Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelsiz internet onaylandı. Engellilere internet % 25 indirimli

tamam net-disk internete dosya yükleme ama bunun bi kullanıcı adı şifre gibi şeyleri oluyomu detaylı bilgisi olan var mı?

Bugün eşim üzerine kayıtlı olan internet ve telefon kayıtını kendi üzerime devir aldım. Sonra Başbakanlık özürlü kimlik kartı fotokopisi ve sağlık kurulu raporu fotokopisi ile indirimli tel ve internet tarifesine geçtim. mart ayının 1'den itibaren indirimli tarife uygulanacağını limitsiz internet tarifesinin 44 tl sabit ev telefonu ücretinin 12 tl olacağını söylediler.

Selam arkadaşlar, ben de bugunn gittim Beyoğlu Telekom Müd. ne raporumla birlikte ve
net 6 paketine geçtim ind (24 tl ) ...herhangi bir sorunla karşılaşmadım, hatta daha 9 ay taahutum vardı...
Saygılarımla...

ben bir ay önce türk telekoma gitim öyle bişey vardı yok dediler ve normel 2 senelik sözleşme imzalatılar yüzde elli, özürlüyüm ne yapmam lazım şimdi normel internete abone oldum yardımcı olurmusunuz türk telekomda ttn özürlü yapan varmı

ben ev tellefonunu yaptırdım ama tt net olmuyor dei ev telefonunu 10 tl ödüyorum

bide bişey soracam 26 tl olanla 43 tl olanın arasında ne fark var

dün iti bariyle tarife degişikli gini yaptılar sınırsız 41 tl ev tel 13 tl

arkadaşlar benim babam izmirde herhangi bir ttnet veya türktelekom müdürlüğüne gidip benim internet ve telefon babamın üstüne o yüzden bu indsirimden faydalanabilir mi? TTnet ofisine/bayiisine gittiğinde hem telefonu hem de interneti indirimli yaptırabilir mi? Aydınlatırsanız sevinirim.

hattın sizin üzerinize olmasına gerek yok rapor ve kimlik ile gidiyor hat sahibi orada dilekçe yazıyorlar zaten

ya arkadaşlar babam az önce ttnet bayisine sormuş ordakiler hat babamın üstüne diye olmaz anca oğlanın üstüne olması şartıyla engelli indiriminden faydanalanabilirisniz demişler. İlla benim üstüme mi olacak telefon. Birde telefon ve interneti yatırmazsam borcunu benim engelli maaşına zarar gelir mi? Yatırırz faturayı ama ya ödeyemezsek ne olur? İyi günler...

Bugün itibariyler geçişim sağlandı sınırsız paket seçtim 41 tl, ayrıca telefon hattımıda indirmli tarifeden yaptırdım sosyal tarife 12,5 tl. Tavsiye ederim yaptırın arkadaşlar.

Peki ya kullandığımız internet biri koç net. Biz de bu kampanyadan faydalanabilir miyiz?

arkadaşlar benim babam izmirde herhangi bir ttnet veya türktelekom müdürlüğüne gidip benim internet ve telefon babamın üstüne o yüzden bu indsirimden faydalanabilir mi? TTnet ofisine/bayiisine gittiğinde hem telefonu hem de interneti indirimli yaptırabilir mi? Aydınlatırsanız sevinirim.

ama engelli olan babam değil benim. Hatta babamın üstüne. Babam ttnet ofisine sormuş oğlanın üzerine olursa faydalanabilir mişiz..

Sedat Yıldırım;
mrb size birkaç sorum olacak:

1) türk telekoma hangi belgeleri götürmemiz gerekiyor?
2) telefon tarifemiz aynı kalıyormu?
3) faturamızın konuşmadan gelen ücreti kaç tl oluyor?
4) konuşma ücretlerimiz ucuzluyor mu?
5) mesajınızda sular idaresi derken kasdettiğiniz kurum iski mi?
6) su için hangi belgeleri istiyorlar?
7) kendi üzerime olan faturada sorun olmaz ama babamın üzerine olan fatura nasıl olacak?
biraz fazla soru sordum ama kısa ve öz olarak cevaplarsanız kafi. şimdiden cok teşekkürler, Allah hepimize şifa versin...

%25 indirim şubat ayından itibaren ttnette uygulanmaya başlandı arkadaşım. belirli paketlerde uygulanıyor. gerekli bilgi ttnetin sitesindede var

Ben türk telekoma başvuru yaptım.Daha önce 29 lira ödedediğim nete 21.90 ödeyeceğimi söylediler.Benim anlamadığım husus yukarıdaki tabloda kullandığım 4GB netin 14.50 lira olduğu yazıyor neden bana 21.90 ödeyeceğimi söylediler anlayamadım bu hususu beni bilgilendirirseniz seviinirim.yoksa tekrar telekoma gitmem mi gerekiyor

Ben türk telekoma başvuru yaptım.Daha önce 29 lira ödedediğim nete 21.90 ödeyeceğimi söylediler.Benim anlamadığım husus yukarıdaki tabloda kullandığım 4GB netin 14.50 lira olduğu yazıyor neden bana 21.90 ödeyeceğimi söylediler anlayamadım bu hususu beni bilgilendirirseniz seviinirim.yoksa tekrar telekoma gitmem mi gerekiyor
o tabloda vergiler dahil değil..kendinizi yormayın yeniden gidip gelerek..fiyatlar aşağıdaki gibidir
TTNET | Bağlantı Çeşitleri - Özel İndirimli İnternet Paketleri | Ücretlendirme

ben bayıme gıttım nası yapcaz bu ındırımıde dedım.bızbılmıyoz şu numarayı ara selamımı söle dedı :) o numarayı aradım oda bız hıc bılmıyoz şu numarayı ara dedı.o numarayı aradım bayan ınanın bıze bılgı gelmedı dedı:) bız sızı ararız numaranızı bırakın dedi.aradan 15 gün geçti..bır musterı destek hattı falan yokmu bu işlem için??? artı adanada bu başvuruyu yapıp sonuclandıran varsa nasıl nerden yaptı arkdaşlar ??

esra baltacı;

4440375 i arayarak detaylı bilgileri alabilirsiniz..Telekom Müdürlüğüne gidin bilgileri olmaması mümkün değil..bu uygulama 1 şubatta başladı sizde o tarihe yakın zamanda başvurmuşsanız bilgileri henüz güncellenmemiş olabilir..bugün için diyebileceğim Telekom Müdürlüğüne gidin yardımcı olurlar..

teşekkurler sukut..1subatta basladıgını bılıyorum bır kacgun beklemıstım bende zaten basvurmadan once bılgılerının henuz olmayacagını tahmın ederek.ttnet sıtesınden sıkayet yazdım zaten bakalım önem verılıyorsa sıkayetlere.bırde verdıgınız bu numarayı arayayım.teşekkurler tekrar..

rica ederim..1 yada 2 hafta işlemlerde aksama olmuştur,doğrudur.fakat 1 ay geçti üzerinden bilgiler yerine oturmuştur,tekrar başvurursanız bir Telekom Müdürlüğüne sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.kolay gelsin..

Arkadaşlar telekom ofis ve bayileri bu tarifeye başvuru alıyor mu?yoksa illaki telekom bölge müdürlügüne mi gitmek gerekiyor?

babamın başvurusu 3. ziyareti:( sonrası kabul edildi.

onlıne işlemlerden baktım,netdisk hediyeli limitsiz özel yazıyor,ama kafama takılan ,kampanya değişikşiği gibi birşeyde yazıyor ve taahüt sürem devam eden bir 5aylık indirimden yararlanmıştım.inşallah bu indirimi fatura etmeye kalkmazlar.

Üst Alt