi bu teklifi ?????

yogunluklar bu tür madelerde kalsında bu esnada diğer maddeleri gündem olmadan geçirmek içinmi diye düşündü

Süreyya bey yeni whatsapdan yazdı şaşırdım.
Maliye çalışıyor yazdı.

kaptan tito
bu konu ile ilgili birçok şikayet gelmiş. bakan da danışmanlarına uzmanlarına demiş ki bu konunun engellenmesi için çalışma yapın. o çoban kılıklı maliye uzmanları da böyle salakça bir madde yazmışlar. ve bizim çoban vekillerimiz de bilmeden el kaldırıp kabul ediyorlar.
muhalefet bunu şimdi neden kullanmıyor ben onu düşünüyorum. kimse ses çıkarmıyor. cam filmi kadar konu olamadık. kaç gündğr tv lerde engelli vatandaşlara, engelli gazilere saldırı gasp haberleri yayınlanıyor. bu konunun hiç gündeme gelmemesi çok enteresan.

senugu
güzel haber. biz konu hakkında ya maliyeden haber alabiliriz ya da elitaş tan :) maliye bakanlığında çalışan kimse yok mu ya ?

ben de tekrar yazdım şuan cevap yazıyor ....

tanerbudak

bu işte bir iş var engellilere gazilere her yerde duyarlı bir devlet böyle bir suistimal kolayca çözilebilecekkken neden engellilerin hakkı alınmaya çalışıyor medya neden sessiz çam filmi bizden degerlimi yada bizim alabildiğimiz mercedesde gözlerimi var yada binmemizi istemiyorlarmı ondan da olabilir

[16:33, 9.11.2017] +90 533 234 19 80: başkanım maliyenin çalışmasından bir sonu çıkmadı mı henüz. genel kurul da maddeler ilerliyor zaman çok az kaldı.
[16:33, 9.11.2017] +90 533 234 19 80: saygılar başkanım
[16:34, 9.11.2017] +90 533 234 19 80: Taner Budak
[16:35, 9.11.2017] Süreyya Sadi Bilgiç: Arkadaşlar ben komisyon'da bütçe görüşmelerindeyim. Maliye genel kurulda düzeltecek
[16:36, 9.11.2017] +90 533 234 19 80: anladım başkanım kusura bakmayın sizi rahatsız ettik çok. genel kurul da önerge verilecek yani. ama siz içeriği hakkında bilgi sahibi değil misiniz acaba? maddenin geri çekilmesi durumu var demiştiniz bana

Başkanım sizce olumlu sonuç çıkar mı peki?
Arkadaşlar ben komisyon'da bütçe görüşmelerindeyim. Maliye genel kurulda düzeltecek.

Maliye kimse ona yöneliyoruz.)))

tanerbudak

bu işte bir iş var engellilere gazilere her yerde duyarlı bir devlet böyle bir suistimal kolayca çözilebilecekkken neden engellilerin hakkı alınmaya çalışıyor medya neden sessiz çam filmi bizden degerlimi yada bizim alabildiğimiz mercedesde gözlerimi var yada binmemizi istemiyorlarmı ondan da olabilir

bennur hn ile yazıştığımızda konu engelliler lüks arabalara binmesin meselesi değil demişti ama ne olduğunu da söylememişti.amaç ithalatı kısmak başka birşey değil bence.

[16:36, 9.11.2017] +90 533 234 19 80: anladım başkanım kusura bakmayın sizi rahatsız ettik çok. genel kurul da önerge verilecek yani. ama siz içeriği hakkında bilgi sahibi değil misiniz acaba? maddenin geri çekilmesi durumu var demiştiniz bana
[16:38, 9.11.2017] Süreyya Sadi Bilgiç: Bildiğim kadarıyla iyileştirilecek
mustafa elitaş bey in net bir bilgisi var mıdır yarın onu bir arasam

kaptan tito
bende senle hemfikirim

Devlet büyüklerimizin yakın çevresindekilerin yanlış yönlendirmesinden kaynaklandı bence engelleme getirmek. Şimdi ne kadar yanlış yaptıklarının farkındalar bence. bu iş cam filmi gibi değil cam filminden kızıp kimse oyunu esirgemez ve çoğu insan reis bizim işi çözer sesimizi duyar diyor. Bu demek oluyor ki cumhuru reis oy potansiyelini dinleyip konuyu bakanlık araştırsın dedi..

Sabaha karşı bi post attım bu konuda, oy kaybı olacağını ve muhalefetin de bunun farkında olduğunu ve hükümetinde oy kaybetmesi için ses etmediğini belirttim. taki yasa geçerse o zaman konuşur muhalefet. Şöyle derler inan : Hey Akp hükümeti sen benim engelli vatandaşımdan ne istedin, haklarını elinden aldın, biz olsak böyle yapmazdık diye ahkam keserler ama boş çünkü yasadan önce dile getirip niye hükümete çalışsın ki. Bizi düşünen kimse yok herkes kendi çıkarına göre hareket ediyor.

engelliden engelliye konu yine aynı engelli lükse binemezmi suistimal oldugunu nerden biliyorsun yine ön yargı

olur mu bu araç ile ben amcaoğlunu hastaneye götürüp getiririm :) mecbur amcaoğlu böyle bir araca binmeli

Taner bey bennur hanım ve elitaşa yönelmemiz lazım

bennur hn ı 15 dk önce aradım açmadı. whatsapp tan sabah yazdım okumadı. elitaş ı da yarın arayacağım. akşam belki coşarsam akşam da ararım. ya adam kızacak diye korkuyorum valla. aramızı bozdu bu konu elitaş ile :)

bakın süreyya beye bunu yazdım. yalakalıkta üstüme yok yani :)

[16:38, 9.11.2017] +90 533 234 19 80: başkanım geri çekilmesi partimiz için daha olumlu olmaz mı. cehape bunu kullanacaktır hükümetimize karşı
[16:39, 9.11.2017] +90 533 234 19 80: mustafa elitaş bey in net bir bilgisi var mıdır yarın onu bir arasam
[16:40, 9.11.2017] +90 533 234 19 80: Allah sizlerden razı olsun başkanım. başarılarınızın devamını diliyorum.Allah'a emanet olun.
Süreyya Sadi Bilgiç:Konu onlarda

kaptan tito

Ben suistimal demiyorum, bu algıya neden olduğunu gösteren bir örnek olarak vermek istemiştim.

arkadaşlar konunun niye basın ve muhalefette dillendirilmediğini anlatabildim mi tamamen duygusal :)
muhalefet neden ses etsın kı hükümet oy kaybetme riskiyle karşı karşıya :))

maliyeye baskı yapmalıyız arkadaşlar. ozelkalem@maliye.gov.tr adresine herkes hergün en az 15 mail atsın. aynı maili sürekli forward edin. tepkiler çığ gibi diyecekler hemen. tam maliye şuan çalışma aşamasındayken baskıyı arttırmalıyız. özel kalem müdürü maalesef telefonlara çıkmıyor. kendini ne sanıyor anlamıyorum. kime hizmet ediyorsun. benim bakanım benim vekilim sen kim oluyorsun demek lazım. neyse arkadaşlar 1 haftadan az süremiz var. haydi başlayalım.

Adren@lin

sana katılıyorum bu konuda. kanun geçse bile anayasa mahkemesine bireysel başvuru yapacağım ben. herkes yapabilir. iyileştirme dedikelri ne olacak acaba. 1.6 sınırı kaldırılıp üst limitin 100.000 tl ye çıkarıldığı çıkarsa şaşırmam

Konu onlarda yazmış taner bey.
Onlar mustafa elitaş naci ağbal sanırım.

mustafa elitaş ta yapılan toplantıda varmış. en son konuşmamızda kapalı toplantı yaptık demişti. ben ozelkalem@maliye.gov.tr adresine yaklaşık 40 mail attım bugün. hergün bu şekilde devam etmeliyiz. 3 yıl önce başka bir konu vardı böyle ilgilendiğim. BDDK da görevli bir müdür bey sağolsun telefonlara çıkmıyordu. aynı mücahit efendi gibi yani. ben de adama yaklaşık 100 mail attım. adam 5 dk sonra aradı beni. bu yüzden sürekli mail atıp konunun bakan a ulaşmasını sağlamalıyız.

tanerbudak

Herkes göndersin arkadaşlar bolca e.mail.
Toplanan grupta söz sahibi kimse o ne derse o oluyor sanırım

senugu
meil içeriğinide atarsanız hemen yapıştırayayım bır 50 tane

tanerbudak
attıgın meılın ıcerı yazarsan kopyala yapıştır teknıgı ıle ellı tane atatyım reis

Üst Alt