Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde Bakım Maaşı Hesap İşletim Ücreti Geri Ödenmesi Başlamıştır

Arkadaşalar kımse benım yazıma cevap yazmadı

Arkadaşlar msn adresı başkasının adına ondanmı bana 7 tane msn yazdım hıç cevap gelmedı 20 gundur anlamadım nasıl iş bu ben 2007 den berı alıyorum hıç bankadan cevap bıle gelmedı sız nasıl oluyorda geldı acaba samsunda yazan yarkadaş varmı yardım

selam benim ni arkadaşımda sen gşbş 1 7 defa kendi tc nosu ile mail gönderdi ama sonuç alamadı cevap bile göndermediler bakıcı olan annesinin dilinden ve onun tc nosu ile gönderdi 2 günsonra hem parayı gönderdler hemde kesilen parayı hesabınıza göderdik diye galib asende benim arkadaş gibi yapmıssın o üzden cevap gelmemiş birde benim dediğim gibi yap istersen hoş arkadaşın söylediğine göre 4 senedir kesmişler hesap işletim ücreti ama geriye verdikleri miktar 29 TL miş

işte böyle gariban birşey yaptımı hırsız olu adı ama kodomanlar yaptımıydı ticaret olur adı yanlışlık yapılmış olur olurda olur ama hırsız olmazlar ey yüce yarabbim sen görüysun dğnyanın garibana olan adaletini sana havale ediyoruz allahım

miraç kamsız msneyle alakalı birşey değil ilk mesajın okursan yeterli olacaktır sana iletişim formunu eksiksiz doldur kart kimin adınaysa onun adını soyadını ve tc sini gir şikayet msjını gir gönder.. cvp mailini gelir kart sahibinin telefonunu da arayıp söylüyorlar...

arkadaşlar bakıcı annemın adına kart annemın adına tc annemın adına tl sadece msn babamın adına herşey dogru acaba msn adresınden olurmu cevap

bizde geçen ay internet bankacılığına geçtik her ay 9 tl kesmeye başladılar birde ben mesaj atayım

Ziraat bankasına yukarıda yazdığı gibi maili attım ve bir iki gün içinde geri dönüş yaptılar. İade gerçekleştirilmiştir diye bir mail attılar. Hesabımı kontrol ettim, 70 TL geri iade edilmiş.
Teşekkürler azizkanmaz kardeşim.

Evet Hiç değişiklik yapmadan kopyaladım yapıştırdım.

arkadaşlar 700tl harici mi kesiliyor yoksa 700tl içerisinden mi kesiliyor ?

arkadaşlar ben mail attım bugün arayıp öyle bir kesintinin yapılmadığını ve daha detaylı görüşmek için bankaya cağırdılar ne yapmalıyım

içinden kesiliyor yani hesabında olan paranın içinden alıyorlar hiç para yoksa bi sonraki aydan kesiliyor

ben değişik bişey yaptım, sonuç bekliyorum.

kesintileri istemek yerine, bu güne kadar yapılan kesintilerin miktarını bilmek istiyorum diye mesaj yolladım.
cevap gelirse, bu defa bütün kesintilerin ödenmesini isteyeceğim.

bişey farketmiyor ki her iki durumda da ödeme yapılıyor sen işi uzatmışın bence

azizkanmaz;
teşekkürler 'azizkanmaz' sayende hesapta olmayan bi sebeple elimize para geçti vesile olduğun için sağol

bende bu gün mail attım bakalım sonuç gelirse bvurdan paylaşacağım arkadaşlar

böyle yapmamın nedeni, mesaj gönderen arkadaşların hepsine ilk defada 20 tl yolluyorlar, sonra tekrar tekrar msj atıyorlar ama yinede ne kadarını aldıklarını bilemiyorlar.

Defalarca mail attığım halde geri dönüş yapılmıyor.Bankayı nereye şikayet edebilirim ?

bana dün cevap geldi geri ödeme gerçekleşmiş 40 lira göndermişler

bankadan bana gelen cevap kesintiyi mağaşa ekleyip ödeyeceklermiş..bu şekilde alan varmı?

Acetes;

17 ağustos da göndermiştim 21 ağustos da cevap geldi arkadaşın yazmış olduğu mesajın aynısını kopyaladım attım eğer size gelmediyse şikayet formu doldururken yanlış yada eksik doldurmuş olabilirsiniz

atm kart kesinti ücreti geri alma

arkadaşlar bankamatik (atm) kartımdan maas çekerken 50 tl kesilmiş bu maaştan kesilme sebebi işyeri ziraat bankasıyla anlaştı kart ücreti almıycagız demişler ama herkesten kesmişler benden de kestiler ben net üzerinden dilekçemi ziraar bankasına göndermek istiyorum buna aid bi link vardı bulamadım bi arkadaş yapmış tekrar öedemesini yapmışlar hesabına..bi bakarmısınız arkadaşlar rica etsem link varsa atarmısınız.

ziraat bankası online başvuru giriş yapamadım kart numaranızı giriniz yazıyor giriş panosunda en sonda 4 hane var dierleri yıldız ile dolu,giriş yapanlar yardmcı olabilirmi

Bu ay hesaptan yeniden kesinti yapıldı. ve aynı mesajı yeniden yolladım. bekleyip görelim cevap ne gelecek

bu ay benim hesapta 6 tl vardı dün baktım yok yine kesinti olmuş bence

arkadaşlar bankamatiktende çetiğimizdedemi kesinti yapılıyor acaba yapılıyorsa benim ne yapmam lazım bilgisi olan varsa yazssın lütven

azizkanmaz;
Bankamatikten çektiğin değil.Banakamatik aylık hesap tutarı adı altında sizden kesilen bedelin iadesini yapıyorlar.
Yapman gereken ilk sayfadakii Ziraat Bankası online internet şubesine(ilk sayfada var adres)örek dileççeyi göndermen anında aynı gun dönüş yaptılar bizi hesabımıza iade edilmiş kesilen para sizde öyle yapın Sude Hanım.Saygılar..

Üst Alt