Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerin ÖTV hakkı kısıtlanmak isteniyor! | Bülent Küçükaslan

Selamlar Emin Çölaşan bende bu telefonları kayıtlı;
0*(555)*556*56*66
0*(312)*468*25*25
Saygılar.

hepsini aradım. oktay vural ile konuştum. yurt dışındaymış. telefon faturası girdi yani bana. çarşamba ya kadar yokum ben dedi. akif hamzaçebi ile konuştum. whatsapp tan aldım mesajını dedi.

parti olarak kanunun çıkmaması için mücadele ediyoruz. ben şunu unuttum söylemeyi arayan olursa söylesin lütfen. genel başkan kılıçtaroğlu medya da bunu gündeme getirsin diye rica edin lütfen. süleyman soylu nun danışmanı açtı telefonu konuyu aktardım ileteceğini söyledi. başka arayan da olmuş kız öyle dedi.

tanerbudak

reis merak etme faturanı ben oderım senın emeklerını karsılgını ne yapsak odeyemeyız mucadelenı sen dert etme onları faturayı filan

Fatura sana yazmıyo hepsi ona yazıyo. Senin sadece dakikaların düşmüştür.

fatih1980

Merhaba arkadaşlar, taner bey işimin yoğunluğundan siteye bile zor giriyorum ama emeğine sağlık inan faturanı hiç düşünme numaranı özelden atarsan faturanı seve seve öderim yeterki emeği geçen arkadaşlar haklarını helal etsinler. İnşaallah şu yasa meclisden geçmez.

@ZAFER1979
ben iki tarafada yazıyor diye biliyordum. inşallah dediğiniz gibidir. :)

@fatih1980
asla. benim hiçbir beklentim yok. benim ki inat ve haksızlığa tahammül edememek.

@karizmatikmen
asla öyle birşey ima etmek istemedim. benim hiçbir beklentim yok. inat ve haksızlığa tahammül edememek benin ki. yine de düşünmeniz yeter. İnşallah bu yasayı geri çektireceğiz hep beraber.

uğur43

buradaki "hiçbir vergi" ibaresini ben de araştırıyorum ama sanırım kdv uygulanacak maalesef.

@tanerbudak

Evet doğru. GSM operatörleri çift taraflı fatura etmeyi yıllar önce bıraktı. Sadece aranan kişiye yazıyor yurtdışı görüşmelerinin farkı :)

Erdogan Er

oktay vural'a üzüldüm diyemeyeceğim zaten onun faturası da bizden çıkıyor. faturayı paylaşmış olduk böylece :)

dedim ya haftaya ancak bize sıra gelir. tuhaf olan 100 milletvekili bile yok neredeyse. ayıptır gunahtir ya. o kadar insanın hakkında karar veriliyor sonuçta. chp mhp hdp full katılsa madde reddedilecek yani.

Bizim konu hariç her konuda açıklama öner veriyorlar

senugu

ilgili madde görüşüleceği zaman önerge veriliyor. konu ile ilgili yani.haftaya bakalım kimler önerge verecek. chp kesin akp kesin verecek bence.

Muharrem ustayada gonderdim okudu.mhp de verir bence

Bizim konu 3.bölüm de görüşülecek. görüşülme başlamadan öncesi bütün maddeler için öneri öncesinde veriliyor.bizler 3.bölüm başlamadan önce baskıları yapmamız gerekir.

haftaya perşembe yoğun bir şekilde baskıya başlayalım. şuan chp milletvekili araba satışından bahsediyor ama başka bir konu ile ilgili. naci ağbal a soruyor başkan önergeye katılıyor musunuz? o da kafasını telefonundan kaldırıyor katılamıyoruz sayın başkan diyor. adam dinlemiyor bile konuşulanları. şu adamın numarasını bir bulamadık yaa.

Aynen bende izliyorum.Bakanın arkasındaki mucahit mudurmu bizde numarası olan.
Akp grup başkan vekilinin verilen öneride imzası varsa kesin kabul ediliyor.

Mücahit özel kalem müdürü meclis genel kuruluna giremez onlar sanıyorum. Ak parti kendi önerge verirse tabi ki kabul edilir. Zaten bizim madde ile ilgili verecekleri değişiklik önergesinin içeriğini öğrenmeye çalışıyorum. Insallah geri çekerler

İnsallah geri cekerler butun engelli arkadaslar icin kolaylik saglanir. Bugun itibari ile aracimi aldim faturayi kestirdim..darisi butun engelli arkadaslara.

ÖTV'siz araba almayı 2018'e mi bırakmalıyım, son yasal durum nedir?

Arkadaşlar. Öncelikle Merhaba.

Annemin geçirdiği sağlık sorunları sonrası, raporumuzu aldık. %90 Kalıcı Engel. Yeni düzenlenen ötv hakkı ile araç almayı düşünüyoruz.

Torba yasa da tam olarak ne çıktı. Ötv oranları nedir? %45 %50 %60 ve rakamsal barajlar vardı onlar hala geçerli mi? Yasal durumlar nedir?

2017 yılı içerisinde araç almalımıyım yoksa 2018 i mi beklemeliyim. Sudan çıkmış balık gibi şaşkın durumdayım. Açıkçası kafam karışık... Bi yardım.

Sevgili arkadaşlar şimdi şöyle bir durum var : medya olsun, özellikle muhalefet olsun hepsi iktidarın oy kaybedecekleri şeyden dolayı sesini çıkartmazlar, kıytırık konuları gündeme alırlar.. Sonuçta onlarda bakıyorlar rakip oy kaybetsin diye, tek neden bu bence dillenmemesinin sebebi. kaç engelli var güzel memleketimde bir düşünün siyasette kim olsa aynısını yapar. hakkı hukuku düşünen olmaz, magduriyeti düşünen olmaz ne zaman konuyu ele alırlar biliyor musunuz yasa iktidarın istediği şartlarda geçtikten sonra meydan da başlarlar engellilerin hakkını gasp ettiniz diye bizim hükümetimiz olsa bunu engellerdi diye.. Biraz siyasetten anlıyorsam eğer 2X2=4

Ertekin66,
Yasa cumhurbaşkanı onaylamadan yürürlüğe girmez alacaksanız hemen alın yıl sonu kampanyalarından faydalanın..

3 Aralık Engelliler Günü Tüm Türkiye duyarsa duyar.18 madde kabul edilmiş.Bugün 1.bölüm tamamlanır.3.Bölüme geçmeden baskıyı arttırmalıyız.Bölüme geçmeden toplu bir şekilde önerileri alıyorlar.

arkadaşlar yormayın kendinizi, 2019da gereken cevabı verirsiniz...

gunaydınlar güzel insanlar ne kadar sıkıcı bir süreç oldu bıran once ne olacaksa olsada onumuzu gorsek artık :(

tanerbudak

Önerge içeriğini Mustafa ELİTAŞ'tan öğrenebilirsiniz bence:)))
Öneri olarak 70.000 bin sınırının 90.000 bine çıkması diye verirlerse sadece...

arzu83

Hiç Birşey için geç değil.Taner beyin verdiği numaraları arayıp yasanın geri çekilmesi talebinde bulunabilirsiniz

Elitaş ı yarın arayacağım bakalım. cuma tebriği bahanesi ile. çok sık aramak ters tepki verebiliyor bazen. önderge 90.000 tl olarak verilemez zaten kanun maddesinde 90.000 tl olarak geçiyor. şu tutarı yapsalar 120.000 tl ve 1.600 cc sınırını kaldırsalar daha ne isteriz ki :)

süreyya bey e yazmıştım sabah okudu şimdi ama tık yok :) komisyonda şuan zaten

Arkadaşlar aşağıdaki mail adresine herkes yazabilir mi lütfen. Özel kalem in sekreteri ile konuştum siz mail atın her maili bakan naci ağbal a sunuyoruz biz dedi.

ozelkalem@maliye.gov.tr

ozelkalem@binaliyildirim.com
ozelkalem@basbakanlik.gov.tr

bu adresleri de ekleyin

özelkaleme mailimizi attık hergün whatsup tan vekillerede mesaj gönderiyoruz, son günlerde gönderdiğim çoğu mesajı okuyorlar umarım bir etkisi olur.

gestapooo

olacak inşallah olacak. baskıyı arttırmalıyız. akp vekillerine yazmaya devam. mail adreslerine çok mail gitmeli arkadaşlar. herkes defalarca mail atabilir.

Üst Alt