Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde Bakım Maaşı Hesap İşletim Ücreti Geri Ödenmesi Başlamıştır

İlgide belirtilen şikayetiniz ile ilgili olarak yapılan değerlendirme sonucunda,

Hesap işletim ücretiniz hesabınıza iade edilmiştir. Detaylı bilgi almak için şubenize başvuru yapmanızı rica ederiz.

Konuyu bilgilerinize sunar, esenlikler dileriz.
banada bu msj geldi.teşekkürler aziz kanmaz:eek:

birazcık yardımcı olduysam ne mutlu peki kaç tl geri ödeme yapmışlar çoğu arkadaşlardan duyduğuma ve yazılanlara göre 20 tl yatırılmış diyorlar ben onu anlamadım

daha ne kadar yatırdıklarına bakamadım yarın yazarım.

Biz henüz vde bakım ücrtini almıyoruz ama mrak ediyorum aksatılmadan günü gününe bu ücret yatıyor mu?

tuse;

Evde bakım maaşı genellikle günü gününe yatıyor, bir aksaklık olmuyor. Bazen belli başlı şehirlerde gecikmeler yaşanabiliyor.

Hesap işletim ücretinin iadesi için şikayet bildirimi yamıştı ve hesabıma sadece 20 tl iade yapılmıştı. Tekrar mesaj attım ve mahkemeden, davadan vs. bahsettim. Bu gün hesabıma 100 lira daha iade edilmiş. Toplamda 120 lira ödeme yapıldı bize...

konu hakkında emeği geçen herkese tesekkurler...
İlgide belirtilen şikayetiniz ile ilgili olarak yapılan değerlendirme sonucunda,

Şubeniz tarafından bilgi verilmek amacıyla tarafınız aranmış fakat size ulaşılamamıştır. Hesap İşletim Ücreti iadeniz gerçekleştirilmiştir. Hesap bakiyenizi kontrol etmenizi rica ederiz.

Arkadaşlar ,ben de şimdi dilekçemi gönderdim. Bakalım ne sonuç çıkacak, buradan paylaşırım .

ben 2010 agustos ayından bu yana alıyorum 46 tl yatırrmışlar.eksik heralde

dün gece yazmış olduğum dilekçeme karşılık bugün bankadan aradılar ve böyle bir kesintinin yapılmadığını söylediler.bi de neye göre suçluyorsunuz diye sordular.bankamatik ve internet bankacılığını da kullanıyorum.hesap hareketlerinde böyle bir açıklama yok zaten ..geri ödeme diye birşey olmadı yani ....teşekkürler...

arkadaşlar ben bırşey anlamadım

arkadaşalar 10 gun oldu 4 tane msn yolladım cevap bıle gelmesıdı sadece gonderdıgımde msn bıze ulaştı sıze en kısa zaman da ulaşırız neden herkese 1 gunde cevap gelıyorda bana acaba gelmedı sız şıkayet bolumunden yollamadınızmı bır bılgılendırırsenız lutfen

evt şikayet bölümünden yolladım ertesi sabah tel.açtılar bana.

2009 yılından beri bakıcı parası alıyorum.. bende bugün gönderdim cevap ne olur bilemem, şimdiye kadar olanları ödeseler bile şimdiden sonra yine de alırlar mı acaba ??

Talebinize istinaden Şubemiz tarafından hesap hareketleriniz incelenmiş olup tahsil edilen hesap işletim ücretlerinin iade işlemi gerçekleştirilmiştir.

Konu ile ilgili detaylı bilgi alabilmek için şubenize başvurmanızı rica ederiz.

Saygılarımızla
T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş.
ben tekrar msj atmıştım 100 tl daha yatırmışlar.toplam 146 lira geri iade oldu.tabi aziz kanmazın sayesinde tekrar tşk ediyorum kendisine:)

bağ-kur dan malülen emekli maaşımı, kart kullanarak ziraat bankasından çekiyorum. bu karttanda aidat kesiliyormu, kesiliyorsa ne yapabilirim.?

Hesap işletim ücretiniz hesabınıza iade edilmiştir. Detaylı bilgi almak için şubenize başvuru yapmanızı rica ederiz.

Konuyu bilgilerinize sunar, esenlikler dileriz. diye msj geldi 30tl yatırmışlar

Bende dün gece şikayette bulundum sabah hesabım 39 tl yatırmışlar benimkindede bir anormallik var 2009 dan beri evde bakım maaşı alıyorum .

ben ziraat fortis-teb den almısdım
ablamda öle
memurum şimdi
alma şansım varmı

19.07.2013 ve 5555_BYS13053698 sayılı bildiriminiz.İlgide belirtilen şikayetiniz ile ilgili olarak yapılan değerlendirme sonucunda,

Talebinize istinaden Şubemiz tarafından hesap hareketleriniz incelenmiş olup tahsil edilen hesap işletim ücretlerinin iade işlemi gerçekleştirilmiştir.

Konu ile ilgili detaylı bilgi alabilmek için şubenize başvurmanızı rica ederiz.

Saygılarımızla
.banada bu cevap geldi bugün gittim bankamatiğe hiç para yatmamış anlamadım gitti

benim hesabıma önce 120 tl yatmıştı sonra aynı yazıyı iki defa gönderdim dün hesabıma baktım 40 tl daha yatırılmış toplam 160 tl aldım şimdiye kadar

Arkadaşlar daha önceden de yazmıştım. müracaatım sonucu sadece 20 tl yatırılmıştı. bugün bir daha mesaj yolladım. sonucu paylaşırım.

arkadaşlar ya sız nereye baş vuruyorsunuz ben 7 defa şıkayet yazdım

15 gun oldu hala bır cevap bıle gelme dı sızden nereye tam olarak nasıl yazdıgınızı şıkayet bolumunemı yazdıgınızı yazarmısınız lutfen yardımcı olurmusunuz ben bırşey anlamadım sıze nasıl oluyorda aynı gun cevap gelıyor tel denmı msn den haber verılıyor ben 2007 den berı bakım parası alıyorum zıraat bankasından

Şikayet dilekçesini bakıcım mı gönderecek benmi? dilekçedeki bilgiler sanırım bakıcıma ait olacak değil mi? onu arayıp bilgi verecekler.....net anlamak için soruyorum.

arkadaşlar bende bayramdan önce bi mesaj atmıştım bana kimlik bilgileri uyumsuzdur diye cevap geldi herşeyi kırk kere kontrol ederek yolladım üstelik :mad::mad:dün tekrar şansımı deneyip yeni bi mesaj yazdım 2010 yılından beri aldığım bakım maaşı diye başladım yazmaya. yani yıl belirttim. şimdi mesaj geldi telefona ve hemen hesabi kontrol ettim 129tl yatırmışlar:D:Daslında hesaplayınca az geliyor bana çünkü senede en az 3 kez 20şer liralık kesinti oluyordu hatırladığım kadarıyla ama her yıl not alsaydım kesintileri tam günü gününe daha detaylı itiraz edebilirdik sanırım..ama çokk şükür yatırdılar çokk umudum yoktu açıkçası.. olumsuz cevap alanlar tekrar tekrar mesaj yazın yılmayın derim eliniz aşınmaz...

slm arkadaşllar bn bankaya gittim elektirik telefon otomutik ödeme talimatı ver alırsınız dediler ertesigün gittim geri alamassınız işletim üçretini dediler siz buraya yazmışsiniz aldık die neden bna böyledediler:confused:

İlgi: 14.08.2013 ve 5555_xxxxxxxxxxx sayılı bildiriminiz.
Talebinize istinadenyapılan değerlendirme sonucunda ,ilgili kurumla Bankamız arasında bir protokol olmaması ve hesapların merkezden açılamaması nedeniyle kesintiler gerçekleşmiştir. Bu yıla ait kesilen tutarlar iade edilmiştir. Detaylı bilgi almak için şubenize başvurmanızı rica eder,

Saygılarımızla
T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş.

Arkadaşlar ben bir şey anlamadım. madem ki kurumla banka arasında bir protokol yokmuş neden bana 20 tl geri iade ettiler. Türkiye'de bütün ziraat bankalarının işleyişi aynı değil midir? üstelik aynı banka bana 20 tl vermiş diğer arkadaşa 150 tl ye yakın gibi bir para geri iade etmiş. ayrıca bakım aylığını 2008 den beri alıyoruz. böyle bir mesajdan sonra geri mesaj yollayıp da para alan arkadaşlar var mı? bimere mi şikayet etmek mi lazım.. sizlerden cevap bekliyorum. açıkçası parasından deil zoruma gitti...

Selam
Herkes almış bende şansımı denedim, bakalım ne olacak
Ziraat böyle bir şey yapıyorsa helal olsun.

Arkadaşalar kımse benım yazıma cevap yazmadı

Acaba samsunda bu ışlemı yapan varmı yada bu ıadelerı alan varmı be 7 tane msn yolladım hıç gerı donmedı banka samsunda habe rbeklıyorum

oscar71;

benimde aynı şekilde üstelik 30tl ödeme yaptılar :confused:davadan falan bahsettim ikinci gün tekrar yazdım 140tl ödeme yapıldı toplam 170tl aldım 2009dan beri alıyorum

teşekkürler 98 tl yatırdılar ama tekrar mail attım.....

Üst Alt