merhaba arkadaşlar,ben 27 ylıdır ilaca karşı dirençli (durdurulamayan)epilepsi hastasıyım,4 kez ankara hacettepe ve ibni sina hastaneleri doktorları tarafından ameliyata karar vermeleri sonucu (beyin içine plaket) konulması uygundur,ama %80 felç olma ihtimali var denmesi sonucu ameliyat olmadan izmire döndüm.hala günde 10-15 arası nöbetler oluyor,kimi bitip birkaç saniye sonra tekrarlıyormuş,kimi nöbet'te bitip bikaç saat sonra tekrarlıyormuş.üç çeşit epileptik ilaç alıyorum ama sonuç aynı,aslında düşmeler sonucu kırılan kemiklerimi saymazsak şikayetçi değilim,sadece kas ağrıları oluyor kasılmalardan okadar,yaşım 47,üzerine kanser ve tedaviler eklendi,akabinde tüberkiloz ve bikaç hastalık daha gelişince psikolojik sorun da eklendi,şuan iki kolumu kullanamıyorum,bilinç kaybı çok oluyor insanları tanımıyorum,sokakta bıraksalar biryere evimi bulamaz anlarım oluyor.ama yaşamak öyle güzel ki,en büyük değerlerim eşim ve kızım öyle anlayışlılar ki,ben ALLAHA şükür etmekten başka yapçak bir şeyim yok....bazen hastalıkla dalga geçiyorum,bazen alınıyor bazende üzülüyorum,ama kendime değil aileme...neyse sonuçya nefes alabiliyorsak ne mutlu bize,allaha emanet olun ve yaşamayı sevin mücadeleyi bırakmayın....