Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelsiz internet onaylandı. Engellilere internet % 25 indirimli

bu,seçmiş olduğunuz paket farklılığından kaynaklanıyor.adsl aboneliklerinde bugüne kadar değişen onlarca farklı tarife mevcut.kendinize uygun başka bir tarifeyi seçebilirsiniz.mesela linki incelerseniz Lokum Hizmeti Nedir ? böyle bir abonelik mevcut.eğer siz diyorsanız ki ben ayda 2-3 gün girerim internete bunu düşünürsünüz,kullandığınız gün sayısı arttıkça bugün gelen fatura değerinide aşarsınız,unutmayın.tavsiyem şuandaki tarifenizle indirim uygulanmaya başlandığında 30 gün/24 saat kullansanızda 20 lira cıvarına yararlanırsınız daha avantajlıdır

bilgiler için teşekkürler.
merhaba nur şahin sana bişiy soracağım. benim üstteki yazımdaki gibi bir tarife var mı. 4gb limitli olup net e girildiği kadar ödenen tarife?

nur sahin;
bu vermiş olduğun bilginin kaynağı varmı

Kurul kararına göre indirimli tarifeler 1 Şubat itibariyle geçerli.
Böyle bir karar var ve uygulanması gerekiyor.

selamlar
az önce ttnet mh ile görüştüm.
engelliler veya birinci derececeden yakınları özür oranı yüzde 40 ı geçenler türk telekom ofisine ilgili belgelerle başvurması halinde yararlanabiliyor.
son nokta budur .
hayırlı olsun.

Operatörlerin 3g paketleri için geçerli değil zannımca Özürlü-çin işi ,merdiven altı-internet paketi uygulaması?

%61 özürlü sağlık raporum var ttnet ile başvurursam ne kadar fatura gelir? mesela limitsiz tarife seçersem ne kadar fatura gelir? aylık ücret nedir? maddi durumumu dikkate alıyorum

Neden böyle durumlarda site yönetimi ilgililere resmi başvuru yapıp kesin net doğru bilgi edinip bu sayfalarda yayınlamıyor. Her kafadan bir ses bilgi karmaşasına neden oluyor.
Site yönetiminden bu duruma el komasını rica ediyorum.
saygılarımla

arkadaşlar hemen öyle oldu demeyin dün ben bizzat ankaradaki ulus türk telekom müşteri hizmetlerine gittim sordum ve aldıgım cevap şu evet indirim olacak fakat daha yazı bize gelmedi geldiginde indirimli uygulamaya geçecegiz dediler yani onlarda bu işlerin hemen olmayacagını belirtiyorlar

bence %25 indirim değilde %25 zam olmuş olsaydı bu bildiride yazıda aynı anda gelirdi diye düşünüyorum telekoma :) indirim olunca telekomun işine gelmiyor birde bu engelli tarife değişliğini hemen gecersek ay sonunda 2 faturada cıkabilirmiş 59 + 41 gibi bu ayun sonunda geçiş olursa tek fatura yansır dedi müşteri hizmletleri böyle bişey varsa ay sonumu geçiş yapmakmı uygun olur arkadaşlar

Birkaç gün önce Ankara Yenimahalle Türk Telekoma sordum. Sadece görme engellilere internet indirimi var dendi. Zaten 1 Şubat'yan itibaren diyor kararda. falim in dediği gibi resmi yazı almadılar herhalde. Yani uygulama yok henüz.
----------------------------------------------------------------------------

http://www.turktelekom.com.tr/tt/po...gelli-Son-Kullanicilara-Ozel-Toptan-Tarifeler

adresindeki duyuruya göre beklemeli miyiz?

Türk Telekom’dan Engelli Son Kullanıcılara Özel Toptan Tarifeler

Ülkemiz genelindeki internet kullanımının yaygınlaştırılarak geniş bant pazarının büyütülmesi hedefini temel alan Türk Telekom A.Ş. tarafından toptan düzeyde engelli tüketicilerin özel durumları ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak engelli kullanıcılara sunulmak üzere tarifeler 01.02.2012 tarihinden itibaren yürürlüğe girecektir.

-----------------------------------------------------

Konuyu internetten Bilgi Edinme formuyla da yazdım ve konu ile ilgili sorular sordum. 3 kez yazmama rağmen sorularımı cevaplamadılar ve aşağdaki şekilde cevap verdiler.

Değerli Müşterimiz,

Size destek olma fırsatını bize sunmanızdan ötürü duyduğumuz memnuniyeti belirtmek isteriz. Tarafımıza iletmiş olduğunuz talebiniz yerine getirilmiştir. Türk Telekom'a göstermiş olduğunuz ilgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla İyi günler.

arkadaşlar kendinizi germeyin bikaç evile paylaşım yapın internetinizi alın size 10numara indirim :D

musti arkadaşım ellerine sağlık.
Sanırım bunun çıktısını alıp bu linki karşı tarafa bildirirsek sorun edemezler artık.

Ben ay sonu gideceğim nasılsa bu ay için fatura işlemeye başladı. O zamana kadar herhalde olayı kavrayıp uygulamaya başlarlar.

Eski faturaları nekadar alırlarsa
okadar kar onlar için

Arkadaşlar endişeye mahal yok... Ben biraz önce telekom müdürlüğünden geldim. engelli tarifesine geçiş yapıldı.ayriyetten telefonumuda sosyal tarifeye çevirdiler. sınırsız internet ve sınırsız telefon görüşmesi için toplam 57 lira ödeyeceğim. 45 tl. internet 12 tl. telefon. EN DOĞRU BİLGİ BUDUR ARKADAŞLAR. Telekomdaki müşteri temsilcileri kendilerine yazının bugün geldiğini söylediler.

Arkadaşlar endişeye mahal yok... Ben biraz önce telekom müdürlüğünden geldim. engelli tarifesine geçiş yapıldı.ayriyetten telefonumuda sosyal tarifeye çevirdiler. sınırsız internet ve sınırsız telefon görüşmesi için toplam 57 lira ödeyeceğim. 45 tl. internet 12 tl. telefon. EN DOĞRU BİLGİ BUDUR ARKADAŞLAR. Telekomdaki müşteri temsilcileri kendilerine yazının bugün geldiğini söylediler.

Şu an var olan kampanya bize verilen indirimden çok daha avantajlı.

NETDİSK Hediyeli
NETLİMİTSİZ​
8 Mbps'ye kadar​
Limitsiz​
39,90 TL x 12 ay​

Bunlardan adam olmaz kanımca...

Ben 2,5 sene önce kampanya ile ttnet'e abone olmuştum.O kampanya için 24 ay bağlı olma şartı vardı. Bağlılığım kalktı ve şu anda 4 GB sınırlı ile ayda 29,00 TL ödüyorum. En ucuz paket bu mudur yani. Daha uygun ucuz paketi var mı?

[h=1]TTNET'ten Engellilere İndirimli İnternet[/h][h=2]TTNET, engelli vatandaşlara yüzde 25 indirim sağlayan yeni kampanyasını duyurdu. Tüm engelli vatandaşlar internet hizmetinden yüzde 25 indirimle yararlanabilecek.[/h]03/02/2012 15:20

BTK'nın geçtiğimiz ay aldığı karar sonucu engellilere ucuz internet dönemi başladı. TTNET tarafından uygulanan engellilere yüzde 25'lik indirimli internet başvuruları tüm engelli vatandaşlar için açıldı.
Yeni kampanyaya göre engelli vatandaşlar, kendileri için 6 farklı tarifeden istediğini yüzde 25 indirimli olarak kullanabilecek. TTNET tarafından belirlenen tarifeler şu şekilde:
- 1 Mb/sn 1 GB
- 1 Mb/sn 2 GB
- 1 Mb/sn 4 GB
- 8 Mb/sn'ye kadar 4 GB
- 8 Mb/sn'ye kadar 6 GB
- 8 Mb/sn'ye kadar Limitsiz (25 GB AKN)
ttnethaber1328274889.jpg
BTK tarafından yapılan açıklamada, özür oranı yüzde 40 ve üzerinde olan tüm engelli vatandaşlar yüzde 25'lik indirimden yararlabilecek.
Kampanyanın 1 Şubat tarihi itibariyle başladığını ve engelli vatandaşların istedikleri taktide şu andan itibaren başvurabileceklerini belirtelim

işte linki ama ttnet sayfasında hala yok
TTNET'ten Engellilere İndirimli İnternet - ShiftDelete.Net

Sadece ttnet üyeleri mi faydalanacak? Mesela doping, koçnet vs vs bunlara üye olanlarda faydalanıyor mu?

Üst Alt