Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
mırro' Alıntı:Arkadaşlar benim aklıma bazen şöyle düşünceler geçiyor.Kendimle yalnız kaldığımda geçmişte yaptığım bir hata yüzünden bu iş başıma geçti ?Bazende ALLAH bizi böyle sınava tutuyor diyorum.İş kazası 2004 yılından beri parplejiyim.Sizin bukonuda görüşleriniz nedir?
asya74' Alıntı:Merhaba Mırro!
Topu topu beş yıllık bir dünya deneyimimde ne gibi büyük bir hata yapmış olmalıyım ki beş yaşında bu ceza verildi dersin Aman Allahım! çok büyük olmalı ki iki bacak ve bir kol şimdi ampute Bunlarla o güzel beynini yorma, üzülme. Bedenler ruhların barınağıdır. Sadece bakımlı ve temiz olsun yeter. Ha üç oda bir salon olmuş, ha triplex olmuş, ha bir oda bir mutfak olmuş ne farkeder (Belki biraz kaba bir benzetme oldu ama ) Önemli olan içinde ne kadar mutlu ve huzurlu olduğundur. Ve ne kadar yansıttığındır yaşama ruhunun o güzel renklerini...
Işık ve Sevgiyle kal...
Pegasus' Alıntı:Yani bana göre bugün müslümanların içinde bulunduğu ağlanılası hal bir kader değil bizzat tarihi ekonomik, kültürel, sosyolojik ve maddi olarak çok çeşitli olguların doğal bir sonucudur.Yoksa Tanrı müslümanları ilahi bir ceza olarak işgal ettirmiş falan değildir. Y da Amerikan askerlerimin iğrenç hakaretlerine maruz kalan Iraklı müslümanlar bu durumu Tanrının bir lütfu olarak yaşamamaktadır.
Pegasus' Alıntı:Tıpkı biz sakatların yaşadıklarının da bir imtihan ya da lütufla alakası olmaması gibi. Ama mantık böyle devam ettikçe müslüman toplumların daha çok çile çekecekleri gerçeği bireysel anlamda da bizlerin yolunu aydınlatabilir. Bugün kızsanız da birgün anlamanız ümidiyle.