Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelsiz internet onaylandı. Engellilere internet % 25 indirimli

arkadsım o gerı zekalı kısıye soyleyın yalın ınternetın datanın ne oldugunu ogrensın bende yalın ınternet kulunıcısıyım yalınla datanın ne alakası varmıs devler bır kota koymus 25 cb sınırsıza 41 fıyat bıcmıs ınternetın yalında olsa odedıgın sabıt ucret var vergı var ıster konus ıster sadece ınternet ıcın kullan ne fark eder bende taut verdım ozurlu kımlık kartı ve kımlıkle otomatık olarak tarıfeye gecıyor sadece ay sonu faturaya yansıyıcak bazı calısanlar anlamıyor basından savmak ıcın soylenıyorlar

k .ergun kardesım bırıncı derece yakınları derken soyle kastedıyor adamın cocugu resıt degılse bırıncı derece engellı cocugu olan anne babalarda yararlanıyor 18 yasına gecmıs bırey olan engellının anne babası yararlanamıyor evladı yararlanıyor bu haklardan bırıncı derece yakınlıgı karıstırıyorsunuz

fulya35;

yani demek istediğiniz: Engelli indiriminden faydalanmak için eğer 18 yaşından küçük iseniz anne babanız yararlanıyor lakin 18 yaşından büyükseniz o zaman interneti kendi üstüne almalıyız. Doğru mu?

Engelli İndiriminde hiçbir taahhüdü veya benzer problemi olmadığı halde benim gibi teknik bir sorun yüzünden indirim alamayan arkadaş var mı?

Benim TTnet ekranımda indirim linki çıkmadığından 2 Şubattan beri verdiğim dilekçemi işleme koyamıyorlar.

Teknik birime çağrı açmışlar ancak 1 aydan fazla süredir ne çağrı sonuçlandı nede indirim alabildim.

Öyle şapşal şapşal suratıma bakıp bekliyoruz diyorlar.

dogrudur lorıs bırıncı derece yakını olan kısıler bundan yararlanıyor devlet engellı cocugu olan anne yada babayı engellı kadrosunda calısıyor gıbı vergı ındırımınden bıle yararlandırıyor bır evde 18 yasına gecmeyen engellı oglu kızı olan kısıler ındırımınden faydalanır resıt olmayan cocugun vasısıdır anne babalar

arkasdaşlar

1,5 YILÖNCE TELEFON VE SINIRSIZ İNTERNET TARİFEMİ İPTAL EDİP KAPATMIŞTIM.İNDİRİMİ DUYUNCA ALMAYA KARAR VERDİM.UZUN BİR ARAŞTIRMADAN SONRA YALIN ADSL ÜCRETİNE 15 LİRA HAVaDAN ÜCRET VERMEK YERİNE 12 LİRA ÜCRETİ OLAN sabit ev telfonlaıyla ayda 3000 dakika konuşma hakkı veren SosYAL TARİFE PAKETİ İLE TELEFON ABONELİĞİ VE ENGELLİLERE YÖNELİK % 25 İNDİRİMLİ LİMİTSİZ PAKET OLAN , İNDİRİMLİ 41TL ÜCRETli pAKETİ ALMAYA KARAR VERDİM.İLÇEMDEKİ TELEKOM VE TTNET ÖZEL ANA BAYİSİNE GİTTİM.SOSYAL VE ENGELLİ TERİFENİZİN BAŞVURUSUNU BİZ GEREÇEKLEŞTİREMİYORUZ YETKİMİZ YOK DEDİ.TELEKOM SANTRALİ KABÜL EDİYOR DEDİ.ÇALIŞAN BİRİ OLARAK VAKTİM SINIRLIRLI. TELEKOMUN ÇAĞRI MERKEZİNİ ARADIM.SADECE TELEKOM MÜDÜRLÜKLERİ KABÜL EDER GEREKLİ BELGELER OLARAKTA 2006 DAN Sonra alınmış özürlüler İÇİn verilen rapor nüfüscüzdanı gerekli dedi.sirlendim.dedimki ben 10 aylıkken coçuk felcigeçirdim.sürekli raporum var 3 tene fakat yılı enson 11.1.2010 tarihli.bizden defalarca rapor isteyemessniz dedim.çağrımerkezi yetkilisi bizim yapacağımız birşey yok bize verlen bilgi bu dedi.başvuruyeriniöğrendim. 08.03.2012 tarihinsdwe TELKOM GAYRETTEPEMÜDÜRLÜĞÜNE sabah 8,30 da eski tarihli raporumla ve başbakanlık özürlü kimlik kartımla BAŞVURDUM.aynı gün saat 12de telefon bağlandı.interneti ise uzun çabalarım sonucu 13.03.2012 de bağlatabildim.

Ttnet

merhaba arkadaslar kablosuz internette TTNET engellilere sağladığı bi indirim varmı:confused:

dün bende gittim ve eşimin üzerine olan telefon + interneti özel tarifeye geçirdim. İnternet 24 ay tahhütlü net6 sınırsız paketti
birdahaki aydan itibaren telefona (akşam7 sabah 7 konuşursam) 12 lira internete de 41lira ödeyeceğim.
bunada şükür internet neysede telde hiç konuşmasakta 25 ödüyorduk..

merhaba arkadaslar kablosuz internette TTNET engellilere sağladığı bi indirim varmı:confused:
kablosuz internet derken wireles bağlantıysa bu size kalmış kablolu kablosuz ttnet karışmaz..başka birşeyi kastediyorsanız sorunuzu detaylandırın lütfen

lorıs ınanma kardes ona suanda 25 cb la sınırlı bu kotayı geldıkden sonra bıe mbs ye dusuyormus sebebıde fılm ındırme sıtelerının onune kapamakmıs herkesın sınırsız dıye kullandıgı ınternet normalınde 25 cb den sonra 1 mbs ye dusmesı suanda turkıyede bunu kaldıracak kaynak yok

1 nisandan geçerli olmak üzere AKN 25 gb dan 50 gb a yükseltildi.bu doğru fakat fiyatlarda güncellendi..TTNET | Diğer | 2012 Değişen Tarifeler bu fiyatlar engelli indiriminden yararlananları nasıl etkiler bilemem..mesela 8 mb limitsiz paketini yeni seçecekler 59 eski üyeler 55 ödüyordu şimdi herkes 59 ödeyecek..taahhütü devam edenler taahhüt süresi bitene kadar anlaştıkları fiyattan ödeme yapacak..sözün özü AKN 50 gb a çıktı tabi ücretide arttı ( engelli indirimine yansımasını kastetmiyorum )

sozleşmesi olanlar bitimine bir ay bile kalsa sakın ola indirim için BAŞVURMASIN.benim sınırsız ilk 7 ay 27 sonraki ayda 59 oduyordum.haziranda bitecegini son anda fark ettim ama indirim içinde başvurmuştum geç kaldım yani.şimdi geldi faturam;
YENİ FATURA : 230 TL TTNETDEN BUYUK KAZIK YEDİK !!!!!

%25 ttnet indirimi hakkında bilgisi olan

%25 ttnet indirimi hakkında bildi sahibi olan varmı

raporunun fotokopisiyle telekom müdürlüklerinden birine başvur. işlemini hemen yapıyorlar.

Gezginemlak benim taahütümün bitmesine 10 ay vardı. İndirim için başvurdum son gelen faturam 37.75 TL. Senin faturanda yanlışlık olabilir telekomla görüş. Banada 128 Tl ceza gelir demişlerdi ama ceza gelmedi. Sınırsız 41 TL dediler ama o kadar bile gelmedi.

arkadaşlar adil kullanım kotası 25 den 50 ye çıktı diyosunuzda,ben aşağıdaki linke baktım da orda sarı etiketin içinde Netdisk kapasitesi 25 den 50 ye çıkarıldı yazıyor..bir yanlış anlama yok değilmi..yada başka yerde de varda benmi göremedim :confused:

TTNET | Diğer | 2012 Değişen Tarifeler bu lnki yukarda da vermişler ...

gezginemlak;
kesin olmamakla birlikte başvurunuz sırasında yanlış bir işlem yapılmıştır ve önce taahhütünüz bozulup ardından bu tarifeye geçiş yapılmıştır diye düşünüyorum..ttnet online işlemlere girerseniz orada paket bilgilerim kısmında Kampanya Taahhüt-Özel gibi bir tanım yazması gerekiyor tahminim bu yazmıyorsa taahhüt taşınmadan iptal edilip sonra geçiş yapmışlardır

golden_heart;

1 nisandan geçerli olmak üzere AKN 50 gb oldu,bu aşamadan sonra ise hız 1 mb ye düşecektir..
TTNET | Bağlantı Çeşitleri - ADSL | Nedir?
linki incelerseniz Tüm NET Paketler için adil kullanım uygulanmaktadır. NET4 ,NET6 ,NET12 paketleri için aylık download (indirme) miktarı 25 GB'yi ; NETLİMİTSİZ ve NETDİSK Hediyeli NETLİMİTSİZ Paketleri için aylık download (indirme) miktarı 50 GB'yi ; NETLİMİTSİZ Plus için 100 GB 'yi aştıktan sonra, ayın geri kalan günleri için download hızı 1 Mbps olarak uygulanacaktır
yazıyor ve mektuplada bu bilgilendirme yapıldı

benim limitsiz netim..o zaman 50 gb oldu ölemi..iyimiş de..işte 59 tl olması iyi olmadı..

bide mesela netlimitsizde,600 dk hediye diyor,o ne oluyo ? bilen birileri açıklayabilirmi ...

ısın cıvısını cıkartıyor ya zaten 25 gb den sonra 1 mbs ye dusuyormus hız her ıl kaldıramıyormus zaten oyun oynamıyorsan normal aktıf kullanıcılar ıcın cok guzel bısey bence

merhabalar ben 2 aydır sınırsız yalın ınternet kullanıyorum %40 engellı raporu aldım tıp1 dıabetım ama türk telekom ındırım yapmıyor,gerekce olarakta yalın ınternet kullanmamı soyluyorlar.bu konuda bılgısı olan varsa yardım etsın lutfen .tskler. onur.....

kardes sacmalamıslar yalın ınternet demek ınternetını dırek modemı takmak tel actırmamak sonucda evtelın hızmet goruyo data yaptır sende aynı sey bahane yapıyorlar sen baskı yap ben engellılerın haklarından yararlanmak ıstıyorum deyın bunun ıcın ozurlulugunu belırten rapor kımlık yeterlı anında tahutunuzu yapıyorlar devletın engellılerr ıcın cıkardıgı yasayı uygulamak zorundalar sen calını sızın mudurunuzle gorusucegım deyın unutmayın telekomdakı cogu personel tecrubesız bı haltdan anlamıyorlar torpılle gelmıs bende onlara akıl vermekden usandımısım oldugunda benım ınternetımde yalın ınternet yalın demek ben telefon gorusmesı yapmıcam dıyorsunuz okadar kardes sen data yapmak ıstıyorum deyın mutlaka ozman kacamak cevap veremezler

kardesım cok saol yarın tekrar ugrascam bakalım.zorluk gosterırlerse netı ıptal edım normal hatlı bı ınternet alcam.ılgıne tskler.

golden_heart;

netlimitsiz paketteyseniz evet AKN 50 gb oldu ( 1 nisandan itibaren geçerli ) 50 gb ı aştığınızda hızınız 1 mb e düşecek ertesi ayın 1 inde tekrar 8 e çıkacak,ekstra ücreti yok limitsiz olduğunuz için..600 dk wifi ise şudur;ev ve işyerinin dışında ttnetin internete bağlanmanız için binlerce servis noktaları bulunuyor, bu alanlara girdiğinizde 600 dk ücretsiz bağlantı hakkı veriliyor..mesela kafeye yada bir AVM ye gidersin cep tel.den yada netboktan toplam 600 dk ücretsiz internete erişebilirsiniz

samsun/çarşamba telekom böyle kanpanya daha başlamadı diyor.

İndirimli ilk faturam geldi.

SON ÖDEME TARIHI: 29/03/2012
ÖDENECEK TUTAR: 36,50 TL

Oldukça iyi ben 41 Tl bekliyordum :S

samsun/çarşamba telekom böyle kanpanya daha başlamadı diyor.

nasıl böle kampanya yok ya geriz zekalı mı bunlar ben geçtim burdaki birçok arkadaşta geçti......sen tekrar git konuş bence

ya fatura 41 TL gelmesi gerekiyodu 10,28 TL vergi ve 2 tl bağlantı ücreti falan filan 56 TL geldi nasıl iş bu:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

GSLİ - Bu tarifeye ay ortasında veya ay içinde geçtiniz sanırım. Kıst ücreti diye bir şey var. Eğer ayın son gününde bu tarifeye geçseydiniz bu fark olmazdı. Bundan sonraki faturalar 41 TL. gelir, merak etmeyin.

arkadaşlar bu fatura beni gerçekten üzdü. fatura tutarı:197,50 TL geldi. şubat ayında İnternet engelli indirim başvurdum şubat dönemi fatura yatırdıktan sonra mart dönemi indirim olarak işlemi başladık ve mart dönemi fatura çok fazla geldi :( fatura kağıdı arka tarafı "ADSL DİĞER ÜCRETLER: kampanyadan sağlanan avantajların bedeli: 109,88 yazıyor. sizce ne yapmalıyım.

ayhan4841;
taahhütlü üyeyseniz sözleşmeniz bozuldu sanırım..4440375 i arayarak bilgi alın durumunuzu anlatın orda yapılan işlemleri öğrenin..şahsi düşüncem fatura kesilmişse artık bunu kolay kolay bozmazlar tahsil ederler

Üst Alt