Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelsiz internet onaylandı. Engellilere internet % 25 indirimli

ayhan4841;
4440375 arayınız o kadar fatura gelmez

Gezginemlak benim taahütümün bitmesine 10 ay vardı. İndirim için başvurdum son gelen faturam 37.75 TL. Senin faturanda yanlışlık olabilir telekomla görüş. Banada 128 Tl ceza gelir demişlerdi ama ceza gelmedi. Sınırsız 41 TL dediler ama o kadar bile gelmedi.

aradım muşteri hizmetlerini ve şikayet yazdım.dun cepe mesaj geldi şikayetniz itirazınız kabul edildi.ay içinde işleminiz konıusu olan faturanız duzeltilecekdir diyor. 230 liralik faturayı odemeyecem inşallah ordanda bir ceza gibi sorun yaşamam

banada yazı geldı 50 gb sınırsız lımınız dıye kendılerı gecırmıs 50 gb da 59 tl ucretlendınız tekrar dıye nısan hazıran ayı ucretsızmıs anlamadım ben bu telekomun ısını adıl kullanım kotası falan dıyorlar ya hanı devletyuzde yırmıbeş ındırım yapıyordu herkesı salak yerıne koyuyor bu devlet nalet olsun ya

net 6 paketim 32 tl idi şimdiki faturam indirimli17.50 geldi bence güzel böyle gelirse yaklaşık 14.50 karım oluyor

Indirimli internet

Dostlar bende 1.5 ay önce başvurdum ve bu ay gelen fatura 34.75 lire idi. şaşırdım!41 lira demişlerdi.
Ayrıca tahahütlüydü ve bizzat sormuştum bu durumlarda oluyor mu diye? O da Oluyor demişlerdi!Hazır gitmişkene de telefon hattımızı sosyal tarifeye geçirdim ve 11.75 lira geldi:) Eskiden tel+internet 80 lira geliyordu şimdi ise 47 lira oldu:)

benim internet 50lira geldi önümüzdeki aylarda daha uygun gelmesi dileği ile

eskiden telefon 13 geliyordu şimdi 18 geldi. acaba neti ucuzlatıp telefona mı yüklendiler??

atoksal

aranan numaralara bak cep veya şehir dışı aranmıştır

ben bu telekomdan sıkıldım ...

engellılere kampanya yapmış ama yınede gözumden dustu ...

suan kuuıllandıgım kampanyayı degıstırmek ıstıyorum ama ıptal edıp 1 ay beklemenız gerekıyor dıyorlar sonra yenısını gecersınız nıye bır ay beklıyorum 55lira fatura odeyecegımkı ...

dsmart lımıtsız ınternet 55tl ona bakayım bı

ATOKSAL nasıl 18 geliyor telefon oda indrimlimi bizde yapalım nasılsa bana hep 30-40 geliyo konusmadıgımız halde

KÜREKÇİ;
telefon yokki nereyi arayayım???

SENTURK_57;

ben de cihaz da yok, telefon kullanmıyorum, bu halde 13 gelen fatura 18 geldi. acaba kardeşimin üstüne idi telefon hattı ben üstüme alınca devir parası mı geldi?
gerçi ekstreye baktım devir parası falan yazmıyor.önümüzde ki fatura da 18 gelirse papaz olurum telekomla:mad:

ben 6 gb kotalı kullanıyordum 32 tl ödüyorduk %25 indirime geçtik sınırsız yaptık 41 tl nisan ayı başlar sanırım bi süpriz olmazsa

arkadaşlar engelli indiriminden faydalanmak için adsl ve telefon hattını babamın üstünden kendi üstüme aldım ve işlemimiz gerçekleşti. Bu işlemi 5 martta yaptık lakin bugün 25 mart oldu neden benim adsl faturam daha sistemde gözükmüyor? Acaba mart faturası gelmeyecek mi?

loris bende seninle aynı durumdayım yani telefon ve internet babamın adına , fakat rapor bende , illaki indirimden faydalanmak istiyorsam teli ve neti, kendi adımamı almam gerekiyor. beni bilgilendirmisiniz nedir bunun şartu şurtu ..

farukt, telefon ve internet hattını kendi üzerinize almanıza gerek yok. 1. dereceden yakınınız olarak babanız da indirimden faydalanabilir. Ama engelli indirimi başvurusu yapılırken sizin sağlık kurulu raporunuzla birlikte başvuru yapılması gerekir. Örneğin benim de engelli oğlum var. Fakat telefon ve internet hattı benim üzerime idi. Oğlumun raporuyla başvuru yaptım ve şimdi interneti indirimli olarak kullanıyorum.

farukt, yanlız bu bahsettiğim engelliler için internetteki % 25 indirim. Telekom'un sabit telefon hattı için geçerli değil. Telekomun sabit hattı için özürlünün bizzat kendisinin aboneliği gerekiyor.

O indirimi vermemek için kıl'ı yün'ü ,tüy'ü bahane ediyorlar..:)

NCKZ;

ben ikisi de benim üzerime olmadığı halde indirimden yararlanıyorum telefon ve internet babamın üzerine :)

kızım zeynep engelli yuzde70oranında netım babasının ustunde ındırımden yararlana bılıyomuyuz

evet yararlanırsınız hatta telefon indiriminde de yararlanırsınız :)

sevgılı arkadslar telefon vergısınden yararlanmak artık bugun ıtıbarıyle son buldu kampanya durdurulmus yararlanmak ısteyenlerın bılgısıne

Merhaba arkadaşlar...TTNET Engelli kampanyasına şubat ayında başvurdum ve Mart ayı faturam 240 lira geldi ! Bu sorunu yaşayan arkadaşlar çözebildiniz mi ne yapacağım bu tutar çok yüksek haksızlık bu bize? !!!

Arkadaşlar,

TTNET indirimli ADSL aboneliği için bir bayiye başvurum ile başlayan TTNET yazışmalarımız aşağıdaki gibidir.
Başvurular bayilerde yapılamıyor ancak müdürlüklerde yapılabiliyor. Aşağıdaki yazışmalardan da anlaşılacağı gibi TTNET ben indirimi yaptım gelebilen indirimi alır gelemeyen ise ailesine bağımlı olarak işini yapar. O da olmazsa indirim almaz mantığını sürmüş. Aslında almak istediğim yanıtı vermek istemeselerde birkaç mailleşmeden sonra beklediğim yanıtı aldım.
Buyrun yazışmalar aşağıdaki gibidir.

From: iletisim@ttmail.com
To: indiantr@hotmail.com
Subject: 30//RE: 9/ RE: 6/ RE: D1RE: TTNET'ten Engelli müşterilerimize özel indirimli internet paketleri
Date: Thu, 12 Apr 2012 10:12:19 +0300

[FONT=Arial]Değerli Müşterimiz,[/FONT][FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT][FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Arial]Engelli olduğunu gösteren belgeler ile bizzat veya 1. derece yakını (anne, baba, çocuk) olarak Türk Telekom Ofisleri’ne başvuran yeni ve mevcut aboneler faydalanabilirler. Yeni aboneler, taahhüdü olmayan mevcut aboneler ve indirim döneminde olmayan taahhütlü mevcut aboneler Engelli paketlerine geçiş yapabilirler.

Mevcut taahhütlü abonelerin geçiş yapması durumunda, kalan taahhütleri devam etmektedir.

Abonelik, başvuru yapan üzerinde olmaktadır. (Engelli kendisi başvurmuş ise kendi üzerinde, yakını başvurmuş ise yakını üzerinde abonelik yapılır)

Her Engelliye bağlı aktif tek bir internet paketine izin verilmektedir. (Engellinin kendisi ve yakını üzerinde)

Bu paketlere Engelli ya da Engellinin 1. derece yakını (anne, baba veya çocuğu) başvurabilir. Şimdilik sadece Türk Telekom Ofis’lerine başvurabilirler.[/FONT][FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Calibri] [/FONT]
[FONT=Arial]TTNET’ e iletmiş olduğunuz geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz.[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]TTNET olarak hizmetlerimizi her açıdan daha iyi seviyeye getirmek için çalışmalarımız devam sürüyor.[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’ e gösterdiğiniz ilgiye teşekkür eder, düşünce ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızdan mutluluk duyarız.[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]Saygılarımızla,[/FONT]
[FONT=Arial]TTNET A.Ş.[/FONT]
[FONT=Calibri] [/FONT]
[FONT=Tahoma]From:[/FONT][FONT=Tahoma] Murat Polat [mailto:indiantr@hotmail.com]
Sent: Monday, April 09, 2012 11:01 AM
To: 'iletisim@ttnet.com.tr'
Subject: RE: 9/ RE: 6/ RE: D1RE: TTNET'ten Engelli müşterilerimize özel indirimli internet paketleri[/FONT]

[FONT=Tahoma]Sayın İlgili,

ADSL almayı düşündüğüm telefon numaram ......... dir. Yalnız aşağıda bahsetmiş olduğum sınırlı noktalarda müracaat şekli sadece şahsım için değil tüm engelli dostlarım için geçerlidir.

Bilgilerinize,
[/FONT]
[FONT=Tahoma]
[/FONT]​
[FONT=Tahoma]From: iletisim@ttmail.com
Subject: 9/ RE: 6/ RE: D1RE: TTNET'ten Engelli müşterilerimize özel indirimli internet paketleri
Date: Mon, 9 Apr 2012 10:56:50 +0300[/FONT]
[FONT=Arial]Göndermiş olduğunuz e-postanız tarafımıza ulaşmıştır. Size yardımcı olabilmek için daha detaylı bilgilere ihtiyaç duymaktayız. ADSL hizmet numaranız veya alan koduyla birlikte ADSL’inizin bağlı olduğu telefon numaranızı, talebinizle birlikte bize iletmenizi rica ederiz.

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’e gösterdiğiniz ilgiye teşekkür eder, düşünce ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızdan mutluluk duyarız. [/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Arial]Saygılarımızla,
TTNET A.Ş.[/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Calibri] [/FONT][FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma]From:[/FONT][FONT=Tahoma] Murat Polat [mailto:indiantr@hotmail.com]
Sent: Friday, April 06, 2012 1:37 PM
To: iletisim@ttnet.com.tr
Subject: RE: 6/ RE: D1RE: TTNET'ten Engelli müşterilerimize özel indirimli internet paketleri[/FONT]

[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Tahoma]Sayın Yetkili,

Böyle bir avantaj sunduğunuz için tekrar teşekkür ederim.
Bu aboneliğe müşteri gözüyle baktığımda normal bir abonelikten fark göremiyorum. Herhangi bir bayide (mahalle içi ufak bayilerde bile ve haftasonları dahil) normal abonelik başvuruları yapılabilmekteyken engelli paket aboneliğindeki fark hakkında bilgi verebilir misiniz?
Engelliler zaten ulaşım sorunu yaşamakta birde bunun üzerine kısıtlı başvuru noktaları sunduğunuzda yapmış olduğunuz avantaj reklamdan öteye geçmemektedir. Diyeceksiniz ki aileden biri başvuruyu yapsın. Bu durumda beni aileden biride olsa başkasına muhtaç duruma düşürmüş oluyorsunuz.

Gerekli evraklarla herhangi bir bayiye başvuru yapılsa ve bayi evrakları size ulaştırsa olmaz mı? İstanbul Anadolu Yakasında sadece 20 tane Türk Telekom ofisi var. Başvurunun sadece bu ofislerde yapılmasının mantığı hakkında bilgi vermenizi rica ederim.

Sunmuş olduğunuz avantajın daha uygulanabilir hale getirilmesi için yardımlarınızı rica eder iyi çalışmalar dilerim.

[/FONT]
[FONT=Tahoma]
[/FONT]​
Subject: 6/ RE: D1RE: TTNET'ten Engelli müşterilerimize özel indirimli internet paketleri
Date: Fri, 6 Apr 2012 11:18:00 +0300[/FONT]
[FONT=Arial]Engelli olduğunu gösteren belgeler ile bizzat veya 1. derece yakını (anne, baba, çocuk) olarak Türk Telekom Ofisleri’ne başvuran yeni ve mevcut aboneler faydalanabilirler. Yeni aboneler, taahhüdü olmayan mevcut aboneler ve indirim döneminde olmayan taahhütlü mevcut aboneler Engelli paketlerine geçiş yapabilirler. [/FONT][FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Arial]Size en yakın Türk Telekom Ofisi’ne ait bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. [/FONT][FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Arial]http://www.ttnet.com.tr/web/388-1605-1-1/tur/destek/destek_-_satis_noktalari/adsl[/FONT][FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Arial]

Mevcut taahhütlü abonelerin geçiş yapması durumunda, kalan taahhütleri devam etmektedir.

Abonelik, başvuru yapan üzerinde olmaktadır. (Engelli kendisi başvurmuş ise kendi üzerinde, yakını başvurmuş ise yakını üzerinde abonelik yapılır)

Her Engelliye bağlı aktif tek bir internet paketine izin verilmektedir. (Engellinin kendisi ve yakını üzerinde)

Bu paketlere Engelli ya da Engellinin 1. derece yakını (anne, baba veya çocuğu) başvurabilir. Şimdilik sadece Türk Telekom Ofis’lerine başvurabilirler.[/FONT][FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Arial]Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’e gösterdiğiniz ilgiye teşekkür eder, düşünce ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızdan mutluluk duyarız.[/FONT][FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Arial]Saygılarımızla,[/FONT][FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Arial]TTNET A.Ş.[/FONT][FONT=Tahoma][/FONT]
Sent: Tuesday, April 03, 2012 1:28 PM
Subject: RE: D1RE: TTNET'ten Engelli müşterilerimize özel indirimli internet paketleri[/FONT]

[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Tahoma]Merhaba,

Geri bildiriminiz için teşekkür ederim. Ancak yanıtımı tam alamadığımı düşünüyorum. "[/FONT]
[FONT=Arial]Şimdilik sadece Türk Telekom Ofis’lerine başvurabilirler." içeriği eklemişsiniz. Bu ofisler merkez müdürlükler mi yoksa mahallelerde bulunan ofisler mi?[/FONT][FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Arial]Sancaktepe Merkezde bahsettiğim bayiniz her iki cephesinde kocaman TTNET tabelası olan bir bayi. Bu bayide işlemlerimi yapamaz mıyım? Veya mahallemde bulunan ufakbayide işlemlerimi yapamaz mıyım?[/FONT][FONT=Tahoma]
[/FONT]
[FONT=Arial]Sancaktepe/İstanbul adresine başvuru yapabileceğim en yakın ofisiniz nerededir acaba?[/FONT][FONT=Tahoma]

[/FONT]
[FONT=Arial]İyi çalışmalar,[/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT][FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma]
[/FONT]
[FONT=Tahoma]
[/FONT]​
Subject: D1RE: TTNET'ten Engelli müşterilerimize özel indirimli internet paketleri
Date: Tue, 3 Apr 2012 10:56:01 +0300[/FONT]
[FONT=Arial]Engelli olduğunu gösteren belgeler ile bizzat veya 1. derece yakını (anne, baba, çocuk) olarak Türk Telekom Ofisleri’ne başvuran yeni ve mevcut aboneler faydalanabilirler. Yeni aboneler, taahhüdü olmayan mevcut aboneler ve indirim döneminde olmayan taahhütlü mevcut aboneler Engelli paketlerine geçiş yapabilirler.

[FONT=Arial]Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’e gösterdiğiniz ilgiye teşekkür eder, düşünce ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızdan mutluluk duyarız.[/FONT][FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Arial]Saygılarımızla,[/FONT][FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Arial]TTNET A.Ş.[/FONT][FONT=Tahoma][/FONT]
Sent: Wednesday, March 28, 2012 8:01 AM
Subject: TTNET'ten Engelli müşterilerimize özel indirimli internet paketleri[/FONT]

[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Tahoma]Merhaba,

Öncelikle Engelli müşterilerinize özel indirim uygulamanız için teşekkür ederim. Dün akşam Sancaktepe Merkez' de bulunan bayinize abonelik başlatmak için müracat ettim. Bayideki yetkili kişi Engelli başvurularının merkez müdürlüklerde yapıldığını iletti.

İnternet sayfanızdaki açıklamayı maile ekledim. Burada merkez müdürlüklerden yapılabilir diye bir ibare mevcut değil. Konunun doğruluğu hakkında bilgi verebilir misiniz? Engelli özel indirim aboneliklerini nerede yaptırabiliriz?

İyi çalışmalar,

Murat Polat[/FONT]

benim sorun hala çozulmedi.muşteri hizmetlerini arıyorum.itirazınız kabul edildi.faturanız manuel olarak duzeltilecek diye not düşmüşler dedi.duzeltiyorum diyede ugraştı bayaca.en sonunda size sms olarak mesaj gelecek o zaman odeme yapacaksınız dediler.odemedigim 230 liradan dolayı inşallah birde gecikme faizi yemeyiz.

Bugün izmir bornova telekom müdürlüğüne gittim , telefonu sosyal tarifeye geçireceğimi belirttim ama malesef şu ana için bu kampanyanın bittiğini ilerki tarihlerde tekrar olabaileceğini belirtti ,peki internet indirimi yapsam diye söze girdim onunda şu ana için olamdığını sistemde göremediklerini belirttiler bu işler türkiye de neden hep böyle bir ileri iki geri gidiyor. acaba bizi yönetenleri seçtikten sonra sorunlarımızla ilgilenmesi için teşvik mi etmek gerekiyor valla yoruldum insanları dürtmeden bir şey olmuyor milletvekili seçiliyorlar ama türkiyede engellilere sahip çıkmak bir yana itilip kakılıyoruz bakan yasa çıkardı diyorum görevli bayan ben bilmem sistemde görünüyor diyor ne olacak bizim halimiz

kusura bakmayın çok doluyum iyi günler dilerim

ben bişey anlamadım kablolumu? kablosuzmu? sınırsız olunca ne kadar? kablolu kablosuz sınırsız olunca
ne kadar? cevaplarsanız sevinirim.şu an ben vodafone vodem kullanıyorum. ttnet'e yeni abone olunca fiyatlar değişiyormu....

ben bişey anlamadım kablolumu? kablosuzmu? sınırsız olunca ne kadar? kablolu kablosuz sınırsız olunca <br>ne kadar? cevaplarsanız sevinirim.şu an ben vodafone vodem kullanıyorum. ttnet'e yeni abone olunca fiyatlar değişiyormu....

kablolu kablosuz olması sizin bileceğiniz bişey fiyatını etkilemez..wireless modem alırsınız kablosuz kullanırsınız bunun tarifeyle alakası yok.limitsiz paket 41 lira..50 gb aştığınızda hızınız takip eden ayın başına kadar 1 mb e düşecek ilave bir ücreti olmayacak.

Üst Alt