Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
57.5 tl Taahhütlü fiyatmı,ne zamandan beri taahhütlüsünüz,bir de taahhütlüyken engelli tarifesine geçebildinizmi?ev Teleonu sabit ödemesi 22 tl . İnternet limitsiz ödeme 57.5 tl
arkadaşlar benim babam izmirde herhangi bir ttnet veya türktelekom müdürlüğüne gidip benim internet ve telefon babamın üstüne o yüzden bu indsirimden faydalanabilir mi? TTnet ofisine/bayiisine gittiğinde hem telefonu hem de interneti indirimli yaptırabilir mi? Aydınlatırsanız sevinirim.
ama engelli olan babam değil benim. Hatta babamın üstüne. Babam ttnet ofisine sormuş oğlanın üzerine olursa faydalanabilir mişiz..
o tabloda vergiler dahil değil..kendinizi yormayın yeniden gidip gelerek..fiyatlar aşağıdaki gibidirBen türk telekoma başvuru yaptım.Daha önce 29 lira ödedediğim nete 21.90 ödeyeceğimi söylediler.Benim anlamadığım husus yukarıdaki tabloda kullandığım 4GB netin 14.50 lira olduğu yazıyor neden bana 21.90 ödeyeceğimi söylediler anlayamadım bu hususu beni bilgilendirirseniz seviinirim.yoksa tekrar telekoma gitmem mi gerekiyor