Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelsiz internet onaylandı. Engellilere internet % 25 indirimli

benim durumumda aynı telefon ve internet aboneliği babamın üzerine ve indirimden faydalanıyoruz:cool:

arkadaşlar bende bırı netteydım bugun ıtıbarı ıle destekçi biri hattına geçtım indirimli tarıfe 41 tl 8 mb sınırsız başka tathutlu tarıfedydım baştan geçemezsın dedıler o zaman iptal ettırırım dedım bastırdım ve sonuçta geçtım

Geçtiniz mi 25% indirim li nete? benim kampanyam var 24 aylık bitmeden olmaz dediler ….. tele komda (önce yok böyle bir indirim dediler sonra var dediler) işlem yapandık (şu anda 24 aylık kampanyam varmış ) 444 0 735 aradım 45 dakika beklettiler telefonda , tam olarak cevap veremediler …… tam olarak onlarında bilgisi yok….
Arkadaşlar herhangi bir kampanyadan yararlanan, 25% indirimliden de faydalana biliyor mu… yardımcı olursanız sevinirim….:confused:

foton benımde 5 aydır bı kampanyadan yaralanıyordum 24 ay sonra dedıler fakatben ısrarcı oldum kapattırp başka yere geçerım dedım bana ceza faturası göndereceklerını söledıler gönderın ben gereken yere başvurur geri alırım dedım ceza faturası ttnetden gelmişti daha önce 225 lira tüketıcı hakem heyetıne başvurdum ve bana 225 lira geri ödendı

foton ilk 6aylık bıkampanyadan yararlanıyorsan yanı ınternetı yakınbızamanda aldıysan hattını buyuzden yararlanamıyor olabılırsın bende aradım 4440375 i öyle dedıler ama ilk 6aydan başka bıkampanyadan yararlanıyorsan belkı buyuzden olmamıştır ama 2yıllık sözleşmen olsa bıle ilk 6aydan sonra engelsız ınternetten yaralanırsınız

bende bugün indirimli tarifeye geçtim sadece engelli raporu ve kimlik kartı yeterli oldu mart ayı 41 lira ödeyeceğim.

Bilseydim 24 aylık kampanyaya girmezdim … bu 25% indirim nedir bizim hakkımız mı? Bu bizim hakkımızsa abonelin 5-6 ayında olmasının önemi olmamalı , karar uygulanmalı bulunduğumuz kampanya içinde … hukuk arkadaşlarımız yardımcı olursa sevinirim…

ev telefonu olmayanlar napacak peki telefon zorunlumu? yalın adsl kullananlarada 25 indiirm sunarlarmı acep

ben bugün ankara fatih teki telekom a gittim. engelli indirimi mart ta onaylanacak daha bize yazı gelmedi geldiler. nasıl oluyor bu ?

MertAta;

Evet. Engelli müşterilere sunulan indirimli internet paketleri için TTNET Yalın İnternet hizmeti de verilebilmektedir.
TTNET Yalın İnternet hizmeti başvurularında, sabit telefon hattı ve internet aboneliği olmayan yeni abonelerden bir defaya mahsus 8 TL devre hazırlama ücreti alınır. TTNET Yalın İnternet hizmeti başvurularında, sabit telefon hattı olan ve internet hizmeti bulunan mevcut abonelerden bir defaya mahsus 8 TL geçiş ücreti alınır. Ayrıca her ay Yalın İnternet hizmet erişim ücreti olarak 15 TL alınır.

ben smile adsl kullanıyorum.müşteri hizmetlerini aradım bugün indirimden yararlanmak için.olmaz dediler.2 yıllık taahhütlü olarak kullanıyordum ve bu yıl 9. ayda bitecek taahhüt.bittiği zaman yeni abone olursan faydalanabilirsin dediler.
böyle mantıksız bir uygulama olurmu.
bu kampanya değilki.resmi bir indirim.
ben şimdi belediyeye gitsem su indiriminden faydalanmak istiyorum desem , belediye sen eski abonesin diyerek kabul etmeyecekmi.
böyle zorlamalara karşı ne yapabiliriz

ben geçiş yaptım ankara tepebaşı Türktelekomda 4GB-15TL ,,,6GB-24TL,,,Limitsiz 41TL... bukadar! sağlık raporu kimlik...keşke 8GB de olsaydı belki ilerde çıkar ... en iyisi 41TL limitsiz interneti çok kullananlar için 6GB de güzel bir tercih !!!

merhabalar.
Adsl benim üzerime ama 17 yaşında otistik oğlum var ben de başvurabilirmiyim kabul ediliyormu?

Ankara fatih telekom henüz yazı gelmedi diyor martta diyor, ankara tepebaşı telekom yapıyor. anlamak zor bunları...

TTNET iki ay önce kapatıldım.. Hiiç pişman olmadım. Uydunet limtisiz 29 TL sadece. Çok memnunum.. TTNET çok kazıktır. Sabit Ücret 14 TL ve 6 GB 24 TL ödeme çoktur. Ben işitme engelli olduğumda sabit ücret gereksiz ama ödüyordum sonrada kapatıldım.. Uydunete geçiş yaptım. Artık çok memnunum sadece 29 TL ödüyorum..

merhabalar.
Adsl benim üzerime ama 17 yaşında otistik oğlum var ben de başvurabilirmiyim kabul ediliyormu?

evet yararlanabilirliniz ben de 17 yaşındayım abonelik babamın üzerine biz yararlanıyoruz bu indirimden

Keçiören telekomda yarım saat sürmedi annemin adına olan tel ve adsl i uzerıme aldım kampanya v.s olmadıgından gık demedıler hemen geçirdiler ayrıca kapıdakı guvenlıkcı arkadaslar dırek konu hakkında bılgılı evrakları verdıler hemen doldurdum

ben geçiş yaptım ankara tepebaşı türktelekomda 4gb-15tl ,,,6gb-24tl,,,limitsiz 41tl... Bukadar! Sağlık raporu kimlik...keşke 8gb de olsaydı belki ilerde çıkar ... En iyisi 41tl limitsiz interneti çok kullananlar için 6gb de güzel bir tercih !!!
4gb 21,50 tl :)

dafy çocuğunuz otistik internet sizin üzerineyse yapılıyor bende sizin gibiyim. çocuğum rahatsız benim üzerime yaptılar. problem yok çocuğun engelli raporu fotokopisi veya özürlü kimlik kartı.ve sizin kimliğinizle bu iş oluyor.

haazan 42;

Merhaba, benim de 2 yıl taahhütüm devam ediyor. Geçen hafta başvurdum. İşlemi yapan bir yerleri aradı, sorun olmaması gerektiğini ama eğer taahhüt bozma cezası gelirse tekrar kendilerine gelmemi söyledi.

arkadaş ecellar 76 uydunete nedır uydunettemı aynı ttnet gıbı bıraz acıklıyabılırmısın

ben bunu bizim burdaki telekomdaki müdüre sordum en ucuz net 30 tl falan oluo indirimli 22 tl oluomuş 2 yıllık bi kampanya yapıcaz dedi acaba kampanyasız indirim yapan varmı forumda merak ettim

bu indirimin kampanyayla felan alakası yok,özürlülere tanınan bir hak.o müdür bey,fırsat bu fırsat size taahhüt imzalatma peşinde.

SUde 06 ve arkadaslar sakın uydunet falan fılana gecmeyin tırı vırı ağlar kesinti şu bu iyi değil yani TT-net en iyisi!!!...

Kederli;
Başvurdun da geçiş yaptın mı sonuç ne oldu???

ya ben bu indirimli tarifeye geçtim 14 şubatta. fatura ne gelir

Üst Alt