Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelsiz internet onaylandı. Engellilere internet % 25 indirimli

@kantutar42;

Tamam kampanya çok iyi değil ben bunu önceki mesajlardada yazdım ama senin söylediğin çok mantıklı değil.
Ben diyorum ki zaten insanların çoğunun ev telefonu kullanıyor zaten hali hazırda internet kullanıyolar.
O yönden bak diyorum.
Şu an interneti olmayanın zaten bu indirimden haberi yoktur.
Sen niye var olanı konuşmuyosun ben onu anlamıyorumki.
Sıfırdan bağlatmak isteyen mecbur senin dediğin şeyleri yaptırmak zorunda , bizde zamanında yaptırdık sonuçta.
Sonuçta telekomun sosyal tarife diye bir tarifesi var engelliler için ve fiyatı 10 TL falan galiba, ona geçer onu kullanır.
Yine söylüyorum indirim yeterli değil, kampanyalı 39 TL iken indirimli 45 TL ise bunun adı indirim falan değildir, göstermeliktir....

mami junior;

benim daha önce telefon hattımda adsl internetimde vardı 4gb idi her ikiside 2011 2. Ayıda kapattırdım çünkü 50 tl yi geciyordu ben benim gibi arkadaslarım beklerdiki yalın internetten telefon baglantı zorunlulugun kalması yok indirim bir manası yok düzen aynı devaöm ediyor emperyalisler para kazasın gerisi boş

şaşırdım..

yahu bugün sabah gittim telekoma, net limitsiz dedim.. benden 41 tl + 15 tl (bir seferlik değil her ay yalın erişim ücreti) istediler...gelin telefon bağlayalım hem 3000 dk kazanın hem de 12,5 ödeyin diyolar..bizim 20 tllik iş vergilerle oldu 41 tl, o da oldu erişimle 56 tl... valla güldüm telekomda tutamadım kendimi.. daha bi de bir seferlik 8 tl devre bilmem ne ücreti diyordu, ben kalktım artık..

%40 ve üzeri engelliler için %25 indirim?

Bugün engelsiz internet için başvuran ve indirimden yararlanan var mı? %40 ve üzeri engelliler için %25 indirimden bahsediyorum.

@mat_b;

Konuya bakarsan , konunun içinde oldugunu anlarsın.

Arkadaşlar ben bugün aradım, şimdilik merkezden engelliler için internette indirimin olmadığını ama 1 hafta içinde engelliler indirim yapılacağını belirttiler. Gelirken raporunuzu getirmeyi unutmayın dediler.

arkadaşlar bu %25 lik indirim sadece 4440375 de var diyolar 2 şubatta satışa sunuldu diyolar telekom müdürlüklerinde uygulama sistemde gözükmüyolar diyorlar haliyle geçiş olmuyor geçiş yapmayan müdürlükler hakkında bize şikayet kaydı oluşturun diyorlar 4440375 müsteri temsilcileri yine içraat yok kısaca bu 2 şubattan 6 şubat tarih arasında bu tarifeye geçiş yapan arkadaşlar varsa yazarlarsa sevinirim

sukut uyardığın için teşekkürler isimleri karıştırdık

Ben telefon ve internetten faydalanmak için Gaziosmanpaşa Türk Telekom müdürlüğüne gittim internetten % indirim sağlanacağını belirtti telefon içinde şehir içi 3000 dk dan faydalanılıyormus.

yalnız internet için sistemsel işlem başlamamız henüz

Ya arkadaşlar ben ttnet'e yazdım verdiği cevaba bakın Allah aşkına,
Yani yönetmeliğin linkinide vermişim ama boş

TTNET’in görme engelli olan müşterilerimiz için düzenlenmiş bir kampanyası bulunmaktadır.

Görme engeli olan ve bunu hastaneden aldıkları raporla ya da Başbakanlık Özürlüler İdaresi Başkanlığı tarafından verilen Özürlü Kimlik kartı ile % 40 ve üzeri görmediğini kayıt altına alarak belgeleyen, yeni müşteriler ve mevcutta TTNET müşterisi olup devam eden bir taahhüdü bulunmayan müşteriler faydalanabilir.

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’e gösterdiğiniz ilgiye teşekkür eder, düşünce ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızdan mutluluk duyarız.

Saygılarımızla,
TTNET A.Ş.

From: Bülent Özçelik
Sent: Thursday, February 02, 2012 10:08 AM
To: iletisim@ttnet.com.tr
Subject: Ynternette indirim hakkynda,

Sayın Yetkili,

%40 ve üzerindeki her türlü özürlü raporuna sahip olan ttnet kullanıcılarına indirim yapılacağına dair aşağıdaki karar çıkmıştır.

http://www.tk.gov.tr/mevzuat/kurul_kararlari/dosyalar/2011 DK-07-653.pdf

Bu konuyla ilgili olarak biz özürlülerin bu haktan nasıl yararlanacağı konusunda bilgi vermenizi rica ederim.

Saygılarımla,

Bülent Özçelik

Geçen gün telekom bölge müdürlüğüne gittim bana da verdikleri cevap aynı oldu. bu kampanyadan sadece görme engelliler yararlanabilirmiş. saçmalığın deniskası.

ben kasim ayı içinde turknet internete geçtim.ttnetde aradılar ve bana geri donerseniz eger.12 ay için 39 sonraki 12 ay içinde 54 liralik bir kampanyadan yararlanırsınız dedi ttnet muşteri hizmetleri.sınırsıza her ay 59 veren ben için çok guzel teklif diye hemen kabul ettim. ve turknetle
olan anlaşmayı hiç kullanmadıgım için iptal ettirdim.
gelen faturalara bakiyom hala 59 lira. muşteri hizmetleri ise boyle bir olaydan hiç haberi yok.sitelerine mesaj atıyom saçma sapan cevaplar yazıyorlar.habire şikayet yazıyorlar ama degişen bir şey yok.
bu indiriminde içine ederler .

Bireysel feryatlar sadece çenemizi yormaya enerjimizi tüketmeye yarar.
Ne hikmetse site yönetimi bu tür konulara destek vermemekte , birinci sayfadan manşetlik sıkıntılar kategorisinden bir sorun olarak
görmüyorlar.

Bakandandavet aldıklarına göre 2 satır yazı yazsalar iş hemen rayına girecek.

Şimdi üsküdar türk telekomdan geldim.Gitmeden önce ttnet aradım kampanyanın başladığını en yakın türk telekma gidin %40 üzeri raprunuzu kimlik belgenizle müracat edin işlemlerinizi yaparlar dedi yanlız daha öce indirimden yararlandığınız sözleşmeniz olmaması lazım dedi.Yeni bir sözleşme yapmanız gerekir.benimde sözleşmem ocak ayında bittiyi için hemen Üsküdara türk telekoma gittim.sıra fişi aldım 30 dakka bekledikten sonra sıra bana geldi memurun bana söylediği böyle bi indirim var ama sisteme girilmediyi için işlem yapamıyoruz telefonla bizi arayın işlem yapıldığı zaman öyrenin öyle gelin dedi.Şefine gittim aynı şeyi söyledi sizin gelmenize gerek yok raporunuzu gönderin burda hallederiz dedi.Yani sisteme girilmediyi için işlem yapamıyorlar telefonla aranıp gidilirse daha iyi olur.

arkadaslar oncelıkle selamlar..benım evde sabıt hattım olmadı ıcın bı gsm operatorunun vın ıle baglanıyorum..sımdı ben sabıt hatsız ınternet alırsam ttneten bundada engelı ındırımı olurmu

ttnete mail attım işte sonucu gelen cevap

Tarife ve Ücretler

BAŞLIK:
ENGELSİZ İNTERNET
ENGELLİLERE YÖNELİK YAPILAN TARİFE NE ZAMAN UYGULAMAYA GEÇECEK

Değerli Müşterimiz,

TTNET’in görme engelli olan müşterilerimiz için düzenlenmiş bir kampanyası bulunmaktadır.

Görme engeli olan ve bunu hastaneden aldıkları raporla ya da Başbakanlık Özürlüler İdaresi Başkanlığı tarafından verilen Özürlü Kimlik kartı ile % 40 ve üzeri görmediğini kayıt altına alarak belgeleyen, yeni müşterilerve mevcutta TTNET müşterisi olup devam eden bir taahhüdü bulunmayan müşteriler faydalanabilir.

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’e gösterdiğiniz ilgiye teşekkür eder, düşünce ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızdan mutluluk duyarız.

Saygılarımızla,
TTNET A.Ş.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) sorsak olmaz mı

Ttnet uygulama basladı dedı lımıtsız 41tlhayırlısı olsun

Biriniz görme engelliler için diyor,biriniz yok diyor.Ortada bayağı bir bilgi kirliliği var.Bülent abiden açıklama bekliyoruz konu ile ilgili...

Acaba bu indirimi taahhüt indirimi ile birleştirebilecekmiyiz

Bu indirimi yasalaştıran BTK kurumuna mail atsak sorunun çözülmesi için yardım istesek önderlik edecek arkadaş varsa mail adresi verilsin yağmur gibi mail atalım belki hemen çözerler.

Yahu herşeyi devletten yada bilirkişiden beklemeyin hiçmi zamanı olan yok gidin telekom bölge müdürlüğüne engelliye zaten sıra bekletmezler verin raporunuzu ve indirim yapın deyınde bırınız yaptırın be kardesım hıcmı zamanı olupta bolge mudurlugu yakın olanınız yok?

Edip bey bir çoğumuz gitti bize söylenen hala sistemde gözükmediği yasa çıkalı 1 hafta oldu ama telekom ben bilmiyorum diyor

8mbt sınırsz 49 tl ödüyordum şimdi 41 tl ödüyecem..

çok indirmşler gerçkten

böylece boş yere yazılan sorular umarım son bulur çünkü ttnetin resmi sitesinde detaylı açıklanmış

Üst Alt