Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelsiz internet onaylandı. Engellilere internet % 25 indirimli

Demetevler Türk telekom müdürlüğüne gittim.
Mevcut abonelere %25 indirim olduğunu söylediler.Örneğin;
netlimitsiz 59 tl olan paket 44 tlye düşüyor(%25 indirim (15 tl indirim demek).
Mevcut abonereler 41 tl mi yoksa 44 tl mi?
Yeni aboneler için 41 tl mi demek istedi.

evet 41 lira
41 liranın altındaki tarifeden internet kullananlar bu indirimden faydalanamıyor

Merhaba arkadaşlar.
Bugün Türk telekom müdürlüğüne indirimden faydalanmak için müracaat ettim. 24 aylık taahhütüm devam ettiği için eğer engelli indiriminden faydalanmak istersem daha önce faydalandığım indirimlerin ceza olarak faturama yansıyacağını söylediler. Bende eve gelip 444 0 375 i aradım. Telefondaki arkadaş ceza ödemem gerekmediğini neticede taahüdümün devam edeceğini, sadece taahüdümden kaynaklı indirim varsa ondan faydalanamayacağımı söyledi. Tekrar müdürlüğe gidip biraz tartıştıktan sonra dilekçemi verip indirimden faydalanmak için müracaatımı yaptım. Tekrar 444 0 375 i arayıp durumu anlattım. Biryerleri arayıp bir süre beklettikten sonra ceza ödemeyeceğimi söylediler. Şimdi merakla faturayı bekleyeceğim çünkü hala şüphelerim var.

engelli kimliği şart mı ? benim kimlğin yok almadım henüz. raporumla gittim olmaz dediler kimlik çıkartıp gelmesin dediler. raporla kayıt olan var mı?

Kayıt raporla oluyor. Onlar raporun fotokopisini çekiyor. Hatta ttnet.com.tr destek sayfasında "Engelli müşteriye ait Özürlü Kimlik Kartı veya Sağlık Kurulu Raporu" şeklinde açıklıyor.. Türk Telekomda kimse birşey bilmiyor. Kadın bana dilekçenin altına "ceza çıkarsa ödeyeceğimi taahhüt ederim" yaz diyor. Yazmıyorum ceza çıkarsa itiraz edeceğim dedim.

telekom nasıl bir firmadır,çalışanlarının eğitim düzeyi nedir,çalıştıkları şirket için içlerinde azıcıkta olsun aidiyet duygusu var mı,gerçekten merak ediyorum.

bu kadar vurdumduymazlık,biraz eziyet edip yapması gereken işlerle alakalı iki satır yazı okuyamama tembelliği,bugün git yarın gel,olmaz,bilmem,benim işim değil vs. bildiğiniz devlet dairesi,hani özel sektör üretkendi?

20 şubat tarihinde tarife değişikliği için raporumu verdim ama hala daha "tarifem değişmemiş" müşteri hizmetleri aradım anında geçer dediler. Telekom gittim işlemi yaptık dediler , tekrar müşteri hizmetlerini aradım şikayette bulundum ama sonuç değişmedi online işlemler merkezinde ve müşteri hizmetlerinde hala eski tarifem görünüyor...
Sizler kaç günde geçtiniz ?

thomas;

bnm anında geçti net 4 özel yazıyor

Taahhüdüm var indirim yapmadılar!

Arkadaşlar ben de başvurdum. Ancak 24 ay x 50TL şeklinde indirimli taahhütlü kampanya kullandığım için engelli indirimi yapamayız dediler. Sanırım aynı durumda olan baya kişi varız... Başvurup indirim yaptırabilen (ceza almadan) burada paylaşsın lütfen.

mat_b;

mat-b arkadaş bende 24 aylık tahudüm bitmemişti ama bugun telekom mudurlugune gıttım ındırımden yararlandım işlemimi yaptılar müşteri hizmetlerindeki arkadaşlardanda kımısı faydananırsın kımısı faydalanamassın dedıklerıne ragmen herkesın bılgısı yok olarak konuşuyolar çogu kişide bılgılı ındırımden yararlanırsın dedıklerı için gittim ve raporumla işlemi yaptılar bence hiç durma ınat et ve telekoma gittiginde onun yanında müşteri hizmetlerini 4440375i arave telekomdakı beyle konuştur bence yardımcı olucaktır ımkansız yapacaklardır cezafalanda ödersin demedıler şayet derlerse bile ödemem dıye ıtıraz ederım de sıkayet ederim de indırımden yararlandıgında burda haberını bıldır oky

Telekomdaki görevliler itiraz etmedi veye olumsuzda yaklaşmadılar ama . Online işlemler merkezinde ve müşteri hizmetlerinde hala daha tarifem "net limitsiz" olarak görünüyor . Telokomdaki görevli işleminizi yaptım diyor ama bu nasıl işlemse artık . Geçen arkaşların tarife değişiklik bilgisi online işlemler ve müşteri hizmetlerine ne zaman düştü .

zaten ttnetin online işlem merkezinde engellilere indirimli tarife gözükmüyor

mat_b;

Ben de merak ediyorum.Arkadaşlar taahhütlü olup engelli indiriminden yararlanan varsa lütfen yazsın.

arkadaşlar şimdi ttnet müşteri hizmetlerini aradım tahahütünüz olduğu için bu indirimden faydalanamazsınız dediler

idosente müşteri hizmetlerindekı bıkışi öyle olmaz dıyo dıgerı olur dıyor ben 10 kere aradım nerdeyse bıkişi olmaz dedı 9 kişi olur dedı sen onlara bakma bulundugun yerdekı telekom mudurlugune git işlemini yaparlar cunku benıumde bıtmemıştı tahadum ve ındırıme gectım

başvuru yaptığım halde faturam indirimli gelmedi. Müşteri hizmetlerini aradım başvurular kabul ediliyor ama kampanya henüz yürürlüğü girmedi dediler. Yeniden telekom müdürlügüne gitmek gerekicek sanırım.

cicikıs;

ttnette faturalar o ayın 1 inde kesiliyor,yani şuan gelen faturanız ayın 1 inde zaten kesilmişti gelecek ay indirimli olarak 1 martta kesilir sizede 20 si cıvarı ulaşır..bence yeniden yorulup git gelle uğraşmayın

DİKKAT!!
TTNET 3G MODEM'DE BÖYLE BİR KAMPANYA YOKMUŞ. İNDİRİM'İ AVEA YAPACAK DEDİLER(içindeki hat avea olduğu içinmiş). SONUÇ ALAMADIM BEN...

Sedat Yıldırım;

öncelikle aleykümselam yaklaşık 10 gün önce ttnet engelli limitsiz tarifesine geçtim 41tl paket fiyatı,oradaki görevlilerle tekrar görüş sistem tüm türkiyede aynı anda geçiyor,nasıl kayseride var istanbul'da yok olurmu böyle şey gerekirse müdürlerine git işlem bittikten sonra tarifen" NETDİSK Hediyeli NETLİMİTSİZ Özel"diye gözüküyor,kayıt oldum akşam eve geldim baktım işlem tamam,daha önce buraya gerekli linki vermiştim sizin için tekrar linki veriyorum buradan detaylar hakkında bilgi alabilirsiniz.http://www.ttnet.com.tr/web/535-2727.../ucretlendirme

SUDE-06;

Sizin indirimli taahhütünüz devam ediyormuydu.Mesela bizim 24 ay taahhütlü, 12 ay 39 tl internet ve laptop taksit. Şu anda daha 4. ayı ödüyoruz.

Merhaba arkadaşlar telefon annemin üzerine ben türk telekoma gitmeden annem benim adıma gitse olurmu benim gitmem şartmı yani? ve neler gereklki evrak oarak rapor dışında

benım 24 aylık tahahudum bıtmeden gectım ındırımlı pakete asıl çocuk evett

Pendik Türk Telekoma gittim.
Hem telefondan hemde internetten indirimli tarifeden yararlanmak istiyorum dedim.

Benden sadece Başbakanlık kartımı istedi.
2 formu doldurdum, yazılı olarak tarifeleri verdi, bu kadar fatura filan gelecek diye,

15 dk işimi halletti,

Pendik Türk Telekom' u Bu hassasiyetlerinden ötürü Teşekkür ediyorum.

slm arkadaşlar
ben de bugün itibari ile indirimli internete geçtim.benim de 24 ay kampanyalı dı 13 ay dolmuş durumu anlattım internetten baktı görülüyor dedi yani farketmiyor dedi hemen geçiş yaptı 41 tl fatura gelecek dedi.benim anlıyamadığım netdisk hediyeli diyor tarifede.netdisk nedir öyle birşey vermediler bana.

aykus;

netdisk demek internete dosya upload - yüklemek demek adı üstünde net-disk

Tarifeye geçen arkadaşlardan bir şey rica ediyorum. . .

Müşteri hizmetlerini arayıpta oradaki güncel tarife bilgilerini sorduklarında tarifeleri ne görünüyor . Yine online işlemler merkzi içinda bakmalarını rica ediyorum ?

Ben Telkom müdürlüğüne gittim sadece raporumun fotokopisi aldılar . Daha sonra online işlemlerden baktım geçmemiş , müşteri hzmt aradım onlarda da eski tarifem görünüyor . . .Herhangi bir form imzalamadım başvururken ... İşbilmez bir görevliye mi denk geldim merak ettim . . .20 Şubatta başvurmuştum . . .

Üst Alt