Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelsiz internet onaylandı. Engellilere internet % 25 indirimli

güzelmiş o
ama 59,99 yazıyor indirimli fiyatımı 45

Arkadaşlar şu anda engelliler için en avantajlı tarife TurkNet'tedir.
16 mbps bağlantı
150 gb adil kullanım kotası
bedava sabit telefon, hiç bir sabit ücret yok
1000 dakika cep ve yurt dışı da dahil her yöne bedava görüşme
sadece 45 tl. Ben de 2,5 ay önce telekomdan geçtim ve memnunum.
@gökhan46
Evet normal fiyat 60 tl, engelli fiyatı 45 tl.

başvuruyu nasıl yapabiliriz.nereye muracaat edecegiz.kampanya engellilere ne zamana kadar devam edecek

turknete başvuru yaptım 1 ay geçti daha hizmeti veremediler; 1aylık parayıda peşinen çekmişler kullanmadan.
kargoyla gönderdiğim evrakalrıda kaybedip 50kere evrak istemeleri de cabası.
engelli kartımı göndermeme rağmen sağlık raporunu üstelik önlü arkalı(!) istediler.
sabit hat taşınana kadar internet olan hatta interneti veremeyip sorunu ev içi kablolara bağladılar şaka gibi.
telekomun çıkarttığı sorunu müşterisine yıkmaktan çekinmeyen firma yani.

bende olumsuz görüşlere rağmen ufukalp moderatörün yazısıyla başvurmuştum adamı rezil ettiler siz yapmayın.
1aydır internet yok evde komşudan bağlanıyorum.
kendi altyapısını kullanmayan amatör küçük firmadır KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM.

not: benden 22sinde aldıkları kk bilgilerini zorunluluğunu kaldırmışlar benden aldıktan sonra onuda özellikle belirteyim.

@Ufukalp abi @bluetimes arkadaşımızın bahsettiği gibi Turknette bir sorun yaşadın mı ya da bu tip sorunları yaşayan başka arkadaşlar var mı?

Edit: Bu arada turkneti bizzat aradım sordum, talep ettiğimiz evrakları ne kadar çabuk sürede tarafımıza gönderirseniz aboneliğiniz o kadar kısa sürede açılır dediler.

Arkadaşlar ben yeni geldim aranıza şimdi bu hafta skolyoz ve kol dirsekten kırıktı ortapedi yüzde 32 yazdım dedi. gözüm aşırı bozuk gittim doktor yüzde 15 yazdım dedi, fizik tedaviye ayağım ile ilgili gittim bilgisayara birşeyler yazdı ama bir şey veremem dedi ben gönderdi.
psikiyatri ise anksiyete bozukluğu teşhisi koyup 3 ay takip edeceğiz seni dedi

arkadaşlar ben hastaneye başvuru yaptığımda bana onlar doldurulmuş dilekçe verdiler sadece engelli raporu almak istiyorum yazıyor, ben bu dilekçe ile ilerde tekrar bu işlemleri yapmadan örnek veriyorum engelli ehliyeti veya vergi indiriminden yararlanabilirmiyim

bir diğer soru heyetde doktorlar beni tekrarmı muayene edecek nasıl olacak bilgisi olan varsa paylaşsın

ben uzun yıllardır evdeyim çalıştırmıyorlar beni ama hiç ilaç felan kullanmadım şimdi psikiyatri bana 3 ay sonra ne diyecek anlamadım, kimse iş vermiyor zaten otomotik olarak psikolojimiz bozuk tutupda sen turp gibisin der mi

lütfen yardımcı olun yeniyim aranızda Allah herkese şifa versin
yüzde 40 alabiyormuyum peki

eger hiç alınmadıysa uydunette avantajlı 25tl civarı (ekstralarla 30tl civarı)

Life

ben kargoyla yolladım sözleşmenin yanında ortada yok, kimliğimde engelli kimliğimde kayıp nüshaları...
maille 3-4 kere yolladım gerisini siz hesap edin.
zaten malların engelli kimliğinin üstüne sağlık raporunu üstelik önlü arkalı fotokopisini istemelerinden belliydi salla parti iş yaptıkları.
peşinen çıkarttıkları faturyıda sisteme kaydetmelerine rağmen normal 60tllik tarife üzerinden hesaplayıp kesmeleride bardağı taşıran son damla oldu.
iptal ettirdim ben o son faturayıda alacağım btkya bimere şikayet eder tüketici halem heyetine başvururum.
iptal onayı için arayıp ikna etmeye çalıştıklarında da haberleri yok gibi davrandılar faturaya itiraz ediyorsunuz diye kayıt oluşturuyorum dedi halbuki 3 kere mhye bildirip kayıt aldırdım üstüne birde iptal faxına yazdıydım)
iptal edeceğim gün arayıp biz telefonu geçiremedik kimlik bilgileriniz uyuşmuyor kimliğinizi telekomdan teyit ettirin demez mi?(sabit hat babm üstüneydi nüshasını önce gerek yok deyip 2 hafta sonra nüshanız eksik gönderin demelerinden belliydi işi beceremedikleri)

sorun yaşayan burdan var mı bilmem ama donanımhaberdeki konularına bakabilirsiniz.
sözün özü bunlar çok beceriksiz salla parti iş yapıyor telekomun altyapısı olduğu için de telekomda işi savsaklıyor olan müşteriye oluyor.

ttnet aboneliğimde taahhütümün bittiği gün akşam turknet ile görüştüm hemen abonelik kaydım oluşturuldu işlemlerim yapıldı mail adresime evraklar ve evrakları göndereceğim adres gönderildi yazıcıdan çıkartıp doldurdum imzaladım ertesi günü kargo ile gönderdim evraklar cumartesi günü turknete ulaştı haftasonu olması sebebiyle işlemler pazartesiye kaldı, pazartesi telefon hat tahsisi için türktelekoma başvurulmuş salı günü de bayram olması sebebiyle resmi tatildi çarşamba günü durumu sorduğumda telefon hat tahsisi tamamlandığı an işleminiz tamamlanacak dediler ve acil olarak işlemlerin tamamlanması için kayıt oluşturuldu bugün öğleyin ttnet hattım kesildi aynı anda turknetten adsl kullanıcı adım ve şifrem gönderildi hiç sorunsuz ve hızlı şekilde bağlanıyorum.

Turknete geçmek isteyen arkadaşlar tüm evraklarınızı tam olarak gönderirseniz hiç bir sorun olmadan 1 hafta içinde bağlantınız gerçekleştirilmiş oluyor.

Turknete geçmemi sağlayan ve yaptığı işlemleri aşama aşama yazan Ufukalp abime çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun :)

siz gidin donanımhaberdeki konuları okuyun milleti yönlendirmeyin daha hala para ödemesi yapmadılar bana.

bluetimes Donanımhaberde de üyeyim oraya da yazdım, oradaki şikayet konularını da okudum şikayetvar.com da ki konuları da okudum sonrasında da turknete geçiş yaptım. Size para ödemesi yapmadılarsa elinizdeki belgelerle tüketici hakem heyetine başvurun yine de sonuç alamazsanız dava açın hakkınızı arayın.

Kimseyi yanlış yönlendirdiğim falan yok, herkesin aklı var araştırır bilgi edinir kafasına yatarsa öyle geçer yatmazsa geçmez kendi kişisel tercihidir, benim burada ki yaptığım paylaşım turknet'e geçmek isteyen kişilere yönelik bilgi amaçlıdır başka bir amacı yoktur.

Süperonliene, ttnet, turknet, işnet,doping ve uydunet gibi bir çok iss mevcut, kişiler kullandığı internet aboneliğinden memnun olabilir ya da olmayabilir. Ben ttnet den memnun değildim siz turknet den bu gayet doğal bir durumdur. İsteyen istediği iss'yi seçebilir kişisel tercihidir.

benim yazdıklarım ve diğer şikayetçilerin üzerine alttaki yazdığın yönlendirmedir.
turknet mhnin söylediklerini kesinmiş gibi naklederek yönlendirme yapmışsın aksini yaşyanlar birden fazla olduğu halde.
Turknete geçmek isteyen arkadaşlar tüm evraklarınızı tam olarak gönderirseniz hiç bir sorun olmadan 1 hafta içinde bağlantınız gerçekleştirilmiş oluyor.

aksine ttnette sorun yaşamamama rağmen önermedim önermem zira çuvalla şikayet mevcut tt'de; mesele senin benim işimden öte.
hakkımı herhalde rayacağım o 47tlynin mislini çıkaratacağım onlardan buraya yazdıığmdan ibaret zannedilmesin buraya yazarak turknetten geri ödeme alacağımı zannedecek kadar saf değilim.
herkes önünden yesin.

Ben abonelik aşamasındaki işlemleri paylaştım diye herkesin akın akın turknete üye olacağını mı sanıyorsunuz, benim yapmış olduğum paylaşımla turknete üye olmayı düşünenler yapacakları işlemleri görmüş ve hangi aşamalardan geçerek abone olunmuş bunun bilincine varmış olurlar bunun adı bilgilendirmedir yönlendirme değildir, herkesin aklı ve araştırma yeteneği vardır araştırır öyle abone olur.

[FONT=Georgia]Turknete geçmek isteyen arkadaşlar tüm evraklarınızı tam olarak gönderirseniz hiç bir sorun olmadan 1 hafta içinde bağlantınız gerçekleştirilmiş oluyor.[/FONT]

Burada yazdığım bu yazıya göre yönlendirmedir diyorsan evet yaptığım yönlendirmedir ve yönlendirdim, ama kimi yönlendirmişim yazıda da görüldüğü gibi Turknete geçecek arkadaşlar demişim evet onları bilgilendirdim ve yönlendirdim.

Siz sorun yaşadınız diye herkes sorun yaşayacak değildir bir kişi bir üründen memnun değilse o ürün kötü olarak adlandırılamaz, size göre ttnet sorunsuz turknet sorunlu bana göre ttnet sorunlu kazıkçı ve müşteriyi takmayan bir firma, turknet sorunsuz bir firmadır.

Buradan turknet, ttnet, süperonline vb gibi iss'lere abone olmayı düşünen arkadaşlar, birimizin herhangi bir firmadaki aboneliğinin sorunlu olması firmaların da kötü olduğunu göstermediği gibi aboneliğimizin sorunsuz olması da firmaların iyi olduğu anlamına gelmez, iyi araştırın iyi düşünün öyle karar verin, verdiğiniz karar sizindir.

siz dedikleriniz doğruysa şanslı azınlıkta yer alıyorsunuz göremediğiniz bu; zaten az müşterisi olan firma, sorun yaşayanlarda benzer sorunlardan muzdarip durumdayken firma ile ilgili kronikleşmiş sorun ağından bahsetmek gerekir ki niyetlenenler neyle karşılaşabileceklerini bilerek girsinler topa.
bu firma bilmeyenler için tekrar yazayım ttnin altyapısıyla hizmet(!) veren firmalardandır yani bulunduğunuz bölgedeki ttnin insafına göre işleminiz tamamlanır yani kendileri sahada çalışmaz masabaşındaki mhden ibarettir ki başvuru sürecindeki sorunlar ayrıca deeğrlendirilecek gündem maddesi oluşturur.
Sorunlara rağmen sorunsuz üyelik süreci geçirenlerin kendi durumlarını anlatırken illaki şerh düşerek tavsiye vermeleri şarttır ki millet süt liman zannetmesin.

Benim de Turknet'e 2 aylık bir aboneliğim oldu. Blutimes'a katılıyorum. Sözleşmeyi ve engelli raporumu firmaya gönderdikten sonra internetimin bağlanması 13 gün aldı. Onların yapabileceği bir şey yok, burada insiyatif TT'nin elinde. Firma aboneliği kredi kartıyla yapıyor ki ödemede herhangi bir aksama olmasın. 2 ay sonunda 29 tl lojistik hizmeti ve 59,90+59,90 tl ücret kesmişler. Hani benim engelli indirimim diye aradım, bir yanlışlık olmuş indirimi sisteme girmeyi unutmuşuz dediler. Kapatırken de 19 tl keseceklerdi, onu kesmediler uygulamadıkları indirimin yerine sayarak. Sonuç olarak ben bu firmadan bir üç kağıtçılık kokusu aldım. Zaten port yok diye ADSL hizmeti veriyorlardı. Bu devirde ADSL kullanmak da büyük işkence. Ben Turknet'ten memnun kalmadım ama müsteri hizmetlerinin çok ilgili ve efendi olduğunu da söylemem gerek.

@OldBoy2046 Geçmiş olsun arkadaşım, yeni üyeliklerde kredi kartı zorunluluğu da kaldırılmış aşağıdaki paketi kullanıyorum, fiyat konusunu sordum rapronuz sisteme yüklenmiş faturanız indirimli olarak yansıyacaktır dediler umarım sorun yaşamam.

@bluetimes Galiba öyle, ama dedim ya benimki iyidir diye firma dört dörtlük değildir diye.

B88LOv.png

kk zorunluğu kaldırıldı deniyordu dhda sonra kaldırılmamış dendi, son konuşmamızda banada "kaldırılmadı" dendiydi 15 ağustosta.

ben ttnet kullanıyorum, 24 ay taahütlü yalın internet abonesiyim
acaba paket bitiminde (4 ay kaldı) aboneliğimi bitirmek istesem nasıl olacak
yani iptal ettirmek için ne yapmalıyım kendiliğinden otomatik olarak mı
son bulur yoksa ttnet talimat vermediğim halde yeni bir paket mi başlatır
billgisi,deneyimi olanlar yardım lütfen.

ahmet75

aboneliğini bitirmek için sen başvuracan yoksa taahhütün bittiğinde talımat vermemişsen kullanmış oldugunuz paketin o anki indirimsiz fiyatı ne ise ondan ödetirler.misal anlaşmalı 54 tl ödüyorsanız bunun normal fiyatı 70 tl ise size 70 tllik fatura keserler o yüzden abonelık bitmeden ayrılacaksanız bildirin.dikkatli olun abonelik başlangıcı ile fatura kesim günü farklı eğer aboneliğiniz ayın 14 ünde başlamıssa 14 ünden birkaçgün öncesi başvurun 14 ünden kerri başvurursanzı aradakı o birkaç günlük farkı sizden alırlar.

ahmet75

4ay kala tahahhütü sonlandırmak sana pahalıya patlar o zamana kadar aldığın indirmleri isterler ki hatrı sayılır mevla çıkar faturaya.
örnek 50tl faturan var tahahhütsüzü 70 tarifenin.
20ay her ay 20tl indirimle kullanmışsın demek 20ay x 20tlindirim = 400 tl fatura çıkar sözleşmede belirtilmiştir.
şu konuyu incele;
https://forum.donanimhaber.com/m_101536976/tm.htm

bu indirimleri geri ödememek için 4ay daha kullan tahhüt bitimi çıkarsın.
ben ttneten çıkarken iptal faxı çektim ertesi gün kestiler mhyi ararsan ikna etmek için indirimli tarife önerirler.

bu arada ben vodafonnete üye oldum. 16mbit yalın adsl toplamda 49tl.
gsm bayinin andavallığına 1 hafta kaybettim sisteme girmemiş hödük 2.haftanın sonunda dün telekomcular hat çekmeye geldi yalın olduğu için.
çekeriz ama gerisine karışmayız binaya girme yetkimiz yok elektrikçi halleder dediler.
dedim sabit hat çekili zaten telekomdan onun üzerinden verin.Sabit hatla hattın diğer ucundaki elemanla konuştu kontrolü edip gitti.
bugün modem ışıkları yandı kullanıcı adı şifre geldi girdim.
bakalım sabit hattı iptal ettirince ineternet kopacak mı telekomcu kopmaz dedi bakacağız.

bluetimes Gözün aydın olsun hayırlı olsun, dene bakalım umarım memnun kalırsın, deneyimlerini paylaş ki bilgilensin abone olacaklar.

Bu arada 16 mb 49 tl yok senin tarifen hangisi SuperNet ADSL & Fiber

sağol, temkinliyim şimdilik sorun yok ama bunlara güven olmaz malum ttnin ipiyle kuyuya iniyorlar.
bağlandıktan sonra netin kesilmesi hız yavaşlaması vs sorunlarlada boğuşanlar var bakalım ne olacak şuan karda gözüküyorum tnette 16 üzerinden 10.5 veriyordu hat değeri 12küsürdü.
bunlar 16 üzerinden 13 veriyor zaten hat değeri de 16 görünüyor.
evde sabit hat kurulu olmasa işimiz elektrikçiye kalırdı vodafone modem alana anahtar teslim iş yapıyor.
adsl modem 72tl fiber modem 144 şartlarda yazıyor.
ben almadım şansım sabit hattın olmasıydı sabit hat iptal olunca belli olur bakalım.

hat değerim max 21mbit görünüyor modemde, vodafone a sorgulattğımda 41 diyordu güven olmaz bunlara zaten fiber yok burda vdsl var.
benimki alttaki linkte 49tllik.
Engelleri Aşan İnternet ve Ev Telefonu - Vodafone Net | Vodafone Türkiye

Üst Alt