Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelsiz internet onaylandı. Engellilere internet % 25 indirimli

Sosyal tarife ve 6 gb. internet paketine abone olmuş durumdayım.

Yani şimdi bir engelliler evimize internet bağlarcak limitsiz olarak her şey dahil 42,53 ödeyeceğiz...

İlk kez alacaksanız modem ve bağlantı ücreti ödeyeceksiniz. Zaten internet hizmeti alıyorsanuz indirim uygulanır ve o ücreti ödersiniz.

arkadAŞLAR BU iş için nereden başlamamız lazım nereye gidip başvurcaz yazarmısınız

araştırmacı953;

telekom müdürlüklerine

ben 8 tl.ödüyorum.binada 17 kişi ortak bağlantılı.

arkadaşlar dijitür türk neti kullanananız varmı veya bağlantısı ile alakalı bilgisi olan varmı varsa bilgilerini paylaşabilirse memnun olurum bana bir telefon geldi dijitürkten internet + dijitürk 57 TL 2 sabit ücret dediler lakin bağlantısı falan nasıl diye bir bilgim olmadığı için bilen bir arkadaşa sormak istedim

KaRe kardeş uzak dur hiç tavsiye etmem + turk net de hiç iyi değil ne engelli indirimi vaar nede adam gibi müşteri hizmetleri paranı boşa yatırma şuan ttnet engelli indirimli internet kullanıyorum aylık 41 tl ödüyorum tavsiye ederim üstelik netlimitsiz

bende daha yeni gectim yani bu ayın başında basvuru yaptım 17 gün oldu ttnet engelli tarifesindeyim bu tarifenin adıda netsizinle 'ymiş dur bakalım ne olacak sonu hayır olur inş..

arkadAŞLAR BU iş için nereden başlamamız lazım nereye gidip başvurcaz yazarmısınız

RAPORUNUZLA BERABER TÜRK TELEKOM a Gidip İşlemleri Yaptırabilirsiniz .. Orada Derdinizi Anlatırsınız Yardımcı Olurlar ...

Evdeki Sabit Telefon BABAMIN Üzerine YIllardır Kullanıyoruz .. Gecen Sene de NETLİMİZTSİZ Kullanmaya Basladım 58 TL Yaklasık ... 3 ay ÖNCE
Engelli İndirimini Öğrenince RAPORUMLA Oraya Gittim MEMUR Fotokopisini Çekti , EV Numaramızı Söyledim Bi Kağıda İMZA Attım Sonra Gidebilirsiniz Dedi ..
2 aydır 41,25 TL Ödüyorum ... Hızı falan normal . Kota Aşma Derdi Yok vs ... Sımdılık Kafam RAHAT Ins Ilerıde Bı Sorun Cıkmaz ...

HERKESE SAYGILAR ...

bende bu hafta internet ve telefonu üstüme geçirdim ve sinirsiz adsl aldim. bu ay normal faturamiz gelcekmiş arallik faturasi ise indirimli tarifeden gelcekmiş. bakalim nolcak :)
cok güzel bir uygulama cidden benzer uygulamalarin coğalmasini dilerim...

ENfER;

fatura geldiğinde yazarmısın yine? bende geçmeyi düşünüyorum

bende de sınırsız süperonline fiber internet var tarifesi 39 lira ama 42 tl geliyor fatura bende sorun etmiyorum 3 tlyi normaldir diye ..

ben babamin üzerinden kendi üstüme geçirdim işte.
kimlik fotokopisi ve özürlü kimlik karti ile gitmeniz yeterli oluyomus.
ancak sifirdan abonelik alcaksaniz internet siitesinden bir kontrol edin derim...

arkadaşlar hepsi düzmece ttnet diyorki yeni abone olursan normal bir fiyattan indirim yaparım eger hiçbir baglı uygulaman aboneligin olmaz ise herhangi bir kampanyadan bana baglıysan bu iş sana uzak diyorlar yani buiş bieze fotograf cektirme nin ingilizcesi :HAVA yani

ev telefonu ve internet babamın üzerine kayıtlı.ben 2022 maaşı alıyorum.kendi üzerime alabilirmiyim.alabilirsem nasıl bir yol izlemem gerek

ball88;
41 lira sadece limitsiz internet ücreti, eğer telefon olmadan yani yalın internet düşünüyorsanız buna aylık 15 lira daha ekleyeceksiniz..artı yıl sonu zamlarıda geldi 41 lirada hatırlamıyorum ama 45 lira oldu sanırım ( evlere postayla bildirim yapıldı aklımda kalmadı rakam )

ev telefonu ve internet babamın üzerine kayıtlı.ben 2022 maaşı alıyorum.kendi üzerime alabilirmiyim.alabilirsem nasıl bir yol izlemem gere

Arkadaşlar merhabalar bende adsl almak istiyorum, her şey sıfırdan kurulacak
Bana aylık ne kadar gelir + ben telefon kullanmak istemiyorum(yani ayrıca telefon faturası gelir mi ?)

"Şuan ttnet de duyurulmayan bir kampanya var bu kampanya da telekom genel müdürlüklerinde yapılmaktadır.
Tek yapmanız gereken telekom genel müdürlüğüne gidip abonelik iptal fişi alıp sıraya geçmenizdir.Sıra size gelince 'Neden iptal etmek istiyorsunuz' derlerse parası fazla
geliyor deyiniz 'Başka bir yerle anlaştınız mı' derlerse 'Daha anlaşmadım' deyiniz...
Sonra onlar size zor durumlar için sakladıkları kampanyaları fısıldayacaklardır
icon_biggrin.gif

1-TTnet limitsiz internet (9 ay) + ttnet alo konuştukça öde = 39 tl
2-TTnet limitsiz internet P indirim (6ay) + ttnet alo konuştukça öde=30 tl
3-TTnet üçlü paket (limitsiz internet-konuştukça öde-tivibu 12 ay taahütlü)=39tl
4-TTnet tam isabet kampanyası(limitsiz internet-konuştukça öde 12 ay taahütlü)=39 TL (bu kampanya bitmiş olabilir..)

Şuan en uygun internet tarifleri bunlardır, sabit telefon ücreti yoktur yalnız telefonu ttnet bölümüne taşıyorlar galiba..
Rekabet kurumu olayı çakmasın diye el altından yapıyorlar bu işleri, zaten diğerleri de telekom alt yapısını kullanarak hizmet veriyor, ttnet de bu artan fiyatlar
dolayısı ile kaçan müşterilerden rahatsız olunca böyle indirimler yapıyor. "

Bunu başka bir forumda bi arkadaş yazmış. Taahhütü bitenler bunu deneyebilirler ayrıca süperonline da bakmanızda fayda var. Benim taahhütüm bu ay sonu bitiyor rekabetten faydalanmak istiyorum.
98 den beri telekoma kaptırdığım paranın hesabı yok adamlar soydu bizi resmen senelerce.

"Şuan ttnet de duyurulmayan bir kampanya var bu kampanya da telekom genel müdürlüklerinde yapılmaktadır.
Tek yapmanız gereken telekom genel müdürlüğüne gidip abonelik iptal fişi alıp sıraya geçmenizdir.Sıra size gelince 'Neden iptal etmek istiyorsunuz' derlerse parası fazla
geliyor deyiniz 'Başka bir yerle anlaştınız mı' derlerse 'Daha anlaşmadım' deyiniz...
Sonra onlar size zor durumlar için sakladıkları kampanyaları fısıldayacaklardır
icon_biggrin.gif

Bunu ben de duydum yakın zamanda, ama cep telefonu ile alakalıydı.. Bu tür kurumların duyarmadığı kampanyaları var. Abonelik iptali, ya da farklı operatöre geçme isteklerinde çıkarıyorlarmış ortaya..:) Ve gerçekten çok avantajlı paketler oluyor bunlar..:)

Ama burdan dillendirmeyelim yaw, uyanmasınlar burayı okuyup..:):):)

Arkadaşlarımız uyanıp firmaların aralarındaki rekabeti kullansınlar. Yeter bizi kazıkladıkları.

aykiz;

ama herkese 45 tl gelirken bana neden 60 gelecek . 1 kereliğine mi yoksa bu dediğiniz olay !

Üst Alt