Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eski tarihli raporlar e-rapor sistemine yüklenecek mi? Kullanabilecek miyiz?

mehmet-41

Aktif Üye
Konular
83
Reaksiyonlar
41
arkadaşlar eski tarihli raporlar e rapor sistemine yüklenecek mi ?

Güzel bir soru bende cevabını merak ediyorum

Bende merak ediyorum İstanbul kart için e raporada işlenmesi istendi benim raporum eski tarihli süresiz tekrarsan mi rapor cikarticaz ☹️☹️

Benim 2016 tarihli raporum istanbul kart olarak şöyle bir mesaj geldi Ücretsiz istanbulkartiniza vizeleme talimati gönderilmistir. Kartinizi Biletmatik'e okutarak ücretsiz olarak vizeleme islemini gerceklestirebilirsiniz. B001 yani bir sıkıntı yok devam ediyor

@besiktas nerden nasıl bakiyorsunuz

Benim asli raporum var acaba bunu hastaneye gotursem olur mu

asiman1905

20.02.2019 tarihinden sonra ise rapor tarihiniz çıkıyor eski ise çıkmıyor benimki 2016 aralık ayı çıkmıyor

besiktas

20.02.2019 tarihinden once alınan sürekli raporlar e rapora kayıt edilecek mi önemli konu bu aslında

e devletten nerden sorgulabilriz e devlette e-rapor dedim çıkmadı

hastaneler süresi içinde sisteme girmezlerse elinizdeki raporla gideceksiniz ordaki arkadaş tarayıcıya koyacak raporu taratıp sisteme girecek ondan sonra e devlet üstünden engelli raporu yazarak yada https://erapor.saglik.gov.tr/portal burdan veya e nabız uygulaması üstünden görebileceksiniz

resmi kurumlar kamu kurumları belediye yada özel klinik hastane hepsi https://erapor.saglik.gov.tr/portal buradan sorgulayacak artık artık kimse belge oluşturamayacak

GEÇİCİ MADDE 1 – (1) Bu Yönetmeliğin yürürlüğe girdiği tarihten itibaren rapor vermeye yetkili sağlık kurum ve kuruluşları raporların elektronik ortamda düzenlenmesine dair sistemlerini bir yıl içerisinde tamamlar. Elektronik imzalı veri paylaşım sisteminin gerçekleşmesini müteakiben kurumlara yazılı belge düzenleme işlemleri sonlandırılır.

Mr.34

Bu güncellemeler doğrultusunda Kurumların resmi talebi veya vatandaşların başvurusu üzerine eski formatta düzenlenen raporlar, kılavuzlarda belirtildiği şekilde güncel mevzuata uygun olarak yeniden düzenlenerek kişiye teslim edilecek veya kuruma gönderilecektir. Bu durumda kişi tekrar polikliniğe sevk edilmez veya kurula sokulmaz. İşlemler dosya üzerinden yürütülür. Buna göre eski raporlar yeni sisteme gore yapılacak anladığım kadarı ile inşallah öyle olur

Arkadaşlar RAPOR REFERANS NUMARASI nerde yazıyor nasıl sorgulayabilirim ?

Eski raporların taranıp sisteme girilmesi diye birşey söz konusu değil.1 yıllik süre içerisinde düzenlemesi gereken raporlar sadece 20.02.2019 yönetmeliğinden sonra alınan raporlar için geçerlidir.

Ben kontrol ettım ama 1999 tarıhlı rapor E Nabız sıstemınde yok.Goruntulenecek rapor yok yazıyor.

arkadaşlar saçma sapan işlerle ugraşmayın e nabızda görünüyor saçma sapan şeyler yazıyor rapor görünmüyor kısa bilgi yazıyor sadece

2 ci cevabım login dogru söylüyor eski raporlar sisteme işlenmeyecek

bir sayfa genelgeyi yorumlayamıyorsunuz ne biçim iştir anlamadım

Eski raporların e rapor sıstemıne kayıt zorunlulugu yok eyvallah.Eskı raporlar ıslak ımzalı hallerıyle gecerlıdır.Peki bu durumda İETT İstanbulkart Belbim neden cep telefonlarına mesaj gonderıp e rapora kayıt yaptırmanız gerekmektedır dıyor.Bence Saglık Bakanlıgı baslangıcta ongoremedıklerı bır durumla karsılastılar sımdı nasıl cozum saglayacaklarını netlestırmeye calısıyorlar.Olması gereken mevcut kartı olanların kazanılmıs hakları korunup baska bır ısleme gerek kalmadan vızelemelerı yapılır 2019 Subat yenı yonetmelık sonrası ıse zaten yenı verılen raporlarda ıstanbulkart alımının e rapor uzerınden yurutulmesıdır dıye dusunuyorum.

Enabizda annemin 2009 sürekli raporu 2012 çıkartırımiz sürekli raporu gözüküyor daha eski tarihlerde ki gozukmuyorgözükmüyor(annem 1990 beri tedavi oluyor defalarca hastane yarış oldu)

2008 tarihli rapor sistemde görünüyor.
Rapor görüntüsü yok. Bilgileri var sadece...

Merciless72

[FONT=sans-serif]Bu şekilde olumlu mesaj [/FONT]gelenlerin bir işlem yapmasına gerek yok bence.Bana olumsuz mesaj geldi,gelen meaj şu şekilde; [FONT=sans-serif]Ücretsiz istanbulkartiniza vizeleme talimati gönderilememiştir.Engelli raporunuz temin ettiğiniz hastaneye başvurarak raporunuzun sağlık bilgi sitemleri genel müdürlüğü e-rapor sistemine doğru şekilde kaydedilmesini sağlayınız.İlgili rapor bilgileri hastane tarafından sisteme girişi yapıldıktan sonra en yakın İstanbullart başvuru merkezine raporunuzun aslı ile birlikte başvurarak vizeleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.[/FONT]

Üst Alt