Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelsiz internet onaylandı. Engellilere internet % 25 indirimli

İndirimli engelli internet kampanyaları

Merhaba,
Evime internet baglatmak istiyorum. Sizce nerden bağlatmalıyım? En uygun sınırsız internet ve problemsiz bağlantıda nereyle anlaşmalıyım...

Son düzenleme:
Şantiyelerde gezdiğim için vodafone 3 G vodem vınn aldım . 2 yıllık kontrat süresi doldu 4.5 G ye cepte wifi abonesi olayım dedim her bayiiden başka başka söylemler cihazı 160 tl peşin alacaksın , elimizde cihaz yok ve müşteri temsilcisini ara diyenler . Müşteri temsilcisini arıyorum canlı eleman çıkmıyor ve hat numarasını tanımlayamıyor . En sonunda aldım elime vodemi bunun kontratı bitti 4.5 G yapın deyince jetonları düştü . Karşılaştırma yapacağım engelli indirim nasıl kampanyalı fiyat nasıl diye . Pazar günü gelin bütün sıkıntıyı çözeriz cihazı veririz dedi faturaya yansıtarak .

https://t.co/xlnsbjwMhD Taahhüt bozup gelenin 120 tl si turknet karşılıyor Taahhüt yok akn yok 1000 dk bedava Engelli ve sehit/gazi indirimi %25 Her referans Gösterme de bir ay bedava

turk telekom kullanıcıların bır sey yapması gerekıyormu internet için

HKQ80GX91FHR kodunu girerek yada asagidaki linke tiklayarak turknet e abone olabilirsiniz hem siz hem ben bir ay bedava internet kullanırız

https://t.co/xlnsbjwMhD Taahhüt bozup gelenin 120 tl si turknet karşılıyor Taahhüt yok akn yok 1000 dk bedava Engelli ve sehit/gazi indirimi %25 Her referans Gösterme de bir ay bedava

Arkadaşlar şu taahhüt olayı için beklemenize gerek yok. Çünkü tüketici kanuna göre 24 ay taahüt diye birşey olamaz. Sözleşmelerinizide okuyabilirsiniz 24 ay ibaresi geçmez geçemez. Tüketici kanuna göre 12 ay boyunca düzenli fatura ödeyen birisi istediği zaman tek taraflı sözleşmeyi feshedebilir. Türk telekom size cayma bedeli adı altında fatura çıkartabilir. Tüketici hakem heyetine başvurun 4-5 ayda geri alırsınız. 460 tl mi geri aldım. Sene 2020 olmuş hala taahhüt falan gerek yok geçin turknete rahat edin

Adresinizde türk telekom alt yapısı varsa, fiber alt yapı varsa MİLENİCOM, adsl varsa TÜRKNET kullanın , %25 indiriminiz var, ve her ikisindede taahhüt olayı yok, ve ikisindede adil kullanım kotası yok, gerçek sınırsızlar, ve taahhüt isteyenlerden daha ucuz, ben ikiniside kullanıyorum ve çok memnunum,

yaklaşık 1 yıldır Millenicom'da 59.90 TL'den 35 mbps fiber kullanıyorum. Gayet memnunum sorunsuz hizmetleri var .

engelli indirimli en uygun sınırsız internet paketi hangisi

engelli indirimli en uygun sınırsız internet paketi hangisi

52% bedensel engellı iş kazası geçırmış maaş alan olan arkadaşımız varmıdır.

ertem

adresinde adsl alt yapısı varsa türknet, fiber altyapısı varsa milenicom, her ikiside taahhütsüz, ikisininde hizmet anlayışı güzel, tavsiye ederim.

yakın zamanda ttnetten indirim veya fiyat alan oldu mu hangi paketlere ne kadar indirim oluyor

ben türktelekom sınırsız kullanıyorum 48 tl ödüyorum.

Üst Alt