Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerin ÖTV hakkı kısıtlanmak isteniyor! | Bülent Küçükaslan

Arabayi Servis’e getirdim sadece otv indirimli arac alacaklar ariyor :) piyasaya can kattik bayiler ac kalacakti yoksa :) Hakki olupta almayan ne cok insan varmis :)

Serkan555

insan biran düşünmeden edemiyor, acaba taşıt piyasası canlansın diye mi böyle birşey yaptılar. ama hayal bence bu.

tanerbudak

Taner bey kardeşim, sen bence ters tepki sınırını çoktan aştın :) Bundan sonra evvelAllah bir şey olmaz sana :)

e mailleri kime yolluyoruz tekrar paylaşır mısınız bende yolluyayım email. konu başındaki yazının tamamını mı göndereceğiz

öğlen arasında süleyman soylu yu aradım. sekreter kız açtı yine. aynı konuyu anlattım. kız direk taner bey soyadınız neydi diyor. oysa ben adımı bile söylememiştim. konuyu aktaracağım bakan bey e dedi. birazcık kızdı. dün aramıştım diyorum kıza. kız dün aramadım diyorsunuz aradınız kayıtlı ben de diyor. dedim siz yanlış anlamışsınız ben dün aradım dedim size. ne insanlarla uğraşıyoruz ya.

Genel kurul salı çarşamba perşembe mi oluyor sadece.Salı günü geç başlıyor zaten.Sonra her 1 saatte 15 dk ara veriyorlar..))) işi uzatıyorlar

hdp önerge veriyor ama yasa taslağıyla alakası yok sırf kürsüden başka konuya değinmek için

artık yemınle bagımlılık yaptı buraya gırıp takıp etmek ve vekıllere vatsaptan yazıp meil atıp arayıp uğrasmak :)

acan yokki tellerı konusalım sadece @tanerbudak onun tellerini acıyorlar onuda ezberledıler tanıdılar artık bır sonrakı secımlerde aday olursa sasırmamak lazım @senugu taNER RESİSİ :)

fatih1980

valla elitaş a danışman mı olsam ne. elitaş ın adı meclis başkanlığı için geçiyor bu aralar. :)

Taner bey bende veriririm oyumu :)) siz şimdi bir Ahmet beyi arayın.Sizin telefonu açar bilgi verir :))

senugu

Ahmet bey i öğlen aradım. kapalıydı telefonu. makamından aradılar hemen telefonlar onlara da düşüyormuş. ahmet bey bugün müsait olmaz özel bir işi var yarın arayın dediler.

sağolun varolun. beni sizler yarattınız. :) benzine %10 zam, motorine %9 zam :)

senugu
orası kesin canımmmmm :)

Evet başlamış. chp li bir vekil lösemili çocuklar ile ilgili gündem dışı konuşma yapıyor şuan

Chp grup başkanvekili özgür özele mail attım.
eczozgurozel@gmail.com

hangi madde görüşülüyor bilen var mı. kaçıncı maddeye geldiler. bugün 25 e kadar gelirler sanırım

Arkadaşlar ben farklı şekilde mesaj da atıcam atmadan sızlerle de paylaşmak istedim. benim kafama çok yattı ama olur mu bilmem. Fikirlerinizi alayım!

Şimdi benzin dizel yakıtlar yavaştan tarih oluyor hibrit arabalar çıkmaya başladı. Devlet bizleri hibrit araç almaya teşvik etse şu alman merkel köpeğinden de almak zorunda kalmayıp japon kardeşlerimizden alabiliriz araç. Şu an suv modellerin çoğunda hibrit üretimi ile öncülük ediyorlar piyasada ve gelişen dünyada karbon yerine elektrik karışımlı araçlar ön plana çıkıyor. tek sıkıntı 1,6 cc değil devlet baba 1,6 yı kaldırıp 2,0 cc yaparsa ve hibrit almamıza yönlendirirse hem almanlardan almayarak devletimizin istediği olacak + kdv den kazanç sağlayacak hemde bizler suv araçlara binip ekonomik kazanç sağlayacağız yakıttan dolayı..Tabi suistimal edilmesin diye sürücünün kendi yada 2. derece yakınına kadar. bence çok mantıklı sizce?

tanerbudak

Üst Alt