Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelsiz internet onaylandı. Engellilere internet % 25 indirimli

Ben de 14 02 2012 tarşhli %25 lik internet indirirmi faliyete geçirmiş bulunmak tayım memlekete hayırlı ve uğurlu olsun...

ev telefonundada ındırım 6 7 ay önce başlamış engellilere özel sosyal yardım adı altında ındırım paketı başlamıştır 21 tl ödeyen artık 12 tl ödeyecekmiş telekomu aradım ve işlemlerımı yapmak için yarın gidecegim gel dediler

bugün türk telekom genel müdürlüğüne gittim ordaki bayan bana hat sahibinin kendisinin başvurması gerekiyor dedi. Herhangi ttnet ofisi de olurmuş illa burası şart değilmiş. İnşallah bende sizler gibi bu indirimden yararlanırım..

bende bugün geçtim şubat ayı faturası ne gelir eski tarifenin fiyatımı yoksa yeni indirim fiyatı gelecek

netliğe kavuştuk sanırım ben geçtim engellli indiriminden yararlanacağım bakalım faturada ne gösterecek :)

ttnet te 4 cigabayt sınırsızdı59 tl fatura ödüyordum şimdi 4 cigabayt sınırsız 41 tl fatura olacak dediler ben bu hakkı kullandım bakalım ne olacak

14 şubat itibariyle indirimli tarifeye geçmiş bulunuyorummm..:cool:

arkadaşlar nasıl ne şekilde ve tam olarak nereye başvurdunuz

cem şimşek;

4 cigabayt sınırsız diye bişey yok abi bi yanlışlık var adı üstünde sınırsız ama 25 gb den sonra 1 mgbit oluyo..

arkadaşlar engelli internet paketiyle, telefon ve internet hat sahibi abim 1.dereceden engelli kardeşimin üzerinden yararlanabilir mi?

Dün itibariyle bende indirimli tarifeye geçtim arkadaşlar.TT ofisine kimlik ve özürlü kartının fotokopisiyle başvurarak işlemler yapıldı.

haazan 42;

bizim telefonda internette babamın üzerine 1 derece yakın olduğu için ikisininde indiriminden yararlanıyoruz

İSTANNBULDA DA ev telefon faturasında engelliler için bir indirim var mı biliyormusunuzzzz

Istanbul'da degil tüm yurtta Telekomun uyguladıgı Sosyal Tarife var ve hayli avantajlı. Telekomun sitesinde bulabilirsin.

smile adsl kullananlar bu % 25 indirimli internetten faydalanabiliyorlarmı. bilgisi olan varmı acaba

bana bu ay 13 tl geldi konuşma yapmadıgım halde sizinde öylemi

ben bu tarifeye geçeli bikaç gün oldu ve bidahaki fatura kesim tarihinden sonra uygulanacak yani daha fatura gelmedi

bende bugün geçtim şubat ayı faturası ne gelir eski tarifenin fiyatımı yoksa yeni indirim fiyatı gelecek

evet bende bu konuyu merak ediyorum bilen var mı arkadaşlar 14 şubatta nu tarifeye geçtim ama fatura indirimlimi gelcek yoksa bidahaki ay mı indirimli olcak

gsli;

Size nasıl bir işlem yapıldı.Babam engelli.Telefon ve internet annemin üzerine.Annem babamın engelli kartıyla gidip sosyal tarifeden yararlanabilirmi?Telefon ve interneti kendi üzerinize mi aldırdınız yoksa babanızın üzerinden de indirimlerden yararlanabiliyormusunuz?

nacar;

kişisel düşüncem şubat ayı faturanız eski tarifeden gelecektir..çünkü ttnette faturalar her ayın 1 inde kesiliyor..yani şubat ayı faturanız zaten hazırdır

asilçocuk;

engelli olan benim ve abonelikler babamın üzerine(internet ,telefon) nasıl bir işlem yapıldı bilmiyorum babam yaptırmış ama aboneliği üzerinize almanıza gerek yok

nacar;

Zannedersem,14 şubata kadar eski tarife,bu tarihten sonra da yeni tarife üzerinden faturalandırılma olur.Bu arada engelli indirimli tarifesi annenizin üzerinden mi işlem görücek?

telefon da kac tl indirim yapılıcakmış işlem yapan arkadaşlar sizesöyledilermi kaç fatura ödeneceğini bilen arkadaşlar pAYLaşsın lütven ben mesela 21 tl ödüyorum teli bugun iibarıyla ındırime gectim ama nekar ındırım olucagını söylemediler

SUDE-06;

sende buldun da bunuyosun bunu verdiklerine şükret sen dahamı iyi bilceksin hiç indirim yapmasalar kime şikayet edeceksin (anladın sen onu):p

SUDE-06;
telefon için sosyal tarifeye geçtiysen 12.50 tl faturan gelecek

sayın GSLİ
arkadaş bir soru sormuş cevabını biliyorsan yaz , bilmiyorsan yazma. neden tepki veriyorsun.sanki senin cebindenmi çıkacak.arkadaş hakkını arıyor sen ona engel olmaya çalışıyorsun.
yazdığın yorum çok itici ve kötü.

arkadaşlar telefon ve internet babamın üzerine böyle bir durumu olup bu internet indirimine başvuran varmı

site yönetimine şikayet edeceğim benimle ugraş bakalım sen gsli

sosyal tarifeye geçtiyseniz 12 tl aylık ücret şehir bilmem ne kadar dk bedava:cool:

Üst Alt