Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelsiz internet onaylandı. Engellilere internet % 25 indirimli

Müşteriler mevcut kampanyalarında indirim döneminde bulunuyorlarsa, engellilere özel indirimli paketlere geçme talebinde bulunabilirler. Ancak kampanyanın sunduğu indirimden faydalanamazlar.
Burada kampanyanın sunduğu indirimden faydalanamazlar cümlesinden ben şunu anladım yanlışsam yazarmısınız ''daha önce örneğin,limitsiz 12 ay 39 Tl kampanyası devam ediyorsa bu kampanya sona erer, engelli tarifesinin 41 Tl üzerinden faturalandırma yapılır.''

bizim internet kampanyası sona ermiş bir ara 39 tl ödüyorduk şimdi 59 tl ödüyoruz onun için sorun olmaz bence

azizkanmaz;
İnşallah bir sorun çıkarmazlar.Sonucunu yazacağın için ve her sorunuma cevap verdiğin için teşekkür ederim.

herhangi bir kampanyadan yararlanıp mesela 2 sene taahüt vermiş abone olup,bu 2sene dolmadan engelsiz internet başvurusu kabul edilen arkadaşlarımız var mı?

kimisi olur diyor,kimisi yararlandığın indirim tutarını ödemen gerekir diyor!! bu herhangi bir kampanya değil ki, özürlülere tanınmış bir hak ve bundan yaralanmak istiyorum,2 senen dolmadığı için bu haktan yararlanamazsın gibi bir mantık olamaz,olmaması lazım.
kardeşim bende aynı konuda müzderipim ama sözleşmeliyim ama tarifinenin üstüne çıkarsan sorun yok ama tarifeni düşürürsen ceza geliyor

smile adsl indirim yapmaz bence sadece görme engellilere yapıyorlarmış.görme engeli olan adam interneti nasıl görecek nasıl internette sörf yapacak anlamadım yaw ne saçma sapan bi politikaları var.hey Allahım :S

S.A ARKADAŞLAR BEN ŞU ANDA KENDİM TTNET ADSL NET LİMİTSİZ İNDİRİMLİ KULLANIYORUM 50 TL ÖDÜYORUM + TİVİBU ÜYEYİM 3 TL ONA VERİYORUM TOPLAM 53 TL ÖDÜYORUM AYDA TELEFON VE İNTERNET BABAMIN ÜZERİNE KAYITLI BABAM % 60 ENGELLİ DURUMDA BU DURUMA GÖRE

NETDİSK Hediyeli NETLİMİTSİZ 8 Mbps'ye kadar / limitsiz TARİFESİNE GEÇERSEM AYDA 41 TL Mİ ÖDEMİŞ OLACAĞIM

Master;

olur emredersin sadece bi soru sordum emredin komutanım

Ya ülkemi çok seviyorum ama neden burada işler böyle yürüyor 1 şubatta indirim var diyorlar kimsenin haberi yok veya yanlış bi işlem yapmaktan korkuyorlar bu indirimin olacağı günler öncesinden belliydi hala bu tarifeye geçemedik şimdiden sonra geçsekde zaten diğer ay için geçerli olacak ...

gerçekten bunun aslı varmı arkadaslar hemen gıdıp başvurabılıyozmu bılen cvp yazssın lutven

mrb cicikıs bende telefon ındırımı için böyle yapmıştım dıyorsun ev telefonunadamı ındırım oluyor benımde olurmu acaba engellıyım ev telıne ındırım için oluyosa kısa bı bılgı lutven vver

ben yaptırdım limitsiz 41 lira 4GB 15TL 6GB 24TL bukadar!!!TT gidin sağlık raporu veya başbakanılk özürlü kimlil kartı ile!!!

SUDE-06;

evet bu bilgiler doğru 1 şubattan itibaren internette % indirim var 6 adet tarifeden istediğinizi seçip kullanabilirsiniz mesela netlimitsiz - 41 lira ama ben hala yaptıramadım nedeninide anlamış değilim çalışanların işgüzarlığı:mad:

ev telefonunda da indirim var çok şükür bunu yaptırabildik 12.5 liraya 3.000 dakika...

Peki bu sadece belli bir adsl sunucusunamı özel yani TTNEt i bir tek diğer sunucularda da oluyormu mesala süperonline gibi

Sadece TTNET e özel başka sunucularda yok. Kanun birtek TTNET i kapsıyor.

bizde laptop almıştık amcaoğluma cuma günü ttnet e mail attım dedim laptop taksitleri devam ediyor ve ev telefonu babamın üzerine engelli tarifesine geçebilirmiyiz dedi geçebilirsiniz pazartesi başvuracağız sonucu yazarım

Merhaba,sonuç inşallah lehinize sonuçlanmıştır.

arkadaşlar babam bugün ttnet ofisine gitti ve müdürün verdiği cevap şöyle ev telefonu ve internet senin üzerine kayıtlı olduğu için özürlü oğlun adına yapamıyoruz bu paketi şaşırdım kaldım oysa ttnetin sitesindeki açıklama şöyle
[h=1]TTNET'ten Engelli müşterilerimize özel indirimli internet paketleri[/h][h=2][/h]Engelli müşterilerimizin faydalanabileceği indirimli internet paketleri, 1 Şubat 2012 itibariyle açılmıştır.
  • Engelli müşteriler, istenen belgelerle birlikte Türk Telekom Ofisleri'nden birine başvuru yapılmalıdır
  • Engelli müşterilerin kendileri başvurabileceği gibi, 1. derece yakınları (anne, baba veya çocuk) da başvurabilir.
  • İndirimli paketler, Yalın İnternet hizmeti ile birlikte de sunulmaktadır.
engelller_internet_paketi300x300.jpg

Engelli müşterilerimize özel indirimli paketler ile ilgili Sıkça Sorulan Sorular'a ulaşmak için tıklayın.

Başvuru sırasında istenen belgeler:
  • T.C. Nüfus Cüzdanı
  • Özürlü Kimlik Kartı veya Sağlık Kurulu Raporu
  • Başvuru yapan 1. derece yakını ise, başvuru yapan kişiye ait T.C. Nüfus Cüzdanı
Özür Oranı %40 ve üzeri olan Engelli müşteriler, indirimli internet paketlerinden faydalanabilir.
Her engelli müşteri üzerinde bir adet aktif indirimli internet aboneliği olabilir.

[SIZE=2][FONT=Arial] Cumartesi günü ttnet e aşağıdaki gibi e-mail attım
Telefonun tarifesini sosyal tarifeye geçirmek istiyoruz.Fakat bu telefon, %60 engelli eşinin üzerine.Aynı zamanda bu telefon üzerinden internet bağlantısı var ( 12 ay 39 tl limitsiz,24 ay taahhütlü,laptop taksidi devam ediyor).Sabit telefonu sosyal tarifeye,interneti de engelli limitsiz tarifesine çevirmek istiyoruz.[FONT="Arial"][/FONT][/FONT][/SIZE][FONT="Arial"]Engellinin 1.derece yakınları için bu yapılabiliyor diye söylendi

Verilen cevap:

[FONT="Arial"]Değerli Müşterimiz, [/FONT]
[FONT="Arial"] [/FONT]
[FONT="Arial"]Talep ettiğiniz işlem, hat sahibi ya da noterden vekâlet verilen kişinin, ADSL hattının bağlı olduğu Türk Telekom Ofislerine şahsi başvurusuyla gerçekleştirilmektedir. Bu nedenle şahsen hat sahibinin veya noterden vekaleti olan kişinin Türk Telekom Ofislerine başvurusu gerekmektedir.[/FONT]
[FONT="Arial"]Türkiye'nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET'e gösterdiğiniz ilgiye teşekkür eder, düşünce ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızdan mutluluk duyarız.[/FONT]
[FONT="Arial"] [/FONT]
[FONT="Arial"]Saygılarımızla,[/FONT]
[FONT="Arial"]TTNET A.Ş. [/FONT]
[/FONT]

selam arkadaşlar benim sınırsız internetim var şimdki endirimle kaç para olacak 59 tl den kaca düşecek. yazarsaız sevinirim.

NETDİSK Hediyeli NETLİMİTSİZ
8 Mbps'ye kadar / limitsiz
Ayda 41 TL

@azizkanmaz;

merhaba. Benim de durumum senin gibi. Adsl ve telefon babamın üstüne. Engelli olan benim. Ben bu indirimden nasıl faydalanabilirim. Babam eve uğramıyor. Ne yapmalıyım. Babamdan noterden benim adıma tüm işlemleri oğlum yapabilir gibisinden kağıt almam mı gerekiyor?

telekoma mail. attım sonucu yazacağım inşallahh olumlu cevap gelir

Biri internet sağlayıcısı ile internet kullanıyorum... Aradım bugün öyle bir kampanya indirim veya indirim bilgisi yok dediler ....

loris arkadasımz ınternet babanın üzerıne oldugu için yararlanamazssınız ama noterden işlemlerı yapmak için babanızdan ımza aılp ışlemlerı yapıp yapamıycagını ancak 4440375 müşteri hizmetlerınden sor ınternetı ındırımlı konuşmak ıstıyorsan ordan bılgı alabılırsın bence noterlerden bılgı almadan önce müşteri hizmetini aramanı tavsiye ederim

gri_ok.gif
Engelliler İçin Internet Kampanyası Hakkında S.S.S
yeni.gif

gri_ok.gif
Engelli vatandaşlarımıza özel TurkNet ADSL Kampanyası’ndan kimler, hangi koşullarda faydalanabilir?

• Bu kampanyadan özürlülük oranı % 40 ve üzeri olan engelli vatandaşlarımız kendileri veya 1. derece yakını aracılığıyla başvurarak faydalanabilirler.
• Her engelli müşteri üzerinde aktif tek bir indirimli internet tarifesine izin verilmektedir.
• Abonelik başvurusunu engelli olan kişi yapıyorsa abonelik, bu kişi üzerine olacaktır. Eğer abonelik başvurusunu engellinin birinci dereceden yakını (anne, baba veya çocuğu) yaptığı takdirde, bu kişi engelli indirimden faydalanabilecek ve abonelik engelli yakını üzerine gerçekleşecektir.

gri_ok.gif
Başvurular kim tarafından, hangi kanal üzerinden yapılır?

İndirimden yararlanmak isteyen engelli kişi ya da engelli kişinin birinci dereceden yakını (anne, baba veya çocuğu) 0850 288 80 80 numaralı TurkNet Müşteri Hizmetleri’ni arayarak taleplerini iletebilirler.
gri_ok.gif
Başvuru için gerekli belgeler nelerdir?

Özürlü oranını gösteren ibareyi taşıyan nüfus cüzdanı bulunması durumunda başvuru için bu belge tek başına yeterli olacaktır. Nüfus cüzdanında özürlülük oranı bulunmaması durumunda ek olarak Özürlü Kimlik Kartı veya Sağlık Kurulu Raporu gerekli olacaktır. Aboneliğin engelli kişi yerine birinci dereceden yakını (anne, baba veya çocuğu) üzerine gerçekleştirileceği durumlarda bu belgelere ek olarak birinci dereceden yakını olan kişinin T.C. kimlik numarası ve T.C. nüfus cüzdanı belgesi de gerekli olacaktır.
gri_ok.gif
Engelli durumunu gösteren başka belgeler kabul edilir mi?

Nüfus Cüzdanı, Özürlü Kimlik Kartı ve Sağlık Kurulu Raporu dışında bir belge/evrak kabul edilmemektedir.

gri_ok.gif
Engellilik durumunu gösteren belgelerin hukuki olarak geçersiz olduğu kanıtlanırsa ne olur?

Abonelik işlemlerinin gerçekleştirilebilmesi için %40 özür derecesini gösteren belgenin hukuki olarak geçerli olması gerekmektedir. Evrakın eksik olması durumunda indirimli tarifelerden faydalanılamayacaktır. Abonenin erişim hizmetini bahsi geçen kampanya kapsamında almaya başlaması sonrasında evrakın hukuki olarak geçersiz olduğu tespit edilirse, bu durumda abonelik;

• Mevcut abonelikler için mevcut fiyatlandırma üzerinden,
• Yeni abonelikler için aynı hız ve kotada ekonomik telefon hizmeti içeren ve yürürlülükte olan kampanya fiyatından devam ettirilecektir.

SANIRIM BURADA YAZANLAR BAYA Bİ AÇIKLAYICI:) 1.DERECE AKRABAĞALARINIZIN ÜZERİNE OLSA BİLE İNDİRİMDEN FAYDALANACAKSINIZ MİLLET HABERİNİZ OLSUN.

sabıt hattı olmayanlar için(yalın hat) 26+15+2:43 lıra lımıtsız normalde tel.kapatmadan 30-45lıra sadece tel,veryoduk+46da lımıstsız 90LIRA fena degıl aslında.

arkadaşlar bence biraz acele ediyoruz bugün türk telekomu aradım beni ttnet e yönlendirdiler ttnet de beni türk telekom bölge müdürlüğüne yönlendirdi bölge müdürlüğü dedi elimize resmi yazı ulaşmadığı için yapamıyoruz dedim hat babamın üzerine bir sorun çıkarmı yok dedi mart ayında resmi yazı bize ulaşır o zaman arayın bana öyle dedi

sude-06;

senin dediğin gibi ttneti aradım. Dedim hat babamın üstüne engelli indiriminden yararlanabilir miyim dedim. O da hat babanızın üstüne olur ama engelli indiriminden yararlanırsınız dedi. Valla bu çok iyi oldu inşallah şubat faturam yüklü gelmez çünki yanlışlıkla netlimitsiz tarifesinden taahhüdüm bitmemesine rağmen net 6 işyerim paketine daha düşük tarifeye geçtiğim için bana 250 - 300 tl arasında fatura gelebilir. İnşallah gelmez.

Bu arada arkadaşlar sadece başbakanlık özürlü kimlik kartı ve babamın ve kendi nüfus cüzdanım ile gitsem yeterli olur mu?

müdürlükten bu sefer evi aramışlar babama demiş oğluna bakmakla yükümlü olduğunu gösteren belge yi getir engelliler için indirimli internet tarifelerinden faydalan oğluna bakmakla yükümlü olduğunu gösteren belge nedir anlamış değilim

Bence babanız evde bakım maaşı alıyorsa onunla ilgili bir belge,banka defteri vs.

Üst Alt