Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelsiz internet onaylandı. Engellilere internet % 25 indirimli

loris arkadaşım banada sizin gibi 225 lira fatura çıkardılar bende tuketıcı mahkemesıne verdım ttnetten paramın iade edılcegı tarafıma iletildi parayı daha alamadım beklıyorumonumuzdekı hafta buyuk ıhtımalle alacagım gelen faturayı tuketıcı makemesıne şikayet formu ıle beraber ver faturayı sana tekarar iade ederler

Arkadaşlar, googledan arama yapınca bu linki buldum. Engelli kızım adına burdayım (4 yaşında). Sorum şu: Engelli yakınları nasıl başvuracak sadece sağlık kurulu raporu yeterlimi? yoksa özürlü kimliği falan mı çıkarmam gerekiyor?

ben şimdi ttnet limitsiz tarifeden 61 tl ödüyorum ayda.engelli tarifesine geçtiğim zaman ne kadar ödeyeceğim ayda.ayrıca ev telefonu babamın üzerine kayıtlı olduğu için mecburen internette babamın izerine kayıtlı. bende bu tarifeden yararlanabilirmiyim...

Benim Kuzenim telekomda çalışıyor Sordum bugun ona sadace görme engeliler için bize bilgi geldiğini söyledi ya anlamadım gitti..:S

yabangulu89;

görme engelliler için her zaman vardı zaten aklın boşa karışmasın

Herhalde okumanız yok?

1 ŞUBAT tan itibaren geçerli diyor en yukarıda dikkatli okuyun bu birinci
ikinciside daha 10 dakika önce yazdım görme engelliler için olan kampanya zaten senelerce vardı. Bekleyin 1 şubatı arkadaşlar.

ya ne çok indirim yapmışlar böle %25 en az %50 ve üzeri olmalıydı bu olay hatta tamamen ücretsiz olsaydı ya

1 Şubat ta başlayacak olan tarife görme engelliler içinmiş.

hayır songül sana hangi bilgisiz dediyse yanlış demiş görme engelliler için zaten şuan var öyle bir kampanya 1 şubatta tüm engelliler için aktif olacak bu onun için bekleyin.

s.a arkadaşlar verdiğiniz bilgiler cok tşkr ederim. benim 13 yaşında %99 engelli kızım var net kullanamıyor ama arada ona oyunlar acıyorum oynayamıyor ama onunla ilgilendiğim için mutlu oluyorr müzik dinlemeyi cok seviyor açıkcası interneti o kullanıyor sayılmaz ama yinede bizde bu indirimden yararlabilirmiyiz..

arkadaslar suan benım vın evde sabıt hattım yok dıye ttnet alamadım...bu sabıt hatsız ınterenet alırsam aynı ındırım devam edermı yoksa etmemezmı

Cumali;

sabit hat için engellilere özel tarife var adı sosyal tarife sabah 7 akşam 7 şehiriçi bedava yanılmıyorsam aylık 12 tl

arkadaşlar tamolarak nereye muracat etmemiz lazım..bide hangi evrakları istiyorlar şartlar ne bu indirimden yararlanmak için..müracat eden arkadaşlar varmı sonucu paylaşırsanız iyi olur..

hacı mehmet;

BİRAZ OKUYUN LÜTFEN!!!

bu uygulama 1 ŞUBATTA başlayacak

arkadaşlar 1 şubatta başlayacak ama başvurular ne zaman başlayacak? Ayrıyeten benim durumum ne olur?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar benim durumum şöyle. Babam 5 senedir eve gelmiyor. İnternet ve telefon aboneliği babamın üstüne.

Ben ttnet online işlem merkezinden netlimitsiz paketinden net 6 işyerim paketine geçdim. Aslında geçimiyecektim çünkü daha önceleri her seferinde bu işlemi yaptığımda bana hata veriyor ve işlemim gerçekleşmiyordu. Sonraki denememde ne göreyim birden işlemininz gerçekleşti dedi. Hemen ttneti aradım. Ordaki bayan bana 15 tlx5 ay kampanyaya dahil olmuşsunuz ve bu net6 paketine geçiş işleminizden dolayı kampanyanızı bozmuşsunuz. Buna göre 49 tl-15=34x5=170 tl cezası var dediler. Sonra Aralığın 20 sinde geçmişsiniz net6 paketine 31 aralığa kadar olan kalan 11 gün içinde 3 gb kullanım hakkınız var ve siz 6 gb download yapmışsınız. Bununda 25 tl kadar cezası var. 170tl+25tl+41 tl net6 işyerim paketi=236 tl kadar ortalama 250 tl kadar ocak faturanıza yansıyacaktır dediler.

Şimdi bunağen ben ttneti arayıp kayıt açtırdım bu meblağı ödeme durumumuz yok sadece engelli maaşı ile geçiniyoruz. Başka hiçbiryerden gelirim yok dedim beni eski tarifem olan netlimitsiz tarifeme geri çevirin dedim 4 gün oldu daha kaydım sonuçlanmamış biz size geri dönüş yapacağız diyorlar. Bekliyorum bakalım ne sonuç çıkacak.

Buna istinaden babamın üstüne olan internet aboneliğini indirimli olarak kullanabilir miyim? Eğer beni eski tarifem olan netlimitsiz tarifesine geçirmezler ise bana bu 250 tl meblağı ödemem gerektiğini söyleyen faturam gelirse ben ne yapabilirim? Sonuçta bu parayı ödememiz imkansız. Aydınlatırsanız çok memnun olacağım. Tekrardan tüm türkiyeye hayırlı uğurlu olsun bu yeni kanun.

arkadaşlar önceki sayfaları okumadan papagan gibi aynı şeyleri yazıyorsunuz. ne olur önce bir okuyun.. lütfen

Turk Telekom'un internet sitesinde duyurulmamış yada ben görmedim kararda duyurulması mecburi bir hafta içersinde bu nasil yaptırım boyle uygulama 1 Şubat'ta başlayacaksa başvuruların simdi alınıp 1 Şubat'ta tüm abonelerin geçmesi gerekir ben musait olduğumda belgelerle müdürlüğe gidicem.

haberi ilk okuduğumda hemen istanbul ttnet çalışanı olan arkadaşıma sordum bilgisi yoktu diğer arkadaşlarını ve yetkililere sordu hiç kimsenin bu konuda bilgisi olmadığını öğrendik başvuru yapmak için biraz dahamı beklesem bilemedim.

tarife bilgilerinde al-sat modeli ve IP seviyesi VEA modeli ne demek bunu açıklarmısınız

az önce telekom genel merkezi aradım, sadece görme engelliler için indirim varmış. diğer engellileri kapsamıyor dediler

Niye bu kadar acele ediyorsunuz anlamadım 1 şubat diyolar.
indirim yapılabilmesi için alt yapıyı hazırlamışlar.
Şimdi Kurumlara bilgi verilecektir.
1 Şubat kadar hiç bir yeri aramayın sormayın. Hele 1 şubat gelsin ozaman üzerine düşeriz. 10 senedir
Adsl parası ödüyoruz 1 ay daha öderiz % fazla daha herhalde.

arkadaşlar sadece biraz mantıklı düşünün bu karar daha 2 gün önce yayımlandı ve bunu yayımlayan telekom felan değil BTK.önce ilgili birimlere ulaştırılır sonra o üniteler kararlarını kesinleştirir ve alt personeline bildirirler buda işte 1 şubata kadar anca tamamlanır nihai olarak.acele etmenize gerek yok bekleyin 1 şubatı

Sukut tamda ben bunu anlatmak istiyordum Teşekkürler eline sağlık.

yaklaşık olarak aynı anda aynı şeyleri yazmışız @iskoçyalım..acele etmeye gerek yok uygulamanın detayları kesinleşsin hak edenler zaten bundan istifade ederler bununda tarihi 1 şubat

ben aradım görustum telekom musterı hızmetlerıuyle

tamam olur dedıler raporunu felan telekom mudrlugune goture ındırımden faydalan ben klımıtsız ınternet kullanıyorum aylık 51 tl ...

Arkadaşlar indirim dsl altyapısı hizmeti veren kurumca yapılıyor. İndirimli fiyatla servis sağlayıcılara dağıtılıyor, bu nedenle; sadece telekomun altyapısını kullanan tüm dsl servis sağlayıcılar bu indirimi uygular. Dsl servis sağlayıcıların tamamı Telekomun altyapısını kullandığından evinize telefon hattıyla giren internet bu kapsamda olacak. Yani ttnet, smile, doping, koçnet, superonline adsl, ... adsl gibi herkes...

Başvurular 1 Şubatta başlayacak ve sadece servis sağlayıcınızın bayisi aracılığıyla işlemler yürütülecek. Yani neti bağlattığınız/abonelik yaptırdığınız yer...

ben 8mbps 6gb kullanıyorum ben hesaplıyorum %25 indirimli 18,55 olmuyor bunu limitsiz yaptırsam 26,34 mü olacak

fiyatlara %18 kdv , %5 ötv dahil edilmemiş yazıyor konuda

TTedTT;
Telekom altyapısında olmayanlar, yani kablonet kullananlar bu uygulamadan faydalanamayacak gibi görünüyor.. örnek; ben.... :)

Üst Alt