Merhaba arkadaşlar. Öncelikle herkese geçmiş olsun demek istiyorum. Ben de bu hastalık olduğunu 2010 yılında öğrendim. O günden bu yana gitmedik doktor, denemedik ilaç bırakmadık.
Şu anda günde 6 çeşit ve 13 adet ilaç alıyorum ama nafile. Hala nöbet geçiriyorum. Doktor bir ilaç ekliyor, biraz faydasını görür gibi oluyoruz ama tekrar nöbet geliyor. Şu anda kullandığım ilaçlar; Tegretol 400 mg günde 3 adet; Excegran 100 mg günde 3 adet; Benvida 100 mg günde 3 adet; depakin chrono bt 500 mg günde 2 adet (3 dü, doktor çok titriyorsun 2 yapalım dedi.); Rivotril 2 mg günde 1 adet; Lustral 50 mg günde 1 adet..
Bunları kullanmama rağmen nöbet devam edince doktor ilaçlardan benden ve ümidi kesti. Açıkçası bende kestim ümidi. Artık işin cerrahi yönüne bakalım dedi. Gazi Tıp dan bir doktor adı verdi. Ama beyin ameliyatı ne biliyim korkutuyor insanı.
Zaten 2 sene önce Rektum kanserinden ameliyat oldum. Onun etkisinden kurtulamadım daha.
O değilde Eşim ve Çocuklarıma üzülüyorum. hep benimle uğraştılar. yaşım daha 37.
İçimi dökmek istedim. Anlayışla karşılayın LÜTFEN.