Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelsiz internet onaylandı. Engellilere internet % 25 indirimli

FURKAN_81;

Fotoğraf çıkmamış göremedim fakat taahhütünüz yoksa ücret ödemeden geçersiniz.

[FONT=SourceSansProRegular]Bu kampanya 24 ay taahhütlü olup 31 Mayıs 2013 tarihine kadar ve sadece bireysel aboneliklerde geçerlidir. 36 TL D-Smart Net aktivasyon bedeli alınmaz.[/FONT]

Not alıntı yapınca fotoğraf çıktı taahhütünüz bitmiş sorun yok

Saol dostum yakın zamanda bri konusayım bakalım d smart yetkili bayii si ile sonucları burdan yine aktarırım ..

Verdiğin bilgiler için saolasın .. Eyvallah

Tercihe göre taahhüt süresi boyunca kablolu modem ayda 1TL'ye, kablosuz modem ayda 2TL'ye abonenin kullanımına tahsis edilecektir

internet indirimi

slmlar arkadaşlar 1 mayıs 2013 te ttnet engelli indirimi oldumu ? ve bu indirimden eski ttnet adls aboneleri faydalanabilirlermi ? teşekkürler.

teşekkür ederim ne kadar süredir bekliyorsunuz ve nekadar sürede açıklanır bu yeni tarifeler.

Ben bu gün internet ve telefon indirimi için gittim limitsiz internet için 45 tl telefon için de 12 tl ödeyecekmişim o tamam onu anladım şimdi oğlumda aynı indirimden faydalanabilirmi ? iki abonelikte aynı indirim uygulanıyormu o kısmı anlayamadım?

Müşteri bilgileri
burada sizinle ilgili bilgiler oluyor-----------------------------------------
SİPARİŞ ÖZETİ
NETLİMİTSİZ_TTNET'le Tam İsabet Kampanyası
kampanya no S:İZİN KAMPANYA NOSU YAZAR
Kampanya Adı Tam İsabet Kampanyası(12 Ay Taahhüt)_İkna
Aile Koruma Şifresi
Netlimitsiz(nh)
tesis adresi
buraya sizin adresınız yazılıyor
15,45 tl indirim
ttnet güvenlikMcAfee VİRUSsCAN
WFİ aYLIK 600 Dk ücretsiz bunu sormayı unutmusum her ay mı600 DK BİRSEFERE KAMPANYA BOYUNCA MI 600 DK
(artık telekomdan sorup öğrenırsınız)öğrenınce burayada yazarmızınız
12 ay- İnd.+cezalı ( 12 aydan önce anlasmayı bozrsanız ceza)
--------------------------------------
Iptal edilen ürünler
burda halen kullandıgnız tarıfe bilgileri var yanı hangı tarıfedne geçiş yaptıgınız bilgileri----------------------------
Kanal bilgileri
sipariş tarıhı:--- sizin bu tarıfeye gectıgınız tarıh
sipariş kanalı : Tt ofis
iş orgnızasyonı: Işlemi yayaptıgınız il telekom ofıs ismi

-------------------------------
Not:bu tarıfeye gectıgınız an akşam 7 sabah 7 bedava konusma hakkı ve dıger türk telekom kampanyalarından faydalanamıyorsunuz.
Adı üzerınde konustukca öde.konusursanız 44 tllık faturanız artar
hıc konusma yapmazsanız sabit 44 ödersınız.
Zaten cep telefonu oldugu ıcın
ev telı kullanan kalmadı ınternet ıcın mecburen hattı kullanıyorlardı

not: Bu tarıfeye gecınce tek fatrua gelecek
cünkü tel ve net birleştrılmıs oluyor
böylece fatrua başı 1 tl den 2 tl öderken
tek fatura sayasınde 1 tl ödeyeceksınızben dün bu tarıfeye gectım .tel ve net(8mbs 50gb ak li) 44 tl ödeyeceğm

intenet bağlatcam ama evimde telefon yok önerebilceniz bir tarife varsa memnun olurum

Ben ttnetten özürlü indirimli yaptırdım raporu ve nüfus kağıdının fotokobisini verdim. limitsiz 44 ödüyorum iki ay oldu.6-2013

recep kardeş telefon ile birliktemi 44 tl ödüyorsun ? yeni indirimlerden haber yokmu? indirimler olacaktı ne oldu arkadaşlar.... tşkrler....

Iyi günler arkadaşlar ben engelli tarifesine geçtim eski aboneyim sözleşme falanda yok emmoğlu az daha açık anlatırmısın

az önce superonline müşteri hizmetleri ile konuştum.%40 ve üzeri engellilere özel 8 mbs (netlimitsiz,50 gb AKN),ilk 4 ay 4 lira,kalan 20 ay için 39 lira ödeyerek abone olabiliyoruz..ttnet aynı tarifeyi engellilere şu an 45 liradan veriyor.superonline nın bu kampanyası 24 ay boyunca ayda ortalama 33 liraya denk geliyor.telefondan geçiş yapabiliyoruz.

superonline 33
ttnet 45

uydu netin tarifeleri daha iyi ve 20 mbps hıza kadar çıkıyor Engelsiz Tarifeleri

10 Mbps’e kadar Kullandığın Kadar Öde % 19 TL 14,25 TL
10 Mbps’e kadar Sınırsız % 99 TL 74,25 TL
20 Mbps’e kadar Sınırsız % 199 TL 149,25 TL
10 Mbps’e kadar 5 GB Kotalı% 25 TL 18,75 TL
10 Mbps’e kadar 10 GB Kotalı% 29 TL 21,75 TL
20 Mbps’e kadar 20 GB Kotalı% 44 TL 33 TL
10 Mbps’e kadar 50 GB AKN Ekosınırsız % 49 TL 36,75 TL
10 Mbps’e kadar 100 GB AKN Ekosınırsız % 59 TL 44,25 TL
20 Mbps’e kadar 50 GB AKN Ekosınırsız % 59 TL 44,25 TL
20 Mbps’e kadar 100 GB AKN Ekosınırsız % 69 TL 51,75 TL
20 Mbps’e kadar 200 GB AKN Ekosınırsız % 79 TL 59,25 TL
Kota Aşım % 3 TL/GB 2,25 TL

Tarifeİndirimİndirimsiz Tarife Engelsiz Tarife

internet

sen onu bunu bırak kardeşim ben bulunduğum yerde internetin isi yok indirimli olmuş ne olacak olmamıış ne olacak defalarca baş vuruda bulundum adam bana hat vermıyor yemişim ben internetti

Vasfiyeteyze
öncelıkle taahhütlü bı tarıfede olmaman gerekıyor aksı takdırde taahhüt imzaladıgın kampanya şartları neyse ya ona uyacaksın yada cıkarsan anlasmaya uymadıgın için orda belirtilen cezaları yersın.
herhangı bır tarıfeye taahhütle baglı degılsen kı öyle anlşılıyor ttnetın tam ısabet kampanyasından faydalanabılırsın
TTNET'le Tam İsabet Kampanyası > Kampanyalar > Bireysel > TTNET
lınktede görecegın gıbı net limitsiz 8 mbps’ye kadar limitsiz kampanyalı tarıfe 12 ay 44 yazıyor kampanyasız ise 63.
siz bulundugnuz yerdekı telekoma gıdın (31 AĞUSTOS 2013 de kampanya sona erıyor) tam isabet kampanyasına gecmek istiyorum deyin ve geçin.Üye oldugum grupdakı bazı arkadaşlar Bazı memurlar ın bu tarıfeyı vermek istemediğni bilmeyenlere zorluk cıkartıklarını söylediler ve ısrarcı olun ne bilim başka bir firmaya gecerım aboneligımı tamamen kapattırrım deyın.Öyle deyınce müşterı kaybetmemek için tamam deyıp kampanyaya dahil ediyorlarmış dediler.(ben hiç zorluk cekmedım sagolsun görevli çok yardımcı oldu ayrıntılı bilgi bile verdi)
Ben bulundugum yerde Telekom bayii olmadıgı için mecburen bağlı bulundugum İL’e gittim ve ordakı görevliye tam ısabet kampanyasına gecmek ıstıyorum dedım .Bana bu kampanyaya gecersenız 12 ay boyunca telefon ve net için tek fatura gelir öncekı gıbı tel için ayrı net için ayrı gelmez (ben gerci dogayı koruma ıcın fatura bilgilerının maılıme gelmesını istedim—gerci tek şifre ile maıle bakmadan netten son 6 aylık fatura bilgilerını bile görebiliyorum) 44 tllık tek fatura gelır dedı.Ayrıca bu kampanya ıle telefondan 3000 dk olan akşam 7 sabah 7 ve tüm diğer kampanyalardan faydalanamazsınız dedıler.Sanki beleş hızmetlerı varmış gibi :D . Ha illa ev telını kullanırım dersenız dk’ı 10 kurus ve bu 44 tlık faturanıza ılave edılır.Kısaca ne kadarlık konusursanız o kadar ücret mısal 6 tllık mı konustunuz fatrua 44 deılde 50 tl gelır.
Not: bu kampanya için engelli olmak şart değil ve engelli üzerıne olması şart değil.
Engelliler için olan kampanyaya baktım da o 45 tl yazıyor 1 tl daha fazla :D 1 tl meselse degılde telefon dahıl mı o nu anlamadım dahılse ııde degılse nerden baksanzı bir 15 tl enazından gene olur 60 tl ne anladık bundan.
BU İŞLEM TÜRK TELEKOM OFİSLERİNDE BULUNAN İPTAL MASASINDAN GERÇEKLEŞTİRİLİYOR. MÜŞTERİ TEMSİLCİLERİNDE BU YETKİ OLMADIĞINDAN ELLERİNDEKİ PAKETLERİ SATMAYA ÇALIŞIYORLAR.

not:Ben bu tarıfeye mecburen gectım bulundugm yerde en uygun olanı buydu ama bulundugunuz yerde fiber hat var ise fiber baglanın hem fıyatı 20mbps ye kadar hız(biz 8mbps ıle sürünürken fiberliler 2.5 kat daha hızlı) +akk 50 yada 75 gb (bizde 25 gb ) +tvbu (tv bu zaten yok bizimkinde )toplam 44 tl ,tvbu almazsanız 38 tl kısaca hem ekonomık hem hızlı .Bunun kampanyası bitti mi yada ne zaman bitiyor bilmiyorum.- ben bu bilgiyi üye oldugm bir gruptan almıstım ama ttnetın sıtesınde göremedım.gerçi şuan unuttum bir kampanya daha vardı 49 tl ve onda akşam 7 sabah 7 3000dk ücretsiz tel görüşmesi yapldıgı yazıyordu o kampanyada ttnetın sayfasında yok ama öyle bir kampanya var .fiber için sormanızı tavsiye ederım.

mamimami;

bu fıyatlara en az 15 tl daha fazlada olabılır ev tel ücreti eklemek gerekiyor

Net Galaksi müşterisiyim ve 8Mbit e kadar 50GB AKN lı sınırsız interneti 39TL ücretle kullanıyorum. Fiber hizmeti kapıma geldiğinde ise 24 Mbit 75GB AKN li sınırsız internet hizmetini ise nasipse 49TL ücretle almaya başlayacağım. TTnet in fiber donanımı 15-20 gün içinde adresime ulaşacakmış diye bir bilgi de almış durumdayım. İsteyenler Net Galaksi sitesindeki telefonlardan Hüseyin Şahin beyi arayarak daha detaylı bilgi alabilir. Diğer yandan konutunda TTnet fiber donanımı olanlara yeni uygulama dahilinde Tivibu, telefon ve internet paketinin oluşturduğu kampanyaya göz atmalarını tavsiye ederim. Sağlıcakla kalınız...

tt nette 2013 1 mayıstan itibaren geçerli olacak indirimler ne oldu arkadaşlar başladımı ? slmlar tşkrler...

tt nette 2013 1 mayıstan itibaren geçerli olacak indirimler ne oldu arkadaşlar başladımı ? slmlar tşkrler...

Aylar önce bu haberi görmüştüm ve halen olduğu gibi duruyor :)

En kısa sürede sizlerle :D --- AYLAR OLDU ;)

543148_10151761647568819_1843884710_n.jpg

BÜYÜK MÜJDE
Sizinle engelli adsl net limitsiz kullanıyordum ve fibernete otomatik dönüşüm gerçekleşmiş. iyi oldu be. duyurulur. sadece netlimitsiz kullananlar kendiler otomatik geçiş yapıyor ek ücret yok. tabii binanıza fibernet altyapı geldiyse.saygılar

bnm anlamadığım..45 den fazla ödeyen yok.ben niye 60tl ödüyorum ya..yalın internet kullanıyorum 15 tl o 45 tl de internet.. kampanya adı
ERİŞİM ŞEKLİ :Yalın İnternet
ERİŞİM TARİFE TİPİ :TTNET Sizinle Y.NETLİMİTSİZ
ERİŞİM HIZI :8 Mbps'a Kadar

2012 mayısında ben TTNET'e ozamanki paket adı ''sosyal hizmet kampanyasına'' abone oldum..12veya 24 ay gibi taahhüt de yapılmıyor.8Mbps 50gb Adil kullanım kotası(kota aşımında sadece hız 3 mbps ye düşürülüyor + 1 ücret yok) sadece 45tl...sabit hat tel.için alınan sabit hat üçretide ayda 9tl ye indirildi.akşam 7 sabah 7 bedava....Sorunu olan TTNET müşt.hiz. arayıp istediği bilgiyi alabilir.

Ben ttnet kullanıyorum 45tl ayda - telofon 12500 7den sonra cep ve ev telofonu bedava cep 1000dakika aylık sınırlı türktelekoma online üye oluyorsun konuşmaların dakıkalarını kimi aradığını nakil ne istersen ordan yapıyor ve görüyorsun

fibernet indirim kapsamına alndı diye bir haber çıktı bir ara aslı astarı yok arkadaşlar indirimli falan değil denedim böyle bir şey sistemimizde yok dediler o sayfa ondna o şekilde duruyor aylardır :)

bence indirim mindirim yok..dişe değecek..sadece reklamını yapıyorlar..anladığım kadarıyla bunuda ii başarıyorlar

digitürk+ttnet limitsiz 59 lira... bu tarifenin engelliler için olanı var mı....?

Ben ttnette calışıyorum dijitürk+limitsiz 59 tl ama dijitürkün istediginiz bir paketi sadece 3 ay ücretsiz sonra ücretli

Ben ttnette calışıyorum dijitürk+limitsiz 59 tl ama dijitürkün istediginiz bir paketi sadece 3 ay ücretsiz sonra ücretli
şimdi nuray hanım..ttnet kullanıyorum 60tl dijitürk de kullanyrm 40 tl ikisi 100 tl..ikisi de engelli indirimi var..dijitürk superlig paketi var başka yok..ikisinn de sözleşmesi bitti.. şimdi ben bunları birleştireblrmiyim? ne kadar olur indirimi..

Üst Alt