Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelsiz internet onaylandı. Engellilere internet % 25 indirimli

Biz engelliler de ne şanslıyız(!) değil mi?
1. Çalışan birisiysen vergi indirimi
2. Su faturasında indirim
3. Sabit telefonda indirim
4. Adsl'de indirim
5. Gsm'de indirim
6. Otomobil alırken ötv muafiyeti
7. Digitürk'e üye olurken %50 indirim
8. Ulaşımda indirim
...

İnsanın engelli olası geliyor yani!!!

Ama doğalgazda ve elektrikte indirim yok. Bu alanlarda da indirim olsa tadından yenmez bu engellilik!

Kederli;

Dünya Malı vs Boş Allaha Şükür herkesin Bir Derdi Bir Hastalığı Var Keşke Engeller Olmasaydıda Bunların Hiç Birinin Değeri Olmaz Gözümde. Allah İşte

Komiklik yapmaya gerek yok arkadaşlar. Kimse sizi indirim yaptırın diye zorlamıyor. Burada nasıl olur paylaşılıyor.

keşke sağlıklı olsakda 10 lira fazla versek böyle düşünmeyin bence :mad:

arkadaşlar bugün nasip olursa babamla internet indiriminden faydalanmak suretiyle telekom müdürlüğüne gideceğiz. Hem adsl hem de telefon için. Her iki abonelikte babamın üstüne. Babam ttnet ofisine sorduğunda hat oğlunuz üstüne olması kaydıyla yararlanırsınız demiş. Sizce her iki aboneliği de kendi üstüme aldırayımmı? Yoksa babamın üstüne olması daha mı iyi. Sonuçta ne olur olmaz engelli maaşım var ona ilerde bir sorun olursa zarar gelmesini istemiyorum. Yukarda bir arkadaş "engelli olan benim telefon ve internet babamın üstüne her ikisininde indiriminden faydalanıyoruz" demişti. Sizce hangisi daha mantıklı. Beni aydınlatırsanız sevinirim. İyi günler..

Çok şükür bugün babamla gittik hem telefon hem de internet engelli indiriminden faydalandık. Telefon ve interneti benim üstüme aldık. TTnet online işlem merkezinde netdisk hediyeli netlimitsiz özel yazıyor abonelik bilgilerimde de standart tarife (engelli tarifesi) yazıyor. :)

Loris;

Hayırlı olsun.Sizin internet taahhüt anlaşması varmıydı,24 aylık.

asilçocuk;

valla kardeş taahhüdüm var mı yok mu bilmiyorum. Şöyle anlatayım: Ben aralığın 20'sinde yanlışlıkla netlimitsiz tarifesinden net6 işyerim paketine geçmiştim. Normalde taahüüdüm kasım 2012'de bitiyordu. Böyle yapınca tam bilmiyorum ama herhalde taahüüdümü bozmuşum ama tam emin değilim bana şubat faturanız 300 tl civarı gelir dediler bir baktım şubat faturama 87.50 lira geldi. Sevindim. Ama senin yazdığın iyi oldu şimdi arayıp ttneti taahhüdüm var mı yokmu varsa hangi tarihe kadar hemen bir arayıp soruyorum. Sonucu sana yazarım..

asilçcocuk;

taahhüdüm ekim 2012'ye kadarmış.

29.02.2012 tarihinde eşim üzerine kayıtlı olan internet ve telefon kayıtını kendi üzerime devir aldım. Sonra Başbakanlık özürlü kimlik kartı fotokopisi ve sağlık kurulu raporu fotokopisi ile indirimli tel ve internet tarifesine geçtim. mart ayının 1'den itibaren indirimli tarife uygulanacağını limitsiz internet tarifesinin 44 tl sabit ev telefonu ücretinin 12 tl olacağını söylediler demiştim.

Ancak bugün ttnet müşteri hizteri hizmetleri numarası olan 444 0 375 numarayı aradığımda telefonun üzerime devir işlemin yapıldığını sosyal tarifeden yararlandığımı söylediler fakat internet için devir işleminin ve engelli indiriminin Türk telekom bölge müdürlüğü tarafından yapılmadığını söylediler. Durumun düzeltilmesi için Türk Telekom Bölge Müdürlüğü ile görüşüp durumun düzeltilmesi gerektiğini söylediler. Türk Telekom müdürlüğünü aradım internetin üzerime devir işlemi ve engelli indirimi yapılmadığını söyledim. Görevli memur sistemimizde hata var ondan olmuş dedi düzeltilmesi 3 gün sürer dedi. 1 haftadır sistem nasıl düzelmez dedim Telekom müdürüyle görüşeceğim deyince bilgisayardan engelli indirimi ve devir işlemini için sisteme onay verdi durum düzeldi.

kızım yude 70engellı bu ınternet ındırımınden yararlanabılırmı

İnternet aboneliği kızınızın üzerine olursa indirimden faydalanırsınız.

TTNET (Engelli Tarifesi) ve Türk Telekom (Sosyal Tarife) İle İlgili Mutlaka Okuyun..

ARKADAŞLAR BENİ DİKKATLİCE DİNLEYİN ÇOK ÖNEMLİ...1!!!

Varan 1:

Bugün ben hem telefonu hem de interneti babamın üzerinden kendi üstüme aldırdım ve engelli tarifesi indiriminden yararlanıyorum. Şimdi eğer siz özellikle ttnet online işlem merkezinden atıyorum netlimitsiz engelli tarifesinden yararlanırsanız ve siz eğer yine online işlem merkezinden daha düşük bir tarife olan net6 veya net4 kotalı tarifeye geçerseniz eğer, taahhüdünüzü yani engelli indiriminden faydalandığınız tarafenizi bozmuş oluyormuşsunuz şimdi ttneti aradım onlar söyledi.

Varan 2:

Öte yandan türktelekom abonelliğini de kendi üstüme aldırdım. Türk telekom online hizmet merkezine daha önceden babamın üstüne olan abonelikten kaydım vardı. O kayıt iptal olmadan yeni kayıt yaptıramıyormuşuz. Türk telekom online hizmet merkezi üyeliğinin önce iptal edilmesi ki bunun için türk telekom müdürlüğüne gitmek şartmış oraya gidip eski üyeliği iptal ettirip eğer yine yeni türk telekom online hizmet merkezi üyeliği yaptırmak istiyorsanız yine ordan yeni kullanıcı adı ve şifrenizi almanız gerekiyor. Unutmadan bunu hattın yasal sahibi diğer bir adıyla yeni devir alan sahibi tarafından yapılması gerekiyormuş..

Umarım herkese faydalı olmuştur/olacaktır yazdıklarım. Esenlikle kalınız..

lorıs sen nakıl yapmıssın nakıllerde yenı sozlesme ıstenır bunun ıcınde telekom mudurlugune gıdılmesı sartdır zaten

arkadaşlar ben netlimitsiz engelli tarifesine geçtim. ayda kaç para ödeyeceğim 41 tl mi yoksa 44 tl mi ?

Arkadaşlar Türk Telekom Müd. gittim Engelli tarifesine geçmek istiyorum dedim. Cevap sizin taahütünüz var 24 aylık dolmadan geçemezsiniz dediler. Ayrıca raporumu ve özürlü kimlik kartımı istediler. Kimlik kartımı vermem yetmedi raporuda istediler hayırdır poanmı vereceksiniz dedim şart dediler. Taahütüm bitmeden geçemiyormuyum. Saygılar.

bugün yaptırdım net üzerime değil nete 55 ödüyordum şimdi 41 ödeyeceğim telefon indirimide 12 milyon oldu daha önce prosedür net ile alakalıydı şimdi telefonla beraber yapmışlar herkes için hayırlısı olsun...

anlaşıldı

- netdisk hediyeli tarifeye üye olmayanlar ayda 55 ödüyordu şimdi 41 tl ödeyecek.
- netdisk hediyeli netlimitsiz tarifeyi kullananlar da 59 tl ödüyorlardı şimdi 44 tl ödeyecek.

Peki netdisk hediyesi haziran 2012 'ye kadardı. O tarihe kadar bedava kullanması. O tarihten sonra kesilen 4 tl alınmayacaktır umarım ve böylece herkes 41 tl ödeyecek. Yanlışsam düzeltin lütfen. İyi günler..

Arkadaşlar yukarıda sorduğum soruyla ilgili bilgi verecek varmı teşekkürler.

buyrun arkadaşlar buda smile ads nin kampanyası...

anasayfa kampanyalar engelli vatandaşlara özel

smile’dan engelli müşterilerimiz için özel indirimli tarifelerle internet hizmeti.
Özür Oranı %40 ve üzeri olan engelli müşteriler, indirimli internet paketlerinden faydalanabilir. Her engelli müşteri bir adet aktif indirimli internet aboneliği hizmetinden faydalanabilir.

• Engelli vatandaşlarımız, smile çağrı merkezini arayarak başvuru yapabilirler.
• Engelli vatandaşlarımız, özel tarifeden faydalanmak için kendileri başvurabilecekleri gibi, kendileri adına 1. derece yakınları (anne, baba veya çocuk) da başvurabilir.
•İndirimli paketler, yalın İnternet hizmeti ile birlikte de sunulmaktadır. Yalın ADSL hizmeti için ilave aylık 9,99TL faturaya yansıtılır

Başvuru sırasında istenen belgeler:
• T.C. Nüfus Cüzdanı
• Özürlü Kimlik Kartı veya Sağlık Kurulu Raporu
• Başvuru yapan 1. derece yakını ise, başvuru yapan kişiye ait T.C. Nüfus Cüzdanı

Bağlantı Hızı Kota Aylık Paket Fiyatı
1 Mb
1 GB 16 TL
1 Mb
2 GB 18 TL
1 Mb
4 GB 20 TL
8 Mb'e kadar
4 GB 22 TL
8 Mb'e kadar
6 GB 25 TL
8 Mb'e kadar
(AKN 50GB)
Limitsiz 42 TL

Kullanım Koşulları:
Fiyatlara %18 KDV ve %5 ÖİV dahildir.Aktivasyon ücreti 24TL'dir ve bir kereye mahsus alınır. 8Mb'e kadar kadar hızlı paketlerde belirtilen hıza kadar hattının desteklediği en yüksek hızı kullanılacaktır. 8Mb'e kadar 4GB ve 6GB limitli paketler için 25GB adil kullanım uygulanacak olup 25GB’a ulaştığında kullanım hızı itibaren ay sonuna kadar 1 Mbit/sn olacak şekilde düşürülecektir. Adil kullanım noktası (AKN) olan limitsiz paketlerde kullanıcıların hızları, AKN noktasına geldiğinde ay sonuna kadar 1 Mbit/sn’ye indirilecektir. Statik IP talep etmeniz halinde, aylık ücreti 2,78TL'dir.Limitli paketlerde limit aşımları ayrıca faturalandırılacaktır. Limit aşım ücreti her MB başına 0,005074TL'dir. Paket ve kampanyadan doğacak damga vergisi bir defaya mahsus olmak üzere %0,08 oranında smile faturasına yansıtılır.

indirim falan yok saece görme engellilere indirim var okadar telekom indirimmi yapar

devletın engellılere sundugu kampanya daha mantıklı 41 tl ye 25cb sabıt vergı 12.90 tl yanlız ben telekomdakı uzmanla gorustum dedıkı devlet 8mbs hızı 25 cb den sonra hıza 1mbs ye dusuruyormus burdakı amac fılım ındıren sıtelerın normal hıza dusurmesı ıle normal hıza erısılemıyormus burdan devlet fırsat bılıp engellılerın ısını kolaylastırmıs bazan net kasılıyor dıyoruz demekkı sebebı varmıskı kasılıyor cb da sınır konmadan %25 ındırımı saglasalardı

forumda gördüysen indirim şu an yürürlükte isteyen yaptırıyor

yoldaslar sen nerden bılıyorsun olup olmadıgını yaptıranlar salakmı afedersın ben yaptırdım 41 tl ozurlu kımlıgın fotokopısı ıle huvuyetının fotokopısı ıle ındırım yapıyorlar 41+12.90 25cb sen ınanmamakda serbestsın

Üst Alt