Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelsiz internet onaylandı. Engellilere internet % 25 indirimli

engeli internet

arkadaşlar sınırsız yalın internet kulananınız muhakkak vardır ve bu soruma cevap vermelerini bekliyorum... benim sözleşmem bu ay itibariyle bitiyor. ben bugün ana bayiye gidip engeli internete geçmek ve hakkım olan %25 indiriminden yararlanmak istediğimi belirtim... şuan 62 tl ödüyorum. eğer %25 indim hakkımız varsa bu mevlanın 46,500 düşmesi gerekmiyormu. oysa memurun hesabına göre sadece ve sadece 3-4 tl farketti. bu nasıl iş anlayamadım. nasıl bir yol izlemem gerekiyor yardımlarınınzı bekliyorum.............

venom;
yorum yapabilirim durumun hakkında..öncelikle taahhüt dönemi içerisinde gelen zamlar sana yansıtılmamıştır fiyat güncellenecektir..daha sonra 62 lira üzerinden indirim yapılmıyor..41 lira sınırsız internet fiyatı ( indirimli ) bunun üstüne 15 lira yalın internet ekstrası gelir yani 56 lira civarına denk gelir sizin ücret..benim düşüncem bu şekilde

aynen ya şimdi 59.9 limitsiz. engelliyeyse 56. peki arada bir fark gören varmı. sadece 59 olan 1 yıl taahütlü. arkadaş engeliyede 1 yıl taahütlü ver ama yüzdeni uygula. bunlar bizi resmen enayi yerine koyuyor.. şimdi açacam ağzımı töbe töbe

farkları aynen öyle taahhütlü ve taahhütsüz olmaları

bilgi

arkadaşlar, şöyle anlatayım; evinizde ev telefonu varsa internet indirim olur(engelli indirim hariç) ev telefonu yoksa ve sadece internet bağlı ise fiyat yüksek olur. yani ev telefonu olsa da olmasa da sanırım 15 tl fark var (TTNET'te engelli indirim işlem yaparken bir müşteri sormasıyla duydum). bu sefer engelli indirim yaparsa biraz daha düşmüş olur. ben ev telefonu + internet netlimitsiz 8 Mbps(engelli indirim dahil) 41 tl ödüyorum. bir de ev telefonu engelli indirim var(ailen ve akraba adına yapabilirsin) onunla beraber işlem yapabilirsin.

şu an en iyi indirim kablo nette gözüküyor....

TTNET 8 MBIT NETLİMİTSİZ YALIN ADSL için 56 TL ödüyorum. yılda 672 TL yapar oda demek ki, SOYULUYORUZ...

bu arada bakalım bu ay ne kadar gelecek süprizlere hazırolun

ben başvurmuştum.eksik belge diye mesaj geldi.halbuki eksik yoktu .sizdde böyle mi oldu ?

@aysee43; aynı mesaj bana da geldi. Bunun üzerine ttnet'i aradım söyledim bana eğer ttnet sizinle netlimitsiz kampanyasında sunulan indirimden faydalanmaya devam edebilmeniz için eksik belegerinizi tamamlamanız gerekiyor gibisinden laflar etti. Bende dedim eksik belgeler olsaydı zaten faydalanamazdık ki? Neyse ben en iyisi bugün türk telekoma gidip astı astarı nedir bir öğreneyim.

kaç 8 ödüyorsun :) yalın internet için bile 15 tl alıyorlar :))

Ben de gecen ay basvurdum netlımıtsız(SINIRSIZ) 58 tl oduyordum onceden , bu ay ki faturam a baktım TTNET.com.tr den 41,25 TL gelmiş .. Ve İnternetim sınırsız şuan için iyi hızı falan bakalım inşallah ilerleyen gunlerde bir sorun olmaz .. hazırlıklı olmak lazım :)

ykmabiziabla;

41 tl ye ek birde 15 tl yalın adsl (telefon parası) alıyorlar sanırım 2.5 tl de 1 yıl taksit bağlantı parası var.

Ben dsmartnet kullanıyorum, biten sözleşmemin arkasına yeni 2 yıllık sözleşme yaptım. 8mb 50gb AKN; engellilere indirimle 41 tl+ aktivason ücreti(30tl) olan pakete ilk yıl 24.5tl, ikinci yıl 44.5 tl odeyeceğim(aylık ortalama 35tl, bana özel kampanyaymış) aktivasyon ücretide yok. Engelsiz internet müşterinin ayağı alışsın hesabıdır.

Aslında sömürülüyoruz. Dünyanın en pahalı internetlerini biz kullanıyoruz. + AKN denen olay var. Bende dsmart-net kullanıyorum. 59TL. Engelli net ile arasında pek bir fiyat farkı yok. Engelli net 8mbps + olmalı. Fiyatıda sabite çekmeliler. Ne yazıkki para herşeyin üzerinde artık :)

ykmabiziabla;

O internetin sınırsız değildir AKK 50GBdir bunu gecerseniz 3Mbite düşüyor. Tam limitsiz 115 TL. engellilerede sunulmuyor bildigim kadarıyla.

41 tl lik fiyat 45 tl ye cıkacaktır diye ttnet den mektup geldi bu gun

optech30;
Evet öle de benm 50 GB ı doldurmam zor gibi o yüzden hızı normal yetıyo yanı youtube da uzun vıdeoları ya da fılmlerı vs donmadan rahatca ızleyebılıyorum... suan ıcı nmemnumum bakalım bi prüz cıkmassa artık :)

turbay;
Gec Kaldılar Zaten Hayinler:) Cıkarsınlar Tabi Daha Yeni BAsladık Zaten Hemen 2 ay sonra 45 yapsınlar ... Hayret yaa !

İnternete abone olacağım, sabit telefon istemiyorum, 6 cg. aylık bana kaça gelir.Vergi indirimim var.

özer özkan;

evet..evlere mektupla yada telefondan sesli mesajla bildirilmeye başlandı fiyat güncellemesi

Evet işyerindeki net kotalı 29 du ,ortalama %25 zam gelecek yazı gönderdiler.

vay vay vay yetti artık bu zamlar bari internete zam yapma:mad:

Aynen Dogrudur ... Aylık 41,25 TL ödüyorum 2 aydır ...

Yani şimdi bir engelliler evimize internet bağlarcak limitsiz olarak her şey dahil 42,53 ödeyeceğiz...

Üst Alt