Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Epilepsi olan kim var?

Bende 6 7 senedir bayılıyorum hep psikolojik dendi ama şuan regretol kullanmaya başlayacam eeg raporum jeneralize paroksismal yazıyor tam teşhis konmadi ama epilepsi başlangıcı gibi ama ilacı kullanmaktan çok korkuyorum hiç iyi şeyler okumadım

slm regratol derken tegratol demek istediniz galiba bende yıllarca nöbet geçirdim yani bayılmalar oldu sonra noroloji doktoruna gittim ve eeg ve emar sonucu epilepsi tehşisi kondu ve iki ilaç yazdı doktorum biri tegratol cr 400 ve ilaçlardan gayet memnunun nöbetlerimi kesti ve normal hayatımı yaşıyorum nöbetsiz üzülecek bişey yok bunda sadece 1 haftaya yakın ilaçlara alışman gerek çünkü biraz ağırlık çöküyo sonrasında geçiyo tekrar çok geçmiş olsun :)

selam dünya epipepsi gününüz kutlu olsun :)

Epilepsi hastası olan bir insan yüzde kaç rapor alabilir arkadaşlar rapor alan oldumu bu hastalık için

Merhaba Kardeşlerim,
Hepimize geçmiş olsun,Rabbim daha kötülerinden esirgesin
Bende uzun yıllardır mücadele ediyorum bu hastalıkla,bizim de imtihanımız böyleymiş
İnşallah tamamen kurtuluruz günün birinde ,eski sağlıklı günlerimize kavuşuruz
Selam ve dua ile

öncelikle çok geçmiş olsun rapor oranı belirlerken nöbet sıklıklarınız önemli ona göre oran veriliyor imdatusta

ben demesem hatırlıyacanız yok :) hem herkesin deyil epilepsi olanların epilepsi günü kutulu olsun :) :) yosunn22

Canım sıkkın aslında biti epilepsi başlangıcı diyor diğeri tanım konulamaz biri psikolojiye olabilir epilepsi de diyor net konuşan yok daha sen nasılsın

teşekkürler bende iyiyim tabi tehşiz konana kadar biraz canın sıkılır senin yapman gereken iyi bir noroloji doktoru bulman veya bazı devlet hastanelerinde epilepsi kılınikleri var birde onlara görün benim gittim göztepe eğitim ve araştırmaya gidiyorum yosunn22

Günaydın:) gata ya gidiyorum acıbadem jhon hopkinson hepsi psikolojik dedi ama gatada eeg de ufak şeyler başladı senin gittiğin doktor iyi mi adı var mı

[FONT=sans-serif]BANA TEHŞİZİ KOYAN DOKTOR ÖZELDEYDİ OZAMANLAR ŞİMDİ HASTANESİ VAR BİRDE PROF OLDU [/FONT]:)[FONT=sans-serif] AMA İLK Raoru göstepeden aldım ikinci raproru numuneden aldım ama konturollerimi ve ilaçlarımı göstepeye gidiyorum göstepe iyi doktorlaırda iyi [/FONT]:)
@yosunn22

Suan %60 ama i da emekli oluyorsun vergi indirimi olmuyor ama malulen oluyor demi engelli degil iste

Adi ne doktorun

İzmirde Orkide güzel var ketojenik diyet tedavisi sertifikası olan İstanbul da ise canan Yıldırım bu hastalıktan bu diyet tedavisi ile kurtulabilirsiniz ancak şunu bilin çok külfeti bir tedavi ve doktorlar özel muayenehanesinde bakıyor

Hala bir Dr. arıyorsanız bir Dr. söyleye bilirim benim şuan bu yazıyı yazıyorsam bu Dr. sayesinde olan bir Dr.

Yalnız özel bir Dr.

Epilepsi değilim ama hafif bir zihinsel engelim var ve ilkokuldayken yaptırdığım bir EEG testinde occipital lob hipereksitabilitesi çıkmıştı. Hayatım boyunca 1 kere atonik, 2 kere pötimal nöbet geçirdim.

ilaç kullanıyomusunuz peki tedavi gördünüzmü ??

selam arkadaşlar malum bende epilepsi hastasıyım ve %5 raporum var askere gidebilir miyim, ha birde yaklaşık 7 yıldır ataklarım yok ara ara ilaç kullanıyorum o kadar.

askerlik muayenisinde söylersen büyük ihtimalle ertesi yıla ertelerler..

İzmir veya manisada epilepsi alanında iyi bi nörolog biliyor musunuz benim 25 yaşında beyin damarlarının malformasyonu sonucu ortaya çıktı ilaçla bi sıkıntım yok ama sürekli takip edilmek istiyorum yan etkileri oluyor dönem dönem
yardımcı olursanız sevinirim

Üst Alt