Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eski tarihli raporlar e-rapor sistemine yüklenecek mi? Kullanabilecek miyiz?

patpat55 sureli raporlarda en son çıkan rapor önemli daha önceki raporlar e-nabızda görünsede ulusal engelli veritabanında geçerli olan son rapor kaydolur eskisi düşer e-nabızda görünen eski raporlarınızın kurumlarca işlevi yok

kalan konuda hata bizlerde Türkiye genelinde 5 engelli milletvekili var yaşamda engelli diyince fiziki engelli görüyoruz iş bedava kullanılan haklara gelince anında engelli oluyoruz
Siyaset engellileri kullanabilirken engelliler siyaseti kullanamıyor hanki partiden olursanız olun ya uye olun yada partinizde belediye milletvekili belediye meclis uyesi seçilirken engelli adaylar için çalışın

Sözüm meclisten dışarı nasrettin hocanın fıkrası gibi eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar şu parti bu parti şunu yaptı bunu yaptı demeyi bırakıp biz tuttuğumuz partideki engelli adaylar için ne yaptık onu düşünelim kendi namıma sadece sandığa gidip oy attım şahıs sorgulamadım partiye attım ilk suçlu benim

Beylikduzu son yazdigin seylere katiliyorum ilk yazdigin seyde tam sonra rapor geçer li ise sureli olan niye ondan onceki dusuk surekli 40 altundakini sisteme koyuyorsun o zaman koymak gerekiyorsa ondanda onceki 40 ustundeki raporu koy ben biliyorum benim gibi zamaninda zorla heyete sokulan vergi ayagina oranlari dusurulen herkes. İ sekilde engelli haklarından yararlanmak adina onlari kullandilar bu devlet yolsuzluk yapanlari bulmak yerine haksızlık yapan engellileri bulacak ya onlari bulacam duye vucudunda bedel vermis benim gibileri. BUlmaya calisiyor her seyi sisteme dokup engelli olanlarin haklarina göz koyuyor

e-nabızdaki raporlar tarihe göre 2015 ten önceki raporlar yok yada 2016 sistem o zaman faal oldu

öbür dediğinize gelince hata sizce kimde ? ağustos 1 de doğalgaza 14.97 1 eylülden geçerli olacak 2. zamda 14.90 1 ayda %30 zam

Fransa’da akaryakıt fiyatlarına getirilen vergi artışını protesto eden Sarı Yelekliler, yılın son iki ayında tüm ülkede gündemi değiştirdi. Fransa iki ay boyunca yalnızca onları konuştu.
Zam geri alındı bir çok düzenlenme yapılması gerekti

Brezilyada halk otobuslerinin bilet fiyatlarına yapılan zam protesto gösterilerine neden oldu

300'den fazla şehirde 1 milyonu aşkın kişi sokaklara dökülmüştü.

istanbulda taksi ücretlerine %30 civarı ankarada toplu ulaşıma %30

Kusura bakma bizim atalarımızın güzel bir lafı var Ağlamayan bebeğe meme vermezler

Eski raporlar sistemde yok. Ankarada bir hastaneye gittim, raporum sistemde nasil gozukecek surekli ibareli dedim.

Tekrar kurula gircen, yeni oran alacan dedi. Rapor uzerinden islem yapilir diye genelge var dedim, biz genelge filan bilmedik diyor.

Tekrar Kurula girsen oran duserse ne olcak.

Arkadaş eski rapor nu engeli veri bakasına kayıt yaptıran varmı acaba

Ben en cok ta eski raporu islem yapmayan memurlara uyuz oluyorum bizde memuruz sanki islemi kayit yapmayinca doğruyu yapiyor sanki on numara memur olur dusurstluk abidesi namualu sanki namussuz is yaptiriyoruz ozel sektorde calisiyor zannediyorlar kendini bulunmasini istemedigim rapor 2013 tarihli ama var o mevzuatti bile memurlarin bazi kesimleri okuyup yorumlamayi bile. bİlmiyor

destkop
patpat55 sizlerde dilekçe verin il sağlık müdürlüğüne silme düzeltme işlemlerini ora yapıyomuş hastaneye boşa gitmeyin ilsağlığa bir gidin enabızda gözükmesini istyorum diceniz raporum şu tarihli vs diğin

Pluvia tesekurler o dediginide yaparim ama ben ozellikle dusuk olan surekli rapor sildirmek iatiyorum yerone surelide olsa 40ustunde rapor var ama bana silemeyiz derlerse o zaman 40 altinda kalan surekli rapor kalicak derse bende ondan onceki 40 ustundeki raporda ekletmek istiyorum ama bana sunu diyceklerini tahmin ediyorum senin surekli olan 2 raprounda olsa ikinci rapor 40altinda kaldi diye en son sureli rapordan once onu aldin diye onu koyuyor uz derler en eski raporu koyamayiz mevzuatta vai desen yoktur surekli rapora bile rapor. Cikartan lara ne diyebilirimki

İl saglık müdürrüne eski engeli rapor runu kayıt yaptıran varmı acaba ?

patpat55 en son raporunuz %40 altımı ?
%40 değilse sorun yapmanıza gerek yok e-nabız sadece size özel muracat ettiğiniz kurumlar o sayfayı göremez
sürekli raporlar iğleşme imkanı olmayan kronik rahatsızlıklar için verilir süreli raporlar ilaç ve tedavi ile hastalığının gerileyeceği düşünülen durumlar için verilir
mesela ben beloc kullanıyordum ilk 2x1 başladım sonra 1x1 oldu 2 raporda sistede duruyor ama şuan darob kullanıyorum oda sistemde ama doktor şuan beloc raporunu görmüyor darop görüyor
o sayfa sadece size ait önemli olan ulusal engelli veritabanı orayıda biz göremiyoruz :) tedirgin olmanızı gerektirecek bir durum yok e-nabız da son raporunuz görünmüyorsa onu düzelttirin

patpat55 eskiyi silmesi içinde dersin ordan mail geldiydi işte bilgi için ilsağlığa gidilcekmiş enabız işlemlerini orası yapıyomuş

Sende benim gibi yeni gözüksün istyon tek:)

Mayyak işler yapuyolar valla

Cimer me. Soru sormuştum hastane neden es raporları neden kayıt yapmıyor diye cimer cevabı hastanenin arşivine gidip ordan layıt olcagı

Beylikduzu
hocam benim 2006 raporu surekli 45 sonra 2012 vergi inidirimi başvurusu yaptım dediler tekrar rapor alcan dedim oran düşerse napcam düşssede o vergi için dediler gönderdiler o zaman kurum artı mal müdürlüğü yazılarda vergi için diye sanıyordum belkide o ibareler hiç yok sonra oran 35 geldi sonra 2018 süreli 2 yıl rapor aldım sorum şu ben sadece 2018 deki sürelide olsa onun e nabızda gözükmesini diğer e raporda yok olursa öyle olmasını istiyorum ama bana 2012 deki düşük sürekliyi de koymuşlar o zaman bende ya 2012 sildirmek isityorum yada 2006daki raporu da eklemesini istiyorum gözükcecekse hepsi gözüksün yada gözükmesin bana yok en son sürekli rapor ne ise onu eklememiz gerekiyor gibi saçma bir mantık yürütecekse süreli olan tek konmalı rapor olarak sürekli olan raporumu zamanında yediler haklarımı gasp ettiler tahmin ediyorum oranları zamanında 40 altında kalanlar eski 40 üstündek oranları kullandılar insaları bunaa ittiler inşaalh anlatabilmişimidir. o düşük ile ilgili bir kayıt istemiyorum.

Pluvia
aynen öyle benim zamanında süreklimi yediler düşürüdler ama herkes gibi böyle olan eskiyi kullandım rapor çıkarttılar vergi ayağına şimidi süreli verdiler o düşük eski düşssün kayytan

patpat55 anladım ama e-nabız ın bir foksiyonu yok e- nabız kişiler için orda görünen raporları sildirsende sağlık bakanlığı verileri medulada kalır kısaca sistem veritabanına son raporu ekler e-nabız daki raporlarla evrgi dairesi veya herhanki bir kuruluşun bir işi veya doğrulama yapması yok orası sadece ve sadece size ait ne zaman hastaneye gittiniz ne recete yazıldı ne tahlil yapıldı hatta aile hekiminizin ordaki tahlilleri görmesi için sizin izin vermeniz gerek

Kısaca e nabızda o eski raproları sildirmeniz sağlık bakanlığı sisteminden kalkacağı anlamına gelmez Pluvia gibi silinmesini talep edebilirsiniz silinebilir ama foksiyonel birşey değil doktor ve hastanenin girdiği sistem iile e nabız sistemi farklıdır

ben raporu yenilemiştim 1 hafta sonra raporlar yeni sisteme geçti :) ben öle kaldim e raporda gözükmüyor fakat e nabız dan baktın da raporum gözüküyor ama sadece %84 engelli raporu yaziyor bukadar

Beylikduzu

Yanlız e-devlette e-İmzalı Erişkinler için Engellilik Sağlık Kurulu Raporları Sorgulama ekranında KAYIT BULUNAMADI diyor, yani e-nabızda rapor var ama e-devlette yok.

alanya

e devlette sadece yeni e raporlar var ismi üstünde e=imza lı diyor eski usul ıslak imzali raporlar e-devlette görünmez e nabıza geçmiş ise yeterli

arkadaşlar elinizde raporla hastaneye gidin rapor teyit ücretsiz kart için deyin onlar teyit ediyor ekimin 30 son günü kartınızı kartmatike okutun okartı onaylar

şuan sistemde yeni raorlar görünüyor

ekim30daokutabilirsiniz

Merhaba arkadaşlar. Raporumu e-nabızda bulamadım. Nerden girip görebilirim?

arkadaşlar elinizde raporla hastaneye gidin rapor teyit ücretsiz kart için deyin onlar teyit ediyor ekimin 30 son günü kartınızı kartmatike okutun okartı onaylar

şuan sistemde yeni raorlar görünüyor

ekim30daokutabilirsiniz. O iş nasıl oluyor hastane eski raporları teyit etmiyor yenisini cıkar diyor kimseyi kandırmayın

e nabız da sadece bilgiler var benim raporla ilgili oran tarih vs..oda bazı yerlerde gözükmesi için yeterli sanırım..

htcaky

Raporlar kısmına tıkla yalnız rapor açılmıyı aldığın tarih bide barkodu gözüküyo

Ben bir şey sormak istiyorum süreli raporum ankarada süresiz oldu otobüs kartımı ne zamana kadar kullana bilirim

htcaky burdan gösteremem karıştırın iyice görürsünüz

rQ0gnP.png

Giriş yap linkteki raporlar yazan yere tıkla

Enabızdan giriş et

Pluvia teşekkür ederim. Raporlar kısmına baktım orda sadece ilaç raporlarım var. Demekki benim kayıtlı değil raporum

Üst Alt