Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Teşekkürler defne BAzen hüzün, bazen kederde olabiliyor hayatta işte bunu tadında bırakarak hayatımızı zehir etmeden yaşamalıyız. Keder ve hüzünler olacaktır. Lakin bunun bize en az zarar vermesi için elimizden geleni yapmalıyız.şiirin hüzünlü ama bir o kadarda her sırasında duygu kokuyor..eline sağlık eshat...
Ben teşşkür ediyorum Züleyha..çok güzel bir şiirdi eshat yüreğine sağlık..........
kısa ve öz yorum yapmamın nedenini sen çok iyi biliyorsun...Teşekkür ediyorum Defne;
Bu kısa ve öz yorumun için sağol, önemli olan yazının kısa yada uzun olması değil içten ve samimi olmasıdır. Senin de bunu hissederek yazdığını bildiğim için çok mutlu oldum
Neymiş defne kısa ve öz yorumun sebebi..kısa ve öz yorum yapmamın nedenini sen çok iyi biliyorsun...
Teşekkür ediyorum Züleyha güzellikler senin yüreğindedir. Şiirlere karşı bu kadar ince ruhlu olman hayattaki inceliğini ve zarefetini göstermektedir.çok güzel bir şiir olmuş eshat yüreğine sağlık........
Anladım ama misilleme yapmana ne gerek var. Biz seninle anlaşmıştık diye düşünüyordum hala sorun mu var yoksa?anladın sen onu...
Kavga yok defne kavga çıkartacak ama ben alttan alıyorumKavga etmeyin
Aman aman Kaprisli defne ye alıştım demek.. Bunu kimseler duymasın defnezaten sen benimle küsülü kalamazsın ki..alıştın benim kaprislerime...
kavga edersen kaprislerimi iki katına çıkartırım..Tamam şehri ben bu cesaretle defneyle kavga ederim işte bak..