Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Değerli Müşterimiz, Size destek olma fırsatını bize sunmanızdan ötürü duyduğumuz memnuniyeti belirtmek isteriz. Tarafımıza iletmiş olduğunuz talebiniz yerine getirilmiştir. Türk Telekom'a göstermiş olduğunuz ilgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla İyi günler. |
hangi siteden aldın bunu
Arkadaşlar endişeye mahal yok... Ben biraz önce telekom müdürlüğünden geldim. engelli tarifesine geçiş yapıldı.ayriyetten telefonumuda sosyal tarifeye çevirdiler. sınırsız internet ve sınırsız telefon görüşmesi için toplam 57 lira ödeyeceğim. 45 tl. internet 12 tl. telefon. EN DOĞRU BİLGİ BUDUR ARKADAŞLAR. Telekomdaki müşteri temsilcileri kendilerine yazının bugün geldiğini söylediler.
NETDİSK Hediyeli NETLİMİTSİZ | 8 Mbps'ye kadar | Limitsiz | 39,90 TL x 12 ay |
verdigin linkle birlikte e mail attım ttneteBen ay sonu gideceğim nasılsa bu ay için fatura işlemeye başladı. O zamana kadar herhalde olayı kavrayıp uygulamaya başlarlar.
Şu an var olan kampanya bize verilen indirimden çok daha avantajlı.
NETDİSK Hediyeli
NETLİMİTSİZ 8 Mbps'ye kadar Limitsiz 39,90 TL x 12 ay
Bunlardan adam olmaz kanımca...
bu sizin dediğiniz 12 ay kampanyadır 12 ay bittikten sonra 59 tl oluyorkatılıyorum sana