Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Öncelikle teşekkür ediyorum değerli arkadaşım Hasan güzel yorumun için...Son sözüm sensizliği yaşıyorum ve seni…
İki kişilik mi yaşıyorsun?
Yüreğine sağlık Eshat.
Aslında hüzünlü şiirler yazmayacaktım... Biliyorum mesajı aldım ben..Mis gibi hüzün kokan şiirin muteşem olmuş,Eshat...
Güzel yorumun ve güzel duyguların için teşekkür ediyorum Değerli ensar arkadaşım,İnsan kendi içinde kendini kaybedebilir... Ama bunun farkında olamayabilir.
İnsan bir çok zaman Vilanjik'in dediği gibi iki kişilik yaşar. Ve hatta çift kişilik ağlar ya da üzülür, acı çeker.
Paylaşım için teşekkürler Eshat.
Teşekkürler Mısra,Duygulu ve hüzünlü mısralar...Yüreğine sağlık eshat...
Şans denilen beter illet de bizi bulmayınca,
Ne aşklı ne aşksız.İki türlüde şaşkınız.
Yüreğine sağlık sevgili Eshat.
Eshat'ca mısralar Güzel yakışmış Teşekkürler arkadaşım..Yine aşk dolu, yine çok güzel, yine eshat'ca mısralar...
Yüreğine sağlık arkadaşım...
Zaten döt başı mamur olsa sanırım aşk olmaz Şehri... teşekkür ediyorumDört başı mamur bir aşk var mı ki şu kainatta,Eshat...Çok manidar bir söz olmuş,yüreğine sağlık...
Yasaklar kalksın artık,Yazacak çok şey var ama
A
S
A
K
L
I
Y
I
M
Teşekkür ediyorum Züleyha.. Aşkı aşk yapan yürekteki sevginin büyüklüğüdür. Sevgin ne kadar büyükse aşk o kadar dorukta yaşanır..aşk için yazılmış duygu yüklü şiirinden dolayı yüreğine sağlık arkadaşım.....
Sonra Ve Önce
Sevda dağlarının dik yamaçları aşılmasa da,
Her zaman her şey karşımıza engel çıksa da,
Ayağıma prangalar, bedenime zincir vurulsa da,
Senin ruhun her zaman benim yanımda.
Basit duygularım o asil yüreğinde,
Seni severek hayat bulur hayalince;
Her zaman arar dururum kelimelerde hece hece;
Sen benim mutluluğumsun sonra ve önce
Kalbim pır pır atar seni görünce ve duyunca,
Her şey eleme kedere döner sen olmayınca,
Şans denilen beter illet de bizi bulmayınca,
Aşkımıza biz sahip çıkalım her lâhza da kararlıca.
Eshat
Eshat yine banteline dokunmuşsun.Buram buram hüzün buram buram sitem kokuyor şiirin.Yüreğine sağlık arkadaşım.
Güzelliklerin her zaman okuyan yürekte olduğu bir gerçektir. Güzellikler ancak güzel olan bir yürekte değer bulur.. Teşekkür ediyorum Arkadaşımçok güzel bir şiir olmuş genne eshat yüreğine sağlık.......