Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelsiz internet onaylandı. Engellilere internet % 25 indirimli

TTNET sitesindeki Engelli Tarifesi bölümünde şöyle bir ibare yer alıyor:

Nakil ücreti 24 TL 'dir.

Şimdi ben hem telefon hem de interneti babamın üstünden kendi üstüme aldırıp engelli indiriminden faydalanıyoruz. İlk engelli indirimli faturam Nisan da gelecek. Ayrıyeten ttnet internet sitesinde netdisk hediyeli net limitsiz tarifesinin fiyatı kdv + ötv dahil 41 tl diyor. Ozaman ben 41 tl + 24 tl nakil ücreti dahil ilk engelli indiriminden faydalanacağım Nisan Faturamda 41 tl + 24 tl=65 tl mi ödeyeceğim.? Birde telefon aboneliğinide kendi üstüme yaptığımdan dolayı telefon içinde nakil ücreti ödeyecek miyim? Bu konu/konularda beni aydınlatırsanız çok memnun olacağım. İyi günler...

bilen yok mu?

mutlaka başbakanlık özürlü kartı mı gerekiyor müracaat için. ? yoksa sağlık raporuyla da kayıt yaptıran var mı?

ilknur helvacıoğlu;

Başvuru sırasında istenen belgeler:

• T.C. Nüfus Cüzdanı
  • Özürlü Kimlik Kartı veya Sağlık Kurulu Raporu
  • Başvuru yapan 1. derece yakını ise, başvuru yapan kişiye ait T.C. Nüfus Cüzdanı
sağlık kurulu raporu yeterli..

teşekkür ederim sukut arkadaşım. nerde yaptırdın kaydını? ben fatih telekom a gittim özürlü kartı istediler, rapor olmaz dediler. sen nerde yaptırdın?

çok teşekkür ederim sukut. yarın raporumu babamla göndereceğim ulus a. evrakları doldurdum.telefonu da üzerime alacağım çünkü. bakalım yarın ne diyecekler.

bence bunun müdürlüklerle alakası yoktur yakınsa gidin tabi ama uzaksa gittiğiniz müdürlükteki birbaşka memurada başvurabilirsiniz çünkü sitesinde yazan şartlar belli ve 4440375 müşteri hizmetleride bu şekilde bilgi veriyorlar

sağlık kurulu raporunun tarihi önemlimi? 1999 da aldığım sağlık kurulu raporuyla başbakanlık özürlü kartı müracaatına gittiğimde 2006 yılı ve sonrası sağlık kurulu raporu gerekiyor demişler. internet için başvuruya gidersem sağlık kurulu raporunun tarihine bakıyorlar mı onlar da?

arkadaşlar allah kimseyi telekomun eline düşürmesin.bugün gittim gördüm geldim.ne iştir bu ya.engelliyiz ya resmen her konuda olduğu gibi engelli maraton gibi mübarek.bekle bekle bekle onu yaptır bunu yaptır.ordaki kişiler olaydan bi haber.dedik bunlar ilk başta birşey bilmez 1 ay sonra gidelim oda olmamış.adam bana soruyor nasıl yapcaz diye.tarifem ne zaman başlıyacak dedim onu bile bilmiyor.belki önümüzdeki ay diyor yarında olabilir diyor.

ılknur hanımrraporun tarıhı onemlı degıl raporunzun sureklı olması yeterlı sakatlıgınıza belırten ozurlu kımlık kartınız h sınıfı ehlıyetınız varsa yeterlı olucakdır kurumun ıstedıgı engelınıze belırten belge olması bırde huvuyetınızde arka tarafına sakatlık derecenız varsa oda yeterlı olucakdır

rıca ederım aynen oyle oturtmuslar bılgılı cahıllerı oraya bır cogu konun uzmanı degıl torpılle oturuyorlar ben bırcokkez sahıt oldum bı haltdan anlamıyor eskı olan ustlerıne soruyorlar cok takıp ettım buradanda cok kısının farklı ıfadelerı var demekkı her kurumun calısanı her engellıye farklı anlatımlar yapıyor konuyla alakalı mahap degıller

nakil ücreti ödeyecek miyiz? 24 TL.

neden nakil yapıyorsunuz ailenizden birinin üzerine olması yeterli dilakçe yazıyorlar sıkıntı çıkmıyorrrr.

naıkıl ucretı yok nakıllerde fatura borcunu borcu yokdur belgesı ıle fotokopıler lazım kımlık fotokopısı yetıyor

ondan sormuyorum ben internet ve telefon hattını babam üzerinden kendi üstüme çektim. Engelli indiriminden faydalanalım diye hem internet için hem de telefon. Ama ttnetin sitesinde 24 tl nakil ücreti yazıyor. Konu ile ilgili tam bir bilgisi olan var mı? İlk engelli indirimi faturam geldiğinde extradan devir/naik yaptığım için ek olarak 24 tl ödeyecek miyim? Aydınlatırsanız sevinirim.

nakil ile deviri karıştırmayalım nakil adres değişiklidir devir ünvan değişikliğidir...Ayrıca 1/02/2012 tarihi itibariyle de nakil ücretlerinde kampanya var adsl hattı adres değişikliği nedeniyle nakil olan abonelerden 24 Tl alınmayacaktır.

nur sahin benim bir sorum olacak ev telefonu ve internet babamın üzerine ve ttnet bilgisayar kampanyasından taksitle notebook almış babam şimdi engellilere indirimli internetten faydalanabilirmiyiz aynı evde oturuyoruz

devletın engellılere sundugu kampanya daha mantıklı 41 tl ye 25cb sabıt vergı 12.90 tl
fulya hanım 41+12.90 25cb konusunda oradaki +12.90 sabit ücretini anlayamadım, bu ücretle beraber 41+12.90 lira = 53.90 lira mı ödeyecez her ay..? yoksa 41 liraya sabit ücret ve herşey dahil mi..?

şu ındırımden ınterneti yeni kampanyalı 24 ay ay boyunca sözleşmeli alanlarda yararlnabilcek mi bide telefon ve ınternet babamın üstüne kendi üstümede almaya gerk varmı? bilgilendırrsenız sevınırim......

ıbrahım 22 lıra olan sabıt ucret ındırımle 12.90 na ındı 41 lıra 25 cb sınırsız %25 ındırımlı ıste sabıt odenecek 24 ay sınırsız alanlarda ozurlu kımlıklerıyle ve huvıyenın fotokopısıyle ındırımden yararlanmak ısıtıyorum deyıp taut etdırecekler baska bısey yapılmıyor ınternetı nezaman alımıssan o kampanya tarıhınden ıtıbaren devam edıyor benım bır yıl oldu 2 yıllık surem devam edıyor 24 ay alan dıye bısey yok ghn kardes baban engellı ıse gerek yok ama engellı degılse senın ustune devır edılecek ınternetın telefonun borcu yokdur dıye makbuz alıcaksınız sonra telı ustune alınca ınternetde otomatık olarak ustune gececek 12.90 tl sabıt ucrettende yararlanın

Birinci dereceden yakınlar yararlanır arkadaşlar. İndirimden yaralanmak için telefon ve adsl nin üzerinize olmasına gerek yok. Bu sebeple devir işlemi yapmanıza gerek yok. Bu başlıkta yazılanları baştan sona okuyun, Telekomun sayfalarını okuyun. Her defasında aynı şeyleri sormayın.

kardesım sen yanlıs algılıyorsun arkadslar bıreysel soruyo nasıl bırıncı derece yakınlar anlamadım devır ıslemı yapmadan nasıl faydalanıcak engellıler bıraz acarmısın konuyu hat engellı degılde baba kardes ustune olunca engelsız nasıl faydalanıcak kısı devır olmadan olmaz dıyorsun bızler salakmıyız yoksa salak yerınemı konduk onca zahmetı gırdık yoksa senmı torpıl aldın telekomdan kardesım bırıncı derece falan yok ben kendım yararlanıyorum burda evımde kımler varsa yararlanıyor ınternetden ha sen bır akraba alablırmı demek ıstedın bırıncı dereceye de takıldım bırde kafam karısdı ya yoksa yanlıs falanmı yaptık sımdı merak eddım

TTNET.com.tr sitesinde aynen şu şekilde yazıyor:

Engelli müşterilerin kendileri başvurabileceği gibi, 1. derece yakınları (anne, baba veya çocuk) da başvurabilir.

internet indirimi için geçen ay başvuran arkadaşların bu ay ki faturalarını merakla beklyoruz.bilhassa taahüt süresi devam edenlerin.

bu ay fatura ne gelecek bakalım 15 gibi çıkar

yalın internet

selam arkadaşlar,
5 aydır yalın internet abonesiyim.engellilere uygulanan indirimli internet için bugün teleokom ofisinide gittim. telekomdaki görevli, engellilere uygulanan indirimli internetin, yalın internet abonelerini kapsamadığını söyledi ve indirimi gerçekleştirmedi.ttnetin internetteki sayfasında yalın internetide kapsadığını söylediğim halde o indirimin ilk defa abone olanlar için olduğunu söyledi. yalın internet kullanan ve indirimden yararlanan arkadaşlar varsa cevap yazsın. teşekkürler..

Üst Alt