Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelsiz internet onaylandı. Engellilere internet % 25 indirimli

o zaman uydunet daha mantıklı :)

bilgileriniz içinde sağolasın ...

bak bu guzel haber ..Yeni öğrendim, faydalanmak gerek hemen.

Bazı Arkadaslar Sanırım İndirim Alabilmek İçin Babalarının Üzerine Olan TELEFON HATTI ve İNTERNET'İ Kendi Üzerine Almak İçin Uğraşıyorlar ...

Benim Bildiğim İllaki Engelli Vatandaşın Adına Olması Gerekmiyor HAT . Mesela Ben Bu Kampanya yı Duyduğumda Öğrendim ki İkamet Ettiğiniz Aileden Anneniz Ya da Babanız Farketmez HAT Sahibi ; Eğer Raporunuz Varsa ( BENİM % 58 ) Alın Babanızı Ya da Annenizi TÜRK TELEKOM Merkezine Gidip Başvurun ..

Ben Öyle Yaptım Raporumu Götürdüm Ev NUMARASINI Sordular Söledik .. Raporu Verdik FOTOKOPİSİ ni Çektiler Sonra Bir Evrağa Babam İmza Attı O Kadar ... 5 dk Sürdü İşlemler .. Sonra Faturalarınız Artık 41 Tl Gelecek Dedi Bir Sorun Olursa da Tekrar GElirsiniz Bakarız Dedi ...

2 Aydır 41,25 TL Ödüyorum .. ENGELLİ LİMİTSİZ PAKET .. Suan Icın Bir Sorun Yok Bakalım ... Baglantı Hızı da GÜZEL .. Önceden 58 TL ye Kullandığım LİMİTSİZ Gibi .. Herşey Aynı Sadece Fiyat 41 TL Oldu ...

Sorusu Olan Arkadaslara Bilgim Çerçevesinde Yardımcı Olmaya Çalışırım..

Herkese İyi İNTERNET ' ler .. :):):)

internetten TV seyretmek kotayı çok fazla artırır mı.?

turkuaz06;

[FONT=Verdana]Sonucta online olarak bir veri akışı sağlanıyor. Bu da mutlaka kotaya etki edecektir. Kaldıki video verileri büyük yer kaplayan verilerdir. Bana göre bay[/FONT][FONT=Verdana]ağı etkisi vardır ..[/FONT]​

metronet internet abonesi olan var mı acaba? metronet için engelli indirimi olup olmadığını merak ediyorum.

TTnet limitsiz internet P indirim (6ay) + ttnet alo konuştukça öde=30 tl
kullanan var mı ?

Telefonsuz internete 15 lira sabit fazladan üçret ödüyorsunuz, fakat sosyal tarife 12.5 lira 3.000 dakika konuşma kotası var.Daha avantajlı.

Internette %25 indirim

S.a arkadaslar ınternette ındırım varmıs evet yalnız evde telefon olmayanlar ıcın bır sıtem cekeceklermıs oda 15 tl her ay odenecekmıs modem parası telsız ucretı vs vs 62 tl lık ucret 45 tl oluyrmus bıze 15 tl o tesısatın parası her ay 3+4 tl de oyle ıptal ettırsek bıle 3+4+15 tl odemek zorundaymısız taahhut yok ama bosa odeme yapıcaz yanı 45+15+4+3=67 tl cik. Pekı sızden rıcam aranızda deneyımlı kullanıcılar var ıse evde tel yok bana en uygun ucretlı ınternet onerebılecek varmı?

Sımdıden ılgılenen herkese tsk edıyrm cevaplar ıcın.

bu ay geldi zaten 2013 sonunda gelir tahminim..tabi bu ülkede zam yapmak hobi olduğu için kesin bişeyde söylemek zor

TTNET engellilere yaptığı indirimi böyle geri istiyor herhalde...:))

Dün telefonumua TTNET bir mesaj geldi ..şok oldum ...2012.06 ayına ait borç faturuma olduğunu ve hemen ödemem gerktiği yazılmış....ben her ay ödüyorum...hai unutuldu atlandı diyelim ..7 ayın borcu ödenirken borç görünmüyormu...7...8...9...10...11 aylar ödenirkendemi görünmedi....ben faturalarımı bir kaç ay bekletiyorum sonrada yırtıp atıyorum...en son elimde 10 ve 11 aya ait ödeme makbuzları var...bugun gidip soracam ama kafalarına göre fatura yada borçmu çıkarıyorlar...Arkadaşlar faturalarınızı atmamanızı öneririm...güven yok demekkiii bu tür kuruluşlara...

İnternet Şubesi kullanıyorsanız, gönderdiğiniz tüm ödemeler kayıt altına alınıyor. İnternet şubesi kullanmanızı öneririm.

bir bankada hesabınız olacak, online işlemler yapmak için işleminizi yaptıktan sonra otomatik ödeme verirsiniz böyle olacak

xman5734

Ben Turkcell Superonline kullanmaktayım.iki aydır.Tt net ten ayrılıp superonline ye internet ve telefonu taşıdım.
İnternet + telefon ücreti 85 tl geliyordu internet liaitsizdi.
süperonline de internet 42 tl , telefon için sabit ücret yok kullandığım kadar ödeyeceğim.1 yıl boyunca kampanyalı
olarak telefon için 100 dakika bedava konuşcam.
Süperonline nin engelliler tarifesi de var inceleyin
işte linki : Turkcell Superonline - Kampanyalar - Engel Tanımayanlar - FİBER

seher35;

Ben gecen seneki faturayı ödemeyi unutmuştum, sonraki gelen faturalar normal geldi eski borc belirtilmedi, sonra gecen seneki borcu faiziyle ödedim.Ödeme makbuzu var derken , bazı özel ödeme noktaları dolandırıcı cıkıyor, telekoma ödeme yaptıysanız makbuzla borç görünen aya itiraz edebilirsiniz.

ya arkadaşlar bizde engelli raporumuz var geçen yıl muracat etmiştik dedişlerdi görme engeliler içindir sadece tefondan faydalandık interneti yapmadılar yüzde 40 raporu olan her kesemi bir bilgi verin bende yeniden muracat ediyim tekrar yine olmaz derse ne yapmam lazım bir bilgi verin

bende bu tarifdeydim ama artık yeni tarifeye geçip telefon ve 8mb sınırsız internete 30 lira veriyorum artık.:D

geçen gun benide bir firma aradı.ve bana en son teklif olarak sınırsız internet,modem,digitürk ligtv ve iki keyif paketi ni 56 lira aylık. 24 ay sozleşme karşiligi dedi.bir arkadaşada aynı firma ayrıca tvbu benzeri cihazda verecegini beyan ettigi soyledi.

benim aklim almadı boyle bir teklifi ve kabul etmedim.internet sitelerindede boyle bir şey yok...

internet

Arkadaşın dediği gibi dünyanın en pahalı internetini kullanıyoruz. birinciyiz.
daha önce 4 GB için 29. tl ödüyorum.
şimdi 21.50 internet 3.50 adsl. çok farkı yok. halbuki adsl var idi.
sirinbaba

s.a ahmet bey bende ev telefonu yok ev telefonu olsa haklısınız ama olmadıgından dolayı olmaz dedı musterı hızmetlerı :(

limitsizlerede var bezde yeni dün gidip normal limitsizdi engelliye çevirdik bu 1 ayın faturası 45 gelecekmiş öyle dediler eşimin üstüneeşim muracat etti

aralık ayında 45 tl geldi engelli indirim+8mbt limitsiz+telefon var(olmasa 15tl eklenir) kullanıyorum

faturaları 5 yıl saklama mecburiyeti var kısa zamanda atarsan nanayı yersin bana bu mayısta vergi dairesinden ceza tebligatı geldi mtv borcun var gidip sordum bana 2004 yılının 2. mtv vergisinin ödemediğimi söylediler bende hiç aksatmadan yıllık ödüyom dedim hemde sürekli bankadan hemde bana git bankaya ödediğine dail makpuz getir dediler
birde zamlana zamlana büyük bir mevla olmuş bankaya gittim durumu anlattım onlarda sana verdiğimiz makbuzu getir bizim kayıtlar 1 yıl saklanıyor ondan sonra arşife kaldırıyoruz zor buluruz belki ödemedin dediler eve geldim evraklar karıştırdım ben evrak atmam benimde arşıfim var buldum 7. ayın 7 sinde ödemişim dosyayı alıp bankaya gittim dediler vergi dairesine git hal olur bizlik bişe yok çıktım gittim ibraz ettim 2004 iki taksitinide şaştılar kaldılar nasıl atmadın bende aynen şunu dedim nasıl bir ülkede yaşadığımızı ölülere bile ceza yazdılarını çok okudum basında atarmıyım bir forum doldurup borcu sildiler birde o borcu yok kağıdı alıp iki yılda bir muayeneye yani vizeye giriyordum borç yok onun için size tafsiyem faturaları beş yıl saklayın

6 gblik kullanıyom bu ay fatura 28.50 yerine 29.50 geldi acaba zamlı tarife mi yoksa kotayı aştımmı sms olarak fatura geldi

zam mı geldi vay beeee ne anladım bu engelli indiriminden

bende ındırımden yararlanıyordum 40 lıra cıvarı gelıyordu bu ay 60 geldı nedense

Üst Alt