Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelsiz internet onaylandı. Engellilere internet % 25 indirimli

Ben 4 ay önce evimde telefon olmadığı için hem telefon hemde internet aldım. Yalın internet alsaydım 57,5 tl verecektim indirimli haliyle. Bende indirimsiz hem telefon hemde sınırsız internet aldım toplam 62,5 tl veriyorum. İndirimsiz.

Ben Net Galaksi bağlatacağım 8 mbit sınırsız 50 gb akn 39 TL diyorlar..... taahhütlü değil üstelik ttnetten geçişi onlar yapacak ben uğraşmayacağım

engelli indirime zam gelmiş sabit telefon aynı ama...

şimdi ben 29.50 tl 6 gb ödüyoz
25 tl internet
2 tl modem
2.50 tl bağlantı ücreti

Bende aynı durumdayım

İnternet benim değil başkasının üzerine ama ben %40 özürlüyüm İnternet hattını kendi üzerime nasıl alabilirim.
ve şuan sınırsız kullanıyoru 66 TL sanırım. kendi üzerime alırsam ne kadar öderim acaba ve bu süresiz değilmi yani kendi üzerime aldım ve özürlü indiriminden 1 yıl faydalandım sonra kampanya bitti diye eskisi gibi normal faturamı ödeyeceğim.

ttnet-aylık (4 GB) 22.50 tl. ödüyorum. Telefon 12.50 tl.
sirinbaba

turkcell vınn kullanıyorum 8gb memnunum.

8 gb ne kadar aylık.ben vodafone kullanıyorum 5 gb 30 tl bazen iyi oluyor sorun olmuyor bazen de sayfa açılıacak diye bak.türkcelde sorun oluyormu sayfa açılmama sorunu? 8 gb ne kadar acaba?

namzet;

Ben de tedavi için başka şehirde kalıyorum .. Kendi evimizde Sınırsız TTNET var ama malum burda internet falan yok ..

Türkcell Faturasız VINN aldım 3 Aylık 10 GB 79 TL ...

Hazır Kart gibi numarası var VINN HATTININ istediğin zaman KONTÖR yükler gibi DATA yani GB olarak yükleme yapabiliyorsun ..

VINN dan hız konusunda çok memnun hızı harika ama çok yakıyor meret dikkat etmek lazım kotaya :D:cool:

TTNET habire ............... maşallah valla.. Güya engellilere destek olacak.. birkaç gün önce ben de şikayette bulundum.. Aradılar.. Tarife değişti dediler.. Kime söylediniz , haber verdiniz diye sordum.. Telekomun haber vermeden tarife değiştirme hakkı olduğunu söyledi.. Be dangalak dedim.. Olur olmaz bir çok saçma sapan mailler gönderip duruyorsunuz da tarifenin değişeceği maili neden göndermiyorsunuz dedim.. Tık yok.. 45 TL olmuş sinirsiz internet.. Ben de 45 TL veriyorum sabaha kadar TT ye kaynıyorum ... Parasıyla değil mi abim :)

sabit telefonu kapatsak yinede internet indiriminden faydalana biliyormuyuz ben %40 heyet raporum ve özürlü kimliğimle başvuracam değil mi bu indirimden faydalanmak için

Yalın İnternet adında 15 TL sabit ücret ödeyerek yararlanıyorsun ama buna gerek yok telefonuda kendi üzerine al ve ''Sosyal Tarife'' diye bir tarife var engellilere özel bana 12,50 TL fatura geliyor her ay 15 TL vereceğine 12,50 TL veriyorsun birde 3000 dakika şehir içi şehirler arası bedava konuşuyorsun.

namzet;

49 tl ödüyorum.Turkcellde hiç bir sorun olmaz;ben çok memnunum.Turkcellin alıcısı çok.

Sosyal tarife abonesiyim, ayda 12.5 öduyorum, bu ay farumda diger ücretler adı altında 7.62 lira gecirdiler, bu ayki faturam 20 geldi.Daha bismillah avize bağlanım alo diyemedim telefona.

ttnetin engelliler için sınırsız tarifesine geçtim ayda 45 tl

Arkadaşlar neden İnsanları yanıltıyorsunuz?

TTNET ve diğerlerinde Engellilere sınırsız tarife yok hepsi kotalı paketler, yani Engelliğimizi suratımıza çarpan tarifeler,Engelliysen tarifende engelli diyen para manyağı zihniyet olmuş.

Tekrar yazıyorum, sınırsız tarife yok ve Engelli Arkadaşlarımda firmların tuzağına düşmesinler, boş yere abonelik imzalamasınlar, tamamı kotalı tarifelerdir 8 mbit sınırsız deniyor yalan 50 gb kota sonrası 3 mbite düşüyor, sadece kelime oyunu rezillik başka birşey değil.

Ben bugün başvuracağım bakalım Telefon ve İnternet eşimin üzerine idi Özürlü Kimlik Kartı ve Heyet raporu ile Baş vur dediler Gelişmeleri ve Sonuçlarını sizlere Detaylı Olarak yazarım

Normalde de 50 GB adil kullanım limiti var.O paraya aldığınız hizmetin normal fiyatlısı da aynı sınırlandırmalar içeriyor.

Siz kotalı lafını çok başka anlamışsınız. adil kota uygulaması herkes için aynıdır. tarifene göre 1 ay içinde 50 veya 100gb aşarsanız hızınız 3mb'e kadar düşer. ay başında tekrar eski hızına ulaşır. kotalı paketlerde kotayı aştığınızda extra fatura yazmaktadır.

Ben 8MB'e kadar 50GB adil kullanım limitli sınırsız paket için 24 ay taahhüt verdim + rapor ve kimlik fotokopisini merkezlerine fax çektim taahhüt + rapor indirimi sayesinde 26,99tl ödüyorum.

nbl30.jpg

nbl26.jpg

ben 4gb 8 mb hız ile 22,5 lira ödüyorum. samet senin tarifen çok daha uygun

ancıl;
taahhütünüz yoksa dsmart net çok uygun oraya taşıyın

gökusagi;1

ttnet alt yapısını kullanan dsmart net adsl kullanıyorum. bölgemde fiber alt yapı yok.

https://www.dsmart.com.tr/Internet

Ayrıca ttnet bana iki kampanyayı birleştiremezsiniz ya taahhüt verip indirim alacaksınız veya raporla indirim alabilirsiniz demişlerdi.
dsmart net iki kampanyayı birleştirdi. taahhüt + rapor indirimi uyguladılar.

SAMET/;

Samet kardeş gercekten paketin harika 26.99 TL .. SINIRSIZ 50 Gb akn .. Hepsi tamam güzel yalnız 24 ay taahhüt verdin sanırım peki bu 24 ay boyunca faturan hep 26.99 mu gelecek ??

FURKAN_81;
12 ay boyunca fiyat bu şekilde olacak. 12 ay dolduktan sonra 39,84 Tl olarak devam edecek. aynı tarifeye taahhüt vermeden önce bu şekilde ödüyordum.
taahhüt veya rapor indirimi kullanmazsanız aynı tarife 63 lira.

gökusagi;
Sabit telefon kullandığım için yalın internet oluyormu şartları bilmiyorum. fakat yalın yapsanız bile 10tl sabit hat ücreti yine alınıyor sözde yalın.
Sabit hat tarifesi olarak klasik hat kullanıyorum

wwwovv.jpg

34tl olan engelli kampanyası kapsamında değil. engellilere max. 8mb hız paketleri sunuluyor.

hımmm ben ttnet mi yoksa başka firmamı diye sordum engelli hattı demedim

özer özkan;

önceki mesajımda yazmıştım atladınız herhalde d'smart net (eski adıyla smile adsl)

SAMET/;

Samet kardeş benim internetim 2010 mayıs ayında bağlanmıstı ve ucretsız modem ıcın sanırım 2 yıl taahhut vermıstım gecen sene mayıs ayında bitti sanırım .. resimden anladıgım kadarıyla benım suan taahhütüm yok ve örneğin d-smar adsl ye hıc masrafsız ve rahatca gecebılırm ?

Sen ne diyosun ??

BLD95lLCQAALNMp.jpg:large

Üst Alt