Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelsiz internet onaylandı. Engellilere internet % 25 indirimli

bu sizin dediğiniz 12 ay kampanyadır 12 ay bittikten sonra 59 tl oluyor

Evet 12 aylık ama devamlı zaten bi kampanya yapılıyor yani 12 ay sonra bi başka kampanya ya geçersin.
Ve eminin de kimse kolay kolay da aboneliğini iptal ettirmiyor.
En fazla paket deiştiriler.

Anlatmak istediğim şu, yapılan kampanyalar bize yapılan indirimden daha iyiyse bu iş doğru organize edilmemiş demektir.
Laf olsun diye yapılmış bi indirim gibi duruyor.
Al indirimini yaptım bunla oyalan demek gibii :mad::mad:

haazan 42

TTNET e telefon et veya mail at daha iyi bilgilenirsin

haazan 42;taahhütü devam edenlerin yükümlülükleri bitmeden yararlanabileceğini sanmıyorum..sizin taahhüt verdiğiniz ilk aylarda zaten belli bir indirimden yararlandığınızı gözönüne alacaklardır.taahhütü bozun diyebilirler bu durumda da ne kadar indirim almışsanız iadesini isteyeceklerdir..bunlar benim tahminim tabi

ya arkadaşlar heyecan yapmayın relaks burası türkiye sonuçta işler şıvey şıvey yürüyen bimemleket nedemişler borcum var ama ne veririm nede inkar ederim çoğu alanda engellilerin lehine yönetmenlikler çıkıyo ama uygulayan yok mesela bu indirimli internet konusu çıkmadan önce telekomda işim vardı eve tel hattı çektirmkek için gitmiştim oradaki memur size birde indirimli internet verelim dediydi engelliler indirimli kullanıyo demişti lakin benim netim olduğu için pek ilgilenmemiştim diyevceğim kendinizi germeyin relaks ilgili kurumlara yapın şikayetinizi el ense rahatınıza bakın :)

arkadaşlar bende cuma günü gittim mail almışlar ama hala sisteme yüklememişler form dolrtup geri yolluyorlar birde anlamadığım btk da 8 mbg sınırsız 26 tl diyordu ama tt net fiyatını hazırlamış 59 tl olan fiyat 41 tl düşüyor yani 26 lira gibi bi ücret yok sınırsızda

walera;26 liraya kdv ve ötv dahil değil..

indirimli internet almak için tekrar rapormu çıkaracağız yoksa elimizde bulunan özürlü kartı geçerli mi

telekom sitesinde sadece raporu getirenlere diye yazıyor bilgisi olan paylaşabilirse sevinirim

başbakanlık özürlü kartı varsa yeterli benim o kartın fotokopisini aldılar ama hala daha başlamadı sisteme yüklememişler

walera;

ilginize teşekkür ederim ben bu ay sonu başvuru yapmayı düşünüyorum biliyorsunuz ki bu ülke de herşey geç oluyor :cool:

arkadaşlar benim internet babamın üzerine net limitsiz 8 mgbit raporumu babama versem tarifemi değiştirmeden bu indirimden faydalanabilir miyim?

fft16_mf1891376.Jpeg
m.milliyet.com.tr işte linki

yahu düzgün bir bilgi yazan yok. sadece internetle iş bitmiyor tlf alacaksın tlf yoksa ayda 15 tl yalın inter net bedeli var.
biriniz tlf kıyıp arayamoyor telekomu
biriniz arayın 4 gb nekadar
limitsiz 8 mabt ne kadar ögrenin yazın şuraya beleş gilgi arıyorsunuz anca

mustafa bey çok alemsiniz! vesselam. arkadaşlara akıl vereceğinize,telefona siz kıyıp! arasanız,işin doğrusunu öğrensenizde,burada ücret mukabili satsanız!!!!

sen müşteri hizmetleri denilen baş ağrısını hiç ömründe aramamışsın belli,orayı arayıpta 10-15 dk konuşup hiçbirşey öğrenemeden telefonu kapatmamışsın belli. unutma,forum bilmediğini sorma,öğrenme,bildiğini paylaşma platformudur.

sayın şifa

bilgin için sağol bimiyordum birdaha yapmam

"Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu tarafından onaylanan Yeni Müşteri Kampanyası, Satış Performans Kampanyası vb. kampanyalar ‘Engelliler İçin İnternet Paketleri’ için de geçerlidir. " bunun ne demek olduğunu düşünen var mı..

sevgili kürekci mustafa dostum şifa sizin için söylememiş o yazdıklarını üstünüze alınmayın lutfen bir üstündeki yazı için yazmıştır

Anlaşmanın bitmesini bekliyceksiniz sanırım.
Aslında en iyi bilgiliyi müşteri hizmetlerinden alabilirsiniz.

Müşteri hizmetlerini aramıştım ben, onlarda da durum daha vahim. Sadece görme engelliler için kampanyadan bahsediyorlar. Onlara da bu yeni durum için bilgi verilmemiş gibi görünüyor. Uygulamanın netleşmesi için biraz bekleyeceğim ben. Zaten bu ay için fatura değişmeyecek :)

benim kampanya dahilindeydi ve indirimli süresi bittiği icin değiştirdiler.8 ay 27 tl kampanyası idi.9.ayda başvurunca yapıldı.ordan yardımcı oluyorlar zaten,en azından bana öyle denk geldi.8 mbit sınırsız 41 tl ödeyecem artık.

yahu düzgün bir bilgi yazan yok. sadece internetle iş bitmiyor tlf alacaksın tlf yoksa ayda 15 tl yalın inter net bedeli var.
biriniz tlf kıyıp arayamoyor telekomu
biriniz arayın 4 gb nekadar
limitsiz 8 mabt ne kadar ögrenin yazın şuraya beleş gilgi arıyorsunuz anca
MUSTAFA BEY VE BEKLEYEN FORUM KARDAŞLAR AHA BEN ARADIM TTNETİ

BAŞTAN SÖYLEYİM TELFON HATTI HATTINIZ YOKSA İNTERNET İÇİN YALIN

İNTERNET İSTEYENLER

4GB = 21.5 TL + TELFON HATTI 15 TL = 36,5 TL
6GB = 24 TL + TELFON HATTI 15 TL = 39 TL

BU KAMPANYADA MODEM YOK
MODEMİN YOKSA MODEM ALACAN PARAYLA ALACAN
SON BİR TTNET KAZIGI ( afedersiniz ) ÇOK DÜŞÜNDÜKLERİ İÇİN BİZLERİ
24 TL DE AKTİVASYON ÜCRETİ VERCEN
3G TTNET BU KAMPANYADA YOK

DERİM SİZ BUNUNLARLA UGRAŞMAYIN AVEA JET ALABİLİRSİNİZ
HEM HER YERDE KULLANA BİLİRSİNİZ İNANIN BENDE ALMADIM DAHA REKLAM FELAN YAPMIYORUM BENDE VODAFONE CEPTEN İNTERNET KULLANIYORUM AMA HIZI ÇOK DÜŞÜK CEP İNTERNETİ KULLANIYORUM AVEA JET ALMAYI DÜŞÜNÜYOM BUYRUN LİNK
Avea Jet Mobil Modem

Avea Jet modem ile internette uçmaya hazır olanlara, 5 GB ve 8 GB internet seçenekleri Avea Jet modem ile birlikte 12 ay boyunca çok uygun fiyatlarla Avea'da

12 ay boyunca bu tekliften yararlanmayı taahhüt eden müşterilerimize 5 GB internet ve modem 12 ay boyunca ayda 19 TL, 8 GB internet ve modem ise 12 ay boyunca ayda sadece 29 TL.

Şu ana kadar onaylanan bu indirimden yararlanan ve özellikle TTNet dışındaki bir ADSL hizmeti veren firmadan yararlanan birisi var mı..?

benimde anlıyamadığım yukarıda bi arkadaş yazmış 26 tl de ötv ve kdv yok demiş ama 26 liranın ötvsi ve kdv si nasıl 41 tl oluyor anlamadım

yav kardasım yazdım işte benim yazdıgım fiyatlar kdv ve ötv ücreti dahil inanmıyorsan ver mail adresini görüşme kaydettim göndereyim dinleye bilirsin

Ya arkadaşım buraya yorum yazabiliyosa biri, zaten onun neti vardır.
Şimdi yok modem ücretiymiş yok aktivasyonmuş bunların hepsi safsata.
Çoğunluk zaten adsl kullanıyor, istisnaları hariç tutun, fiyatlar yukarda arkadaşın verdiği gibi.
İşlerin tam oturması için bi kaç hafta bekleyin aceleniniz ne, ondan sonra herşey usulünce olur kanısındayım...

arkadaşlar benim internet babamın üstüne. Babamda eve gelmiyor. Ben bu indirimden yararlanabilir miyim? İnterneti babam olmadan üstüme alıp internet indirimden faydanalabilir miyim? Aydınlatırsanız sevinirim.

merhaba arkadaşlar. ttnet % 25 indirimli paketi babam 10 yaşındaki kardeşimin üzerinden % 70 - 80 ağır özürlü olarak yararlanabilir mi?

Ya arkadaşım buraya yorum yazabiliyosa biri, zaten onun neti vardır.
Şimdi yok modem ücretiymiş yok aktivasyonmuş bunların hepsi safsata.
Çoğunluk zaten adsl kullanıyor, istisnaları hariç tutun, fiyatlar yukarda arkadaşın verdiği gibi.
İşlerin tam oturması için bi kaç hafta bekleyin aceleniniz ne, ondan sonra herşey usulünce olur kanısındayım...
safsatalıkla NE alakası VAR kardeş benim adsl internetim yok mesela herşey sıfırdan olacak öyle de omaz ben sana kaba hesap yapayım (4GB adsl+telfon+aktivasyon) haydi modemi dışında tutalım 21,5+15+2 =38,5 TL ye maliyeti 2 tl dedigim aylık aktivasyon ücretindeN bence bunuN inidirİm ile alakası yok madem engellliyiz neden aktivasyon ücreti verecegiz nasıl haklarımız korunuyor ben anlamadım bu işi indirim dedigin en az yüzde 50 indirim olması gerekir bir çok arkadasta eminim benim gibi düşünüyordur selametle SON BİR NOT. BEN ŞUANDA VODAFONE MOBİL NET KULLANIYORUM AYLIK 8 TL AMA VİDEO İZLEYEMİYORUM ÇÜNKÜ ÇOK YAVAŞ ANCAK MSN FACE GİBİ YERLERE GİRMEK İÇİN YAZI OKUMAK İÇİN KULLANIYORUM

Loris adına gecirmen icin babanın imzası şart ama telekomdaki kişileri ikna edebilirsen öylede halledebilirsin.konuşman gerek onlarla.

world56 evet yararlanır.başvurman yeterli.ama gidince raporunuda götürmelisin yanında fotokopisini alıyorlar cünkü.

Ben daha önce ttneti aradım oda bağlı bulunduğunuz telekoma gidin dedi gittim halihazırda görme engelilere indirim varmış ama tüm engelilerede indirim var ancak şuan bizim sistemize girmediği için birşey yapamıyoruz ay sonu veya ay başı takrar gelin dedi bende limitsiz 55 ödüyorum...

Üst Alt