Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelsiz internet onaylandı. Engellilere internet % 25 indirimli

ya arkadaşlar ev tlf olmayanlar için aylık 15 tl yalın internet bedeli alınıyor her ay unutmayın

yani 41 tl +15 = 56 daha cartu curtu 60 olur nede indirim be alsınlar indirimlerini kendileri kullansınlar

%61 özürlü sağlık raporum var ttnet ile başvurursam ne kadar fatura gelir? mesela limitsiz tarife seçersem ne kadar fatura gelir? aylık ücret nedir? maddi durumumu dikkate alıyorum bunu önceden sormuştum cevap yok :(

41 tl sınırsız internet ücreti 15 tl'de yalın internet ya da sabit ev telefonu ücreti toplam 56 tl gelir

Ağlanıcak halimize gülüyorum şu an 20 sayfa yazılmış ama en az 8 sayfa açıklama isteyen var halbuki hemen hemen her sayafada açıklama var ama insanlar girip hemen cevap bölümüne O NE OLCAK BU NASIL BENİM NEKADAR OLUR diyor :)

Okuduğunuzumu anlamıyorsunuz, okumaya mı üşeniyorsunuz?

1:arkadaşlar ben bugün burdur telekom mudürlüğünden babamın üstündeki telefonu ve interneti aldım 1 dereceden yakını alabiliyor.
2:internetiniz ne olursa olsun hem yuksetebiliyor hemde indirebiliyorsunuz
3:tahüttülü olsa bile sözleşmeyi tekrar yeniliyorsunuz engelli kampanyasından yaralanabilirsiniz yani
yardımcı olduysam ne mutlu

netdisk hediyeli netlimitsize geçtim bugün telefondada indirim varmış onuda yaptırdım gittiğiniz zaman onuda sorun :)

arkadaşlar bu siteye kuranlardan buraya fikirlerini sunanlardan hepsine şükranlarımı sunuyorum inanın bu site sayesinde tum özürlü haklarımdan yararlanıyorum 2 gün önceye kadar iskiden indirim +telefondan+internetten indirimleri bu siteden ögrendim emeği olanlar dan sonsuz saygılar

arkadaş ben Bugüm internet indirimi yaptırdım %25 indirimim var ortapedi%40 özürlüyüm

bugün telekom a uğradım, engelliler için indirimden haberdarlar. Limitsiz net e geçmeyi düşünüyorum, aylık 15 tl yalın internet hizmeti olmak üzere toplam 56 tl oluyor. Turkcell, avea, vodafone lerde geçerli mi indirim ?

arkadaşlar koçnet de destekçi biri kampanyası var koçnette de engelli indirimi başlamıştır tarife değişikliğide yapabılırsınız

Arkadaşlar benim merak ettiğim bir konu var...net ve telefonu ben üstüme aldım ama benim netten yiyenimde kendi bilgisayarında kullanıyor yanii...2 pc bağlı...bir kutu ile bu durumda ben indirimden yararlanabilirmiyim bir sorun çıkarmı.. onların evi benim bir alt katımızda...

Seher :)))
Onu da söylemeyeceksin artık.

Onların sisteminde gözüküyor...yaniii baktılarmı görebiliyorlar...dağılımını...

Arkadaşlar,
dün eşim gitti evrakları götürdü;
Ağustos ayına kadar taahütüm devam ettiği için 168 TL ödemem gerektiğini tutarı ödedikten sonra engelli indiriminden yararlanacağımı belirtmişler.
Bende Ağustos ayına kadar beklemeyi tercih ettim. Acaba taahhütü etkilemeden geçebilirmiyim.

internette engellı indırimi.

merhaba,ben engellilere uygulanan internet indırimden faydalanmak istıyorum.fakat şöyle bir sorunum var.internet benim degil babamın üzerıne.yani abone olan babam.bu durumda yine de indirımden faydalanabilirmiyım.tşk ederım.

tugce_k80;

Faydalanırsınız, babanız sizin kimliğiniz, engelli kimlik kartınız ya da raporunuzla beraber telekoma başvuru yaptığında tarifenizi değiştirirler

• Engelli müşteriler, istenen belgelerle birlikte Türk Telekom Ofisleri'nden birine başvuru yapılmalıdır
  • Engelli müşterilerin kendileri başvurabileceği gibi, 1. derece yakınları (anne, baba veya çocuk) da başvurabilir.
  • İndirimli paketler, Yalın İnternet hizmeti ile birlikte de sunulmaktadır.
[FONT=Tahoma]Başvuru sırasında istenen belgeler:[/FONT]
  • T.C. Nüfus Cüzdanı
  • Özürlü Kimlik Kartı veya Sağlık Kurulu Raporu
  • Başvuru yapan 1. derece yakını ise, başvuru yapan kişiye ait T.C. Nüfus Cüzdanı
[FONT=Tahoma]Özür Oranı % 40 ve üzeri olan Engelli müşteriler, indirimli internet paketlerinden faydalanabilir.
Her engelli müşteri üzerinde bir adet aktif indirimli internet aboneliği olabilir.[/FONT]

Doping net müşt hizmetleri dedi ki yeni abone olanlar için geçerli. Eski abonelere böyle bir uygulama yok dedi.

abdullahtr;

peki internet aboneliği babasının üstüne olup baba eve gelmiyorsa engelli babasının üstüne olan interenet aboneliğini, engelli indiriminden faydalanabilmek için ne yapması gerekiyor? Babamın eve gelmemesi bu indirimden faydalanamayacak olam mı demek oluyor. Babam olmadan bu internet aboneliğini kendi üstüme çekip bu engelli indiriminden faydalanabilir miyim?

s.a kaçkere gittim ttnet bayisine ama böyle bi indirimin kendilerine bildirilmediği söylendi nasıl bi iş bu anlamadımm

smile adsl de de böyle bir indirim yok müştei hizmetleri öyle diyor

herhangi bir kampanyadan yararlanıp mesela 2 sene taahüt vermiş abone olup,bu 2sene dolmadan engelsiz internet başvurusu kabul edilen arkadaşlarımız var mı?

kimisi olur diyor,kimisi yararlandığın indirim tutarını ödemen gerekir diyor!! bu herhangi bir kampanya değil ki, özürlülere tanınmış bir hak ve bundan yaralanmak istiyorum,2 senen dolmadığı için bu haktan yararlanamazsın gibi bir mantık olamaz,olmaması lazım.

Şifa banada aynısını dediler. Sözleşmem dolmadan yararlanamazmışım ya da yeni bir hat almam lazımmış. Sözleşme yaptığım çinde onun bedelini ödemek zorundaymışım. Böyle bir saçmalık görmedim.

taahhüdü devam eden arkadaşlar sizin için ttnet sayfasında şöyle bi açıklama yapılmış

Müşteriler mevcut kampanyalarında indirim döneminde bulunuyorlarsa, engellilere özel indirimli paketlere geçme talebinde bulunabilirler. Ancak kampanyanın sunduğu indirimden faydalanamazlar.

sukut;

bu açıklamayı okudum,ama soruma net cevap vermiyor.kampanyanın sunduğu indirim dönemi bitti ama taahüt süresi bitmedi,işte bu soruya cevap vermiyor. velevki indirim döneminde olayım,bu haktan yararlanmama engel olmamalı ki.

KAMPANYA başka HER ZAMAN KULLANILABİLEN SÜRESİZ HAK BAŞKA,sapla samanı karıştırıyorlar.

ENGELSİZ İNTERNET HAKKINDAN YARARLANANLAR,BUNDAN SONRAKİ HİÇBİR KAMPANYADAN YARARLANAMAYACAKLAR MI?!!!, Kİ ŞİMDİKİ UYGULAMA BUNU GEREKTİRİR.

EĞER ÖYLEYSE,BUNUN ''TANINMIŞ HAK'' OLDUĞUNU KİM İDDİA EDEBİLİR?

Loris;

bu durumda olanlar telefon ve internet aboneleği için babalarından noter onaylı açma,kapama,nakil,devir ve tarife değişikliklerini de içeren bir vekaletname ile başvururlarsa sorunları hallolacaktır, ya da en kısası ve kolay olanı anne ya da babanın üzerine olan telefon/adsl hattını tamamen kapattırıp yeniden abone olarak engellinin kendisinin abone olması en iyisi.

Banada aynısı kanpanyanız var dediler biraz adamla atıştım sonra bir yerleri aradı tamam oluyormuş dedi .olmuyormuş deyip vazgecmeyin ısrar edin

recepaydın;
Babam engelli.Telefon ve internet aboneliği annemin üzerine ve ttnet laptop kampanyasından yararlandı ve taksitleri devam ediyor.Babamın üzerine devredip bundan faydalanmamız mümkünmüdür acaba?

bizde laptop almıştık amcaoğluma cuma günü ttnet e mail attım dedim laptop taksitleri devam ediyor ve ev telefonu babamın üzerine engelli tarifesine geçebilirmiyiz dedi geçebilirsiniz pazartesi başvuracağız sonucu yazarım

Üst Alt