Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelsiz internet onaylandı. Engellilere internet % 25 indirimli

Merhabalar,
TTelekoma gittim. Raporu gösterdim. engelli için 4 GB için 21.50 Tl. dediler. vazgeçtim. ((Normal olarak Aylık 27.00 olduğu için.))
Sosyal TARİFE için nasıl bir yol izlemem gerekiyor, yazarmısınız. o/o 90 engelli raporum var. TTelekoma giderek. SOSYAL TARİFE den abone olmak istiyorum diyeceğim. Başka nasıl bir işlem yapacağım. Şimdiden teşekkürler. İyi sağlıklı günler.
sirinbaba-şirindede

Merhabalar, EsEsEsEs arkadaş,
SOSYAL TARİFE üzerinden mi.? Yoksa normal paket üzerinden mi.
sirinbaba-şirindede

ben engelli tarifesi olarak 6 gblik kullanıyorum.faturayı yatırdık 30 gün dolmamış 22 tl ödedik

ne olcak başkasının internetinden giriyor.

rngelli indirimi uygulaması çok düşük sınırsız tarife engelliler için 25TL olsun herkez alsın interntesiz engelli kalmasın

Ttnet
1.Tablo normal tarife
Yalın NETLİMİTSİZ8 Mbps'ye kadarLimitsiz59,99 TL x 12 ay

2. Tabloda :Engelli indirimli 8 Mbps'ye kadar limitsiz 41tl +15 tl yalın internet ücreti her ay +2.5 modem ücreti her ay +bağlantı vs .nerede burada indirim arkadaşlar

Tarife PaketleriBağlantı HızıAylık Kullanım
Kotası
İnternet Paketleri
Kampanya Tarifesi
Yalın NET68 Mbps'ye kadar6 GB39,99 TL x 12 ay
Yalın NETLİMİTSİZ8 Mbps'ye kadarLimitsiz59,99 TL x 12 ay
Yalın ULTRANET LİMİTSİZ16 Mbps'ye kadarLimitsiz64,99 TL X 12 ay
Yalın NETLİMİTSİZ Plus8 Mbps'ye kadarLimitsiz95,99 TL X 12 ay
Yalın 8 LİMİTSİZ8 MbpsLimitsiz114,99 TL X 12 ay

-Engelli indirim paketi fiyatları---------------------------------------------------------------------------------------------------
[FONT=Tahoma]1 Mbps / 1 GB kotalı [/FONT][FONT=Tahoma]Ayda 15 TL[/FONT][FONT=Tahoma]

Ücretsiz Katma Değerli Servis verilmemektedir

[/FONT]

[FONT=Tahoma]1 Mbps / 2 GB kotalı [/FONT]Ayda 18 TL[FONT=Tahoma]

Ücretsiz Katma Değerli Servis verilmemektedir.

[/FONT]

[FONT=Tahoma]NET4 8 Mbps'ye kadar / 4GB kotalı [/FONT]Ayda 21,50 TL
[FONT=Tahoma]Ayda 21,50 TL

[/FONT]

[FONT=Tahoma]NET6 8 Mbps'ye kadar / 6GB kotalı [/FONT]Ayda 24 TL
[FONT=Tahoma]Ayda 24 TL

[/FONT]

[FONT=Tahoma]NETLİMİTSİZ 8 Mbps'ye kadar / limitsiz [/FONT]Ayda 41 TL[FONT=Tahoma]
Ayda 41 TL
[/FONT]

Yani Netlimitsiz 8 Mbps kadar engelilere 41 tl denen tarife yalın internet ücretiyle (15 tl) falan normal tarife ile aynı fiyata geliyor indirim palavra bence.

birinde taahhüt var diğeri taahhütsüz tek fark bu

Merhabalar,

Sizle bi şey paylaşmak istiyorum.
Bende bu indirimden yararlanmak için ilçe telekom md. başvurdum.
Ordaki "ZEKİ" memur, limitsiz dememe rağmen kotalı tarifeyi seçmiş.
Tabi ben bunu, ilk fatura geldiğinde öğreniyorum.
TTNet müşteri hizmetlerini aradım hemen, durumu açıkladım.
Bana şikayetinizi oluşturuyorum, size geri dönüş yapılacak dedi.
Tabi pek bi umudum yok bu durumdan.
Neyse beklediğim gibi olumsuz sonuçlandı.
Daha sonra tekrar aradım , sınır tarifeye geçmek istiyorum dedim.
Bu seferde bana, tarife değişikliği için tekrar telekom md. gitmem gerektiğini söyledi.
Tabi benim sigortalar attı, dedim ben zaten engelliler tarifesine geçmişim, ordaki engelli oldugumu ispatlamışım.
Tekrar neden oraya gitmekle uğraşıyım dedim.
Tamam sizi biraz bekleticem dedi.
Bu seferde haklısnız, sizin geçişiniz yapılmış ancak önümüzdeki ekrandan sizin tarife değişikliğinizi yapamıyoruz dedi ve bu durumu yetkililere ileteğini, bu konu için sizi tekrar arayacağız dedi.

Yine TTNet faciası, başka bi şey değil.

ben engelli indirimli 6 gblik sınırlı internet kullanıyorum gecen ay 22 tl geldi bunun 4 tlsi modem 4 tlsi bağlantı ücreti gerisi 14 tl

tosun paşa;

NET6 8 Mbps'ye kadar / 6GB kotalı Ayda 24 tl
Ayda 24 TL ve buna birde hat yada yalın neyse 10 küsür tl Sana torpilmi geçiyolar Tosun Paşa :) Bu engelli tarife"si ücreti. En ucuzu 1 gb ayda 15 tl ve hat ücreti yalan yanlış yazma bence yada faturayı kopyala siteye görelim.

yukarıda kine ek ttnet ile bulunan antlaşmanız olmayacak yeni başlaya abone olcanız yoksa onlarda mahana çok ipe bile un seriyorlar kabul etmiyorlar .not

indirimli internet

ttnet ten özurlu ındırımı alan kımse warmıı

ben sabh gıttım telekoma normalde 59 ozurluler 42 lıra odersın dedıı amcaa:)

ben sınırsız 61 tl ödüyom indirim istediğim zaman telefonsuz kullanım ücreti yansır 15 tl dedi bayii sabit telefonun olması lazım dedi tel alsak sabit ücreti var ne indirimi diyorsunuz yaa

İstanbul, Türk Telecom indirim için bir süre koyduğuna yönelik duyuru yapmamıştı...şubat ayında indirim başladı...bende mayıs ayında gittim...hem ev telefonu hemde internet için ama kampanya bitti, indirim yok dendi... Ev telefonunda yeni indirim alan var mı?

sınırsız 41 tl geliyor %25 indirim uyguluyorlar sosyal tarife 3000 dk şehir içi bedava aman 444 aramayın ekstra ücret onlar

artık 444 lü numaralar btk nın kararıyla şehir içi ara sayılıyor sosyal tarifede bulunan 3000 dakkadan düşülüyor haberiniz olsun

Ttnetin sitesinden edindiğim bilgiler
Engelli müşteriler, %40 ve üzeri özür oranını gösteren belgeler ile birlikte kendileri veya 1. derece yakınları aracılığıyla başvurarak, engelli müşterilere özel tanımlanmış indirimli paketlerden faydalanabilirler.
Engelli ya da engellinin 1. derece yakını (anne, baba veya çocuğu) Türk Telekom Ofisleri'nde başvuru yapabilirler.
Gerekli belgeler
  • Engelli müşteriye ait T.C. Nüfus Cüzdanı
  • Engelli müşteriye ait Özürlü Kimlik Kartı veya Sağlık Kurulu Raporu
  • Eğer T.C. Nüfus Cüzdanı'nda Özürlü Oranı'nı gösteren bir ibare yer alıyorsa, Özürlü Kimlik Kartı veya Sağlık Kurulu Raporu'na gerek duyulmamaktadır.
  • Başvuran 1. derece yakını ise, yakınına ait T.C. Nüfus Cüzdanı
  • %40 ve üzeri özür oranı olan engelli müşteri indirimden faydalanabilmektedir.
  • Abonelik, başvuru yapan üzerine yapılmaktadır. (Engelli kendisi başvurmuş ise kendi üzerinde, yakını başvurmuş ise yakını üzerinde abonelik yapılmaktadır)
  • Her engelli müşteri üzerinde aktif tek bir internet paketine izin verilmektedir
Nüfus Cüzdanı, Özürlü Kimlik Kartı ve Sağlık Kurulu Raporu dışında bir belge/evrak kabul edilmemektedir.
Bu tarife paketinin herhangi bir şekilde usulüne uygun olarak kullanılmadığının tespiti halinde müşterinin tarife paketi, bulunduğu tarifenin indirimsiz hali ile değiştirilerek ilgili tarifede kalınan sürede sağladığı avantajların 3 katı bedel mevcut düzenlemeler gereği ayrıca faturasına yansıtılır.
Hangi paketler indirim kapsamına dahildir? Aşağıda yer alan internet paketlerinin aylık ücreti, engeli aboneler için indirimli olarak sunulmaktadır:
  • 1 Mbps 1 GB Kotalı
  • 1 Mbps 2 GB Kotalı
  • NET4
  • NET6
  • NETLİMİTSİZ
Limitli paketler için kota aşım ücreti de indirim kapsamındadır.
Yeni aboneliklerde ilk bağlantı ücreti ayda 2,5 TL taksitle 12 ay boyunca alınmaktadır.
[h=3]Yalın İnternet hizmeti sunulabilir mi?[/h]Evet. Engelli müşterilere sunulan indirimli internet paketleri için TTNET Yalın İnternet hizmeti de verilebilmektedir. TTNET Yalın İnternet hizmeti başvurularında, sabit telefon hattı ve internet aboneliği olmayan yeni abonelerden bir defaya mahsus 8 TL devre hazırlama ücreti alınır. TTNET Yalın İnternet hizmeti başvurularında, sabit telefon hattı olan ve internet hizmeti bulunan mevcut abonelerden bir defaya mahsus 8 TL geçiş ücreti alınır. Ayrıca her ay Yalın İnternet hizmet erişim ücreti olarak 15 TL alınır.

Nakil hizmeti verilmekte midir?
Engellilere özel internet paketleri ile nakil hizmeti sunulamamaktadır. Bu konuda geliştirme çalışmaları devam etmektedir.

Devir hizmeti verilmekte midir?
Engellilere özel internet paketleri ile hat dondurma hizmeti verilebilmektedir.
Engellilere özel internet paketleri ile devir hizmeti sunulamamaktadır. Bu konuda geliştirme çalışmaları devam etmektedir.
Taahhüt süresi devam eden kampanyanın indirim döneminde bulunmayan müşteriler faydalanabilir. Mevcut paketin eşdeğeri (muadili) veya üstü olan indirimli internet paketlerine geçiş talebinde bulunulması durumunda kampanyaya ait taahhüt süresi korunmaktadır. Eğer kampanya kapsamında devam eden bağlantı, modem, cihaz...vb ücretleri varsa, ödemeleri geçiş sonrasında da devam etmektedir.
Daha alt pakete geçiş yapılması durumunda taahhüt sonlandırılır, kampanya kapsamında sağlanan avantajların bedelleri faturaya yansımaktadır. Müşteriye herhangi bir ücret iadesinde bulunulmaz. Bu konuda detaylı bilgi, ilgili kampanyanın Sıkça Sorulan Sorular Bölümü'nde yer almaktadır.

ADSL hattı iptal edilmek istenirse ne yapılmalıdır?
Kampanya veya hizmet iptali için Türk Telekom Ofisleri ve TTNET Bayileri'ne başvurulabilir ya da 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri aranabilir.

Abonelik iptalinde faturaya hangi ücretler yansır?
Taahhüdü olmayan müşteriler için ;
  • Önceki dönemlere ait ödenmemiş fatura ücretleri
  • (varsa) Kotalı paketlerde kota aşım ücreti
  • (varsa) Abone olunan TTNET Katma Değerli Servis (VAS) ücreti
  • (varsa) Ödenmemiş bağlantı ücreti taksitleri
  • (varsa) Taksitli ürünlerin kalan taksit ücretleri
  • Taksitli modem kampanyasından yararlanan müşterilerimizden iptal tarihine kadar ödenen taksitler toplamı, toplam modem bedelinden düşülerek faturaya yansıtılır.
Yalın internet hizmetinden yararlanan müşteriler için:
  • Önceki dönemlere ait ödenmemiş aylık erişim ücreti
  • (varsa) ödenmemiş devre hazırlama ücreti
  • (varsa) yalın internete geçiş nedeniyle yansıyabilecek geçiş ücreti faturaya yansıtılır.
NETDİSK'i nasıl kullanabilirim?NETDİSK'i yüklemek için www.ttnetbulutu.com sitesini ziyaret ediniz. AKTİVE EDİN linkini tıklayınız. TTNET Tek Şifre'niz ile NETDİSK'i indirip kullanın. NETDİSK'i indirdikten sonra HESAP adımında MEVCUT KULLANICI seçeneğinden TTNET Tek Şifre'niz ile NETDİSK'i kullanabilirsiniz.
SATIN AL linki üzerinden yine TTNET Tek Şifre'nizle NETDİSK 1 GB kullanmaya başlayabilirsiniz.

30 Haziran 2012 tarihine kadar ücretsiz NETDİSK 50 GB kullanıyorum. 30 Haziran 2012 tarihinden sonra kullanmak istemiyorum? Yedeklediğim dosyalara ne olur?
30 Haziran 2012'den sonra NETDİSK'ten sadece dosyalarınıza ulaşabilir ve dosyalarınızı indirilebilirsiniz. NETDİSK'e yeni dosya yükleyemezsiniz. Eğer 31 Temmuz 2012 tarihine kadar NETDİSK üyeliğinizi yenilemezseniz NETDİSK'teki dosyalarınız tamamen silinir ve tekrar ulaşamazsınız. 31 Temmuz 2012 tarihinden itibaren NETDİSK 1 GB paketini ücretsiz kullanmaya devam edebilirsiniz.

TTNET hizmet numaramı nasıl öğrenebilirim?
HIZMET NO yazıp 0555 944 0 375'e kısa mesaj atın, hizmet numaranız cebinize anında ücretsiz* gelsin.
* TTNET'in sunduğu kısa mesaj servisi için hiçbir ücret talep edilmemektedir. Aboneler, gönderdikleri SMS için kendi şebeke sağlayıcıları tarafından ücretlendirilecektir.

Düzenli ayrıntılı fatura talimatı nasıl verebilirim?
Düzenli ayrıntılı fatura talimatı 444 0375 çağrı merkezi, online işlem merkezi ile TT Ofis ve TTNET bayilerinden alınabilmektedir.

Düzenli ayrıntılı fatura ücreti ne kadardır?
Basılı olarak gönderilmesi durumunda ücreti vergiler dahil 1,99 TL, e-fatura ile birlikte gönderilmesi durumunda ücretsizdir.
Evet. Engelli müşterilere sunulan indirimli internet paketleri için TTNET Yalın İnternet hizmeti de verilebilmektedir. TTNET Yalın İnternet hizmeti başvurularında, sabit telefon hattı ve internet aboneliği olmayan yeni abonelerden bir defaya mahsus 8 TL devre hazırlama ücreti alınır. TTNET Yalın İnternet hizmeti başvurularında, sabit telefon hattı olan ve internet hizmeti bulunan mevcut abonelerden bir defaya mahsus 8 TL geçiş ücreti alınır. Ayrıca her ay Yalın İnternet hizmet erişim ücreti olarak 15 TL alınır.

bbugün itibari ile engelliler için sınırsız tariflerde en uygun fiyat avantajı hakngi firma veriyor bilisi olan varmı

hala devam edıyormu bu kampan ya ya hazıranda bıttı denılmıstı ben bıdaha bakmadım ama tarıfeler hos degıl mılletı kandırıyorlar

fulya 35
çok haklısınız.
ve benim faturam hep yüksek geliyor 83 geliyordu,112 tl geldi en son.

ben 28.50 tl ödedim 6 gblik sınırlı sağolsun eniştem devamlı oyun peşinde fatura kabartı

Üst Alt