Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelsiz internet onaylandı. Engellilere internet % 25 indirimli

eşim yeni engelli tarifesine geçti ocakta 45 gelmesi lazım öyle söylediler sen bir soruştur bir yanlışlımk var bu işte 60 olmaması lazım

samsunlu34;

indirimden yararlanıyordum derken kampanya mı engelli indirim mi kampanya ise süre bitmiştir ve normal fiyata dönüşür.
yok engelli indirim ise bir yanlışlık olmalı telekoma gidip soruştur.

halis çelik;

bu ay 45 gelecekse indirimsizi ne kadar geliyordu bide hala sınırsız değilmi internetin hızında yavaşlama oldumu?

İndirimsiz limitsiz 69 tl.Engelli 44tl..saygılar

nasibegül;
Limitsiz Adil kotası kullanım dolasıyla 8 megabit den 3 e düşmüş olabilir ve her aybaşıda tekrar 8 megabit..saygılar..Bu arada bilgisayarın kaynaklı olabilir ram temizliği yapınız.

özer özkan;
Bağcılar kirazlı mahalleye telekom fiber internet geldi.bunlardan indirimli yararlanabiliriz inş..saygılar

mrb ben bugun 44 tl ödedim engelli sosyal tarıfedeydım herzaman 41 tl ödüyodum şimdi 44 gelmiş internet faturam nedendir acabayoksa zammı gelmiş bilen varsa bilgi verebılırmi lütven

ya arkadaşlar benim de bir sorum olacak bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilir mi?.bizim evin interneti babamın üstüne kayıtlı,indirimden yararlanabilmem için benim üzerime almam gerekiyor sanırım,burdan da su faturasın da olduğu gibi ücret alıyorlar mı? şimdiden teşekkürler.:)

sgurkan;

Bazı Arkadaslar Sanırım İndirim Alabilmek İçin Babalarının Üzerine Olan TELEFON HATTI ve İNTERNET'İ Kendi Üzerine Almak İçin Uğraşıyorlar ...

Benim Bildiğim İllaki Engelli Vatandaşın Adına Olması Gerekmiyor HAT . Mesela Ben Bu Kampanya yı Duyduğumda Öğrendim ki İkamet Ettiğiniz Aileden Anneniz Ya da Babanız Farketmez HAT Sahibi ; Eğer Raporunuz Varsa ( BENİM % 58 ) Alın Babanızı Ya da Annenizi ( KİMİN ADINA İSE TELEFON HATTI) TÜRK TELEKOM Merkezine Gidip Başvurun ..

Ben Öyle Yaptım Raporumu Götürdüm Ev NUMARASINI Sordular Söledik .. Raporu Verdik FOTOKOPİSİ ni Çektiler Sonra Bir Evrağa Babam İmza Attı O Kadar ... 5 dk Sürdü İşlemler .. Sonra Faturalarınız Artık 41 Tl Gelecek Dedi Bir Sorun Olursa da Tekrar GElirsiniz Bakarız Dedi ...

2 Aydır 41,25 TL Ödüyorum .. ENGELLİ LİMİTSİZ PAKET .. Suan Icın Bir Sorun Yok Bakalım ... Baglantı Hızı da GÜZEL .. Önceden 58 TL ye Kullandığım LİMİTSİZ Gibi .. Herşey Aynı Sadece Fiyat 41 TL Oldu ...

Sorusu Olan Arkadaslara Bilgim Çerçevesinde Yardımcı Olmaya Çalışırım..

Ayrıca bana son aralık ayı faturası da 41,25 TL geldi .. Sanırım zamlar yılbaşından itibaren yani ocak ayı faturasında yansıyacak ve 2013 yılı için de öyle devam edecek ...

Herkese İyi İNTERNET ' ler .. :):)

1 aralıktan itibaren 3 tl zam yaptılar ttnete bilginize

sgurkan;

arkadaşım alman gerekmiyor bu indirimden engelli insanın birinci derecede yakının üstüne aça biliyorsun diye bir karar var yani anne ve baba demek istiyom su faturasına gelince aboneyi ustüne alman gerekiyor suda yüzde 33 da az ödersiniz

mrb ben bugun 44 tl ödedim engelli sosyal tarıfedeydım herzaman 41 tl ödüyodum şimdi 44 gelmiş internet faturam nedendir acabayoksa zammı gelmiş bilen varsa bilgi verebılırmi lütven
zam geldi evet yani güncelleme tarife.saygılar

halis çelik ve FURKAN_81

Verdiğiniz bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim arkadaşlar:)

türk telekom telefon faturası indirimi için hattın engelli kişi üzerine kayıtlı olması mı gerek ?

ayseee43;
türk telekom telefon faturası indirimi için hattın engelli kişi üzerine kayıtlı olması mı gerek ?

hayır gerek yok raporunla nüfus kimlik kartı veriyorsun iş tamam

Bazı Arkadaslar Sanırım İndirim Alabilmek İçin Babalarının Üzerine Olan TELEFON HATTI ve İNTERNET'İ Kendi Üzerine Almak İçin Uğraşıyorlar ...

Benim Bildiğim İllaki Engelli Vatandaşın Adına Olması Gerekmiyor HAT . Mesela Ben Bu Kampanya yı Duyduğumda Öğrendim ki İkamet Ettiğiniz Aileden Anneniz Ya da Babanız Farketmez HAT Sahibi ; Eğer Raporunuz Varsa ( BENİM % 58 ) Alın Babanızı Ya da Annenizi ( KİMİN ADINA İSE TELEFON HATTI) TÜRK TELEKOM Merkezine Gidip Başvurun ..

Ben Öyle Yaptım Raporumu Götürdüm Ev NUMARASINI Sordular Söledik .. Raporu Verdik FOTOKOPİSİ ni Çektiler Sonra Bir Evrağa Babam İmza Attı O Kadar ... 5 dk Sürdü İşlemler .. Sonra Faturalarınız Artık 41 Tl Gelecek Dedi Bir Sorun Olursa da Tekrar GElirsiniz Bakarız Dedi ...

2 Aydır 41,25 TL Ödüyorum .. ENGELLİ LİMİTSİZ PAKET .. Suan Icın Bir Sorun Yok Bakalım ... Baglantı Hızı da GÜZEL .. Önceden 58 TL ye Kullandığım LİMİTSİZ Gibi .. Herşey Aynı Sadece Fiyat 41 TL Oldu ...

Sorusu Olan Arkadaslara Bilgim Çerçevesinde Yardımcı Olmaya Çalışırım..

Ayrıca bana son aralık ayı faturası da 41,25 TL geldi .. Sanırım zamlar yılbaşından itibaren yani ocak ayı faturasında yansıyacak ve 2013 yılı için de öyle devam edecek ...

Herkese İyi İNTERNET ' ler ..
:)

evinde yada binasında fiberoptik kablo olanlar bu indirimden yararlanamıyorlarmış. normal bakır kablo olanlar için indirim uyguluyorlar umarım en yakın zaman da düzeltirler

Telekom fiberoptik kabloya gececek zaten, tv bu+telefon vb. gibi hizmetler hız ile alakalı.Zaten yakında bu abonelik olayı illegale dönüşür, piyasada güçlü interneti dağıtan antenler var :)İnternet fiyatları ülkemizde hala yüksek, ama teknolojidende geride kalmıyoruz.Artık internet sokağa taşmış durumda, cebimde tablet bilgisayar mutlaka bedava ağ yakalıyorum.bu kadar şamata yeter :)

günde 1,5(birbuçuk) saat internete giren,haber siteleri ve bilgi amaçlı sitelere giren biri için hangi interneti tavsiye edersiniz.indirimsiz olarak aylık ne kadar ücret gelir.

FURKAN_81;
41 tl +15 tl yalın adasl parası 3 tl bağlantı parası vs 60 tl nereden 41 tl diyorsun

şimdi kafam karıştı 41mi 60 mı bir karar verin limitsiz için:D

özer özkan;
Engelli paket limitsiz 44.00tl. Normal paket limitsiz 69 tl saygılar

beni telekomndan aradılar rapor ve kımlık fotokopisini tekrar yollayın dıyorlar 3-4 aylık bu kampantyadan faydalanıyorum .
şimdi neden ıstıyorlar acaba

Ben köyde ve diğer evimde kullanabileceğim tek bağlantı net bakıyorum önerisi olan varmı? Vınn baktım ama çokkaldığım için nette kota sorunu oluyor

indirimden yararlandığım halde bu ay fatura 69 tl gelmiş? var mı başka indirim aldığı halde normal fiyatlı fatura alan?

Barda5;

Şeyimden Uydurmuyorum ya ödediğim faturayı söylüyorum .. yılbaşından sonra 45 TL oldu SINIRSIZ PAKET ..

Bizim evde telefon var .. YALIN ADSL PARASI VE BAGLANTI PARASI DERKEN ???

bu da yeni numaraları olsa gerek.
eğer sizde engelli indiriminden yararlanıyorken ve sizin talebiniz olmadan gelip modemi değiştirip sizi istemediğiniz halde fibere geçirdiyseeler engelli indiriminden yararlanamıyorsunuz artık. :mad:

son gelişmeler.
yeniden rapor kimlik istediler dayımla gönderdim.
fiberde engelli indirimi kesinlikle yokmuş bu yüzden tekrar netlimitsize geçiş yapmışlar ve verdikleri yeni modemi teslim etmemizi istemişler. bu ay normal fiyattan gelecek ay tekrar indirimden devam edecekmişiz.

Ben kısaca söyliyeyim geçen hafta bağlattırdım. Raporumla gittim dedm ki raporla alıcam bayan bana dedi daha pahalı raporsuz 62 raporlu 67 neyin %25i bu anlamadım? bende gttm direk raporsuz net aldım.
Allah'a havale ettim hepsini insan aldatmaktan başka bişey bilmiyorlar!

Üst Alt