Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelsiz internet onaylandı. Engellilere internet % 25 indirimli

TTedTT;
Telekom altyapısında olmayanlar, yani kablonet kullananlar bu uygulamadan faydalanamayacak gibi görünüyor.. örnek; ben.... :)

Merhaba anti oksidan ben dün akşam itibari ile saat 19:37 de uydu neti aradım böle birşey olmadıgını sölediler. bende btk nın kararını ekledim uydu nete şikayet dilekçesi oluşturup gönderdim .Bir indirim yapılmayacak oldugunu tekrar ettirdim ve görüşme kaydına girmesini sagladım şimdi bize gerekli indirimi uygulamak zorundalar yapmamaları halinde gerekli işlemleri yapmak için görüşme kaydımızın bana gönderilmesini istedim.gelişmelerden haber veririm.İyi çalışmalar

@berkan1;
Aslında kabahat BTK'nın.. Metni incelediyseniz orada sadece Türk Telekom'un adı geçiyor.. Uydu Net'i bağlayıcı bir şey yok... BTK indirimin kapsamını geniş tutsaydı hepsi paşa paşa indirim yapacaktı.. Ama şimdi öyle değil... Bence şikayet dilekçesini BTK'ya gönderip, "bizim suçumuz Telekom altyapısından hizmet almamak mı" diye sorulmalı.. Yine de umarım bu konuda olumlu bir gelişme sağlarsınız.. Gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim.. Size de iyi çalışmalar..

bu 6 dsl internet pakedinde sınır varmı acaba?
Şu an ben sınırsız 49 ödüyorum

ben 12gb ta 40 lira ödüyorum ozaman şimdi 30 TL olcak ölemi -TTNet-

Şu an kampanyasız 60 TL ödeyen biri --> 60 * 0,75 = 45 TL ödeyecek.

evet 30tl .saygılar
ben 12gb ta 40 lira ödüyorum ozaman şimdi 30 TL olcak ölemi -TTNet-

Var efendim.saygılar
bu 6 dsl internet pakedinde sınır varmı acaba?
Şu an ben sınırsız 49 ödüyorum

TTedTT arkadaş yazmış faydalanabilirsiniz.sadece turktelekom olcak diye yok.bütün servis sağlayıcılarda geçerli.saygılar
TTedTT;
Telekom altyapısında olmayanlar, yani kablonet kullananlar bu uygulamadan faydalanamayacak gibi görünüyor.. örnek; ben.... :)

Peki Telefon Bağlantısı olmadan "Yalın İnternet" (Telefon kablosuyla) şeklinde bağlantı alabilir miyiz?

yalın dsl için hiç para ödemiyecegin anlamına gelmiyor.internet paketi ücretinin haricinde her ay aylık 15 tl. baglantı ücreti ödüyorsunuz .

mrb arkadaşlar ben vınn kullaıyorum bundada indirim olacakmı bilen varmı sadece turk telekomdamı operatörlerinkinde indirim varmı

adsl indirimini takip ediyorum şubat ayında netleşecek hazırlık yapılıyormuş neticeyi sizlerle paylaşırım sağlıcakla kalın

henüz ttnet bu konu için bir haber yok ama 1 şubat bekleyeceğiz güzel haber oldu bu sınırlı paketler olması kötü ama :) sınırsız olsa güzel olur

OzİStar;

8 mbps ye kadar (25 gb akn) bu paket sınırsız yani limitsizede indirim var

Arapların telekomu

Tarife Bilgileri Erişim Hızı Kota Al-Sat Modeli IP Seviyesi VAE Modeli
Aylık Ücret (TL) Kota Aşım Ücreti ( TL/MB) Aylık Ücret (TL) Kota Aşım Ücreti ( TL/MB)
1 Mbps 1GB 11,42 0,006225 7,88 0,004125
1 Mbps 2GB 12,50 0,005700 8,63 0,003750
1 Mbps 4GB 13,41 0,004624 9,59 0,003144
8 Mbps'e kadar 4GB 14,50 0,004624 10,27 0,003144
8 Mbps'e kadar 6GB 18,55 0,003959 11,14 0,002837
8 Mbps'e kadar Limitsiz
( 25GB AKN)
26,34 - 16,19 -

not:bu verdıgım lınke ıyı okuyun telekomun kurnazlıgı engellılerden fazla para almak kota uygulaması var ındırım demıs ama alakasız bısey

Arkadaslar burdakı oyun su engelılerı ınternet basından uzaklastırmak sırsız yerıne lımıt koymuslar yanı ıstedıgınız verıyı bu verılerle uygularsanız az oducem derken katanıcak suankı kullandıgımız gıbı 55 lıra oderken ındırım yapsalar % ama devlet ozurlulerı dusundu dıyecekler guya herkes ıyı hesap etsın gecerken ben suankı durumdan cok memnunum yagmurdan kacarken doluya tutulmak ıstemem

:)
Desteksiz sallama.
Bi örnek verin de bizde nerde kazık yediğimizi bilelim...

özellikle bu tarifeler için çıkarılmış bir kota uygulaması yok. eskiden neyse,şimdi de o. kullanıcı kendini bilecek,fazla kullana bir aboneyse limitsizi seçecek,kotayı düşünmeyecek.

öküz altında buzağı aramaya gerek yok.

bide bu kararı uygusalar call center haberimiz yok diyo??

arkadaşlar vınnn gibi kullanılan internetlerede indirim yokmu operatörlere mail atalımmı ya

arkadaşlar hep aynı yazılar yok indirim yok sadece görme engellire var vına varmı ona varmı suan için sadece ttnet abonelerine olan birşey asıl kapanya 1 subat da başlıyacak suan nederseniz diyin bu ttnelik bir konu degil ayın 1 itibaren zaten ttnet bilgi vermeye başlar 1 subatı bekleyin görün bukadar bilgi kirletmeye gerek yok bu acelecilik nereye ayın ocak 31 arasan gene ellerinde bilgi olmadıgı için sana birşey diyemezler

sukut;
25gb kadar sınır var 25gb aşınca üzerine 26 tl ise üzerine ne kadar aştın ise ekleniyor 25gb ben 1 saate aşarım bana gelmez sınırsız adil kullanım olmayan paketler neden verilmiyor da böyle sınırlı paketler veriliyor

fulya35;
bencede biraz haklısın yukarıda yazdığım gibi paketi aşınca 40 50 tl geliyor zaten :) allah razı olsun devletimizden düşünmüşler yapmışlar ama ttnet kurnazlığını koymuş ortaya :)

ayrıca 1 şubat'dan itibaren aktif olacak

sevgili ozistar; 25 gb akn aşınca ekleme felan yapılmıyor yanlış biliyorsunuz..25 AKN aşıldığında 8 mb lik hız 1 mb e düşüyor ve ayın 1 inde hız tekrar eski haline geliyor..ayrıca şuanda buda uygulanmıyor yani 25 gb da olsanız 250 gb da olsanız hızınız kesilmiyor ilerde uygulayabilirler..yani o paket sınırsızdır ve ne yaparsanız yapın kotanız ne olursa olsun sabit fiyat gelir.ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linki okuyunuz
TTNET | Destek - Bilgi Bankası - Bunları Biliyor Musunuz? | Adil Kullanım Uygulaması

ayşe ceren;
BTK sadece a ve b firmasına değil İnternet sağlayan tüm firmalara indirim uygulatmaktadır.

şimdi arkadaşlar benim kullandığım internet kardeşim in üzerine olan telefon hattında yani ttnet aynı evde kalıyoruz bu durum da indirim ban uyarmı uyarsa ne yapmam lazım

telefom babamın adına kayıtlı iki yıl sözlesme var anasıl indirimden yararlanıcaz bilgi verirseni<z sevinirim

s.a. peki bu indirime kdv ve ötv dahil edilecekmi yoksa devlet engelli abonelerinden bunu kaldıracakmı

Al sat modeli ve ıp seviyesi vae modeli nin açılımını anlamadım?

Bir de 'sınırsız' paket de ayrı iki ücret yazılmış, 26,34 ve 16,19.

Bilgi verebilir misiniz?

Teşekkür ederim.

%24 indirimli internet konusu vardı gündemde, şuan konu hakkında bilgi olan varmı?

Şubat ayında indirimli internet konusu vardı gündemde, şuan konu hakkında bilgi olan varmıı?

1-Nezaman uygulamaya geçilecek?
2-Nereden başvuru yapabileceğiz?
3-Başvuru esnasında ne gerekecek? (sağlık raporu dışında)
4-Bu tarfeye geçmek istediğimiz vakit, şuan elimizde mevcut sözleştiğimiz ttnet paketini iptalmi ettirmemiz gerekecek? (ara para ödenecekmi)
5-Paketin adı : [FONT=Arial]6 DSL paketimidir?[/FONT]
[FONT=Arial]6-Erişim Hızı Kota Mb/sn[/FONT]
[FONT=Arial]1 Mb/sn 2GB[/FONT]
[FONT=Arial]1 Mb/sn 4GB[/FONT]
[FONT=Arial]8 Mb/sn;ye kadar 4GB[/FONT]
[FONT=Arial]8 Mb/sn;ye kadar 6GB[/FONT]
[FONT=Arial]8 Mb/sn;ye kadar Limitsiz( 25GB AKN) hangisi ne kadar tutarında tercihleriniz neler olacak?[/FONT]

Fatma ;

Sana tek cevap vereceğim 1 ŞUBAT'ı bekleyip göreceğiz :)

Üst Alt