Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eski tarihli raporlar e-rapor sistemine yüklenecek mi? Kullanabilecek miyiz?

Selam arkadaslar rapor e nabizda gorunuyor oran yazıyor,rapor bilgi altında ki notta vatandaşlık no ve rapor nuramasini verirseniz kurumlarca görülebilir yazıyor buda e rapor gibi birşey bence eski raporlar için böyle yapmışlar.
.

e devlet 2006 e nabız 2015 yıllar arasında kullanıma açılmıştır. e nabızda raporlar bölümünde muayene olduğunuz Dr. teşhis vs. gözüküyor.
yönetmelikte zaten sürekli raporları olan ve 2019 öncesi raporlar da bir değişikliğe gidilmeyecek diyor.
Sisteme yükleme için herhangi bir bildirim ve yönetmelikte yazan bişey yok.
Olması durumunda zaten bildirim gelir.

Son düzenleme:
@Nurtan
[FONT=sans-serif]yönetmelikte zaten sürekli raporları olan ve 2019 öncesi raporlar da bir değişikliğe gidilmeyecek diyor. [/FONT]
[FONT=sans-serif]Sisteme yükleme için herhangi bir bildirim ve yönetmelikte yazan bişey yok.
sanırım konuyla iligli bir iyileştirme yapılmaya çalışılıyor.[/FONT]

Enabızda görünüyor biletmatik akbil doldurulan yerlerde vize erteleme uygulamasında sorun çıkacağını sanmıyorum. Rapor tarihim 9/5/2013

Engelli raporları da dahil raporlarınıza e-Nabız Sistemi üzerinden erişebilirsiniz. e-Nabıza e-Devlet şifreniz ile giriş yapabilirsiniz. enabiz.gov.tr böyle bir mesaj geldi.

sisteme girdim raporum görünmüyor ne yapabiliriz. yine sistemde ([FONT=arial]Diğer kurumların raporlarınızı doğrulayabilmesi için T.C. Kimlik Numaranızı ve Rapor Numaranızı vermeniz yeterlidir. ) diye bir ibare var, bundan anlaşılması gereken nedir.)[/FONT]

besiktas Aynı mesaj bana geldi biletmatikte vizelemeyi yaptım 2020 nin 31 temmuz a kadar vizelendiğini yazdı sorun yok.Benim raporumun tarihide bayağı eski ama sürekli ibaresi vardı.

Banada rapor girişi yapın diye mesaj geldi.Benim rapor tarihim 2000 sürekli, bilekmatikte şansımı denedim ama vizeleme yapmadı.

Geçtiğimiz Cumartesi günü mesaj gelmişti.

@rgndmr Senın rapor benim rapordan da eski tarihli nasıl olurki anlamadım.

Merhabalar.Yeni üyeyim ve Herkese Sağlıklı günler dilerim.Arkadaşımıza gelen bu mesaj banada geldi.Bakırköy Sadi Konuk Eğ.Arş.Hast. gitim.Yetkilinin bana söylediği ALO 182 den randevu alın tüm ameliyat raporlarınızı ve kimlik fotokopisi ile gelin şeklinde.Şimdi merak ediyorum Ben Raporumu Bu Hastahaneden 2013 yılında heyete girerek vede %54 engelli olarak çıkarttım.O Tarihte 110 TL ödedim. Şimdi aynı işlemi baştan heyete giricem ve muhtemelen ne kadar olduğunu bilmediğim bir ödeme yapmam istenecek sanırım. Farklı bilgi sahibi Arkadaş varsa bilmek isterim

Engelli raporları ücretsizdir, neye istinaden bu para alınmış anlamadım, ÖTV istenmişse o hariç tabi.

Engelli raporları (e nabız uygulamasına yüklenmiştir)

Engelli raporları (e nabız uygulamasına yüklenmiştir)

e devlet üzerinden veya e.nabız yazarak internet üzerinden giriş yaparak engelli raporlarınızın sisteme girip girmediğine bakabilirsiniz

herhangi bir kurum sizden engelli raporu ile ilgili bir şey isterse
tc kimlik no ve rapor numaranızı vermeniz yeterli olacaktır

bilginize...

rgndmr

Abicim neye istinaden alıyolar olucak.Devlet hastahanelerinde bedava ne yapılıyorki? Güya Emekliyim üstüne %54 engelliyim.145 tl MR
çekimi 6 ayda bir bu yalnız bir tanesi hangisini yazıyım

bende de enabızda görünüyor. benim şimdi bir işlem yapmama gerek var mı yoksa raporum artık internette kayıtlı mı?

Merhaba;
Bugün bu konuyla ilgili verdiğim mücadeleyi paylaşayım size. Ocak 2019 sonunda vergi dairesi sevkiyle heyete girdim. Rapor bana yasak denilerek verilmedi. 11.07.2019 tarihinde işyerime mail ortamında evraklar geldi. Raporun aslı ektedir diyor. Fakat hemen hemen her kurum raporun aslını veya aslı gibidir ibareli olanını istiyor. Rapor aldığım hastaneye gidip bugün bunu sorduğumda elimdeki raporda bakanlık mühürü de olduğu için aslı gibidir yapamayız dedi. Size de aslını veremeyiz çünkü hastaya vermeyin diyor dedi. Tamam e-devlet'e işler misiniz dedim o da olmaz tekrar kurula girin dedi (Beylikdüzü Devlet Hastanesi). Ben daha hiçbir işlem yapamamışken ve elime evraklar 6 ay sonra gelmişken bana tekrar kurula gir yoksa e-devlete işlenmez diyor. Raporum sürekli ama kimse birşey bilmiyor. Bilen varsa lütfen beni bilgilendirsin. Raporun aslını veya aslı gibidir ibareli olanını nereden alacağım? E-devlet'e raporumu nasıl işleteceğim?

2014 yılında aldığım Rapor enabızda kısmen görünüyor benim ama raporun asıl nüshası görünmüyor. Şimdi bizler için işler kolaylaştımı dahamı sıkıntılı olacak tam anlayamadım.

Yarın orayı da deneyeceğim teşekkür ederim
mtunc52

Benim raporum 2019 tarihli ama e nabız da dahil hiçbir yerde görünmüyor. Her zaman daha zora gidiyoruz maalesef

benim 2018 raporum kısmen gözüküyor tam nüshası gözükmez mi hep bu şekilmi gözükecek??

Arkadaşlar merhaba,

E-nabıza andorid veya İOS uygulama ile girdiğiniz için öyle bir b.sayar tarayıcısı ile E-nabıza girin öyle bakın raporunuzu daha geniş kapsamlı görürsünüz:)

Raporunu aldığın hastaneye gidip raporumu ulusal engelli veri tabanına kayıt ettirmek istiyorum diyeceksin ertesi gün e nabız da görünür[emoji16]

bende baktım e nabıza 2014 yılından başlamak üzere 6 tane raporum da gözüküyor. bir aksilik yok. bunun için de herhangi bir yere başvuru falan yapmadım. sistemde gözüken rapor oranı ve geçerlilik süresi ay olarak yazmakta.

arkadaşlar benim de eski raporum bir yerede götürüp vermedim kayıt edin diye kendi kendine kayıt etmişler
ve en güzeli bir yere başvuru yapınca tüm kurumlar görebiliyor artık
süper oldu :)

Skolyoz23

nasıl yani nerden anladınız kayıt ettiklerini raporunuzun tarihi kaç sizin.

Üst Alt