Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eski tarihli raporlar e-rapor sistemine yüklenecek mi? Kullanabilecek miyiz?

Beylikduzu

Keşke öyle olsa. İstanbul Kart bile alamadım. Engelli kartım gelince alabileceğim. Bir tek Aile ve sosyal politikala bürösü evrakları kabul etti. Herkes ya aslı yada aslı gibidir ibareli olanını istiyor. TC'm, ve rapor numaramı vermeme rağmen işlem yapamam diyor. Sistem değişmiş ama bu işte çalışanlara eğitimi verilmemiş. Zaten işimizi kolaylaştırmak gibi bir amaçları da yok. Veremem diyor geçiyor.

Pluvia mrb kendinmi başvuruda bulundun raporun sisteme aktarılsın diye yoksa hastanemi yükledi raporu senin bir talebin olmadan.

Pluvia mrb kendinmi başvuruda bulundun raporun sisteme aktarılsın diye yoksa hastanemi yükledi raporu senin bir talebin olmadan.

tüm raporlar yükleniyor sadece hastanelerin bilgi işleme girişinden dolayı zaman alıyor ama şişli etfalde sorun sorun olabilir diye düşünmeye başladım 2010 yılı tahlil ve hastalık rapor çıktısı alayım dedim sistemlerindeki bir arıza yüzüne eskiden yapılmış bazı verilerin silindiğini söylediler umarım aynısı engelli raporlarının başına gelmemiştir

Yok umut2135 ben demedim eskileride yüklemişya herşeyimizi sunmuşlar enabıza silinmiyomu bunlar istemiyom ben

Enabıza bakın yüklenmiş

e nabız sistemi sağlık bakanlığı medula sistemine entegre sistemdir, normalde tüm engelli raporları 20.02.2020 tarihine kadar engelli veritabanına kaydedilecekti
araya temmuz ayında istanbul belediyesi kart işlemleri girdi 20.02.2020 tarihindeki genelge engelli kayıtlarının kurumlarca kaydedilip saklanmasını yasakladı kurumlara engelli veritabanından yada e rapor sisteminden onay mecburiyeti kondu böyle olunca bildiğiniz gibi 13 temmuzdan beri ücretsiz istanbul kartlarındaki vizeleme sorunu doğdu
Sağlık bakanlığıda raporları medula sistemine kaydedip kendince işi çözmek istedi
Olay planlamadan hazırlıksıs sisteme girmekten dolayı

Ben pek hoşnut değilim enabızda gözükmesinden silinir işlh

Tahliller görüntüler hadi neyse rapora gerek yok bence

E devlete koyarlar yakında dazlak gibi

Milletin aldıklarını

İnsan bitane koyar sıralamışlar inci gibi :D geçersiz olanlarıda

Raporlarda en sonki geçerlidir eskileri koymaya anlam veremedim

neden diyelim ben %45 rapor aldım aradan zaman geçti hastalığım arttı çalışma gücümde kalmadı emekli yada malulen emekli olacak o zaman sistem hastalık derecene bakıyor çalışmadan önce raporu varmıydı varsa % kaçtı
sistemden silemezler e rapor sistemine geçildiği için orayada işleyemediler çare olarak medula ve engelli veritabanına kaydettiler

yapılması gereken raporların tek tek elektronik ortama taşınıp eski raporların e imzasınında başhekim tarafından atılması olay böylelikle çözülür
ama kimse yasal sorumluluğu almak istemediği için bu yola başvurdular büyük ihtimal .

Şişli Etfal'e gittim rapor ile, rapor tarihi eski olduğu için kayıt yapamadıklarını, yeniden kurula randevu almamı söylediler. Bunu söyleyen arkadaş tam emin olamamakla birlikte, büyük olasılıkla rapor ''sürekli'' olduğu için oranda herhangi bir değişiklik olmayacağını sadece rapor güncelleneceğini söyledi. Randevu alıp, gidip görmek gerekli neler olacağını.

Bugün eczaneye gittim rica ettim eczaneler sistemden engelli raporları göremiyor sadece ilaç raporlarını görebiliyorlar büyük ihtimal e nabızdaki raporları sadece kendimiz görüyoruz rapor numarasını alabilelim diye

enabizda sadece yazi var indirme linki yok.fakat kurumlar indirebilirmi bilmiyorum

İŞKUR DA hepimizin taratılmış PDF halinde raporu bulunuyor.Bakanlık burada alıp arşivleyebilir.

E nabızdan cvp geldi bazu şeylerin sistemden silinip düzeltilmesi için bağlı bulunduğunuz il sağlık müdürlüğe dilekçe verin dedi

Dilekçe nasılki ordanmı vercek boş dilekçe doldurcam

Pluvia Dilekçe yazdınız mı? Olayı kavrayamadım; hastanedeki sekreterlikte bilmiyor, tekrar çıkartsam mı?

Neyi tekrar çıkartcanki yok daha vermedim

Pluvia benimde iki raporum yüklenmiş birinin silinmesi için diğerinin yüklenmesi için. :)

kmlklc

Aynen hepsini koymuş mübarek:)

Ankarada dğlm gidince sildircem eskileri

Merhaba,

Sağlık verilerinizin silinmesini/düzeltilmesini talep ediyorsanız, bağlı bulunduğunuz ildeki İl Sağlık Müdürlüğüne dilekçe ile başvuru yapmanız gerekmektedir.

Böle cvp gelmişti

Raporun görünmesi şu aşamada göz boyamak gibi geldi. Ne indirilebiliyor, ne hastalıklarımız yazıyor. Bir oran 4 veya 5 haneli sayı hiç bir kurum kabul etmiyor; dursun öylece, der gibi... Barkodlu örneği oluşturulsa ve doğrulanabilse diğer hizmetler gibi çok iyi olurdu.

Teşekkür ederim. ancak hangi birimi başvurulacak o bile muamma yarın bir uğraşayım. Dönüş yaparım. :)

Aynen giderseniz yazon buraya:) evet tek barkodu gözüküyo

Dijitalleşme ile yaşamımızın kolaylaşması gerekir ama bunların yaptığı her iş gibi buda cacık oldu.

Raporlarda adam akıllı hiçbir bilgi yok, kurumlar arası engegrasyon yok, bu şekli ile ile ne ötv'siz araç alabilirsiniz, ne de hasta bezi, nede herhangi bir hizmetten yararlanabilirsiniz. Kim ne yapsın tarihini sayısını raporun içeriği sistemde olmadıktan sonra üstelik kurumlar arası entegrasyon olmadığı için bir kurumda görünen ötekinde görünmüyor.

Buyurun ekran görüntüsüne https://imgbbb.com/image/j1ZeG

Arkadaşlar benimde 2004 den aldıgım rapor rum var ama hastane dediki seni rapor gecerli ama kayıt yapamıyoruz dedi yeni sisteme göre. Engeli rapor cıkar dediler ben de cıkarmak zorunda kaldım ama hallen raporla ugraşıyorum sosyal inceleme de kaldım neden eski rapor ları hastane kayıt etmez anlamam raporda sürekli

Eski rapor ilsaglık bakanlıgı kayıt yapıyormu arkadaşlar yoksa yeni rapor mu cıkarcaz

alanya

siz o kadarını görüyorsunuz kurumlar ordaki rapor numarası ve tc kimlik nonuzu girince raporu görüyor raporunuzun nushası ulusal engelli veritabanı'nda e-nabız'a girmiş ise veritabanına kaydoldu demektir

Bemimde rapor 6 ay sonra yenilencek sureli verdiler 6 ay sonra rapor yenilendi yine sureli verdilet bu kez e raporda sonra ondan onceki sureli rapor ondanda onceki surekli 40 altinda kalan rapormu gozukecek eger 40 altinda gozuken raporda olursa o zaman ondanda once 40 ustunde surekli raporum vardi vergiye gircen diye sevk ettiler 40 altinda kaldik başvuru sartlari evraklar var ama ne hastane yonetimi ne mal mudurlugu o donemi kabul ediyor basvuru ibarelerinde oyle bir sey geciyor diyor mevzuatta surekli rapor olamaz dedigi halde o donem oldu bitti e rapor e nabizda en eski surekli 40 ustundeki rapor olucakmi bunu merak ediyorum suanda sureli raporum var e nabizda sadece o yok 40altina duaen rapor var ondan on eki yok oranları dusurecegine hakkimi dusurup yiyecegine yada sureli yapacagina calan zamaninda emekli olan siyasetcibininde o zaman emekliligini alsin

Üst Alt