Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelsiz internet onaylandı. Engellilere internet % 25 indirimli

İkisini 24 ay taahütle 59 liraya kullanıyosunuz ama kullandıgınz 1 paket sadece 3 ay ücretsiz dijitürkte

fibernet indirim kapsamına alndı diye bir haber çıktı bir ara aslı astarı yok arkadaşlar indirimli falan değil denedim böyle bir şey sistemimizde yok dediler o sayfa ondna o şekilde duruyor aylardır :)
Sizinle fibernet netlimitsiz mevcut aboneleri adsl den fibernete dönüşüm var ama yeni abone için henüz yokmuş bunu ilerde uygular .galiba dönüşümü bitirdikten sonra başlatılırlar

engelli tarifeleri

arkadaşlar bu tarifeler.kota /fiyat oranına bakarsanız.
biz engellileri adete soyuyorlar.tahahütleriniz bittiğinde şirketleri bir bir arayarak.kendi kota ve fiyat oranları belirleyin ve her bir şirketle pazarlık edin.
ayrıca bu engelli federesyonları ne iş yaparlar
BTK.bilgi teknolojileri kurumu tarafları topluyor
engelli tarifesi belirlemek için ama bu kota / fiyat oranına kimse itiraz etmiyor
böyle tarifeler bizlere adeta dikte ediliyor

acaba Avrupa Birliği üyesi ülkelerde bu engelli tarifeleri nasıldır
yabancı dil bilmediğim için araştıramadım bu konu ile ilgilene bilecek arkadaşlar varsa bir araştırsınlar.
telekominikasyon şirketlerinin hizmetleri arızalar ve faturalar konusunda sorununuz olursa alta vereceyim linke tıklayarak üye olunuz şikayetlerinizi buraya iletiniz.
https://tuketici.btk.gov.tr/uyelik/

ayrıca:https://tuketici.btk.gov.tr/gorus/
burayada bu tarifelerin engelliler için fahiş fiyatlar olduğunu iletinki
engelli federesyonlarının yapamadıklarını bizler yapalım
hepinize saygılar sunarım

ttnet kadar salak bir firma olabilir mi_ ADSL ve VDSL için adil kulllanım kotasını aşınca hız 3 mbit'e düşüyor. Lakin Fibernette ise 1 mbit'e düşüyor. Hiç değilse 1 yerine 5 mbit yap be adam..!

arkdaşlar telekominikasyon şirketlerinin müşteri hizmetleri sorunlarınıza çare üretemediklerinde
tek çare btk.dır.

köyümde hırsızlık sonucu çalınan 10 km kabloyu 58 günde santralıde dahil fiper optiye cevirerek
yeniden hizmete actırdım

cep telefonu için internet kampanyası yokmu türksel liyim

türkcelde engelli konuşma paketi var ama interneti bilmiyorum:
1:internet paketlerinden değişiklik yapıldığında alınan tarife değişiklik ücreti:
2:yeni abonelikte alınan aktivasyon Ücreti.
gibi değişik ücretlerin alınmaması için ve
daha uygun fiyata engelli tarifeleri için
https://tuketici.btk.gov.tr/gorus/ sayfasına mutlaka şikayette ve talepte bulunun

s.a arkadaşlar

süper online engelli indirimdinden başvuru yapmıştım taahhütsüz 20 mbps hızda / 25 GB AKK İLE / limitsiz aylık 39 tl üzerinden

bugün sabah süper online mesaj geldi müşteri numaram ve şifrem geldi ama eve intermetim bugün bağlandı cuma gününden dün yani BENDE girdim süperonline online işlemlerden BAKTIM

25 mbps hızında 10 gb kotalı olarak görünüyor aradım sordum ilk ay böyle olacak dediler acaba 10 gb geçersem fazladanmı fatura ödeyeceğim yoksa 1 ayolduğu içinmidir birde süper online faturaları ne zaman kesiliyor son ödeme ne zaman

1 AY SONRA TAAHHÜTSÜZ LİMİTSİZ 39 DEN ÜCRETLENDİRİLECEKSİNİZ DEDİLER

ben kotalı istemedim 1 ay bu şekilde açılıyor dediler böyle bilginiz varmı arkadaşlar

yaklaşık 2 ay önce sabit telefonu kapattırdık internete devam....ttnet..

Arkadaslar engelli net icin taahhut isteniyor mu acaba?

tt neti bir arkadaş karsılaştırmış engellilerle dalga geçildiğilini söylüyor

engelli tarife 60
normal 59

:D

o arkadaşınız sakın elmayla armutu karşılaştırmış olmasın:) tarifeler şirketlerin sitelerinde mevcut zaten açıp bakabilirsiniz. biz yaklaşık bir seneden fazladır indirimden yararlanıyoruz ttnet e 8mb te kadar limitsiz paket için 46tl ödüyoruz. SÜMBÜL hanım, sadece engelli indiriminden faydalanmak için herhangi bir taahhüt vermenize gerek yok.

TT net Engellilerle dalga geçmektedir !!
TT net sözde Engelliler,Gaziler ve Şehitler için (yada yakınları) kampanya düzenlemiş.
Dışardan baksanız indirimli zannedersiniz ama örnek verecek olursak;
8Mbps Sınırsız internet paketi 60 TL (45+15 mecburi yalın int.ücreti)
olarak sunmaktadır engelli gazi yada şehit ve yakınlarına...
İndirimsiz normal paketler örnek verecek olursak;
Tam isabet Kampanyası : 59 TL (44+15mecburi yalın int.ücreti)

yani kısaca herkesin katılabildiği bir kampanya 59 TL iken, engelliler için sunulan kampanya 60 TL yani daha pahalı.. Birde evraklarınızı TT ofislerine götürmeniz gerekli..
hem başa iş, hem daha pahalı !!

o yazılanlar gibi olsa ah keşke turkcell vınn kampanyası var güya engellelilere 25 tl 5gb demiş bizzat gittim sordum vergisi şusubusu 34 tl ye geliyor yani yazılarlar hep yalan.. :D zaten avea 19 diyor gidiyorsun 25 e çıkıyor..

dediğim gibi elma armut karşılaştırması olmuş. normal tarife ile yalın tarife karşılaştırılır mı?!! işe yalın internet tarifesi olarak bakarsanız normal tarife 78,indirimli 61tl. biz evde ev avantaj 100 tarifesi kullanıyoruz 23tl. ve 2 yıl taahhüt karşılığı 3000 dk. her yöne(bu kampanya bitti, şimdi taahütsüz,aylık artı 10 tl. karşılığı her yöne 1000 dk.lık dörtdörtlük tarifesi var) hakkımız da var, birde limitsiz internetede 46 tl ödüyoruz,toplam 69tl'ye telefon internet sınırsız kullanıyoruz. kendi adıma söylüyorum yalın internet mantıksız,şirketin kanunen uygulamak zorunda olduğu için uygulamaya koyduğu,müşteri için ekstra bir kazıktır. 15 lira havaya para vereceğinize 10-12 liralık köy avantaj(ki şehir köy isteyen herkes alabiliyor) tarifesi var ve sırf bedava dk.kullansanız 3 lira kardasınız.

Engellilere internet indirimli

slm engellilere internet indirimli oldumu

şuraya bak fiber internet 52 tl resmen kazık yahu yuh yaa süperonlinede 49 tl arkadaş bu ttnet nedir yaa

20 mb hızındaki taahhüt bitmiş kampanyasız limitsiz fibernete 61 tl + 15 tl tel sabit ücret ödüyordum. Başvurumu yaptım. Yeni taifemin 51 + 10 = 61 tl olacağı söylendi. Bakalım.

net 6 kullanıyorum internet ücreti 25 tl bağlantı ücreti 2 tl toplam 27 tl ödüyorum haziran 2014den itibaren her ay 25 tl ödeyecem zam gelmezse tabi

%25 indirim kalktımı indirimli kullanıyorduk telekomdaki artık fark etmiyor demiş

VİRGO Hangi paketi kullanıyorsun. Bi göz attım ama kayda değer bi indirim göremedim adsl için.

ttnette yeni engelli indirimi yokmu veya uygun bir tarife
sınırsız 75gb kadar 66tl olmuş

Üst Alt