Vasfiyeteyze
öncelıkle taahhütlü bı tarıfede olmaman gerekıyor aksı takdırde taahhüt imzaladıgın kampanya şartları neyse ya ona uyacaksın yada cıkarsan anlasmaya uymadıgın için orda belirtilen cezaları yersın.
herhangı bır tarıfeye taahhütle baglı degılsen kı öyle anlşılıyor ttnetın tam ısabet kampanyasından faydalanabılırsın
TTNET'le Tam İsabet Kampanyası > Kampanyalar > Bireysel > TTNET
lınktede görecegın gıbı net limitsiz 8 mbps’ye kadar limitsiz kampanyalı tarıfe 12 ay 44 yazıyor kampanyasız ise 63.
siz bulundugnuz yerdekı telekoma gıdın (31 AĞUSTOS 2013 de kampanya sona erıyor) tam isabet kampanyasına gecmek istiyorum deyin ve geçin.Üye oldugum grupdakı bazı arkadaşlar Bazı memurlar ın bu tarıfeyı vermek istemediğni bilmeyenlere zorluk cıkartıklarını söylediler ve ısrarcı olun ne bilim başka bir firmaya gecerım aboneligımı tamamen kapattırrım deyın.Öyle deyınce müşterı kaybetmemek için tamam deyıp kampanyaya dahil ediyorlarmış dediler.(ben hiç zorluk cekmedım sagolsun görevli çok yardımcı oldu ayrıntılı bilgi bile verdi)
Ben bulundugum yerde Telekom bayii olmadıgı için mecburen bağlı bulundugum İL’e gittim ve ordakı görevliye tam ısabet kampanyasına gecmek ıstıyorum dedım .Bana bu kampanyaya gecersenız 12 ay boyunca telefon ve net için tek fatura gelir öncekı gıbı tel için ayrı net için ayrı gelmez (ben gerci dogayı koruma ıcın fatura bilgilerının maılıme gelmesını istedim—gerci tek şifre ile maıle bakmadan netten son 6 aylık fatura bilgilerını bile görebiliyorum) 44 tllık tek fatura gelır dedı.Ayrıca
bu kampanya ıle telefondan 3000 dk olan akşam 7 sabah 7 ve tüm diğer kampanyalardan faydalanamazsınız dedıler.Sanki beleş hızmetlerı varmış gibi
. Ha illa ev telını kullanırım dersenız dk’ı 10 kurus ve bu 44 tlık faturanıza ılave edılır.Kısaca ne kadarlık konusursanız o kadar ücret mısal 6 tllık mı konustunuz fatrua 44 deılde 50 tl gelır.
Not:
bu kampanya için engelli olmak şart değil ve engelli üzerıne olması şart değil.
Engelliler için olan kampanyaya baktım da o 45 tl yazıyor 1 tl daha fazla
1 tl meselse degılde telefon dahıl mı o nu anlamadım dahılse ııde degılse nerden baksanzı bir 15 tl enazından gene olur 60 tl ne anladık bundan.
BU İŞLEM TÜRK TELEKOM OFİSLERİNDE BULUNAN İPTAL MASASINDAN GERÇEKLEŞTİRİLİYOR. MÜŞTERİ TEMSİLCİLERİNDE BU YETKİ OLMADIĞINDAN ELLERİNDEKİ PAKETLERİ SATMAYA ÇALIŞIYORLAR.
not:Ben bu tarıfeye mecburen gectım bulundugm yerde en uygun olanı buydu ama bulundugunuz yerde fiber hat var ise fiber baglanın hem fıyatı 20mbps ye kadar hız(biz 8mbps ıle sürünürken fiberliler 2.5 kat daha hızlı) +akk 50 yada 75 gb (bizde 25 gb ) +tvbu (tv bu zaten yok bizimkinde )toplam 44 tl ,tvbu almazsanız 38 tl kısaca hem ekonomık hem hızlı .Bunun kampanyası bitti mi yada ne zaman bitiyor bilmiyorum.- ben bu bilgiyi üye oldugm bir gruptan almıstım ama ttnetın sıtesınde göremedım.gerçi şuan unuttum bir kampanya daha vardı 49 tl ve onda akşam 7 sabah 7 3000dk ücretsiz tel görüşmesi yapldıgı yazıyordu o kampanyada ttnetın sayfasında yok ama öyle bir kampanya var .fiber için sormanızı tavsiye ederım.
mamimami;
bu fıyatlara en az 15 tl daha fazlada olabılır ev tel ücreti eklemek gerekiyor