Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelsiz internet onaylandı. Engellilere internet % 25 indirimli

Her şey resmiyette var ancak Türk Telekom müdürlüğüne gittiğimizde indirim yapmak için sistemin açılmadığını söylüyorlar. Bence en temizi durumuzu beyan eden dilekçeyle özürlü raporunun fotokopisiyle il müdürlüğüne başvurmak.

merhaba arkadaşlar bugün türk telekoma gittim.ttnet engelli indiriminden yararlanmak istedıgımı soyledım.ordakı calısan bayan daha bunun nereden yapılacagını bılmıyormus.benım cep telımı aldı.ben ogrenınce sızı ararım dedı..resmen komedi ye donmus iş.hem engelliere internet indirim var diyorlar 1 şubattan itibaren baslıyacak dıyorlar.ama daha kendi memurları işi bilmiyorlar..''ben öğrenince sizi ararım'' ne demek ya..memurluk bu kadar basitleşmiş mi ? !!

vay anasını arkadaşlar ben sözleşme yapmıştım geçen sene halen devam ediyor ve sınırsız paketime 55 lira veriyorum. Bizim bayiye gittim ve sordum siz yaralanamzsınız dediler. aradaki farkı ödersem öyle olur dediler... hay bu sözleşmeyi çıkaranların...

16 mbit kullanıcıları neden kapsama alanı dışında bırakılmış ki. Telekom neden herşeyi eksik yapıyor anlamıyorum. Ben yararlanamayacağım. Yararlanan arkadaşlara hayırlı olsun. 16 mbite devam.. Hemde TT kazığı ile..

Internet sınırlımı sınırsızmı lütfen bilgi verirmisiniz tercih edebiliyormuyuz

Sınırlımı sınırsızmı nasıl olacak benim bir ttnet internet hattım zaten var
nasıl olacak söylermisiniz ?

ttnet kendi sitesinde duyurmuş ve arkadaşlarda linkini vermiş.orayı bir zahmet okuyalım ve halen varsa aklımıza takılan birşey o zaman soralım.

her tarifede değil,bazı tarifelerde indirim var,bunların içinde limitliside limitsizide var,istediğinizi seçeceksiniz. internetinizin halen var olması sorun değil,başvuracaksınız indirimden yararlanmak istiyorum diyeceksiniz.

arkadaşlar ben bugün hallettim ama her paket için indirim uygulamıyorlar. mesela net4 işyerim paketinde indirm yok, net6 ya geçerseniz öyle kampanyaya dahil ediyorlar. bir de btk nın yayınladığı fiyatlarla alakası yok ttnetin

arkadaşlar fiyat konusunda kimse yamuk yapamaz,içiniz rahat olsun.

fiyatlar bazı yerde telekom IP seviye fiyatları(ki artı servis sağlayıcı kazığı:) ilave edilir) , bazı yerde de öiv,kdv hariç olarak veriliyor,herşey dahil ttnet sitesinde yazan fiyatlardır,gerisi aklınızı karıştırmasın.

bensalih1131;

Engelli indirimi %25 olarak uygulacağı yazmakta BTK nın kurul kararında. 4gb limitli 29 tl %25 indirim uygula 21,75 yapar. Sen yinede şikayet et.

BTK kendisi 6 değişik tarife yayınlamış incelersek bu tarifelerle eşleşmiyor.Mesela sınırsız olan 26.6 diyor vergiler eklendiği zaman 36.5 gibi bir rakam yapıyor.ttnet ise bu tarifeyi 41 tl olarak duyurmuş

bensalih1131;

Vergilerin ekleyin birde öyle yapın derim ben.

evimde kullandığım sınırsız internetim var aylık 49 lira ödüyorum bu yapılan 25 lik indirim den faydalanabillirmiyim
...teşekürler

smack.that85;

sizin tarifeniz indirimli tarifeler içerisinde değil. evvela netdisk hediyeli 8mb te kadar olan tarifeye geçeceksiniz ki kendileri 59 tl oluyor,ondan sonra % indirim talep edeceksiniz ve 41 tl fatura ödeyeceksiniz.

fiyatlarda çakallık!! yapıyorlar diyen arkadaşlar,sadece vergileri değil,servis sağlayıcı payınıda telekomun ham fiyatlarına ilave etmeyi unutuyorsunuz.

netdisk hediyeli 8mb te kadar olan tarifeye SIMIRLI bir tarife midir benim iyike kafam karıştı ben 2 yıldır sımırsız 50 tl lik internetten kullanıyorum bu 25 likten faydalanamayacakmıyım :(
teşekürler

arkadaşlar ben bugün tarifeye geçtim haberiniz olsun telekom müdürlük sayfalarına yüklenmiş ben önceden form doldurduğum halde bu gün 15 kez aramam sonucu tarifeye geçirdiler form doluran arkadaşlar varsa telekom müdürlüklerine tel açıp tarifeye geçmeye çalışabilirler yoksa onlara kalırsa sıra nezaman gelir allah bilir birde net disk hediyesi var diyorlar tt net online işlem merkezine baktığımda tarife netdisk hediyeli özel diyor ama net disk paralımı parasızmı o hala belli değil

Arkadaşlar buraya yazmadan önce bi kaç sayfa yazılanları okuyun.
Hep aynı şeyleri soruyosunuz, konu dağılıyor devamlı.

TTNET | Bağlantı Çeşitleri - Özel İndirimli İnternet Paketleri | Ücretlendirme

1 Mbps / 1 GB kotalı
Ayda 15 TL
Ücretsiz Katma Değerli Servis verilmemektedir

1 Mbps / 2 GB kotalı
Ayda 18 TL
Ücretsiz Katma Değerli Servis verilmemektedir.

NET4
8 Mbps'ye kadar / 4GB kotalı
Ayda 21,50 TL

NET6
8 Mbps'ye kadar / 6GB kotalı
Ayda 24 TL

NETDİSK Hediyeli NETLİMİTSİZ
8 Mbps'ye kadar / limitsiz
Ayda 41 TL

esmalida, benim tahatsüz hattım var. Taahhüt vermeden engelli limitsiz 1mhz
benim için en uygunu nasıl olur.?

Bu yazdıkları tarifelerde ben 1 mhz limitsiz göremedim? İndirim bunun neresinde?

kardeşim aramış geçen günlerde ttnet bu hizmet sadece görme engelliler için demiş müşteri hizmetleri temsilcisi...

Daha önceden 24 ay taahhüt imzalayanlar bu indirimden yararlanabiliyor mu?

taahhüdü devam eden arkadaşlarda bu indirimlerden yararlanabilecekler,''sikca_sorulan_sorular'' yazanlardan benim anladığım bu.

bu indirimden yararlanmak isteyenler sitede yazan 5 tarifeden birini seçmek zorunda. limitsiz olarak sadece 59 liralık 8mb te kadar hızla bağlanılabilen tarife seçeneği var. bu tarife içinde 41 tl ödemek gerekiyor.

bu tarifelere geçince ek bir ücret alıyor mu

Üst Alt