Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelsiz internet onaylandı. Engellilere internet % 25 indirimli

her ay yaklaşık 35/40 arası ödeme yapıyorum , yanlış anlaşılmasın fazla konuşulmadan ödüyorum sosyal tarife olsa çok iyi olurdu

sosyal tarifeye geçemiyorsanız "çok konuşturan tarife" yi öneririm. 1 dak 1 kontör ve sonraki 1 saat ücretsiz. Her 1 saatte 1 kontör. Faturam en fazla 27 TL geldi. 1 kere farklı bir tarife denedim, o ay fatura tutarı 2 katına çıktı.

teşekkür ederim deneyeceğim her ay 35 40 ödemekten bıktım valla :)

samsun /çarşamba da telekom da engelli tarifeye geçiş yapılmıyor.sistem kabul etmiyormuş.bu ne biçim kampanya resmen aptal yerine konulduk
nereye itiraz etmeliyiz.

Arkadaşlar turkcellin vınnda da engelli indirimi var galiba sitesinde öyle bir ilan gördüm fakat bu fiyatta başka tarifelerde görünce sadece engellilere değil genel leme fiyatları böyle dedim kendime vıınn aylık 29 tl diyor süperonline sınırsız 39 tl vınn mı süp... mı sizce hangisi daha vınnın seyyar olması iyi sadece tabiki süp... fiber kablo hıızlıdır herhalde ..:D:D:D

indirimli internet

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak hem köydeki hemde bulunduğun yerdeki evime indirimli internet alabilirmyim. yani 2 indirimli internet birden.

Tek rapor (tek engelli birey) üzerinden bir kayıt alıyorlar. Telefon hattı gibi düşünün, bir hat üzerinden bir kampanya gibi.

Benim faturam ilk aydan böyle geldi sizce kabarık değil mi ?
Kurulum falan da yapmadılar ekstradan.Modemim zaten vardı.
KULLANIM ÜCRETLERI TUTAR (TL)
Internet Kullanım Ücretler Toplamı 60,21
ADSL Diger Ücretler Toplamı 24,39
TTNET ÜCRETLER TOPLAMI 84,60
% 18 KDV Uygulanan Toplam Tutar 84,60
% 18 KDV 15,23
% 5 ÖIV Uygulanan Toplam Tutar 84,60
% 5 ÖIV 4,23
DEVLETE ÖDENEN VERGILER TOPLAMI 19,46
TOPLAM FATURA TUTARI 104,06
Baglantı Taksit Ücreti (1/12) 2,50
ARA TOPLAM 106,56
Baglantı Taksitlendirme Indirimi (-) 30,00
Gelecek Aya Devir 0,06
ÖDENECEK TOPLAM 76,50

sen kotalımı kullanıyorsun netını cok gelmıs sınırsızda bıle boyle uygulama yok

Ben bu tarifeye 4GB'Likten NetLimitsize geçtiğimde yaklaşık 61 TL civarında fatura gelmişti. Ama ondan sonraki aylarda 41 TL olarak geldi. Benim tahminime göre 4GB kullanırken ayın ortasında bu tarifeye geçmiştim, faturayı günlük baz alıp kota miktarını aşması üzerinden değerlendirmiş olmalılar. İlk fatura hariç diğerlerinde 41 TL olarak geldiği için takılmadım. Kader arkadaşlarım bu fırsatı kaçırmasınlar derim..

sınırsız benim .8 Mb hızında.Neden çok geldiğini anlamadım bir türlü.

iki fatura geldi birinde 26.diğerinde28 lira fazla var .öğlenden sonra gidip görüçeçeğim.
sonucu yazarım.

Ttnet

Merhabalar,
TTNET indirimi için gittiğim ttkom da 4 gb için 21.50 tl. dediler.
Bu konuda farklı bilgisi olan arkadaş var mı.
sirinbaba

o sınırlı internetin fiyatı ben sınırsız 41TL ödüyorum ttnet e...

engelsiz internettt

Iii günler bende uydu net ınternet var engelli indiriminden yararlanmak istiyorum müşteri hizmetlerini aradıgımda böyle bi hizmetimiz yok dedı bu ındırım turk telekom amı özel acaba

Yalın İnternet hizmeti sunulabilir mi?

Evet. Engelli müşterilere sunulan indirimli internet paketleri için TTNET Yalın İnternet hizmeti de verilebilmektedir. TTNET Yalın İnternet hizmeti başvurularında, sabit telefon hattı ve internet aboneliği olmayan yeni abonelerden bir defaya mahsus 8 TL devre hazırlama ücreti alınır. TTNET Yalın İnternet hizmeti başvurularında, sabit telefon hattı olan ve internet hizmeti bulunan mevcut abonelerden bir defaya mahsus 8 TL geçiş ücreti alınır. Ayrıca her ay Yalın İnternet hizmet erişim ücreti olarak 15 TL alınır

telefonsuzda faydalanabilirsin

İlker,
neden yalın internet alıyorsun ki?
Al bir telefon hattı,sosyal tarife sabit ücret 12,5 tl.
saat aralığıu sınırı olmaksızın şehiriçi 3000 dakika ücretsiz.
akşam 7 den sabah 7 ye şehirlerarası da dahil tüm sabit telefonlar ücretsiz.
15 tl yi telefonsuz sabit ücret olarak ödeyeceğine telefon al 12,5 tl sabit ücret öde,hem yukarıdaki avantajlardan faydalan hem de evinde telefon olsun.Gündüz şehiriçi harici arama yapmazsın yok farzedersin olur biter.

servis saglayıcı olarak TT NET te İnternet hizmeti daha uygun fiyatlarda olmalı ,

fiyat ve paket içeriklerini belirlemek Ttnetin elinde değil ne yazık ki..bu pazarda ttnetin payı %85 in üstünde, kalan %15 lik dilimden ise onlarca servis sağlayıcı pay almakta. bu yüzden rekabeti yok edecek düzenlemelere BTK izin vermez ve uygulanamaz, nihai kararı BTK veriyor çünkü hem fiyatlarda hemde tarife şartlarında..

Fiyat ve paket içeriklerini İSS, BTK ya teklif eder ve onaylanırsa yürürlüğe girer. Ben daha onaylanmayan tarife görmedim. Yani fiyat avantajı İSS elinde. Öncelikle şu adil kullanım saçmalığını bitirmeleri gerek. Evine kadar fiber gelmiş 3 mbps hızla bağlanıyorsun adama gülerler yani.

internetim engelli tarifeye geçti ayda 41 tl. ama bu ay 44 geldi. sabit ev telefonu için kampanya ayda 12,5 tl. henüz yok dediler...

• Sevgili arkadaşlar;
  • Sosyal Tarife 11 Haziran 2012 tarihi itibariyle yeniden abone alımına açılmıştır.
  • Aylık paket ücreti tüm vergiler dahil 12,50 TL’dir.
  • Tarife kapsamında 3.000 dakikaya kadar şehir içi görüşmeler ücretsizdir.
  • 3.000 dakika limitini aşan şehir içi görüşmeleriniz dakikası 12,6 kuruş üzerinden ücretlendirilir.
  • Şehirler arası görüşmeleriniz dakikası 12,6 kuruş üzerinden ücretlendirilir.
  • GSM görüşmeleriniz dakikası 37 kuruş üzerinden ücretlendirilir.
  • Akşam 7’den Sabah 7’ye şehir içi ve şehirler arası tam 3.000 dk. bedava konuşma hakkı tarifeye dahildir.
  • Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından ücretsiz seyahat kartı verilen şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarından ev telefonu aboneliği yaptıran veya olan müşterilerimiz tarafından tercih edilebilir. 18 yaşından küçük bedensel engelli vatandaşlarımız, velisinin/vasisinin izni ile bu tarifeden faydalanabilecektir.
  • Özür durumuna göre, tüm vücut fonksiyon kaybı oranı %40 ve üzeri olan müşterilerimizden tam teşekküllü hastanelerden alınmış olan sağlık kurulu rapor/heyet raporu ibraz edenler faydalanabilir. Kurumlar tarafından tahsis edilen “kimlik kartları” ile yapılan başvurular kabul edilmez.
  • Sadece adına kayıtlı bir telefon aboneliği için bu tarifeden faydalanılabilir.
[FONT=Lucida Grande]Sosyal Tarife tarife paketleri hakkında detaylı bilgi almak için [/FONT]tıklayınız.

Hala yıllardır telefon üzerinden aldıkları sabit hat ücreti adı altında soyguna devam ediyorlar .

telefon ve ttnet eşimin ismine kayıtlı ,iptal ettirirsek ne gibi ödemeleri var acaba 1sene olmadı daha..

Üst Alt