Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde Bakım Maaşı Hesap İşletim Ücreti Geri Ödenmesi Başlamıştır

tekbilek bı deneyeyım bakalım bılemessem yıne sorarım tşk

tek bilek kardeş msn adresi istenıyor şıkayet etttıgımız formda ama artık msn yok ne yapmam lazım msnler kaldırıldıbana nereye mj gelır acaba

aziz kannmaz siz bari bi cvp yazın lutven kımse yazmadı sorumun cevabına

ekim aylıgından 20 tl keşmişler ne yapmaya çalışıyor bunlar

SUDE-06;

ilk mesajda link verilen formda e posta adresi isteniyor, gmail, hotmail, yahoo, mynet, yandex vs... uzantılı kullandığınız herhangi bir mail adresini verebilirsiniz iletişim adresi olarak.

Sude Hanım,
Msn yok derken zaten msn adresiniz mail adresiniz şuan bile msn mail olarak kullanabiliyosunuz.gmail hotmail veya daha başka mail adresleriniz mevcutsa onları verin.Şayet maille iletişim değilde telefonlada size iletişim kurabiliyolar o forumdaki telefonla ulaşımı işaratleyin.Şayet yine anlaşılır olmaz ise bana özel mesajla irtibata geçin çünkü sürekli aktif olamıyorum forumda.İyi günler..

bankamatik kullanın bence biz 731 küsür aldık hani recep tayip erdogan diyorya ananızın sütü gibi helal olsun engellilere demişya gercekten öyle ilk defa böyle güzel karnım doydu özürlü maaşımlan

bu ay tekrar kesinti yapılmış galiba.... 730tl olan maaşımı 710tl olarak çektim

msn kullanılmıyor ama maillerini alıyosun yine de gelen kutusunda cevabını bulursun kullandığın herhangi bir msn adresi olur zaten

benimde ekim ayı kesinti olmuş...oysa ben geçen ya şikayet etim 200 tele gibi bir miktar iade ettiler.şimdi niye kestiler bilmiyorum

arkadaşlar bende 2 ay önce mesaj atmış ve 120tl gibi bi tutar geri almıştık.ama bu ay yine 20 tl kesinti yaptılar.şöyleki ben gece saat 1 de hesabı telefonla kontrol ettim 730tl yatmıştı.sabah maaşı çekmeye gittik 710tl:mad:valla bizle dalga geçiyorlar herhalde..şimdi yine mesaj attım bakalım geri dönüş olacak mı bu sefer? hatta şey yazdım; bu ve bundan sonra olacak kesintilerde davacı olacağım dedim

NUSAY;

bizde de aynı malesef gelcek ay yine kesecek olurlarsa bir daha mesaj göndericem

İkinci kez mesaj gönderdim ikinci kez parA geri yattı.. Aynı işlemi tekrarlayın... 20 tl hesabınıza geri yatıyor

hala cevap gelmedi arkadaşlar bugün tekrar bi mesaj yollayacağım haberdar ederim

arkadaşlar yolladığım mesaja saat 5 gibi cevap geldi 20tl hesaba yatırmışlar

arkadaşlar yine bu ay 20tl kestiler ya sinirden ölüyorum ne bu iyice çocuk oyuncağı gibi oldu. gece hesaba baktım 730 tl yatmıştı ertesi gün çekmeye gittim 710tl ..
sizdede aynı oldu mu yine bu ay?

aziz bey ne kesintisi herkezden mi yapılıyor .nerden anlıycaz benim annem de evde bakım ücreti alıyor

bende mail atmıştım 5 gün önce bugun cevap geldi cevap aynen şçyleydi

İlgide belirtilen şikayetiniz ile ilgili olarak yapılan değerlendirme sonucunda,
Hesabınızdan tahsil edilen hesap işletim ücretinin iadesi gerçekleştirilmiştir.

ama işte 66 tl verdiler kestiklerinden çok az neden kestiklerinin hepsini vermiyorlar..

Aylık ne kadar bir miktar kesinti yapılıyor ? fişlerde yazıyor mu ?

Üst Alt