Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Epilepsi olan kim var?

Dr depakin kullandiriyor şuanda, sizin doktorunuz kim ve hangi sehirdensiniz acaba?

Zeyneptopcu

O zamanlar çok küçüktüm 1.doktorumu hatırlamıyorum 2.doktorum Mehmet okan 3. doktorum dr sadık sadıkoğlu.

Merhaba bende 2010 yılında trafik kazası geçirdim sonrasında epilepsi hastalığım oldu dirençli epilepsi hastasıyım

kıymet hanım bende dirençli epilepsi var .bunun için ilk önce beynimin sağ temporel bölgesinden ameliyat oldum oda geçmedi vns pili takıldı hala devam ediyor Dokuz eylülde tedavi görüyorum ama ameliyat için Denizli PAÜ sevk ediyorlar ameliyat orda oluyor
siz demi izimirde yaşıyorsunuz?

Epilepsi hastaları buraya

Epilepsi hastası olanlar yaşadıklarımız ilaçlarımız sıkıntılarımızı paylaşalım kader arkadaslarim

Arkadaşlar hepinize geçmiş olsun öncelikle. Benim teyzem de epilepsi hastasıydı ganoexcel diye bi ürün kullandı ve birçok daha sağlık problemi vardı. Şu anda çok rahat 5 yıldır nöbet geçirmiyor. Yardımcı olabileceğim bir konu olursa 05438528507 nolu telefona watsaptan mesaj atabilirsiniz

Epilepsinin tedavisi tam olarak yoktur kimse iyileştim diye ilaçları kafasına göre bırakmasın ben beş yıl nöbet geçirmedim ilacım piyasadan kalktı diye 3 gün alamadım dördüncü gün nöbet geçirdim ilaçlarınızı buhakkak alın ihmal etmeyin iyileştim diyede hastalığını boşlamayın

bendede iş kazası sonrası başladı..2000 yılından bu yana var..ilk başlarda kabullenemedim ama şimdi alıştım artık..tegretol 400 kullanıyorum..ocakta erken emekli oldum..şimdi iş bulamıyorum..insanlar epilepsi öğrenince işe almak istemiyorlar..ne diyelim bu günümüze şükür

Metin1453 bende ocakta emekli olcam nasıl emeklilik işlemlerinde sıkıntı çıkarıyolarmı

Arkadaşlar benim sorum şu

13 yaşındaki kızım önce dikkat dağınıklığı nedeniyle psikiyatri polikliniğinde tedavi olurken artan şikayetler nedeniyle nörolojiye sevk edildi son 2 yıldırda çekilen eeg sonucu bir türlü tam teşhis konulamadı ve sürekli epilepsi tedavisi uygulandı yanı sıra bir sürü genetik tahliller yapıldı sonuç temiz çıktı

Şikayet ise ne yazıkki düzelmedi bu arada kızımın şikayeti gözlerde dalgınlık ve o esnada göz kapaklarında titreme şeklinde oluyor bu sizce nedir ve bu durumda olan birileri varmı

Son olarak ben kızımın epilepsi olduğuna hiç inanmadım inanmıyorumda

SM-G355HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Despair hangi hastane ve doktora muayene oldunuz özelden mesaj atarmısınız sormam gereken bir sürü soru var

Mümkünse sende mesaj atarmısın hikayeni merak ediyorum @fener kızım için

Merhaba arkadaşlar epilepsi den rapor çıkarmaya gideceğim. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz.

Rahatsızlınızla ne düzeyde nöbetlerinizin ne sıklıkla ve nasıl geçiriyorsunuz hangi hastaneden rapor alacaksınız eeg emar çektirdiğinizmi

15 senedir epilepsi hastasıyım tegretol cipralex ve çeşitli psikiyatri ilaçları kullandım burda önemli olan ilaç tedavisi eğer doğuştan değilse şanslısınız ve ilaçların yada size verilen ilacın tutması halinde nöbetleriniz düzene girebiliyor rahatlıyorsunuz ama benim hep korkum şu acaba nerde ne zaman yanlız nöbet mi geçircem aklımda hep bu soru vardı var olacak ta bundan kurtulamıyorum bir türlü

Gülo34

O zamanlar çok küçüktüm 1.doktorumu hatırlamıyorum 2.doktorum Mehmet okan 3. doktorum dr sadık sadıkoğlu.
Özel muaneleri vardı doktorların birisi bursadaki araştırma hastnesinde çalışıyordu 90lı senelerinden bahsediyorum şimdi ne yapıyorlar bilmiyorum

fener sıkıntı çıkmadı arkadaşım..önceden raporu 2013 te aldım ve vergi indirimini..işyeri en son artık gideceksin deyince emekli oldum..insan az çok tahmin edebilyor sonrasını .sonradan pişman olmamak için..onun için işyeri gönderene kadar kendim ayrılmadım..şimdi iş bulamıyorum..nereye gitsem epilepsi rahatsızlığın var diye almıyorlar.ama işyeri de benim kahrımı çok çekti çok idare ettiler..20 yıl..inkar edemem..ama emekli işlemlerinde sorun çıkmadı

Cevabın için teşekkürler Despair

10 küsür senesini hatırlamıyorum ama bayıldığımı kasıldığımı kafamı çok sert yere vurduğumu hatırlıyorum ilaç kullanımından sonra nöbetler azaldı ama kulak çınlaması seslerin karışması çene yapımdaki bozukluk konuşmamda bazı bozukluklar oldu çok çabuk sinirlenmeye vurmaya kırmaya başladım birde acaba nerde nöbet gelir korkum hep mevcut az ses karışsın hemen korkuya kapılıyorum

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle herkese geçmiş olsun demek istiyorum. Ben de bu hastalık olduğunu 2010 yılında öğrendim. O günden bu yana gitmedik doktor, denemedik ilaç bırakmadık.

Şu anda günde 6 çeşit ve 13 adet ilaç alıyorum ama nafile. Hala nöbet geçiriyorum. Doktor bir ilaç ekliyor, biraz faydasını görür gibi oluyoruz ama tekrar nöbet geliyor. Şu anda kullandığım ilaçlar; Tegretol 400 mg günde 3 adet; Excegran 100 mg günde 3 adet; Benvida 100 mg günde 3 adet; depakin chrono bt 500 mg günde 2 adet (3 dü, doktor çok titriyorsun 2 yapalım dedi.); Rivotril 2 mg günde 1 adet; Lustral 50 mg günde 1 adet..

Bunları kullanmama rağmen nöbet devam edince doktor ilaçlardan benden ve ümidi kesti. Açıkçası bende kestim ümidi. Artık işin cerrahi yönüne bakalım dedi. Gazi Tıp dan bir doktor adı verdi. Ama beyin ameliyatı ne biliyim korkutuyor insanı.

Zaten 2 sene önce Rektum kanserinden ameliyat oldum. Onun etkisinden kurtulamadım daha.

O değilde Eşim ve Çocuklarıma üzülüyorum. hep benimle uğraştılar. yaşım daha 37.

İçimi dökmek istedim. Anlayışla karşılayın LÜTFEN.

bn 17 yıldr epilepsi hastasyım sana nasıl yardımcı olabılırm

gcmis olsun allah sifa versin bnde 17 yıldr hastasym yardımcı olacgım bır sey var mı

Onurkiraz
ayda kac kere oluyorsunuz

h_k_yavuz
doktorları degıstırdn mı hıc

Merhaba bende 15 yildr epilepsi hastasıyım 28 yaşında evliyim şükür iki sağlıklı çocuğum var Su ana kadar 10 çeşit ilac kullandım su an trileptal 600 mg excegran 100 ve keppra 1000 mg kullaniyorum fakat buna rağmen hergün kasiliyorum zaman zaman 1 dk hafıza kaybı oluyor düşerek iki kez kolumu yaktım cerrahpaşa da yattım seher naz yeni ameliyat riskli dedi asıl dr hıfzı özcan bey vefat etti kadıköy den bugün olsa düşünmem ama malesef ve esas sıkıntı ilaçların yan etkisi isteksizlik eşimle kardeş gibiyiz bilmem anlatabildim mi bununla ilgili tavsiyemiz olursa sevinirim Allah hepimize şifa varsin

Kardeş yılma ümidinizi kesmeyin doktorunuzu deyişitirmenizi epilepsi alanında uzman bir doktora gitmenizi tavsiye ederim burdan size doktor tavsiye etmem nekadar doğru olur bilemem ama ümidinizi yitirmeyin

geçen gün başıma gelen olay..arabayla bir yere gitmek zorunda kaldım..hiç hatırlamıyorum..yolun ortasında durmusum..adam arkamdan yol istemiş..yolun kenarına gelince adam yanımda durmuş.neden ters ters baktın diyor.inanın hiç hatırlamıyorum artık özür diledim .adam arabadan indi.ama kafam acaipi..ben zaten bi şey bilmiyorum..artık özür diledim hayal meyal hatırlıyorum orasını..sonradan gitti o ama belki yarım saat orda bekledim.kendime geldikten sonra gittim bende..nerdeyse dayak yiycektik

h_k_yavuz

Hacettepeye gidin Ben 3 yıl önce ameliyat oldum epilepsiden kurtuldum.Sizin hastalığınız ilaca direnç gösteriyor

Epilepsinin çaresi var.iyi bir uzman ve ekibiyle tanışın hastalığınız dan kurtulursunuz.Ben çok şükür 3 yıl önce cerrahi yöntemle bu hastalıktan kurtuldum.

Üst Alt